Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika yolka123

yolka123

#6152386 Napisano: 29.01.2016 21:27:13 w Pomocy!!!!
asandraa napisał(a):

yolka123 napisał(a):

asandraa napisał(a):

W konkursie Biedronki Colgate numer dowodu zakupu to który numer? Obok daty? Proszę o pomoc.

Tak, ten obok daty,  pod  pod nr NIP.

Dzięki, ale znalazłam w internecie, że numer dowodu zakupu to numer systemowy. W regulaminie konkursu z września (chyba), dot. Wedla było napisane, że numer dowodu zakupu, czyli paragonu to numer systemowy/transakcji. Pogubiłam się dość mocno.

W konkursie"Odjazdowy uśmiech" w Biedronce wymagany numer paragonu to ten, który widnieje obok daty. Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6152379 Napisano: 29.01.2016 21:13:53 w Pomocy!!!!
asandraa napisał(a):

W konkursie Biedronki Colgate numer dowodu zakupu to który numer? Obok daty? Proszę o pomoc.

Tak, ten obok daty,  pod  pod nr NIP. Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6152350 Napisano: 29.01.2016 20:32:31 w Biedronka
A w wątku Blee vita tak wesoło, weekendowo...idę do nich
A zupełnie poważnie - uważam, że należy potraktować loterię Zakupy bez gotówki jak loterię paragonową i nie nastawiać się na nic ,
w szczególności zaś nie dokonywać kompulsywnych nieprzemyślanych zakupów na dużą kwotę. Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6152331 Napisano: 29.01.2016 20:15:50 w Biedronka
Ludzie kochani , jak już pierwszego dnia loterii jest tyle wątpliwości, to co będzie na etapie rozdawania nagród...Focus -Pocus?
Jedno jest pewne - będzie zabawa, będzie się działoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6152280 Napisano: 29.01.2016 19:11:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

lager napisał(a):

mdepfs napisał(a):

czy z konkursu Biedry : azja na talerzu otrzymujecie jakieś potwierdzenie?

Nic nie przyszło

dziękuję, w ogóle w regulaminie pisze tylko w powiadamianiu, że będą dzwonić, a nie kontaktować się mailowo również, a w formularzu nie ma miejsca na numer telefonu emotka

A przy zgłoszeniu SMS-em przychodzi zwrotka - wczoraj wysyłałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6152173 Napisano: 29.01.2016 16:06:19 w Wkurza mnie...
0 0

yolka123

#6152167 Napisano: 29.01.2016 15:56:52 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Po co pisać w MDW,że się coś wygrało  i od razu narzekać,że choroba lokomocyjna, daleką podróż itd. To ja się pytam po co w ogóle się brało udział skoro wiadomo jaka wygrana?

Nagrodami były również kamery i z wpisu wynika, że laureatka grała właśnie o nie. Niestety, nie zawsze wygrywamy to, co chcemy...

Taaa... Też grałem tylko o koszulki w LAYSACH, a dwa razy trafiłem bilety. I co? I muszę teraz w lutym lecieć do Rzymu na mecz Realu emotka No i kto by się spodziewał?! Nigdy qrna samolotem nie leciałem, piłkę kocham jak rozwolnienie, w Europie niebezpiecznie przez oszołomów i uchodźców... samo zło.
A, też ponarzekam sobie, w końcu top od tego emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6152113 Napisano: 29.01.2016 14:38:20 w Biedronka
giulietta napisał(a):

yolka123 napisał(a):

I jeszcze to : dziesięć czy nie dziesięć  złotychemotka
To jest regulamin napisany po to , aby nic nie było jasne.

a nawet jak 10 zł to netto czy brutto?  emotka emotka  

W każdym razie, giulietta - na pewno nie kupujmy w NETTO, bo ich nie ma w regulaminieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6152096 Napisano: 29.01.2016 14:23:19 w Biedronka
I jeszcze to : dziesięć czy nie dziesięć  złotychemotka
To jest regulamin napisany po to , aby nic nie było jasne. Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6152084 Napisano: 29.01.2016 14:19:59 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

yolka, nic się nie wyklucza. Możesz skorzystać z cudzej karty, ale transakcję masz zrobić sama- Uczestnik (kto to niby sprawdzi emotka ...), a nie właściciel karty

Czyli według prawa polskiego nie mogę ,a według Albedo mogę.
Uf, już się uspokoiłam emotka
Ale jak wygram, to Albedo powie, że to bezprawie, bo karta nie była moja.
W tym sensie to pisałam, żeby  - jeżeli już - uczestnikiem była osoba, która jest na karcie.
W innym przypadku zawsze mogą zakwestionować.
Bo transakcji według prawa mógł dokonać tylko właściciel karty. Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6152033 Napisano: 29.01.2016 13:47:51 w Biedronka
joan napisał(a):

A jeśli kierowca płaci kartą firmową za paliwo? I paragon bierze? Chyba wtedy jest to zgodne z prawem, a posługiwanie się CUDZĄ kartą już nie - ale to tylko moje przemyślenia, niczym nie podparte!

Albedo jak zwykle ma swoje bramki do aut.
Albowiem:

Nie jest wymagane, aby Uczestnik był właścicielem karty płatniczej, przy pomocy której dokonywana jest Transakcja (tzn. jego
nazwisko nie musi widnieć na karcie płatniczej), jednakże dokonanie przez Uczestnika
Transakcji przy pomocy danej karty nie może mieć charakteru bezprawnego 
(tzn. nie jest akceptowane dokonanie płatności na przykład: kartą ukradzioną lub przywłaszczoną, a także
jakakolwiek inna płatność dokonana bez wiedzy lub zgody właściciela karty płatniczej oraz
płatność dokonana przez osobę inną niż Uczestnik).

Przecież pierwsze wyklucza się z ostatnim, czy ja zwariowałam, czy coś jest nie tak z tym regulaminem.
Czyli wracamy do punktu wyjścia - zgłaszaj sobie ile chcesz tych transakcji, niech się sponsorzy cieszą , że taki fajny konkurs i tyle zgłoszeń, 
ale "jak co do czego" ( czyli do auta), to przejdzie na naszą Albedowską własność, boś nie doczytał, głupku do końca.emotka
Niby jest rezerwa, ale tak naprawdę wygrać może tylko osoba , która widnieje na karcie i która jednocześnie sama imiennie jest uczestnikiem (mąż, córka też się nie łapie, chyba, że karta jest wspólna).
I tego się trzymajmy, bo " jak co do czego". to na pewno będą dokładnie sprawdzać.
Dzięki, annna84 za zwrócenie na to uwagi.
Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6151965 Napisano: 29.01.2016 12:18:37 w Biedronka
bzowapani napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

Z cenzura to jest! Mogę zgłosić do loterii nie swoje transkcje- wystarczy wiedzieć jaki bank wystawił kartę... czy tylko ja mam wrażenie, że to otwarta furtka dla słupów?! Bez sensu!!!

Nie martw się. Jak wygrasz samochód, to dokładnie sprawdzą, czy to Twoja karta.  
Lepiej patrz, żeby się w tych cholernych cyferkach AID i UID nie pomylić, bo to dopiero byłby żal. 

Wydaje mi się, że Regulamin pozwala zgłaszać transakcje dokonane kartą wystawioną na inne nazwisko niż własne

vide pkt.2.3 Regulaminu 
Nie jest wymagane, aby Uczestnik był właścicielem karty płatniczej, przy pomocy której dokonywana jest Transakcja (tzn. jego
nazwisko nie musi widnieć na karcie płatniczej), jednakże dokonanie przez Uczestnika
Transakcji przy pomocy danej karty nie może mieć charakteru bezprawnego .

