Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pszpsz

pszpsz

#5919777 Napisano: 19.09.2014 14:46:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
do mnie dziś przyszła paczka od Laboratorium Kosmetycznego Joanna, ale cała otłuszczona...wszystko się wylało. zwrot do nadawcy z uwagą! Wyświetl w wątku >>
0 0

pszpsz

#5915170 Napisano: 10.09.2014 13:20:17 w Wkurza mnie...
eveliina napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pszpsz napisał(a):

wkurza mnie, że wygrałam konkurs, ale nagroda wciąż nie nadchodzi i to zabija radość z wygranej, bo jeśli jej nie ma, to z czego tu się cieszyć?

a jaki to konkurs? Jeśli jakieś firmy "no name" na FB, to nie ma się co dziwić emotka

To nagroda z avanteen - ja też nie dostałam i też mnie to wkurza bo kilka osób już ma nagrodę w domu emotka i teraz człowieku martw się czy łaskawie doślą czy gdzieś coś zaginęło po drodze!

wreszcie, po moim ponagleniu, kobieta której adres podano w SMSie po przesłaniu danych, odpisała!
moją wygraną wysłano 5.09 poleconym, poprosiłam o numer nadania i również mi go przesłano.

nagroda konkretnie od wydawnictwa Agora. Wyświetl w wątku >>
0 0

pszpsz

#5915089 Napisano: 10.09.2014 11:08:35 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że wygrałam konkurs, ale nagroda wciąż nie nadchodzi i to zabija radość z wygranej, bo jeśli jej nie ma, to z czego tu się cieszyć? Wyświetl w wątku >>
0 0