Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ola26
Postów 83
Data rejestracji 01.10.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może spróbuj wykasować wszystkie ciacha z przeglądarki-też powinno pomóc.
Możesz mieć też nieaktywną usługę Java Script,czy coś takiego. Czekamy na Panów z forum, lub Panie, które się na tym znają,bo ja tak pieprzę trzy po trzy ale chciałabym pomóc
Klikaj,mam nadzieję,że wyklikasz :) Wyświetl w wątku >>
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pracuję w restauracji i ostatnio pewień Pan zapytał: "A co to "PENI" ze szpinakiem?"
Oczywiście chodziło o penne Przywykłam do tadżiatelle,tagilette,tagiltelle itd,ale peni nigdy nie było
Wiadomo z czym mi się skojarzyło,ale ponoć głodnemu zawsze chleb na myśli
Jak pisałam mesa na Nautrogenę, chciałam napisać slowo "Realizacja",a smsy piszę korzystając z tej magicznej opcji przeciągania palcem po ekranie. Wyszło mi "realiz..pm..fe..ji..m.", cieszę się,że jednak w porę to opanowałam, chociaż gdybym tego nie zrobiła to może wpadłby i bon
A za te męskie części rozrodcze to Ipad dla Ciebie powinien być,jak nic! W końcu żyjemy w świecie, w którym rządzą seks i pieniądze
Wyświetl w wątku >>
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba przez cały okres pełnoletności nie wypiłam tyle piwa co w kwietniu bieżącego roku Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście żartuję,ale kurczę... w takim razie mogę ogłosić,że pierwszy raz w życiu wygrałam coś w LOSOWANIU
Bo Desperados i cała reszta mnie usilnie omija, a tu taka niespodzianka Wyświetl w wątku >>
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kilka lat temu u nich wygrałam jakieś tam serum do włosów,ale wyniki były normalnie na stronce. Toż to chyba jakiś przekręt Wyświetl w wątku >>
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwycięzcy wylosowani! Sprawdź pocztę i przekonaj się czy wygrałeś!
Kilka dni temu już to dodali, więc myślę,że już maile poszły. Też liczyłam na wygraną Wyświetl w wątku >>
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
g) Po przesłaniu prawidłowego zgłoszenia do konkursu uczestnik zostaje zarejestrowany wbazie konkursowej. Uczestnik konkursu otrzyma od organizatora SMS-a potwierdzającego
prawidłowe zgłoszenie oraz rejestrację w bazie konkursowej o następującej treści:
„DZIEKUJEMY ZA UDZIAL W KONKURSIE: OLSNIEWAJ PRAWDZIWYM PIEKNEM I
WYGRYWAJ! KONIECZNIE ZACHOWAJ ORYGINAL DOWOD ZAKUPU. REGULAMIN
NA STRONIE WWW.SMOLAR.PL”
Wiadomość,którą otrzymałam po wyslaniu zgłoszenia brzmi : "DZIEKUJEMY ZA UDZIAL W KONKURSIE.ZACHOWAJ PARAGON."
Tyle...
Czy oni to skrócili,czy co, bo w sumie sami wysyłają smsy niezgodne z regulaminem
Wyświetl w wątku >>
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26