Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ZetZ

ZetZ

#7219959 Napisano: 08.11.2024 15:20:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

angellisia napisał(a):

Kaufland stówki rozdał??

Na to wygląda,że tak 😔

ale na forum nie widziałam, żeby ktoś pisał o stówkach...
Chyba że coś przeoczyłam...

Może jeszcze nie odczytali 😅 zazwyczaj już by się ktoś pochwalił

myślę, że w takim razie jeszcze szansa jakaś jest emotka

Ja też jeszcze mam nadzieję

Dzwonią dalej ze stówami, teraz. Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7219851 Napisano: 08.11.2024 12:00:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

Namyslow w żabie, to wygrywając tackę piw trzeba podać pesel i nr dowodu? Czy tylko dotyczy głównej?  Podawać wrazliwe dane za piwa to  niezbyt bezpieczne

Też mnie to uderzyło, a dodatkowo:
Nagrody nieodebrane w terminie do 17.12.2024 r. przechodzą do dyspozycji
Organizatora Konkursu.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7219267 Napisano: 06.11.2024 16:17:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Te bony z Kauflandu to idą z Niemiec? emotka  czy DHL to słaba firma? Od wczoraj od 13:38 mam że przesyłka w drodze więc dziś nawet kurier nie wziął jej do dostarczenia.

W drodze, to chyba nie w dostarczeniu- prześledź drogę przesyłki.

Wczoraj o 13:38 dostałem maila że kurier odebrał paczkę i że przewidywany czas dostarczenia to 06.11.2024 no ale od tej 13:38 wczoraj w aplikacji mam ciągle że jest w drodze no cóż jaka firma taki termin dostarczenia emotka

U mnie tak zawsze... jak widzę że DHL wiezie,  to wiem że będzie szło i szło i szło...emotka Wyświetl w wątku >>
1 Kamil_K 0

ZetZ

#7217927 Napisano: 31.10.2024 15:55:55 w Gratulacje! Dla wygranych!
Oby tak dalej! Gratki dla zwycięzców!emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7217889 Napisano: 31.10.2024 14:02:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

incendio12 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czas to nic, trzeba mieć wenę, pomysły. Skąd ona się bierze, tego nie wie nikt. Kapryśna jest strasznie, przynajmniej u mnie.

Moja wena pojawia się praktycznie tylko pod wpływem presji i stresu w ostatni dzień konkursu emotka  Baaaardzo rzadko wysyłam zgłoszenie wcześniej niż na ostatnią chwilę.. A paragon zwykle mam już od początku konkursu i tylko siedzi i czeka na ostatni dzień konkrusu emotka   Czasem jak jest konkurs gdzie są dzienne nagrody to się zmuszam żeby puścić coś wcześniej, ale cała reszta to wysyłanie na ostatnią chwilę  emotka   Wtedy czekanie na wyniki jest dużo krótsze emotka

Jakbym czytała o sobie 🫢🫢

I ja! Czasami postanawiam, że coś wymyślę wcześniej... I chodzę przez tydzień, kminię, nic nie wychodzi... Nadchodzi ostatni dzień i pyk, wchodzi wena cała na biało emotka

I ja, i ja! Na ostatnią chwilę. A potem biorę paragon, patrzę, a on blady jak Europejczyk pierwszego dnia na wakacjach w Egipcieemotka Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7217657 Napisano: 30.10.2024 18:35:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

Czy działa wam aplikacja Coli? Nie mogę się zalogować...

Nie działa, jakieś tam kody, cuda wianki wpisuję co każą i lipa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7216853 Napisano: 27.10.2024 19:51:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalmia86 napisał(a):

Co się dzieje z apką coca coli? Wszystkie kody mi wyzerowało....

U mnie są na miejscu, wiec rzeczywiście coś tam nie halo emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7215805 Napisano: 23.10.2024 09:53:01 w Czy informują/ informowali?
szkodnik1988 napisał(a):

No właśnie, na maile Fortis też nie raczy odpisać, także konkurs Monster Żabka z dużą ilością nagród uważam za kolejny fejk...

To chyba zależy od tego kto się tym zajmuje i ile pytań dostaje, bo mi z jednego konkursu odpisali błyskawicznie a z loterii po kilku miesiącach dalej cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7214485 Napisano: 17.10.2024 09:45:35 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
anaesth napisał(a):

Ja też mam przesyłkę od Burda Media. Obstawiam maskotkę z Actimela lub plecak z Kiri emotka

Edit: albo Metaxa

U mnie z tych 3- tylko Metaxa, więc to musi być to. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7214177 Napisano: 15.10.2024 20:23:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

Silan Auchan macie dziś zwrotki? Czy u Albedo trzeba się tym przejmować? Wysłać jeszcze raz? Czy takie zgłoszenia bez zwrotki też do nich docierają i się na nie wygrywa?

