Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aleks1983
Postów 914
Data rejestracji 09.10.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Starałam się robić przerwy.
Mysle że da się to zrozumieć A nie przecinki są tutaj istotą sprawy.
Odnośnie reklamacji,właśnie dostałam info że reklamacja jest odrzucona.
Kurczę szybko mi odpisali, Wam też przyszły odpowiedzi? Wyświetl w wątku >>
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mają 7 dni od otrzymania na rozpatrzenie i 7 od rozpatrzenia na odpowiedź więc w sumie 14.
Teraz doczytałam
Sorki za wprowadzenie w błąd.
Ale po 14 dniach pisz bo nie możemy tego odpuścić
To jest czyste chamstwo tak nas traktować,nawet nie poprosić o dodatkowy skan zbpieczatka tylko od razu odrzucić
A regulaminowo do dziś mogę im dsne bodeslac więc wczoraj w reklamacji Odesłałam skan paragonu pieczątkę i opis sprzedawcy Miła pani z Rossmana wydrukowałam i też rachunek szczegółowy na którymi się podbiła zrobiłam im zdjęcie produktu zrobiłam im screen z wyszukiwarki i to wszystko im Wczoraj razem z reklamacją wysłałam. Na końcu reklamacji napisałam że niedopracowanie regulaminu nie jest błędem uczestników loterii tylko organizatora i jeżeli coś jest niedopracowane To nie można odbierać komuś nagrody.
Niech sobie pomyślą i na następny raz dokładnie opiszę w regulaminie a ja mam już do nich taki niesmak że więcej u nich Nie zagram grałam w kilku edycjach i zawsze jakieś zestaw produktów się trafił ale też tyle rzeczy które po kupowałam a nie ukrywajmy nie są one najtańsze bo Pronto czy gladedla do najtańszych produktów nie należą a teraz mam taki niesmak do tej agencji że myślę że za Kończę już grę z nim Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze cały czas głupiobkomentowała że głośno do niej mówię i musi sobie przyciszyć telefon bo tak głośno do niej mówię chyba mi to z pięć razy Powiedziała Więc powiedziałam jej że nic na to nie poradzę że mam taki głos i że nie krzyczę na nia tylko po prostu mam taki głos więc trudno żebym rozmawiała z nią szeptem To i tak to komentowała
Jak dla mnie to po prostu próbuje się przypieprzyć do byle czego byle tylko nie dać nagrody a Tobie Jeżeli w ciągu 7 dni nie odpisali na reklamację to Napisz kolejną i napisz że ze względu na brak terminowej brak odpowiedzi na reklamację żądasz wydania nagrody bo jeżeli my mamy tak przestrzegać regulaminu to oni ten regulamin też powinni przestrzegać A sprawdź sobie dokładną date maila i napisz do nich kolejnego maila
Nie jest w regulaminie dokładnie napisane jaka nazwa mam widnieć na paragonie to że oni sobie napiszą że nazwa produktu dla jednego może być to Pronto dla innego może być płyn do podłóg Pro bo nie zmieści się na paragonie i też powinno się liczyć nie naszą winą jest że ich nazwa nie mieści się na paragonie
A przy glade to w ogóle cyrk ja bo skrót GBB jest skrótem powszechnie używanych w internecie tylko dla nich .zrobiłabym screena z wyszukiwarki i wpisałam gbb discreet wyświetlały się tylko ich produkty na całą stronę nie było żadnego innego produktu tylko ich więcm tego screena też poslalam to już po prostu jest śmieszne żeby powiedzieć że to nie jest ich produkt. Wyświetl w wątku >>
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze szkoda mi tej pinsetki bo już sobie pomyślałam jak dzieciakom pokupuje zabawek w Ikei a tu lipa.
byłam na 100% przekonana że przejde weryfikację A to dostaję od razu maila o utracie nagrody No po prostu jakbym w pysk dostała Wyświetl w wątku >>
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kawał....Nie napiszę czego
Wygrałam 500 zl wysłałam paragon, straciłam prawo do nagrody bo mam gbb discrett A nie glade
Dzwonoe mówię że pójdę i potwierdzę A Pani mówi że już straciłam prawo do nagrody
Mówię, tłumacze że to mail zwrotny że mam jeszcze 2 dni, że dosle A Pani że nie...nosz k.....jeszcze pewnie karniaka dostanę Wyświetl w wątku >>
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze napisałaś Wyświetl w wątku >>
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A autko losowane było że zgłoszonych kodów,to do logos musiało trafić, hehe,dobrze że przy tym losowaniu nie zrobili numery jak z resztą ,bo pewnie byśmy niedługo widzieli jakiegoś przedstawiciela wozacego sie nagrodą glowna.
Konkurs do bani...
Żałuję tylko że głupia zakupiłam tyle herbat Wyświetl w wątku >>
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 autko, 50 kart 500 zł
100 głośników, 500 kart po 50
Wczesciej wylosowsli 650 kodów...więc pewnie połowa z nich na półkach leży... Wyświetl w wątku >>
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aleks1983
Postów 914
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aleks1983
Postów 914