oraz
pkt.4.9.4 Regulaminu„Oświadczam, że Transakcja, na podstawie której otrzymałem(-am) zwycięski los, została dokonana przeze mnie
samodzielnie, tj. przy użyciu karty płatniczej, której jestem właścicielem lub którą
mogłem(-am) zgodnie z prawem dokonać płatności, a ponadto oświadczam, że nie
jestem członkiem organów ani pracownikiem (niezależnie od podstawy zatrudnienia)
następujących podmiotów...."
Można zatem zgłaszać wydruki z kart innych osób pod warunkiem, że masz je od kuzynki,babci,koleżanki - osób, które potwierdzą, że dokonałeś zakupu ich kartą.
Absolutnie nie należy zbierać wydruków, które ludzie zostawiają przy kasach, bo oni raczej NIE potwierdzą, że pomogli Ci wygrać samochód.emotka
Chociaż... kuzynka z zazdrości też może się wyprzeć, i oświadczyć, że kartę sobie wzięłaś bez jej zgody...emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6151806 Napisano: 29.01.2016 00:01:02 w Biedronka
tereniagno napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Zott,czy przychodzi jakieś potwierdzenie na maila o wysłaniu zgłoszenia,czy tylko na stronce;Dziękujemy....?W regulaminie nie doczytałam takiego zapisu.

Uff, też rzutem na taśmę zdążyłam wysłać zgłoszenie do tego etapu.
Tylko podziękowania na stronie, na maila nic nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6151562 Napisano: 28.01.2016 15:41:20 w Informują
Rossmann / Skarb/ rezerwa SMS  14:20 Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6151169 Napisano: 27.01.2016 20:39:20 w dzis mam urodzinki
Serdeczne życzenia urodzinowe dla forumowego SUPERNUMERAKA, czyli defedemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6151029 Napisano: 27.01.2016 17:51:16 w Smolar
edzia21 napisał(a):

rogalino napisał(a):

edzia21 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Z tego co wiem, to Luko starych nie toleruje, więc jak macie powyżej 25, to niestety... emotka

Jako 26-latka złapałam doła ... chlip chlip... emotka  pora zacząć rozglądać się za balkonikiem emotka

Albo na jakieś wczasy dla 26letnich staruszków, jak beda gdzies do wygrania to daj znać bo widze ze mam taki sam podeszły wiek jak Ty emotka  

taaak! Sanatorium + dancingi przy rytmach Rynkowski feat. Rodowicz o 17:00, a o 19:00 partyjka warcab, ciepłe mleko i spać emotka

Edzia - w sanatorium są nie tylko balkoniki ale czasami naprawdę fajne tarasy. emotka
Wiesz, jakbyś sobie odpoczęła wreszcie?
Najgorzej, jakby jakiś organizator konkursu chciał, by wysłać paragon, który został w domu... emotka
Ja tak miałam i nagroda ( na szczęście nie wymarzona) sobie poszła bokiem, bo rodzinka nie mogła go  znaleźć w moim bałaganie- nie dziwię się zresztą wcale. Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6150647 Napisano: 26.01.2016 22:24:52 w Gratulacje! Dla wygranych!
kreatywny17 napisał(a):

Dziękuje wszystkim za gratulacje emotka "i przyrzekam, iż uczynię wszystko aby związek z tym forum był zgodny, szczęśliwy i trwały" emotka

Zacząłeś z wysokiego C, ale nie wstydź się i pisz też o kubkach.emotka
Ja to się zawsze cieszę, jak ludzie z forum wygrywają i mówią o tym, bo do tego przecież forum służy.
Poza przydatnymi informacjami także po to, by innym dawać nadzieję.
Gratulacje, i czuj się w NY wyjątkowo,ponieważ...emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6150637 Napisano: 26.01.2016 22:04:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

Kwiatuszek2506 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Hej,
orientujecie się gdzie obecnie jest promocja na ciastka belvita?

W Leclercu za 4.99zł/300g

Dziękuję..niestety leclerca u mnie brak emotka

Ja kupowałam na początku konkursu w  Carrefourze małe opakowania 50 g po 1,79.NIgdzie indziej ich nie widziałam już potem
Nieekonomicznie w stosunku waga/cena ,ale bardzo wydajne konkursowo. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6150538 Napisano: 26.01.2016 18:15:15 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

szukam konkursu na który trzeba kupić balsam do ciała? Ktoś coś podpowie?

Tutaj FA * za min. 10 zł
http://www.twojst...jemiasto.pl/rio.html
a tutaj Palmolive *kwota dowolna
http://intermarch...CC%81-wygrywania.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

yolka123

#6150445 Napisano: 26.01.2016 15:04:27 w Informują
Przyszedł SMS z Grafa/Palmolive /Tesco  ( 7057) . Wyświetl w wątku >>
0 0