Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
janko
Postów 229
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo nie odezwali się więcej na jeden z telefonów, co dzwonili wczoraj... Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale z drugiej strony koszty wysyłki nie mogą być zawyżone (zgodnie z regulaminem).
Więc możesz zażądać kalkulacji kwoty wysyłki.
Wtedy będzie musiał napisać, że np. znaczek 3,55, koperta 1,50, itp. No niestety może również napisać bilet autobusowy:( Ale jak poprosisz o kalkulację to może trochę obniży Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś nie wierzę, aby nikt nie wystawiał na allegro (i nie korzystał z jakiś softów do wystawiania aukcji).
Byłbym wdzięczny za podpowiedź, czy warto coś (CO?) kupić, bo wystawianie przez samo Allegro zaczyna mnie dobijać. A planuję teraz trochę przewietrzyć szafy Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo na TV jest osobny regulamin. Ale chyba tak samo się zgłaszało, a więc biorąc udział w jednym automatycznie brało się udział w drugim.
Przynajmniej tak mi się wydaje. Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No już jeden zadzwoniony powtórnie i potwierdzony:)
A tak apropos, to jak sądzicie TV juz rozdane, czy zostawili sobie na koniec??? Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba ich pogieło.
Mam połączenie w odebranych (a nie w nie odebranych), więc zdążyłem odebrać, ale druga strona trochę niecierpliwa. Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki wszystkim za info pw Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zastrzeżony, ale chyba ze 2 no może 3 dzwonki - ciężko odebrać Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakich programów używacie do wystawiania aukcji na Allegro. I z jakich serwerów korzystacie do hostingowania zdjęć?
Warto kupić jakiś program za parę złotych? Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nie wiadomo do jakiego biura niestety....
Co do gubienia paragonów - to nie wiem, czy aż tak często krzyszu - ostatnio na lodówki turystyczne z Tesco. A to chyba każdemu kto grał brakło... bo nikt się nie spodziewał,że aż tyle wpadnie. Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwonili niedawno.
Tylko, że wszędzie szukam i wcięło paragon
Zastanawiam się czy nie został wysłany na jakiś inny konkurs....
Czy ktoś może mógłby pomóc
Oczywiście zrewanżuję się. Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapraszam do czytania regulaminów. Mogą teoretycznie z kilku, przynajmniej ja znam 2 w których brałem udział. Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja. I to nie tylko z Tesco Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiadomo, że sposób był jeden - i kto go wykonał najbardziej perfekcyjnie to wygrał.
Teoretycznie był jeszcze sposób nr 2, jeżeli ktoś miał przeciek jaka to konkretnie liczba. Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystko znaczy ile to dużo, dla jednego np. 8 to dużo (czyli dla mnie), a drugi dużo powie dopiero na 200 szt.... Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dementuję - ja samochodu NIE wygrałem.
Zresztą logiczne jest, że wysyłałem w drugim dniu promocji ok. 7:00 (o konkursie dowiedziałem się o dzień za późno), a w tym czasie autko było już pewno wygrane.
Co mogę dodać to to, że wstrzeliłem się w dobry przedział - (matematyk ze mnie niezły
) i fakt - grałem o auto licząc, że może jakimś cudem jeszcze nikt nie trafił. Nie ostro bo z kilku telefonów po 1-2 SMSy. No i wszędzie lodówki, a paragonów aż tyle to ja nie mam.... Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę się wymienić:
daję 1 lodówkę za 3 paragony
Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0