Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin1

katrin1

#6624776 Napisano: 29.07.2019 15:29:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Czy ktoś zapisuje pytania z Tchibo?? Potrzebowałabym się dowiedzieć, jakie pytania były 20 i 21 lipca... Jest ktoś kto to wie?

napisałam pw emotka Wyświetl w wątku >>

katrin1

#6624053 Napisano: 26.07.2019 12:22:23 w Informują
ewelcia753 napisał(a):

bibeck napisał(a):

Tchibo, "mamy małe przyjemności" @ - wygrana z środy

Z tego tygodnia?

tak, dziś informowali za zgłoszenia od 22 do 24 emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, mia 0

katrin1

#6623610 Napisano: 25.07.2019 10:56:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

reniii napisał(a):

Nie zauważyliście jeszcze o co się bijemy? O sygnowane leżaki, bluzy i koszulki, piłki, okulary, rowery, szklanki, termosy, stoliki......... i te wygrane są takie piękne i pożądane i równocześnie stają się darmową reklamą konkretnego producenta. Nie widzicie tego naprawdę? Dlaczego wygrane nie są zwyczajne, a prawie zawsze z logo? A ile kosztuje reklama w tv i prasie? A my szczęściarze reklamujemy za free i jeszcze suszymy zęby w uśmiechu z tego szczęścia.

Dlatego ja nie gram o takie rzeczy. Nie lubię kiedy logo jest widoczne bez względu na to czy to Oreo czy Armani emotka Niestety teraz jest dużo badziewia w nagrodach. Ale zastanawiam się, kto i jak wybiera nagrody, bo można zobaczyć takie "fale" w konkursach. Teraz w konkursach można wygrać instaxy, głośniki jbl, eventimy i bilety do energylandii, a jak wakacje to na Bali emotka I to bez względu na organizatora są takie same nagrody, Parę lat temu pamiętam falę "zakupy ze stylistką", coolpixy, ipody i ipady emotka Rozmawiałam z babeczką z jednej z agencji o tym, to powiedziała, że to różnie. Zazwyczaj oni jako agencja przedstawiają koncepcję klientowi sugerując, co mogłoby być nagrodą, a on to akceptuje. Ale czasami to wychodzi już od klienta i oni się muszą dostosować. I nie wiem czy np. energylandia rozdaje te swoje bilety na lewo i prawo w ramach promocji różnym firmom, a one organizują z tym konkursy czy to jest na zasadzie, że jakaś firma robi konkurs z tymi biletami i inni to podłapują, żeby nie być gorszym? emotka

W swojej konkursowej "karierze" wygrałam 2 rowery.Jeden w konkursie muffinek Zaskocz, drugi z Nivea.Obydwa są z logo sponsora.Jako że jestem taka "asportowa" raczej, więc dałam siostrze na przechowanie. Moja druga siostra także pożycza sobie jeden z tych rowerów, gdy przyjeżdża do tamtej, czasami też ich znajomi korzystają.Na pytanie, czy im nie przeszkadza logo organizatora konkursu na tych rowerach, jedna z moich sióstr powiedziała,że może jakby tam widniało logo Durex na tych rowerach, to by się zastanowiła, czy chce na nich jeździć emotka Jeśli rower jest z logo, to chyba da się nałożyć na to jakąś opaskę albo czymś zakleić/zamalować.

Hehe, ja mam namiot z napisem "Durex real feel,postaw namiot", różowy:)) sam namiot świetny, ale obawiam się jechać z nim z rodziną na kemping, ludzie mogliby pomyśleć, że to mobilny namiot cielesnych uciechemotka Wyświetl w wątku >>

katrin1

#6623603 Napisano: 25.07.2019 10:40:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Idą inpostem Energylandie z Tchibo wygrane w 2 pierwszych tygodniachemotka Wyświetl w wątku >>

katrin1

#6623554 Napisano: 25.07.2019 09:35:15 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Wkurza mnie jesienna pogoda w lipcu, gdzie to lato? emotka

naprawdę? gdzie tak fajnie? a mnie wkurzają upały...nie lubię...wg prognozy dzisiaj u mnie 32

Urocze Podkarpacie emotka , szczęściarze, u mnie 25 dzisiaj wg prognozy. I tak przez kolejne dni, jedynie poniedziałek 29. Noce zimne jak we wrześniu. A ja chcę nad wodęemotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

katrin1

#6623547 Napisano: 25.07.2019 09:24:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie jesienna pogoda w lipcu, gdzie to lato? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6623346 Napisano: 24.07.2019 15:28:14 w moje dzisiejsze wygrane :)

katrin1

#6623166 Napisano: 24.07.2019 09:43:03 w Paragony na trwające konkursy
estrelitta napisał(a):

Szukam zakupu na Uśmiechniętą loterię emotka  https://www.e-kon...ia.html#.XTgLYHduKM8

ja również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6622471 Napisano: 22.07.2019 12:40:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

Czy Wam również nie dochodzą mailowe zwrotki z konkursu Tchibo?

raz dochodzą, raz nie, nie ma pewności czy te zgłoszenia docierają czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0

katrin1

#6622467 Napisano: 22.07.2019 12:35:56 w Paragony na trwające konkursy
Kupię tanio kod z nutelli, paragon mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6622417 Napisano: 22.07.2019 10:49:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Poproszę coś fajnego na poprawę humoru i zmotywowanie do pisania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6621794 Napisano: 19.07.2019 12:25:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jest teraz jakiś konkurs, gdzie trzeba kupić słodycze? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6621393 Napisano: 18.07.2019 11:53:29 w Informują
Kosmetyczki Femistories z DC, sms teraz Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

katrin1

#6621318 Napisano: 18.07.2019 09:17:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

jacu007 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Czy jadąc na wczasy tez bierzecie pudło paragonów? emotka

ja 28 czerwca leciałam do bułgarii to brałam z sobą całą teczkę paragonów + kilka białych kartek w razie jakby trzeba było jakieś oświadczenie dołączyć  emotka  Mąż miał ze mnie ubaw

Przydała się?

nie  emotka

ja patrzę co się mniej więcej może rozwiązać, jeśli potrzeba skan odesłać, to robię fotki paragonów, a jeśli oryginały to biorę ze sobą, drukowałam także oświadczenia na wszelki wypadek:) zdarzyło się, że odsyłałam już skany z 2-tygodniowego urlopu za granicą, na szczęście nie chcieli oryginałów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6620613 Napisano: 16.07.2019 11:40:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
faworek napisał(a):

magie1982 napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

Czy ktoś jeszcze ma ochotę puścić pawia na wyniki DC?  emotka   Nie chcę urazić żadnego zwycięzcy, wręcz przeciwnie - gratki z całego serca! Nie brałam udziału w konkursie, żeby nie było. Ale większość tych tekstów jest tak trywialna i niezapamiętywalna, że jestem w dość głębokim szoku po tych wyborach. Mam wrażenie, że większość jest pisana na kolanie, od niechcenia. I tu pytanie: czy to dzisiaj jest tekstowa norma, czy może chcieli nagrodzić mugoli? Czy w jury są studenci? Rzadko wyniki tekstowych są publikowane, stąd moja rozdziawiona twarz. Ktoś jeszcze tak czuje? Czy ze mną jest coś nie tak? Jestem ciekawa  emotka emotka emotka

/jeszcze raz: wszystkim zwycięzcom mega gratuluje, ostatecznie liczy się tylko wynik emotka  z satysfakcji nie da się zadzwonić, zrobić zdjęcia, ani podjechać po konkursowe zakupy emotka  

Brałam udział, nie wygrałam. Większość tekstów moim zdaniem bardzo fajna. Kilka kiepskich. Jedyne co mi się rzuciło w oczy to nagrodzony tekst z błędem ortograficznym. Poza tym super, choć ja wybrałabym inne pierwsze miejsce, ale to ja.  

Nagroda główna mi się bardzo podoba. A potem różnie emotka Niektóre fajne, a niektóre nie. Uważam, że miałam lepsze teksty od cześci, a wpasowuj ace się w to, co wybierali emotka ale kto tak nie ma? emotka

Wygrałam telefon, ale według mnie najgorszym tekstem na kilka wysłanych. Niestety się z tym zgodzę.

Kolejny raz mamy potwierdzenie, że o wielkich wygranych decyduje łut szczęścia:) Niemniej gratuluję zwycięzcy ogromnego szczęścia i liczę, że ten łut trafi kiedyś rykoszetem i w moje skromne wypocinyemotka Wyświetl w wątku >>

katrin1

#6620518 Napisano: 16.07.2019 08:20:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karty z konkursu Moje kawowe inspiracje, Poczta Polska emotka Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

katrin1

#6619901 Napisano: 13.07.2019 20:04:22 w Paragony na trwające konkursy
Kupię 1 paragon na tukany z itm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#6619463 Napisano: 12.07.2019 09:37:06 w Czy informują/ informowali?
delfinka101 napisał(a):

donia7 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Na jakim dniu  tchibo skończyło informowanie?

Wg mnie na poniedziałku emotka  

No to pudło u mnie..i nie potrafię tam wygrać

Informowali do 9.07, czyli do wtorku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

katrin1

#6618420 Napisano: 09.07.2019 17:22:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
A moglibyście podać jakie kody mają wasze hulajnogi? Wyświetl w wątku >>
0 0