Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ZetZ

ZetZ

#7223343 Napisano: dzisiaj o 07:41:03 w Smolar
anulka72 napisał(a):

olywka napisał(a):

Lidloteria nagrody niby co minute  😅 3 paragony wbite o różnych godzinach i 3 pudła, jak to w ogóle możliwe? Mieć aż taki pech 😅 A jak wam idzie w tej loterii ?

Witaj w klubie ja chyba z 7 paragonów wbiłam i nic ale gram dalej 😀

Ja 1 paragon i wygrane 20 zł... Do teraz zastanawiam się, na co wydam tę grubą kasęemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7222462 Napisano: 18.11.2024 16:22:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

niunio napisał(a):

FBmarzena5 napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Kara123344 napisał(a):

Co wysyła DhlPMT Logistics Buczyk sp.k. już przygotowuje Twoją paczkę.

Bony do Kauflanda

zamieści ktoś treść smsa ,jaki dostaliście od kaufland o przesyłce?

Nie ma SMS, jest powiadomienie w apce mobilnej DHL i taki sam mail.

Dzień dobry,  

mamy dla Ciebie dobrą wiadomość - PMT Logistics Buczyk sp.k. już przygotowuje Twoją paczkę. Jak tylko ją otrzymamy - w kolejnym e-mailu przekażemy szczegóły jej doręczenia.

Można przekierować do punktu lub automatu.

A z którego tygodnia wysyłają te bony?

Z 3 etapu. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7222441 Napisano: 18.11.2024 15:43:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

Czy działa wam wpisywanie kodów w aplikacji Coca Cola? Próbuję z różnymi nakrętkami od rana ale ciągle komunikat: nieprawidłowy kod 🙃

U mnie hula. Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

ZetZ

#7222338 Napisano: 18.11.2024 11:46:12 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

Orange już podzwonione?

No nikt się nie chwalił, też czekam z tym swoim jednym żałosnym zgłoszonkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7222118 Napisano: 17.11.2024 09:55:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

snowflake napisał(a):

xman111 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

A ja się z tobą nie zgodzę, myślę, ze większość osób, która wzięła cysterny nie wzięła udziału w konkursie....

Myślisz, że ktoś kupił Serenadę zamiast Hochland czy Mlekpol żeby dostać zabawkę?

Mhm, oczywiście, że tak...np moja koleżanka x2 dla córek 🙃 Jako odpowiedź napisała jakieś proste zdanie na odwal się.

ja tez zagrałem 3 razy o 3 ciężarówki dla siostrzeńca, który uwielbia ciężarówki. Pisałem coś od niechcenia, żeby coś napisać a było tych 300 znaków emotka

Biorąc pod uwagę, że było 6 tys. zgłoszeń to raczej będzie losowanko, a nie rzetelny wybór. Więc takie pisane od niechcenia zgłoszenie może jak najbardziej wygrać.

No wcale bym się na to nie obraził wtedy 🤣🤣🤣ale nie liczę nawet emotka

Ja aż 3 teksty w bólach stworzyłam, bo temat nijak mi nie leżał, więc nie liczę na cokolwiek 🙃

Ja 1 tekst, czyli tak klasycznie jak na mnie... Ale było boleśnieemotka Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7220249 Napisano: 09.11.2024 15:12:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

Klub Winiary, wygrana 50zl 25.09 do dziś nie doszło na konto. Szły przelewy? Czy dopiero pójdą? Bo na koncie nie widzę żeby to doszło

Córka jeszcze nie ma z końca sierpnia przelewu, a pozytyw. weryfikacje tego paragonu dostała dopiero 2 tyg temu. Z końca września ja też jeszcze nie mam ani weryfikacji  ani przelewu

Chyba ruszyli z tematem, bo u mnie niedawno- 5 dni po trafieniu pozytywna weryfikacja, więc może już pójdą przelewy. Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7220235 Napisano: 09.11.2024 13:26:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

poprostuania napisał(a):

Ehhh, to Prince Polo emotka Czy ktoś miałby może ochotę podzielić się z przegranym nieszczęśnikiem (na forum czy na priv) co wpadło w gust jury? Rymowanki czy proza? Bardziej na wesoło czy na poważnie? Moje 5 zgłoszeń zostało odstrzelone emotka

ja nie potrafię rozgryźć tej agencji, na jedno zgłoszenie wpadło mi 500zł, na pozostałe chyba z 8 totalnie nic, a pisałam w podobnym stylu...

na około 15 zgłoszeń - 1 wygrana. Cieszę się że jest choć jedna!

