Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
yolka123
Postów 513
Data rejestracji 20.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A zupełnie poważnie - uważam, że należy potraktować loterię Zakupy bez gotówki jak loterię paragonową i nie nastawiać się na nic ,
w szczególności zaś nie dokonywać kompulsywnych nieprzemyślanych zakupów na dużą kwotę. Wyświetl w wątku >>
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedno jest pewne - będzie zabawa, będzie się działo Wyświetl w wątku >>
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest regulamin napisany po to , aby nic nie było jasne. Wyświetl w wątku >>
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uf, już się uspokoiłam
Ale jak wygram, to Albedo powie, że to bezprawie, bo karta nie była moja.
W tym sensie to pisałam, żeby - jeżeli już - uczestnikiem była osoba, która jest na karcie.
W innym przypadku zawsze mogą zakwestionować.
Bo transakcji według prawa mógł dokonać tylko właściciel karty. Wyświetl w wątku >>
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albowiem:
Nie jest wymagane, aby Uczestnik był właścicielem karty płatniczej, przy pomocy której dokonywana jest Transakcja (tzn. jego
nazwisko nie musi widnieć na karcie płatniczej), jednakże dokonanie przez Uczestnika
Transakcji przy pomocy danej karty nie może mieć charakteru bezprawnego
(tzn. nie jest akceptowane dokonanie płatności na przykład: kartą ukradzioną lub przywłaszczoną, a także
jakakolwiek inna płatność dokonana bez wiedzy lub zgody właściciela karty płatniczej oraz
płatność dokonana przez osobę inną niż Uczestnik).
Przecież pierwsze wyklucza się z ostatnim, czy ja zwariowałam, czy coś jest nie tak z tym regulaminem.
Czyli wracamy do punktu wyjścia - zgłaszaj sobie ile chcesz tych transakcji, niech się sponsorzy cieszą , że taki fajny konkurs i tyle zgłoszeń,
ale "jak co do czego" ( czyli do auta), to przejdzie na naszą Albedowską własność, boś nie doczytał, głupku do końca.
Niby jest rezerwa, ale tak naprawdę wygrać może tylko osoba , która widnieje na karcie i która jednocześnie sama imiennie jest uczestnikiem (mąż, córka też się nie łapie, chyba, że karta jest wspólna).
I tego się trzymajmy, bo " jak co do czego". to na pewno będą dokładnie sprawdzać.
Dzięki, annna84 za zwrócenie na to uwagi.
Wyświetl w wątku >>
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że Regulamin pozwala zgłaszać transakcje dokonane kartą wystawioną na inne nazwisko niż własne
vide pkt.2.3 Regulaminu
Nie jest wymagane, aby Uczestnik był właścicielem karty płatniczej, przy pomocy której dokonywana jest Transakcja (tzn. jego
nazwisko nie musi widnieć na karcie płatniczej), jednakże dokonanie przez Uczestnika
Transakcji przy pomocy danej karty nie może mieć charakteru bezprawnego .
oraz
pkt.4.9.4 Regulaminu„Oświadczam, że Transakcja, na podstawie której otrzymałem(-am) zwycięski los, została dokonana przeze mnie
samodzielnie, tj. przy użyciu karty płatniczej, której jestem właścicielem lub którą
mogłem(-am) zgodnie z prawem dokonać płatności, a ponadto oświadczam, że nie
jestem członkiem organów ani pracownikiem (niezależnie od podstawy zatrudnienia)
następujących podmiotów...."
Można zatem zgłaszać wydruki z kart innych osób pod warunkiem, że masz je od kuzynki,babci,koleżanki - osób, które potwierdzą, że dokonałeś zakupu ich kartą.
Absolutnie nie należy zbierać wydruków, które ludzie zostawiają przy kasach, bo oni raczej NIE potwierdzą, że pomogli Ci wygrać samochód.
Chociaż... kuzynka z zazdrości też może się wyprzeć, i oświadczyć, że kartę sobie wzięłaś bez jej zgody...
Wyświetl w wątku >>
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko podziękowania na stronie, na maila nic nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, jakbyś sobie odpoczęła wreszcie?
Najgorzej, jakby jakiś organizator konkursu chciał, by wysłać paragon, który został w domu...
Ja tak miałam i nagroda ( na szczęście nie wymarzona) sobie poszła bokiem, bo rodzinka nie mogła go znaleźć w moim bałaganie- nie dziwię się zresztą wcale. Wyświetl w wątku >>
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to się zawsze cieszę, jak ludzie z forum wygrywają i mówią o tym, bo do tego przecież forum służy.
Poza przydatnymi informacjami także po to, by innym dawać nadzieję.
Gratulacje, i czuj się w NY wyjątkowo,ponieważ... Wyświetl w wątku >>
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieekonomicznie w stosunku waga/cena ,ale bardzo wydajne konkursowo. Wyświetl w wątku >>
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.twojst...jemiasto.pl/rio.html
a tutaj Palmolive *kwota dowolna
http://intermarch...CC%81-wygrywania.pdf Wyświetl w wątku >>
yolka123
Postów 513
Punkty karne 0