Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika slavek

slavek

#4567577 Napisano: 27.07.2011 07:26:22 w Może nowa sonda?

slavek

#4558482 Napisano: 24.07.2011 07:51:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
też nigdy nie wygrywam, choć gram od lat, ale to pewnie cisza przed burzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4557258 Napisano: 24.07.2011 11:35:18 w Popraw sobie humor...
dorota19791 napisał(a):

rodos napisał(a):

Prawo jest prawem a życzliwość życzliwością
Opowieść kierowcy TiR-a....

- Jadę z Opola do Częstochowy i widzę gościa łapiacego okazję. Zatrzymałem się, a on mówi, że bardzo potrzebuje podwózki i że nie ma grosza, i czy bym mu nie pomógł. Zabieram go, sadzam obok siebie zaczynamy luźną rozmowę. Od słowa do słowa i wychodzi, że gość właśnie wyszedł z pierdla, gdzie spędził parę lat za rozboje, napady itp. Zrobło się niesfojo, nawet zacząłem się nieco bać. Ale patrze, a tu jeszcze jeden koleś łapie stopa, wiec pomyślawszy, że tamten nic mi nie zrobi przy świadku, przesadziłem pasażera na tylną knapę a nowego zaprosiłem na miejse obo siebie. No i jedziemy, rozmawiamy, jest OK.
Po jakimś czasie koleś z boku (drugi wsiadający) wyciaga odznakę, blankiecik i mówi, że jest policjantem, a ja dostaję mandat 300zł i ileś tam punktów, bo tu i tu zrobiłem to i tamto. Tak mnie zaskoczył, że niewile myśląc przyjąłem mandat oczywiściw wkur..ny na maxa.
Chwilę później gliniarz każe się wysadzić. Nic nie odezwawszy się wysadziłem go tam, gdzie chciał i nadal wkur..ny pojechałem dalej. Po niedługimm czasie gostek z tylnej kanapy, dotychczas milczący, prosi abym go wysadział tam i tam. Kiedy wysiadał wyjął portwel i daje mi 3, słownie trzy stówy.
Ja na to
- Przecież umawialiśmy się, że podwiozę Pana za darmo, nie chcę tej forsy.
On odpowiada:
-Bierz Pan będzie na ten mandat.
Ja na to:
-Ale jak to? Przecież mówił Pan, że nie ma pieniędzy. Poza tym był to mandat dla mnie i przecież nic Panu do tego.
A on:
- Chciał Pan być uprzejmy... życzliwy... Podwozi Pan człowieka z dobrego serca, a ten cenzura mandat Panu wypisuje
..To mu zakosiłem portwel!

emotka emotka

o ludzie niezłe emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4556209 Napisano: 23.07.2011 08:32:53 w Żegnamy zmarłych
w tym wątku pisało mnóstwo osób o tym, że straciło matkę/siostrę/brata/babcie/dziadka/kogoś z bliskiej rodziny/znajomego i to jest naprawdę wielki ból dla duszy

a wy kłócicie się o jakąś wokalistkę

ze względu na ból tych, którzy stracili kogoś naprawdę bliskiego mam jeden komentarz, oto on:
emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

slavek

#4553904 Napisano: 22.07.2011 08:02:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

sugerowałabym poczytać o konkursach na fb, typu FaceMisiek, Fejsbuk, FaceKubek i inne, gdzie za lubię to można było dostać gadżet - kubek, miśka lub co innego

https://www.faceb...jsie/184504268272423

http://allegro.pl....php?item=1728270407

tanio sprzedaliście swoje dane emotka

skąd wiadomo, że to ten profil jest sprzedawany?
Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4553877 Napisano: 22.07.2011 07:55:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
evja napisał(a):

mia napisał(a):

evja napisał(a):

evja napisał(a):

Mam pytanie co do mailomani z gazety.pl

Normalnie co tydzień dostaję takie wiadomości:
Tym razem nie wygrałeś, ale Twoja prawidłowa odpowiedź bierze również udział w losowaniu nagrody miesiąca i nagrody głównej. Możesz zwiększyć swoją szansę na wygraną, odpowiadając na pytanie w przyszłym tygodniu.