Teraz wysłane i mam zwrotkę, a w regulaminie jest:

W przypadku, gdyby Uczestnik nie otrzymał takiego zwrotnego SMS-
a, wówczas zobowiązany jest niezwłocznie skontaktować się z Organizatorem pod adresem
uwagi.promocje@albedomarketing.pl, gdyż może to oznaczać, że wystąpił błąd techniczny i
zgłoszenie nie zostało zarejestrowane przez serwer teleinformatyczny wykorzystywany przez
Organizatora do zbierania zgłoszeń.

to może dla pewności tam napisać?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7212938 Napisano: 10.10.2024 17:07:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

Czy w konkursie Kaufland 250 sklepów pojawia się jakieś podziękowanie na stronie? Bo u mnie tylko przeładowuje stronę i pojawia się pusty formularz....

Nic a nic nie ma. Wyświetl w wątku >>
1 Kamil_K 0

ZetZ

#7212889 Napisano: 10.10.2024 15:17:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

To jeszcze ja zapytam czy przychodzi potwierdzenie udziału w tym konku Kaufland i czy jest jakieś potwierdzenie na stronie ?

nic ani tu ani tu nie mialam

Potwierdzam- cicho wszędzie, głucho wszędzie... emotka Wyświetl w wątku >>
1 leniuszka 0

ZetZ

#7210688 Napisano: 02.10.2024 16:05:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hold-em napisał(a):

baba-aga napisał(a):

rufus napisał(a):

adamo86 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

https://promocjazabka.pl/
Czy tylko ja nie widze pola tekstowego do napisania odpowiedzi?

Pole może pojawić się w kolejnym kroku

Ktoś to testował? emotka
Może i tak będzie losowanko, więc niepotrzebna odpowiedź emotka

zerknalem w apke.
Moze jednak w kolejnym kroku

Ja już wysłałam zgłoszenie i nie było żadnego pola do wpisania tekstu

Pełna profeska. emotka  W ogóle co to za jakaś garażowa agencja? Mieliście z nią jakieś doświadczenia?

To spoko agencja, ja lubię, bo mi tam często u nich coś wpada. Trzeba wziąć poprawkę na czynnik ludzki, a ten jest zmienny, gdy ludzi zmieniają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7209462 Napisano: 28.09.2024 10:11:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czarny_kot napisał(a):

katee14 napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

Miał ktoś tak że próbuje odkopać ziemniaka, a str nie reaguje? Grządka się tylko rusza i nic się nie dzieje. Zmarnowane już 2 paragony emotka

Ja tak miałam dwa dni temu. Też zmarnowany paragon.

Odpisali że zgłoszenie i tak jest poprawne nawet jak się nic nie rusza, a gdyby się wygrało to będzie @. No tak że tak wystarczy stać przed grządką w odpowiednim momencie

Uff... Dzięki za infoemotka bo u mnie też dziś takie bezobsługowe ziemniaczane pole. Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7209078 Napisano: 26.09.2024 16:27:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

23 września wysyłałam list polecony priorytet do fererro i ten list cały czas jest w transporcie . Nie ma aktualizacji czy to normalne na poczcie jest? Czy list zaginął w akcji .

Też mi się to zdarzało, ani widu ani słychu... dlatego teraz dopłacam (potwierdzenie otrzymania esemesem) i zaraz szybko jest odzew. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7209050 Napisano: 26.09.2024 15:30:57 w Informują
Informują z Konkurs "Chrupnij Szkolne Nagrody" Lidl

Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
lecą nagrody Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7208202 Napisano: 23.09.2024 20:07:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Czy z Grześków przychodzi na maila zwrotka po wzięciu udziału?

U mnie nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7203953 Napisano: 05.09.2024 11:13:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
inska napisał(a):

GreenEK napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Teraz w Dino herbata zielona 1+1 , lipton ,czy  zakup będzie Ok czy trzeba wziąć w takim układzie 2 ?

w torebkach czy piramidki?

piramidki są w promocji

Zwykłe też są na promce. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7199813 Napisano: 19.08.2024 10:20:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

dlaczego mi się nic nie nagrywa na Lipton SOS? Wszystko mam włączone na max głośności, a nic się nie nagrywa?

Tam ponoć przez telefon najlepiej wejść i nagrać. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

ZetZ

#7199153 Napisano: 14.08.2024 16:20:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Wiele osób wygrało w aplikacji Coca-Coli.Niestety nie ja a kodów to ja wtopiłam pewnie w sumie już z 200-300.Niestety tylko się pobawiłam na sucho ( w sensie bez nagród ).
Po wprowadzeniu kaucji za wszystkie butelki od styczni 2025 roku pewnie mi zapał minie bo będzie sporo roboty z oddawaniem tych butelek itp itd.A tanie nie będą.

MASAKRA! Czyli będę jak menelaos latać z butelkami, tylko plastikowymi do skupu??emotka Najpierw dowalili podatek cukrowy od coli zero, potem te chore przyczepione do butli nakrętki (koszmar konkursowicza) a teraz cofka 40 lat wstecz. To po co ja segreguję śmieci? Ech, smuteczek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0