Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ola26
Postów 83
Data rejestracji 01.10.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jaka ja jestem TĘPA!
Zawsze doładowuję telefon przez neta,nigdy z kart,więc gdy przyszło doładowanie popieprzyłam kody...i nie dało rady,jak wyżej pisałam.
Napisałam do GFK,przysłali nowy kod mailem,doładowałam i zadziałało.
Dziś chciałam wyrzucić ten pierwszy kod,ale dałam go mojemu chłopakowi i...podziałało.
Po prostu popieprzyłam te #100 i #101 mi nie weszło.
PÓJDĘ DO WIĘZIENIA??
A tak serio,to mi głupio Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A poza tym:Napoje -10pkt,szleństwo Wyświetl w wątku >>
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam mix w play...
Co jest ? Wyświetl w wątku >>
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale bardzo się cieszę,pierwsza nagroda od dwóch miesięcy Wyświetl w wątku >>
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy ostatniej suszy to jak trafienie szóstki,choć oczywiście zapomniałam o kumulacji i nie puściłam lotka Wyświetl w wątku >>
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Douglasie to samo.
Dramat.
Zostaje nam Rossman,Natura i Hebe, choć ostatniej drogerii nie ma w mojej mieścinie,nad czym bardzo ubolewam Wyświetl w wątku >>
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A zlecenia na pierdółki,które sobie szyję po pracy uciekają i uciekają,bo nie ma jak się do mnie dodzwonić Wyświetl w wątku >>
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamówiłam dla brata buty. Machnęłam się i jako adres dostawy wybrałam mój adres domowy. Szybki telefon do sklepu,kazali pisać maila. Szybciutko i sprawnie zmienili adres dostawy na miejsce mojej pracy,dostałam maila potwierdzającego to.
Przesyłka pobraniowa, kasa ładnie leży w woreczku strunowym w kasie w restauracji,w której pracuję i czeka.
A dziś co?! Pierwszy dzień wolny po zapieprzu w długi weekend, godzina 10:00, ze snu wyrywa mnie dzwonek do drzwi!
Oczywiście Pan Kurier!!
Kasy nie mam w domu, nigdy nie mam więcej niż marna stówa gotówki przy sobie, wolę płacić kartą z wiadomo jakich powodów
Na szczęście chłopak wyrozumiały,powiedział,że zawiezie mi ją do pracy jak będzie wracał do bazy.
Gdyby nie to,że buty mają być prezentem urodzinowym dla brata,po prostu bym to zlała i kazała mu odesłać do nadawcy.
No ludzie!!! Wyświetl w wątku >>
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie to w szkole uczyli,że w adresie najpierw podaje się ulicę,dopiero później kod pocztowy.
a Smolar ma jakieś dziwne wytyczne,że najpierw podajemy kod pocztowy,dopiero później ulicę. Nie wiem,czy jestem taka stara,czy przespałam kilka lekcji
Jeśli zaadresowałam kopertę "smolar agencja blabla, ul.blabla nr bla. balala kod miejscowość" to będzie ok?
W ogóle mam pewne wątpliwości,co do tego konkursu.
Kupiłam balsam do ciała,który i tak zawsze kupuję,plus dezodorant do gir dla mojego węża-prawie-męża i o ten dezodorant chodzi. na paragonie był napisane "deo-ne-123-pierdylion liczb...".
Nie mam doświadczenia ze Smolarem,oświadczenie laureta plus paragon pójdzie juto pocztą.
Btw.pewnie za niezłego chlora mnie wezmą,skoro na pqragonie prócz Neutrogeny mam:
-piwo Lech
-syrop malinowy'
-wódkę żołądkową
Chyba czas brać osobne paragony Wyświetl w wątku >>
ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Bardzo proszę,cieszę się,że mogłam Ci pomóc i oczywiście życzę powodzenia w konkursie
Wyświetl w wątku >>ola26
Postów 83
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.