Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#7249480 Napisano: 26.03.2025 15:24:31 w Avanti
mietowa napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Strona nadal mi nie działa. ‚Masakra jakaś z nimi. Wszystko wyczyszczone .przegladarka zmieniona i dalej lipa

U mnie to samo.

Też tak miałam, pierwsze co zrobiłam to wyczyściłam ciasteczka i nic. Później mi zaskoczyło dopiero na telefonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#7249470 Napisano: 26.03.2025 14:58:16 w Avanti
zezowaty_kot napisał(a):

adamo86 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Dzięki, mogłyście pozbyć się konkurencji, ale w takim wypadku wysyłam 😆

Może właśnie w ten sposób chcą się pozbyć konkurencji i będzie rezerwa emotka

Yhm... robicie mi kisiel z mózgu, albo papkę ziemniaczaną 😆

A ja napiszę tak, nie pozbywam się konkurencji, ale jak mogę to unikam. Jak już dałaś znać że dziś wysyłasz to ja może poślę jutroemotka  3mam kciuki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#7249011 Napisano: 24.03.2025 21:29:48 w Avanti
magie1982 napisał(a):

Poszło mi z komputera. Z telefonu nie chciało.

U mnie komputer nie, telefony nie. Mail przy logowaniu dociera, ale nie da się zalogowaćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#7249005 Napisano: 24.03.2025 21:03:19 w Avanti
U mnie też nie działa, próbowałam na różnych przeglądarkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#7245622 Napisano: 10.03.2025 15:24:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

MDL napisał(a):

Konkursy kreatywne...jak to bywa? Liczy się głównie jakość czy też ilość? Jestem bardzo ciekawa 🙂 Dużo trzeba się napisać, aby w końcu coś wygrać? Wysłałam ok. 10-ciu różnych propozycji na berlinki. W loteriach jak to w loteriach, wiem, że nie ma reguły, zdobyłam raz główną jednym paragonem, a potem długo cisza 😆

Po wynikach na Fb, czasem publikowanych tekstach i po swoich zwycięskich stwierdzam, że nie warto się starać. To nie te czasy co kiedyś, każdy organizator ma teraz kilka konkursów, na każdy kilka tysięcy zgłoszeń. Choćby siedzieli całymi dniami, to by tego nie czytali. Niech inni myślą co chcą, moje zdanie jest takie jak powyżej.

Mam podobne zdanie. Im bardziej się nie staram tym mam więcej szans na wygraną, jak się staram i co najgorsze - moje zgłoszenie mi się podoba - to zawsze totalnie nic.

Ja od dawna nie zgłaszam na fb/insta itp. bo nie chcę żeby ktoś kiedyś się moją odpowiedzią "zainspirował"emotka  Pisałam czasem dla kogoś, ale bez większych starań i coś tam znajomym wpadło... Z Avanti w zeszłorocznych sporo czasu poświęciłam na dopracowanie odpowiedzi, udało się trafić 2 stopień + te najmniejsze. Najbardziej dumna byłam z odpowiedzi z konkursu w INT a tam wielkie 0 emotka  Może akurat nie przeczytali emotka   Smolar - wysyłam jak mam paragon, bo jeszcze mnie za tekst nie nagrodziliemotka  Mimo wszystko jak mam czas to się staram, nie mam czasu i weny to piszę coś byle by coś wysłać. 
zezowaty_kot może i masz metodę uników, ale też talent  emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#7243311 Napisano: 26.02.2025 20:50:28 w Avanti
isiulka napisał(a):

rooney napisał(a):

nie znoszę ''przesyłek do rąk własnych'' i dpd swoją drogą też ... cały dzien czekania na pluxee DC na nic, bo kurier wpisał mi w apkę, że rzekomo nikogo nie było... emotka  a II próba się nie uda, bo jutro naprawdę nie będzie.. 

napisałam od razu do avanti, myslicie że wyślą nagrodę jeszcze raz? i znów ten cyrk z odbiorem ... człowiek się cieszy, że wygrał, ale czasami jest z tym więcej zachodu, bo jednak nie każdy ma lokaja co nam obsłuży kurierkę 24/7 emotka emotka  

za to e-karty do biedronki kocham emotka

Avanti to fajna agencja, wyślą jeszcze raz jak będzie trzeba. Przynajmniej mi wysłali jak miałam problem z kurierem.

Dokładnie, Avanti jest bardzo w porządku emotka Co do kurierów, aktualnie u nas DPD też robi co chce. Przez dokumenty zwrotne zmieniam termin doręczenia, a oni i tak nie doręczają w wybranym terminie... Mało tego kurier nie przyjeżdża i zaznacza, że nikogo nie zastał, telefonu nie odbiera... emotka  Cieszysz się, że coś wygrałeś, a potem stresujesz się, że nie dostaniesz nagrody bo kurier robi co chce. Wyświetl w wątku >>

mysia

#7241711 Napisano: 19.02.2025 15:57:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lavazza II stopień i kolejna 100 Biedronka Pepsi Wyświetl w wątku >>

mysia

#7241709 Napisano: 19.02.2025 15:57:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksiak napisał(a):

Tchibo ITM- sms, przychodzą zwrotki?

