Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
janko
Postów 229
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też chciałbym wiedzieć (z Reala również), czy jeszcze jest sens czekać przy fonach.
Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kod zasilenia Carrefour MOVA 10min:
378886156230
Ważny do 1.06. Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Data obojętna.
Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z pierwszych dni promocji, czyli 7-8 marzec.
W zamian dam doładowanie 25zł do dowolnej sieci, albo np. bluzę z Warki. Mogę również wygrać Toster ze Stovitu.
Temat dosyć pilny! Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nadal szukam, musiałby być z pierwszych dni promocji, czyli 7-8 marzec. Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już nieaktualne... został jeszcze tylko 1 wygrany ślizgacz (bez pary). Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ogólnie jestem w szoku - bo przyszło na WSZYSTKIE numery, które wcześniej nie wygrały, więc skuteczność 100%...
Chętnie wymienię się z kimś kto ma przynajmniej 2 paragony. W zamian za jeden paragon dla mnie dam wygrany numer ze ślizgaczem.
Paragony mogą być do 22.02 (ostatni dzień promocji), tak do 13:00. Oczywiście wcześniejsze też. Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zamian za??? Np. paragon ze Stovitu - może być dzisiejszy, jutrzejszy.... Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdziłem w starociach - posiadam paragon na Always z Tesco z 21 listopada, bo ktoś dzisiaj pytał, o stary paragon z Sekretów Pielęgnacji.
Jak się nie mylę to taki byłby ok. Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnie 30 min na składanie ofert (szczegóły pw.).
Po 16-tej robie podsumowanie Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc jak ktoś ma PARAGON na produkty Knorra (najlepiej z datą do 15 lutego), a chciałby taki mikser to zapraszam pw. Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj się zakończył częściowo (tzn. zakupy), ale jeszcze można się zgłaszać - polecam lekturę kolejnego regulaminu Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale Wy niecierpliwi, konkurs jeszcze trwa, a Wy już chcecie eSKI
Ale mam nadzieję, że niedługo się spełni co piszecie Wyświetl w wątku >>
janko
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane