Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Hamiltonian
Postów 42
Data rejestracji 01.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję! Chętnie się dowiem o jeszcze innych Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poszukuję konkursu, w którym nie została dopasowana grupa docelowa, tzn. np. firma produkuje tampony, a organizuje promocję dla mężczyzn
lub
nie zostały dopasowane odpowiednio nagrody czyli np. 1) do wygrania są smycze, a zadaniem konkursowym jest wykonanie wideo 2)firma oferuje nagrody nie dopasowane do profilu marki Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Być może tematem mojej pracy magisterskiej będą konkursy. W związku z tym mam pytanie - czy znacie jakiekolwiek książki o konkursach, które mógłbym wpisać do bibliografii? Najlepiej jak będą powiązane z marketingiem - np. jako forma wsparcia sprzedaży, itd. ale każda propozycja jest ważna Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ma znaczenie - czy numer z którego wysyła się zgłoszenie na konkurs jest zarejestrowany? Nie chodzi o startery, nowe numery, tylko numer, którego używa się kilka lat - jeszcze nie zarejestrowałem i nie wiem czy jest sens wysyłać zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest Ale zastanawiam się czy zgłosić, bo drugie miejsce jest bez polotu. Takie sobie po prostu zdjęcie - ładne, ale pomysłu tam, według mnie, żadnego. Pierwsze miejsce ma chociaż pewną dwuznaczność, można zrozumieć to na dwa sposoby.
Trzecie miejsce - wiadomo, powtórka z rozrywki.
Czwarte miejsce - to samo co drugie - tylko nudniejsze. Najzwyklejsze zdjęcie bez pomysłu.
Piąte miejsce - to samo co trzecie, powtórka powtórki z rozrywki
itd. Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://business.facebook.com/notes/lidl-polska/wyniki-konkursu-soraya-najlepsza-pod-s%C5%82o%C5%84cem-cz-1/1175558139176596 Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję, teraz już chyba wszystko jasne! Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Orange, kurczę - tutajże - na e-konkursowym forum - czytałem w panice o blokadzie na nr premium i braku możliwości dodzwonienia się w przypadku ewentualnej wygranej, tylko nie potrafię znaleźć tego wpisu Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również pięknie proszę o podesłanie Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To znaczy, że mamy ułatwiać takie praktyki? Argument typu "i tak się znajdzie inna droga" do mnie kompletnie nie przemawia.
Jak ktoś zechce kupić heroinę to i tak znajdzie sposób, ale to nie znaczy, że mamy to ułatwiać.
Nie tylko jego sprawa i sumienie, bo ma to wpływ na uczciwych graczy. Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Drugi raz robiłaś zakupy czy pierwszy? Ja już kupiłem produkty w poniedziałek, zdjęcie zrobiłem - na zdjęciu była zakupiona kawa, a teraz się okazuje, że Nescafe nie wchodzi w grę Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co to ma być Również kupiłem m. in. kawę Nescafe i batony, których teraz nie ma wśród produktów wymienionych w załączniku.
Posiada ktoś dawny regulamin/załącznik? Ciapa - ja - nie zapisałem sobie
Co teraz? Mam nadzieję, że uznają paragon z zakupem przed zmianą załącznika Wyświetl w wątku >>
Hamiltonian
Postów 42
Punkty karne 0
Konkursy dodane
+ czy główną zgarnie zdjęcie z 'hasztagiem' tygodnia czy zrobione specjalnie do gry o najwyższą stawkę? - w galerii PoraNaEuro jest kilka zdjęć, które w ogóle nie mają związku z Euro, więc chyba są zrobione dla nagrody głównej. Wyświetl w wątku >>