Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jackk76
Postów 856
Data rejestracji 20.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo pewnie czytają forum i żeby niebyło, że tylko wybrańcy będą weryfikowani - sprawdzą wzystkim dowody (szkoda, że zamiast mojego zdjęcia nie wkleiłem jakiegoś fraglesa) Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jest, bo Quady pewnie nie będą zatankowane Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie tak
Mam tylko 1 wygraną, a otrzymałem takiego smsa Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdy chyba czytał regulamin, chodzi o zawiść ludzi, którzy nie mogli się pogodzić z przegraną i napisali donosy.
Przecież i tak agencja 4Frame, która jest rzetelna, sprawdziłaby dane i na 1 gospodarstwo przyznaliby 1 nagrodę. Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szanowni Państwo,
Z uwagi na skargi i donosy jako otrzymaliśmy do konkursu „Męskie wyzwanie w Lidlu” mówiące o sytuacji, że laureatami nagród są osoby należące do wspólnego gospodarstwa domowego jesteśmy zmuszeni zweryfikować dane podane przez Państwa podczas rozmowy weryfikacyjnej.
oj mamy kilka życzliwych osób na forum, nieładnie. Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kiedyś miałem coś podobnego nagrane na poczcie głosowej Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs też był organizowany przez Media Contact, czy ktoś z forum wygrał w nim? Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To bardzo dziwne, że nikt z forum nie wygrał wycieczki z tego konkursu. Z Lidla było co prawda o 5 więcej nagród głównych ale co najmniej połowa trafiła dla osób z forum. Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jestem trochę rozczarowany ale przecież nie zawsze się wygrywa. W jednym konkursie główna nagroda a w drugim nawet nie ma mojego hasła na liscie rezerwowej. Ale tydzień się dopiero zaczął .... Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to są już gdzieś na stronie wybrane hasła? Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
15, ale ten ostatni mój Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za info, niestety włącza się poczta Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyłączam się do pytanie, bo mnie też ciekawość zżera Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W poniedziałek 29 wyłonienie zwycięzców + 7 dni na powiadomienie. Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, to właśnie przegapiłem 3 połączenia z zastrzeżonego. Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś z forum kilkanaście dni temu ogłaszał się, że kupi co najmniej 100 paragonów Vitaralu, miał także do sprzedania 400 na konkurs z ipadem ci do twarzy. Jeśli znajdzie się kilka takich osób to rzeczywiście szanse na wygraną są marne. Wyświetl w wątku >>
jackk76
Postów 856
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok 13 tej Wyświetl w wątku >>