A dziś taką:
Dziś odbyło się kolejne losowanie w Mailo-manii. Następna szansa na nagrodę tygodnia pojawi się już za kilka dni. Czekamy na prawidłowe odpowiedzi. Trzymamy kciuki, żeby było ich jak najwięcej i życzymy szczęścia w losowaniu.

Zmienili treść dla każdego czy jest szansa emotka ?

Jak ktoś dziś dostał maila, to proszę o sprawdzenie jego treści emotka

U mnie to samo, ale u góry jest jak byk: Mamy już laureata nagrody tygodnia! emotka

Dzięki, myślałam, że jak nie napisali, ze nie wygrałam to jest szansa ;d

wszyscy tak mamy, ale do grudnia to jeszcze zdążymy coś wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4545559 Napisano: 20.07.2011 06:53:58 w Wkurza mnie...
agusia222 napisał(a):

wstrętny deszcz!!!!! emotka

zmokłem idąc do pracy więc się podłączam do pomstowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

slavek

slavek

#4530851 Napisano: 13.07.2011 07:51:47 w Wkurza mnie...

slavek

#4527261 Napisano: 12.07.2011 12:36:11 w Wkurza mnie...
tato999 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

skorpionka82 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

A w temacie: wkurza mnie, że kupiłam płytki podłogowe, dałam za nie kupę kasy a po przywiezieniu do domu okazało się, że są .....chińskie. emotka
W życiu bym nie pomyslała, że płytki też są chińskie. Na wystawce płytki były ułożone ,nie było zapasu-więc trzeba było zamówić; sprzedawca nie wiedział kto jest producentem. Dopiero jak przywiozłam do domu , to zobaczyłam: wyprodukowano dla Leroi Merlin w CHRL-D.Załamka.
I co ja mam teraz zrobić?

Wybacz, ale albo się kupuje dobre i polskie albo tanie i chińskie. Tak jest z większością towarów.
Spróbuj oddać. Chyba przyjmują zwroty?

Najgorsze,że te płytki były najdroższe ze wszystkich, no i oczywiście najładniejsze.
Ale, okazały się .......chińskie. emotka

no i co z tego że chińskie?

jeśli byłyby badziewne to chyba nie byłyby takie drogie chociaż z drugiej strony kto daje Ci gwarancje, że płytki w tej samej albo i wyższej cenie wyprodukowane dajmy na to w Szwajcarii byłyby lepsze?

chińskie nie znaczy złe, zobaczysz będziesz zadowolona
Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4526162 Napisano: 11.07.2011 09:39:18 w Wkurza mnie...
jeśli nawet dziecko było chore to nie znaczy, ze można je emotka kasjerkę prawda? Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4526093 Napisano: 11.07.2011 09:16:33 w Wkurza mnie...
joka napisał(a):

wkurza mnie że nie jestem zdecydowana emotka i nie wiem co zrobić...ja z mężem i 3 letnią córką korzystam z kuchni mamy na parterze, mam swoje dwa pokoje na piętrze i mam ochotę z 1 pokoju zrobić kuchnie, ale niektórzy mówią że będe się cisnęła w 1 pokoju(choć jest duży) inni że własna kuchnia jest ważna eh sama nie wiem, siostra remontuje mieszkanie i za jakieś 5 lat pójdzie na swoje więc dojdą mi 3 pomieszczenia, ale teraz coś mnie wzięło marzenie o swoich garach i wkurza mnie to jak dołuje bo nie wiem sama czy jest sens emotka

się wtrącać nie chcę, ale... spytałaś męża? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4520000 Napisano: 08.07.2011 10:04:47 w Wkurza mnie...
ewaewa napisał(a):

wkurza mnie kot sąsiadki i to na maksa!!!
Od tygodnia codziennie wieczorem przychodzi do mojego ogródka i robi w nim kupę emotka zawsze w tym samym miejscu, zawsze o tej samej porze. I nie wiem co z tym zrobić. Niestety nie da się tak odgrodzić, żeby nie wszedł, a sąsiadka nie będzie przecież trzymała przez to kota w domu. A w moim ogródku bawi się małe dziecko, często biega na bosaka i nie chcę, żeby wbiegła w kocie cenzura!!!! emotka

tu pomoże tylko pies emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4516427 Napisano: 07.07.2011 07:50:37 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
gusiabo81 napisał(a):

przed chwilą UPSem dotarła suszarka z rowenty, nie mam pojęcia z jakiego konkursu (z pewnością nie z Syoss bo tamta już dawno jest w domku)
wie ktoś może?

pewnie organizatorom z Syoss dwa razy wydrukował sie Twój adres i wysłali bez sprawdzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4500223 Napisano: 02.07.2011 07:17:47 w Wkurza mnie...
dotusia napisał(a):

a mnie wkurza to, że na stronie http://www.odsercadladziecka.pl/ chcę się zarejestrować a nie mogę, bo nie da się napisać znaku @ no a bez tego nie wprowadzę emaila... na trzech wyszukiwarkach próbowałam... i nic.. emotka

a do czego masz kopiuj/wklej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4498435 Napisano: 01.07.2011 10:20:03 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

A w temacie - wkurza mnie że sobie umyłam ząbki, położyłam się, a mój chłopek wino przyniósł i muszę znowu pić emotka

Uuuuuuuuuuu coś mi się wydaje, że to wino to jednak nie bez przyczyny emotka

Oby Cię tylko nagle główka nie rozbolała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4498392 Napisano: 01.07.2011 09:48:26 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

grzegorz543 napisał(a):

ale akcja ide dzis do sklepu a tu dzieciaki wykupuja wszystkie zywce zdroj bo mielismy tak madra sklepowa ze wynianiala kazdy nominal z pod nakretki na gotowke i cala miejscowosc dzis w butelkach byla he mi sie tylko udalo jedno 20zl wynienic a jak poszlem juz z wieksza iloscia nakretek sklepowa skapla sie ze zrobila blad i pozaniatane emotka a tanci mieli dzis niezly zarobek na niewidzey sprzedawcy u was tez takie madre byly sklepowe

rozumiem, że wkurza Cię, że będzie musiała oddać tę kasę z własnej pensji?

bo mnie właśnie wkurzyło, że zamiast Ja poinformować o pomyłce to jeszcze ją wykorzystałeś

dokładnie tym pisałem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4498371 Napisano: 01.07.2011 09:39:26 w Wkurza mnie...
grzegorz543 napisał(a):

ale akcja ide dzis do sklepu a tu dzieciaki wykupuja wszystkie zywce zdroj bo mielismy tak madra sklepowa ze wynianiala kazdy nominal z pod nakretki na gotowke i cala miejscowosc dzis w butelkach byla he mi sie tylko udalo jedno 20zl wynienic a jak poszlem juz z wieksza iloscia nakretek sklepowa skapla sie ze zrobila blad i pozaniatane emotka a tanci mieli dzis niezly zarobek na niewidzey sprzedawcy u was tez takie madre byly sklepowe

tyle, że ona dostanie po kieszeni a nie sklep więc robicie jej kwas sami będąc pazerni Wyświetl w wątku >>
0 0

slavek

#4494492 Napisano: 30.06.2011 08:00:41 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

goralecka napisał(a):

to i ja dołącze do bandy straszącej studiami emotka warto studiować ale tylko dla przyjemności.
A życie studenta?kilka integracyjnych imprez, juwenalia, czas od sesji do sesji leci cholernie szybko, dźwigasz tony xerówek, sesja dwa razy w roku wyjmuje z życia ze 3 tygodnie kazdorozowo.
Ja swoje najlepsze imprezy przezylam w liceum emotka
...życie studenta jest cos warte jesli wyrobisz sobie mase znajomosci bo bez nich bedziesz tylko bezrobotnym emotka

No już nie przesadzajcie... Pewnie, że teraz wszędzie bezrobocie, ale nic dziwnego, bo zbyt mało osób zdecydowało się na konkretny zawód, idac na studia ogólne o niczym. Ważny jest dobry wybór kierunku. Ja skończyłam dwa i jeden własnie taki o niczym więc mogę go sobie wsadzić w... Dobrze, że drugi był rozsądniejszym wyborem, ale to był tylko głos rozsądku. Zatem polecam studiować dwa- jeden dla przyjemności, a drugi dla kariery emotka

moniaainom jakby to był FB to bym kliknął Lubię to! - mądre słowa napisałaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0