Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
gosposia07
Postów 380
Data rejestracji 15.11.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trebor
Jestem konkursowiczką- amatorką (od października tego roku gram) widocznie ta alergia na rymy to standard, więc czekam na tę miłość z rozsądku do wierszyków grrr Wyświetl w wątku >>
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, wiem, jestem zazdrosna, bo niestety wierszyki to nie moja bajka. Wyświetl w wątku >>
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W konkursie Wedla w któryms etapie wygrała ryba w sosie czekoladowym- Nie wiem czy chciałaby tego spróbować Wyświetl w wątku >>
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może nie czapka, a beret by jej się spodobał- sama kupiłam czarny z kryształkami, no zakochałam się w nim od pierwszego...założenia -jest rewelacyjny, sama w czapce chyba bym też nie wyszła, ale berecik, to co innego Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widziałam w rozdaniu pepco na fb, kazar , lub innych- u mnie niektóre odpowiedzi budzą zażenowanie- nie litość
A co do wkurzenia, może nie od razu wkurza, ale trochę jestem rozczarowana niewspółmiernie niską nagrodą do tego ile się trzeba nawysilać w niektórych konkursach....
A już wiem co mnie dziś wkurza- myszka kupiona 2 tyg. temu, nie "styka", czy cuś , co chwilę na lapku słyszę pa-bam, że się wyłączyła, lub załączyła
Nie mam szczęścia do ładowarek, myszek i tego typu rzeczy, ledwo kupione, a za chwilę leci do kosza. Wyświetl w wątku >>
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie było dokładnie tak samo, ten kubek zrobiony od niechcenia się załapał, a te ładniejsze bez odzewu.
Nie warto się starać. Wyświetl w wątku >>
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O komunikacji miejskiej można zapomnieć to gdzie mieszkam,
Ktoś mnie przebije?
Wyświetl w wątku >>
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale byłyby jajaaaa Wyświetl w wątku >>
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mówiąc, że przepisu nie umieszczają ilości uczestników też nie- wszystko takie jakieś....
szkoda czasu
A jeszcze jedna rzecz mnie dziś wkurzyła- moja własna WTOPA
Poniosła mnie inwencja twórcza w konku z MINI MINI dla rodziców i jak już wszystko opisałam, dane i te pe i puściłam. To mnie olśniło, że wymieniałam programy z Nicka Jr,-- nie no to trzeba być eugeniuszem. Wkurzyłam się na zmarnowany czas, taki diesel ze mnie. Wyświetl w wątku >>