Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
konkurs14
Postów 96
Data rejestracji 05.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
takiej ilości nagród dziennych siłą rzeczy, niektóre hasła "chcąc, nie
chcąc" musiały "wypełnić" ewentualną lukę powstałą przy braku kompletu
zgłoszeń w danym dniu. jestem i tak pełen uznania dla agencji, że jako
jedna z nielicznych ma odwagę opublikować hasłą, choć wiadomo, że może
narazić się tym samym na falę krytyki co do wyboru zwycięskich zgłoszeń.
jakoś większość agencji nie mają zwyczaju podawać do publicznej
wiadomości haseł, dzięki którym laureaci zdobywają główne i to o wiele
bardziej wartościowe nagrody. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, z mojej strony to wszystko. urażonych przepraszam, przekonanych zapraszam Wyświetl w wątku >>
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może inni chcą mi dosrać, za poglądy i mieć z tego jeszcze większą satysfakcję, prawda ?? a, że w ogóle nie sypiam to dyskutuję, nie chcąc nikogo urazić. zresztą poczytaj moje wpisy, wtedy wyciągniesz wnioski. Wyświetl w wątku >>
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to w takim razie samochód, futro i kwiaty
odnośnie laseczki - faktycznie... patrząc na zdjęcie całkiem całkiem, w moim typie Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie... sumienie, regulaminy - po co o tym dyskutować i tak nikt i nic tego nie zmieni. Wyświetl w wątku >>
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja powiem krótko- dla mnie to (o czym piszesz z paragonami) jest dziwny proceder, ale spełniający formalny wymóg regulaminowy - dostarczyłeś (swój czy zdobyty innymi kanałami) poprawny paragon, przysługuje Ci nagroda. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i to by było na tyle w tej kwestii Wyświetl w wątku >>
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trebor - jeżeli na podstawie nazwy użytkownika snujesz domysły o wieku lub liczbie konkursów - to swoimi wypowiedziami raczej sam zdradzasz przynależność do grupy, którą chciałbyś zapewne sam opuścić, a nie możesz i na siłę (analizując nazwę użytkownika) chciałbyś do tej grupy wciągnąć innych - ja dziękuję, nie skorzystam
Trebor - "u mnie to po prostu zapis fonetyczny, oznacza łan , czyli kawał ziemi" - a może łan, tu, fri... Wyświetl w wątku >>
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zresztą..., "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" (Ignacy Krasicki, spełniony pisarz) - mam wrażenie, że coraz mniej takich "cnot" na forum Wyświetl w wątku >>
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
enfamka - oby twa zazdrość nie była wprost proporcjonalna do wartości nagrody Wyświetl w wątku >>
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs14
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane