Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika delvitto

delvitto

#6580647 Napisano: 14.03.2019 20:30:12 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

delvitto napisał(a):

joan napisał(a):

warto się upewnić, że alkohol i rośliny, które zaraz zwiędną... to coś, co nowożeńców ucieszy

oni zamiast kwiatów poprosili o kupony na gry lotto, więc tutaj jasna sprawa emotka  przynajmniej się pobawią przy sprawdzaniu cyferek...
Za kilka miesięcy będzie pewnie ślub kościelny, i historia się powtórzy... Chyba jest łatwiej, gdy pełna ceremonia odbywa się od razu, bez dzielenia na etapy? Koszta są podwójne i dla nich, i dla zaproszonych. 

Być może po prostu nie planują żadnego kościelnego? emotka

będzie, ale jak się dzidziuś urodzi emotka
i jak się skończy żałoba u części rodziny... Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6580645 Napisano: 14.03.2019 20:26:27 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

warto się upewnić, że alkohol i rośliny, które zaraz zwiędną... to coś, co nowożeńców ucieszy

oni zamiast kwiatów poprosili o kupony na gry lotto, więc tutaj jasna sprawa emotka  przynajmniej się pobawią przy sprawdzaniu cyferek...
Za kilka miesięcy będzie pewnie ślub kościelny, i historia się powtórzy... Chyba jest łatwiej, gdy pełna ceremonia odbywa się od razu, bez dzielenia na etapy? Koszta są podwójne i dla nich, i dla zaproszonych.  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

delvitto

#6580629 Napisano: 14.03.2019 19:45:42 w WC - rozmowy o wszystkim
doradźcie proszę!
idę w sobotę na ślub cywilny do bliskiej rodziny, impreza kameralna bez wesela, tylko bogatszy obiad w restauracji wynajętej na kilka godzin. Będzie jakieś 40 osób. Prezent to oczywiście będzie koperta, i tu do Was pytanie, ile do niej włożyć?
Nie jestem na czasie, od lat nie byłam na ślubie czy weselu. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6580618 Napisano: 14.03.2019 19:19:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
zainwestowałam w tic-taki,(jakkolwiek to brzmi) emotka  i mam słuchaweczki, i bon eventim emotka  słuchawki @ odkryty teraz z wczorajszego ranka, a bon dziś @ po godz 15. Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6576346 Napisano: 01.03.2019 17:51:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
mamadwojga jak cudnie takie wieści na forum czytać emotka emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6576304 Napisano: 01.03.2019 16:04:58 w Dziś cieszę się z.....
chyba coś drgnęło w konkursach promocyjnych, zaczyna ich być więcej, i to mnie cieszy, bo najwyższy czas coś powygrywać emotka Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6576251 Napisano: 01.03.2019 13:46:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kkbt napisał(a):

joan napisał(a):

Macie rację, są gorsze nagrody emotka

Co nie zmienia faktu, że pieniądze powinien otrzymać laureat na konto swoje własne, by móc rozporządzać nimi według własnego uznania, jak to jest możliwe w przypadku każdej innej nagrody. Ale można też w loterii PP wygrać, mieszkanie kupić, mieszkanie ze stratą sprzedać i pieniądze na konto wreszcie otrzymać. Według mnie to tylko niepotrzebne zamieszanie i straty finansowe + szkoda, że rejestruje się paragon, a nie kod z opakowania. Ale nie można mieć wszystkiego emotka

Analogicznie: ale ten domek z Almette też był beznadziejny... Przecież może ktoś nie chciał w górach, a nad morzem i co? "niepotrzebne zamieszanie i straty finansowe"? A może to po prostu domek/mieszkanie gratis? emotka

wiecie co... żeby tylko takie problemy były! Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6576202 Napisano: 01.03.2019 12:08:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
i ja mam 100 za pasty u Smolarka  emotka   Miłe zaskoczenie, bo wczoraj sprawdzałam u nich w wynikach na stronie, i był komunikat, że nie wygrałam:) Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6576027 Napisano: 28.02.2019 19:41:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dydys napisał(a):

delvitto napisał(a):

chciałam wpisać drugie zgłoszenie na hochland, ale pomimo wcześniej założonego konta, nie udało mi się zgłosić do losowania jeepa emotka  pomyślałam, że coś nachrzaniłam z hasłem, więc zmieniłam je, i dalej nie mogę się zalogować, mam wciąż komunikat, że konto jest nieaktywne. Miał ktoś podobny problem?

A link aktywacyjny w mailu kliknęłaś?

tak, był kliknięty przy rejestracji pierwszego kodu.
w sumie, poradziłam sobie jakoś, wróciłam do tego linku aktywującego, znów kliknęłam, i dostałam się do założonego wtedy konta. Ale z ich strony głównej nie idzie konta otworzyć:(  Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6576012 Napisano: 28.02.2019 18:51:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chciałam wpisać drugie zgłoszenie na hochland, ale pomimo wcześniej założonego konta, nie udało mi się zgłosić do losowania jeepa emotka  pomyślałam, że coś nachrzaniłam z hasłem, więc zmieniłam je, i dalej nie mogę się zalogować, mam wciąż komunikat, że konto jest nieaktywne. Miał ktoś podobny problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6574838 Napisano: 25.02.2019 17:10:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

delvitto napisał(a):

bony eventim z tictaca nie były jeszcze podane z 2 etapu?

ani bony, ani głośniki - tak nam się wszystkim wydaje emotka

już wszystkie nagrody poszły
bony w czwartek,piątek
słuchawki rano głośniki teraz

Nie wszystkie. O głośnikach jeszcze informują.

na bieżąco śledzę wpisy w mdw, teraz też sprawdziłam, nie było w czwartek/piątek żadnego wpisu o eventim:( nic mi nie wpadło, i miałam w bonach nadzieję...ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6574816 Napisano: 25.02.2019 16:22:05 w Gratulacje! Dla wygranych!
0 0

delvitto

#6574814 Napisano: 25.02.2019 16:20:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bony eventim z tictaca nie były jeszcze podane z 2 etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6573836 Napisano: 21.02.2019 23:03:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy na Pudliszki ogólny nie ma limitu znaków? Bo nie znalazłam nic w regulaminie... Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6569474 Napisano: 06.02.2019 18:45:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Apropo reklamacji: w paczce z MkCafe/Auchan od Underground Media miałam zbite 2 słoiki z kawą rozpuszczalną. zrobiłam kilka zdjęć, wysłałam im na maila z opisem sytuacji. Oni mają zaznaczone że reklamacje przyjmują listownie, ale myślałam, że się jednak odezwą i się jakoś ustosunkują do tych zdjęć, ewentualnie odpiszą, żeby jednak zrobić odbitki i też wysłać. Niestety, milczą od ponad tygodnia i nie wiem co robić. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6568925 Napisano: 04.02.2019 21:16:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

Być może i są osoby które pomagają bezinteresownie ale ja nie do nich kieruję mojego wpisu tylko do tych '' życzliwych'' którzy nic nie widzą ponad czubek własnego nosa.

reniii weź wyluzuj, co? co, do Ciebie językiem akademickim trzeba mówić, żeby nie urazić, i zażartować słownie nie można? I jeszcze masz uwagi, że ktoś ci odpowiedział, ale nie tak, jak sobie chciałaś, wielka dama się znalazła! Ledwo przyszłaś, a już jątrzysz, a trochę pokory nikomu nie zaszkodziło. Spytałaś, i ktoś ci odpowiedział, a że wybrał formę lekkiego sarkazmu, to nie powód do bicia piany. Zamiast podziękować, bo informacja zawierała KOMPLETNĄ odpowiedź na Twoje pytanie - Ty zarzucasz brak chęci pomocy. Nikt Ciebie nie obraził, odpowiedź podano ci na tacy, za to Ty próbujesz obrażać nas. Wyświetl w wątku >>

delvitto

#6568730 Napisano: 04.02.2019 13:05:03 w Paragony na trwające konkursy
kupię 2 x wedel/intermarche, mogę też się wymienić na wedel/C4.
kupię też crunchips/nic nac/tesco, może też 2 sztuki. Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6568082 Napisano: 01.02.2019 18:33:54 w Żegnamy zmarłych
mia napisał(a):

Dziś rano zmarła moja Mama... Ciągle w to nie wierzę. emotka Na pewno obudzę się jutro i okaże się, że to był tylko koszmarny sen...
To przecież nie może być prawda. Miałam iść do niej dzisiaj jak zwykle na kawę - tak cieszyła się, że znów dziś są skoki... emotka emotka emotka

Mia... jestem z Tobą, bardzo Ci współczuję. Niech spoczywa w pokoju (*).  Wyświetl w wątku >>
[*] 1 mia

delvitto

#6567355 Napisano: 28.01.2019 19:21:41 w WC - rozmowy o wszystkim
może jest na forum osoba znająca się na przepisach ZUS, konkretnie mi chodzi o informacje nt uzyskania renty rodzinnej po osobie która miała staż pracy w Polsce i za granicą? Wyświetl w wątku >>
0 0

delvitto

#6567080 Napisano: 27.01.2019 19:45:48 w WC - rozmowy o wszystkim
czy jest jakiś sklep internetowy, który sprzedaje ciekawe rośliny doniczkowe? U mnie kwiaty nigdy się nie zachowywały bo mam kota, który je niszczył, gryzł albo zrzucał doniczkę na ziemię emotka  mam od niedawna przemeblowane mieszkanie, w taki sposób, by kocurek nie miał wszędzie dojścia, i chcę postawić fajne kwiaty. Na wszelki wypadek jednak, wolałabym, by nie były trujące, gdyby kiciuś był sprytniejszy niż mi się wydaje. Jeden kwiat to chciałabym mieć taki wysoki, ale wąski, z mocną łodygą, coś w rodzaju mini palmy. A kolejne to coś w rodzaju paproci, aby były takie bujne, rozłożyste. Może coś doradzicie? Wyświetl w wątku >>
0 0