Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za tę pracę to i wycieczka za mało. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kilka razy widziałam na forum wpisy o wygranych z tych loterii. Poza tym w wynikach były osoby z mojej okolicy, więc raczej nie zmyślają sobie laureatów. No i przede wszystkim trzeba wziąć pod uwagę ile tam ludzi grało. Ja sama choć z reguły nie gram w loteriach codziennie po 2-3 kody wpisywałam, bo w rodzinie te serki jedzą. A podejrzewam, że było całe grono osób, mających i po 10 (więcej?) kodów dziennie. Nawet nie chcę sobie wyobrażać, ile w sumie tych przesłodzonych serków zostało pochłoniętych w związku z konkursem Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak i są wielce oburzeni, bo tak się starali a ich zgłoszenie było jedyne słuszne i warte nagrody. W międzyczasie inwestują też dużo czasu i transferu na wypisywanie psalmów pochwalnych pod adresem sponsora/organizatora. A kiedy ten najlepszy w swoim rodzaju sponsor mimo wszystko nie przyzna wiernemu fanowi kremu na zmarszczki, to moment okazuje się, że jednak jego produkty są najgorsze na rynku a stronę należy "odlubić", markę zbojkotować i odradzić wszystkim znajomym. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W kwestii fb to wkurza mnie jeszcze zaśmiecanie "fanpejdży" pytaniami: kiedy wyniki/kiedy rozwiązanie konkursu/kiedy poznamy zwycięzców/a może dziś będzie lista laureatów? No ściana płaczu. Termin podania wyników upływa za kilka dni a już sikają po nogach bo wyników nie ma. A jakby podali wyniki zaraz po zakończeniu konkursu to by płakali, że nie czytają prac, że było losowanie. Ja rozumiem, ktoś się niecierpliwi, wstawi post, sponsor/organizator odpowie, że wyniki za kilka dni. Chyba powinno zaspokoić ciekawość innych i powstrzymać ich przed lawiną bezsensownych, dublujących się pytań? I człowiek zamiast znaleźć pomocną informację tonie w bezkresie ludzkiej bezmyślności. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w regulaminie nie na zapisu, że produkt ma być kupiony w czasie trwania rundy, w której się gra? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak przejrzałam wątek i widzę rozmowy o różnych kolorach tych płynów i dopiero się doczytałam, że to o inne płyny/inny konkurs chodzi Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem... tyle, że ja się tak wkurzyłam, że odruchowo i pod wpływem emocji pierwsze co zrobiłam to zamknęłam stronę... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma, na pewno nie ma... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już nawet siły nie mam, żeby pisać jaka kretynka ze mnie
Tak się napracowałam, przykleiłam syna do bajki w tablecie żeby mieć pół godziny ciszy i napisać na konkurs na tym przeklętym wizażu.pl na którym tak trudno coś wygrać. Przeszczęśliwa, że udało mi się napisać super zgłoszenie pomyślałam, że skopiuję je przed wysłaniem, na wszelki wypadek. I zamiast skopiować to skasowałam przez przypadek Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jaki szampon? Pierwsze słyszę Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Siwe, nie siwe - przynajmniej miałaś włosy
Teraz to już będziesz miała tylko weselej, jak zacznie Ci latorośl gadać bez przerwy, zadawać tysiące pytań, na które jak się okaże nie znasz odpowiedzi Ale gwarantuję, że trzylatek to świetna konkursowa inspiracja. Tak abstrakcyjne pomysły jakie podsuwają dzieci nie przyszłyby do głowy nikomu z dorosłych Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja po porodzie i w trakcie karmienia stałam się na pół łysa. Autentycznie na pół łysa i musiałam obciąć moje bardzo długie włosy. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kontakt@wiosnaze.pl
ja pisałam na ten i mi odpisali tego samego dnia Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane