Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin1

katrin1

#5966721 Napisano: 14.01.2015 07:50:41 w Połączenia nieodebrane
Co mogło dzwonić wczoraj o 20,30 z zastrzeżonego-2 nieodebrane połączenia. Palma?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5966347 Napisano: 13.01.2015 13:53:02 w Czy informują/ informowali?
hania83 napisał(a):

Czy informowali z ITM Lorenz (mikrofalówki)? A jak nie to do kiedy mają czas? Bo nie mogę się w regulaminie doszukać...

Do końca miesiąca mają czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5966155 Napisano: 13.01.2015 10:35:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj Physiogel z wizażu, jest superemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5966118 Napisano: 13.01.2015 09:54:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

dzasmina napisał(a):

a mój sms z actimela ma nadal status "oczekuje", a tu już rozwiązali emotka

Mnie nie przyszła do tej pory zwrotka z jednego wysłanego 31.12 a dobry był, bo już w sylwestrowym nastroju pisany. emotka
Ogólnie wygrały wszystkie oprócz tych, które posłałam właśnie 31.12 

Ja wszystkie zgłoszenia słałam 31.12, zwrotki normalne były a żadne zgłoszenie nie wygrało emotka . Czy ktoś w ogóle wygrał zgłoszeniem z 31? Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5966098 Napisano: 13.01.2015 09:43:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

wszystkie smsy z carrefoura poszly czy ida partiami?

Też jestem ciekawa, u mnie na razie lipa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5965687 Napisano: 12.01.2015 12:50:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy próbował ktoś z was zgłosić się do testów Olia i Garnier na Wizażu? Wg regulaminu zbieranie zgłoszeń miało trwać do 13.01 a już dziś jest komunikat, że zostało zakończoneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5965603 Napisano: 12.01.2015 11:22:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon ITM Magia smaku , gry planszowe z Tranu Vibovit na FB i buty ze spartoo za kodzik od Hochlanda emotka
I mail od Palmy, że dziś wysłali zestaw Tupperware emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5964946 Napisano: 09.01.2015 20:27:06 w PLAGIATY
maa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

kurcze to człowiek sie napoci aby zrobic fotkę wypieku a tutaj można sciągnąć z neta i po bólu-tez mi te wypieki wydawały sie do siebie za bardzo podobne-szzcególnie te wagoniki tudzież domki z piernika

miejmy nadzieję, że organizator zareaguje w poniedziałek i odniesie się jakoś do całej sprawy

Pewnie nastepnym razem Kaufland przy podobnym konkursie umieści nazwiska zwycięzców bez zdjęć i taki będzie efekt tej afery. Przynajmniej można mieć jeszcze nadzieję że może jednak docenią wypieki tych, którzy(podobnie jak ja naiwna) przygotowali je specjalnie na ten konkursemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5964901 Napisano: 09.01.2015 18:42:53 w Kaufland konkursy
poprostuanette napisał(a):

violetta napisał(a):

slawsar2 napisał(a):A miały być zdjęcia z akcentem Kauflandu wg regulaminu i gdyby takie wybierali nie byłoby problemu z plagiatami.

też tak uważam, sama napracowałam się nad tym, aby logo kauflandu umieścić na foto, a wygrały zgłoszenia z blogów i ciasta wysyłana na inne wcześniejsze konkursy, wśród nagrodzonych jest tylko kilka tylko kilka z akcentem kauflandu.

w ogóle mało róznorodne prace wygrały. wystarczyło dac zdjecie piernika, piernikowej chaty lub ciasteczek kruchych... jakby nie było w czym wybierać:D

Bozonarodzeniowy renifer jest nawet 2 razy, tylko troche inaczej wykonany ale pomysł ewidentnie ten sam-zdj. 32 i 99. Rzeczywiscie niektóre makowce czy inne pierniki mega oryginalne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5964891 Napisano: 09.01.2015 18:34:48 w Kaufland konkursy
androm napisał(a):

Ja specjalnie na konkurs piekłam i zrobiłam zdjęcie i d..X.pa

Ja tak samo, wyslałam kilka zgłoszeń, specjalnie przygotowanych pod ten konkurs i nic. Szkoda, bo naprawde zdjecia mi sie udaly
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5964594 Napisano: 09.01.2015 09:04:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

rkvi napisał(a):

kalinea napisał(a):Czy ktoś się podzieli informacją jakie hasła lubi Streamline?  :)

Podłączam się pod pytanie emotka

W Ajax nie grałam, ale patrząc na poprzednie konkursy Streamline, w których brałam udział i na hasła, które mi wybrali (mniejszość) i nie wybrali (większość) - nie ma żadnego schematu, nic nie układa się w całość, czyli nie mają ulubionego "stylu".
To moja subiektywna ocena.

Ja myślę, że oni mają styl "losowy" emotka emotka

A co do Palmy czy otrzymał ktoś więcej niż jedną foremkę do muffinek na ten sam adres? Niby jest 1 na gospodarstwo ale czy to w ogóle sprawdzają przy takiej ilości nagród?? Wyczerpał mi się limit adresów (mam raptem 2 do dyspozycji) emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5964274 Napisano: 08.01.2015 12:42:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

katrin1

#5964225 Napisano: 08.01.2015 10:40:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy Wizaż słał już na PW informacje o zakwalifikowaniu się do testu kremu? Ja wciąż, nawet po ponownym zalogowaniu mam komunikat, że się zakwalifikowałam i nie wiem czy rzeczywiście czy to błąd systemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5963832 Napisano: 07.01.2015 11:53:14 w Nasze wygrane 2013 roku:)
Mój pierwszy rok na forum i pierwszy prawdziwie mocno konkursowyemotka . Bardzo dobry rok, wartość moich wygranych to ponad 32.000 zł emotka . Sama nie wiedziałam, że aż tyle, dopóki nie zrobiłam podsumowania. Z większych nagród: 10.000 od Krupnika, 2 dobre tablety, PS4, 2 aparaty, Kitchen Aid, 2xgarnki Knorr, pralka, 12 szt. różnych emotka gier planszowych dla synów, zestaw Tupperware, ok. 2500 w bonach i kartach przedpłaconych, 2xokulary Carrera, namiot z wyposażeniem, coś do kuchni, mnóstwo różnych kosmetyków-szczególnie te do włosów mnie lubią, trochę ubranek dla dzieci i ubrań dla nas, zabawki, słodycze i inna drobnica. Niestety nie wygrałam żadnego telefonu, ale może w tym roku się uda. Oby rok 2015 był równie udany  - czego sobie i Wam życzęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5963783 Napisano: 07.01.2015 08:16:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja dostałem M i L, a potrzebowałbym wg ich rozmiarówki chyba XS... :X

Ja dostałam na siebie M a na męża L, obie ogromniasteemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5961714 Napisano: 31.12.2014 08:30:07 w Kaufland konkursy
tereniagno napisał(a):

memos

mia

jackk76 Dojechała pralka emotka , ale protokół przekazania nagrody był tylko w jednym egzemplarzu - dla organizatora. Też tak mieliście? Karta oczywiście nie podbita.

U mnie w ogóle nie było protokołów.
Adnotacja "brak dokumentów zwrotnych" powędrowała do Smolara. Czekam teraz na ich ruch... emotka

U mnie potwierdzenie odbioru było przyklejone z boku pralki. Poogladajcie ją z każdej strony emotka

U mnie potwierdzenie odbioru też było z boku na folii.Czy to trzeba im odesłać,bo nic nie ma nigdzie napisane,tylko pusty druk??? Gwarancja też nie podbita.

Protokół przekazania nagrody to kartka bez żadnych pieczątek, tylko wydruk z komputera. Nic nie warty w przypadku gdy pralka się zepsuje. A gwarancja jest w środku, tzn karta gwarancyjna? Bo ja swojej pralki jeszcze nie rozpakowałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5961436 Napisano: 30.12.2014 14:06:11 w Informują
zezowaty_kot napisał(a):

Dzwonią z prywatnego z foremkami z Palmy i zapytałam o zestawy z piątego etapu, Pani mówiła, że jeszcze nie zadzwonili do wszystkich z tego etapu. A z foremkami będą dzwonić do wszystkich 500 osób, pytają od razu o dane do wysyłki + pesel

O matko, to im do następnych świąt zejdzie chyba emotka . Nie wiedzą, że są sms-y emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5961395 Napisano: 30.12.2014 13:11:12 w Czy informują/ informowali?
zezowaty_kot napisał(a):

is77 napisał(a):

czy naczynia Tupperware z Palmy już obdzwonione? czy tylko tablety?

Zestawami nikt się nie chwalił, do tej pory było tak, że najpierw tablety, później naczynia, tak więc wielce prawdopodobne, że jeszcze cisza w eterze.

Czy ktoś ma jakieś przecieki w sprawie SFERIS? Dzwonili już do kogoś?

Ale z drugiej strony skoro zaczęli dzwonić już z foremkami to naczynia mogą być obdzwonione, choć mam nadzieję, że jednak nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5961319 Napisano: 30.12.2014 11:29:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pusto, telefon milczy, ech, koniec wygranych w tym roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin1

#5960949 Napisano: 29.12.2014 13:03:32 w Konkursowiczki w ciąży
bc14 napisał(a):

dziewczyny pomózcie !
od miesiąca mojemu maluchowi wyskakują czerwone polika! zazwyczaj to tylko jedna zaogniona plamka wielkośći 2cm i pózniej powoli zanika, jednak coraz częściej są to całe czerwone polika.
Sprawa jest o tyle dziwna,że jak nie było nas tydzień w domu to mu się wszystko pogoiło, przyjechaliśmy i na drugi dzień znowu się pojawiło.
W domu nie mamy dywanów aby kłebił się w nich kurz i mieszkanie jest nowe wiec żadnych grzybów,pleśn raczej nie ma. Na jedzenie to co podejrzewałam też raczej nie bo raz wyskakuje, raz nie,

Macie jakieś pomysł, co jeszcze sprawdzić?

U nas takie czerwone policzki pojawiły się jak synek miał pół roku. Wszyscy się zachwycali jaki rumiany chłopczyk. Okazało się, że ma atopowe zapalenie skóry. Wyświetl w wątku >>
0 0