Ja nie dostałam zwrotki, wg. regulaminu powinna być...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#7237015 Napisano: 24.01.2025 12:30:21 w Avanti
monikar napisał(a):

Dostaliście już wszystkie bony do Lidla z Pepsi i Lays? U mnie jednego brakuje

Też czekam na 1 bon, jeśli dobrze pamiętam to czas na wysyłkę jest jakoś do lutego. Wyświetl w wątku >>
1 monikar 0

mysia

#7237003 Napisano: 24.01.2025 11:49:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

pikawka napisał(a):

kunlu napisał(a):

Hej, czy w najlepszym wersie ever wygrywa się jednym wersem czy kilkoma linijkami?
te 300 znaków jest takie mylące emotka
pomocy emotka

No do 300 znaków max czyli coś więcej niż jeden wers. Weź pod uwagę, że wśród setek zgłoszeń to Twoje musi się czymś oryginalnym przebić!

Tobie udało się wygrać tekstem dłuższym niż jeden wers?

Ja już pisałam różne i też nadal nic emotka  ciężko mi zawsze wygrać u Smolara. Szkoda, że akurat ta agencja bo główna to moje małe marzenie... Wyświetl w wątku >>
1 simonapp 0

mysia

#7231621 Napisano: 28.12.2024 12:10:03 w Nasze wygrane w minionym roku
Hej  emotka
Rok średni, ale wpadło sporo bonów do różnych sklepów. Nie musiałam wydawać pieniędzy na prezenty świąteczneemotka  
Liczę na to, że Avanti doceni mnie i w styczniu wpadnie coś większego, bo jakoś odkąd idą zgłoszenia przez platformę to skuteczność spadła.
Wszystkiego dobrego w nowym roku i wymarzonych wygranych!emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#7228390 Napisano: 10.12.2024 20:55:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W Rossmanie był konkurs elmex ,,Świeży oddech z elmex", kupiłam sensitive fresh. Chyba mogę ten paragon wykorzystać też na konkurs Wygraj z nadwrażliwością? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#7228269 Napisano: 10.12.2024 14:50:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dawno się tu nie logowałamemotka  
Ostatnio M&M's Biedronka 500 i wczoraj Pepsi Lidl 200 emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#7140338 Napisano: 18.11.2023 14:48:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ami12 napisał(a):

Ostatnio w orbit 2 razy zestaw gum na bardzo bardzo słabe zdjęcia , trzecie zgłoszenia „dopieszczone”  (moim zdaniem , No takimi z reguły wygrywam) zastanawiam się co agencja Brancomm bierze pod uwagę w pracach konkursowych

Ja w ich wcześniejszym konkursie wysłałam zdjęcie z pomysłem, ale jak dla mnie bez szału i wygrałam szczoteczkę.
W tym biedronkowym zdjęcie mi się bardzo podobało ( o wiele lepsze od tego co wygrało szczoteczkę) ale wygrałam zapas gum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#7131869 Napisano: 18.10.2023 10:22:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Drogie NAV nie zniechęcicie mnie do kariery muzycznejemotka  wystąpię w tym dresie na scenieemotka
Miał był głośnik, jest dresemotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#7131857 Napisano: 18.10.2023 10:06:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
olunka emotka  ogromne gratulacje! Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

mysia

#7126789 Napisano: 27.09.2023 14:24:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
Dziękuję emotka  uwielbiam takie wygrane, zaczynam planować wakacje  emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#7126566 Napisano: 26.09.2023 18:34:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pasty elmex, no i doczekaliśmy się głównej z Zabłyśnij Natychmiast emotka  Jak zawsze nutka niepewności, bo wiem że brak rodzaju nagrody w smsie oznacza główną, ale jednak zawsze póki nagroda nie dotrze to się nie nastawiam w 100%emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#7116343 Napisano: 13.08.2023 20:19:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

mrmax napisał(a):

agaga napisał(a):

uważam, że organizator konkursu nie wywiązał się z regulaminu, wg którego wartość biletu była inna niż na bilecie.

Nie ma procedury upadłościowej, gdyż organizatorzy Fest festiwalu wycofują się z niej. Skąd te informacje? Z pudelka?

śmiech na sali, trzeba zawiadomić UOKiK, bo nie dość że przerzucają całą odpowiedzialność na laureatów, to jeszcze sami nie wywiązali się z regulaminu przesyłając karnety o zerowej wartości, nie ma co odpuszczać, bo to plucie w twarz

co robicie z 4ALL i Froneri od lodów Oreo? Smolar jakoś poradził sobie z tematem, a taka wielka firma (Froneri) co ma ponad 13 mln w kapitale zakładowym, proponuje śmieszne słodkie upominki zamiast karnetów za ~1150 zł?

Mam nadzieję, że odpisywaliście im na to Oświadczenie. Bo im więcej osób się odezwie tym lepiej. Na końcu napisali "Zwróciliśmy się również do Organizatora festiwalu o informacje dotyczące możliwości zwrotu karnetów przez posiadaczy, jednakże ze względu na procedurę upadłościową cały proces może zająć więcej czasu.Po otrzymaniu informacji zwrotnej, niezwłocznie przekażemy ją wszystkim uczestnikom Konkursu." Mam rozumieć, że jednak bilety zakupili i czekają na odpowiedź o możliwość zwrotu? Z tego co wiem zaczęli zwracać za zakupione bilety...  No i jak pisaliście wyżej nie ma procedury upadłościowej. Pierwszy raz mi się zdarza taka "wygrana"... emotka Wyświetl w wątku >>
1 agaga 0

mysia

#7115311 Napisano: 08.08.2023 18:14:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
truskaweczka1 napisał(a):

Karta do lidla z 0.0 przeciwwskazań

I u mnie dzisiaj za 2 etap  emotka Wyświetl w wątku >>