Ktoś tu na forum pisał, że w kółko ten sam tekst wysyłał aż w końcu wylosowali, czyli może jak w Heinekenie z życzeniami, to się odbyło??

To znaczy, że mogli losować np. część i z niej wybierać. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7220234 Napisano: 09.11.2024 13:25:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

poprostuania napisał(a):

Ehhh, to Prince Polo emotka Czy ktoś miałby może ochotę podzielić się z przegranym nieszczęśnikiem (na forum czy na priv) co wpadło w gust jury? Rymowanki czy proza? Bardziej na wesoło czy na poważnie? Moje 5 zgłoszeń zostało odstrzelone emotka

ja nie potrafię rozgryźć tej agencji, na jedno zgłoszenie wpadło mi 500zł, na pozostałe chyba z 8 totalnie nic, a pisałam w podobnym stylu...

na około 15 zgłoszeń - 1 wygrana. Cieszę się że jest choć jedna!

Ktoś tu na forum pisał, że w kółko ten sam tekst wysyłał aż w końcu wylosowali, czyli może jak w Heinekenie z życzeniami, to się odbyło?? Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7220022 Napisano: 08.11.2024 16:22:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

angellisia napisał(a):

Kaufland stówki rozdał??

Na to wygląda,że tak 😔

ale na forum nie widziałam, żeby ktoś pisał o stówkach...
Chyba że coś przeoczyłam...

Może jeszcze nie odczytali 😅 zazwyczaj już by się ktoś pochwalił

myślę, że w takim razie jeszcze szansa jakaś jest emotka

Ja też jeszcze mam nadzieję

Dzwonią dalej ze stówami, teraz.

To u mnie pozamiatane 😔

Spokojnie, spokojnie, konkurs jeszcze trwa to i główna wpaść może emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

ZetZ

#7219959 Napisano: 08.11.2024 15:20:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

angellisia napisał(a):

Kaufland stówki rozdał??

Na to wygląda,że tak 😔

ale na forum nie widziałam, żeby ktoś pisał o stówkach...
Chyba że coś przeoczyłam...

Może jeszcze nie odczytali 😅 zazwyczaj już by się ktoś pochwalił

myślę, że w takim razie jeszcze szansa jakaś jest emotka

Ja też jeszcze mam nadzieję

Dzwonią dalej ze stówami, teraz. Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7219851 Napisano: 08.11.2024 12:00:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

Namyslow w żabie, to wygrywając tackę piw trzeba podać pesel i nr dowodu? Czy tylko dotyczy głównej?  Podawać wrazliwe dane za piwa to  niezbyt bezpieczne

Też mnie to uderzyło, a dodatkowo:
Nagrody nieodebrane w terminie do 17.12.2024 r. przechodzą do dyspozycji
Organizatora Konkursu.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7219267 Napisano: 06.11.2024 16:17:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Te bony z Kauflandu to idą z Niemiec? emotka  czy DHL to słaba firma? Od wczoraj od 13:38 mam że przesyłka w drodze więc dziś nawet kurier nie wziął jej do dostarczenia.

W drodze, to chyba nie w dostarczeniu- prześledź drogę przesyłki.

Wczoraj o 13:38 dostałem maila że kurier odebrał paczkę i że przewidywany czas dostarczenia to 06.11.2024 no ale od tej 13:38 wczoraj w aplikacji mam ciągle że jest w drodze no cóż jaka firma taki termin dostarczenia emotka

U mnie tak zawsze... jak widzę że DHL wiezie,  to wiem że będzie szło i szło i szło...emotka Wyświetl w wątku >>
1 Kamil_K 0

ZetZ

#7217927 Napisano: 31.10.2024 15:55:55 w Gratulacje! Dla wygranych!
Oby tak dalej! Gratki dla zwycięzców!emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7217889 Napisano: 31.10.2024 14:02:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

incendio12 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czas to nic, trzeba mieć wenę, pomysły. Skąd ona się bierze, tego nie wie nikt. Kapryśna jest strasznie, przynajmniej u mnie.

Moja wena pojawia się praktycznie tylko pod wpływem presji i stresu w ostatni dzień konkursu emotka  Baaaardzo rzadko wysyłam zgłoszenie wcześniej niż na ostatnią chwilę.. A paragon zwykle mam już od początku konkursu i tylko siedzi i czeka na ostatni dzień konkrusu emotka   Czasem jak jest konkurs gdzie są dzienne nagrody to się zmuszam żeby puścić coś wcześniej, ale cała reszta to wysyłanie na ostatnią chwilę  emotka   Wtedy czekanie na wyniki jest dużo krótsze emotka

Jakbym czytała o sobie 🫢🫢

I ja! Czasami postanawiam, że coś wymyślę wcześniej... I chodzę przez tydzień, kminię, nic nie wychodzi... Nadchodzi ostatni dzień i pyk, wchodzi wena cała na biało emotka

I ja, i ja! Na ostatnią chwilę. A potem biorę paragon, patrzę, a on blady jak Europejczyk pierwszego dnia na wakacjach w Egipcieemotka Wyświetl w wątku >>

ZetZ

#7217657 Napisano: 30.10.2024 18:35:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

Czy działa wam aplikacja Coli? Nie mogę się zalogować...

Nie działa, jakieś tam kody, cuda wianki wpisuję co każą i lipa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7216853 Napisano: 27.10.2024 19:51:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalmia86 napisał(a):

Co się dzieje z apką coca coli? Wszystkie kody mi wyzerowało....

U mnie są na miejscu, wiec rzeczywiście coś tam nie halo emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7215805 Napisano: 23.10.2024 09:53:01 w Czy informują/ informowali?
szkodnik1988 napisał(a):

No właśnie, na maile Fortis też nie raczy odpisać, także konkurs Monster Żabka z dużą ilością nagród uważam za kolejny fejk...

To chyba zależy od tego kto się tym zajmuje i ile pytań dostaje, bo mi z jednego konkursu odpisali błyskawicznie a z loterii po kilku miesiącach dalej cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7214485 Napisano: 17.10.2024 09:45:35 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
anaesth napisał(a):

Ja też mam przesyłkę od Burda Media. Obstawiam maskotkę z Actimela lub plecak z Kiri emotka

Edit: albo Metaxa

U mnie z tych 3- tylko Metaxa, więc to musi być to. Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7214177 Napisano: 15.10.2024 20:23:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

Silan Auchan macie dziś zwrotki? Czy u Albedo trzeba się tym przejmować? Wysłać jeszcze raz? Czy takie zgłoszenia bez zwrotki też do nich docierają i się na nie wygrywa?

Teraz wysłane i mam zwrotkę, a w regulaminie jest:

W przypadku, gdyby Uczestnik nie otrzymał takiego zwrotnego SMS-
a, wówczas zobowiązany jest niezwłocznie skontaktować się z Organizatorem pod adresem
uwagi.promocje@albedomarketing.pl, gdyż może to oznaczać, że wystąpił błąd techniczny i
zgłoszenie nie zostało zarejestrowane przez serwer teleinformatyczny wykorzystywany przez
Organizatora do zbierania zgłoszeń.

to może dla pewności tam napisać?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ZetZ

#7212938 Napisano: 10.10.2024 17:07:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

Czy w konkursie Kaufland 250 sklepów pojawia się jakieś podziękowanie na stronie? Bo u mnie tylko przeładowuje stronę i pojawia się pusty formularz....

Nic a nic nie ma. Wyświetl w wątku >>
1 Kamil_K 0