Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5845932 Napisano: 04.04.2014 19:18:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
radosna napisał(a):

Jestem pod wielkim wrażeniem i dotychczas w konkursie Jogobelli ta praca mi się najbardziej spodobała, ale wymaga pracowitości i cierpliwości:
http://www.jogobe...szenie/index/id/5585

Za tę pracę to i wycieczka za mało. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5845387 Napisano: 03.04.2014 19:03:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka656 napisał(a):

xpac napisał(a):

youstyna33 napisał(a):

Hej! Wygrał ktoś z Was coś z głodomaniaka?Bo nikt się nie chwali i mam przeczucie, że to lipa.

W 2 edycji wygrałem pokrowiec na telefon, ale w MDW ktos pisał tez o PS3

Ja w loterii wygrałam torebkę.

Kilka razy widziałam na forum wpisy o wygranych z tych loterii. Poza tym w wynikach były osoby z mojej okolicy, więc raczej nie zmyślają sobie laureatów. No i przede wszystkim trzeba wziąć pod uwagę ile tam ludzi grało. Ja sama choć z reguły nie gram w loteriach codziennie po 2-3 kody wpisywałam, bo w rodzinie te serki jedzą. A podejrzewam, że było całe grono osób, mających i po 10 (więcej?) kodów dziennie. Nawet nie chcę sobie wyobrażać, ile w sumie tych przesłodzonych serków zostało pochłoniętych w związku z konkursem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5845374 Napisano: 03.04.2014 18:25:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No ręce opadają... Ja znów dziś. Tym razem porażka w Raffaello. Nawet pralinek na osłodę nie ma. Jeszcze trochę i stanę się wyjątkowo zgorzkniałym kocurem, mrauu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5844624 Napisano: 02.04.2014 12:19:08 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

xooxooxoo napisał(a):

Rozumiem, że chce się coś wygrać, że chce się zarobić kilka groszy ale po co spamować linkami wszystkie możliwe profile na fejsie?! emotka emotka

W kwestii fb to wkurza mnie jeszcze zaśmiecanie "fanpejdży" pytaniami: kiedy wyniki/kiedy rozwiązanie konkursu/kiedy poznamy zwycięzców/a może dziś będzie lista laureatów? No ściana płaczu. Termin podania wyników upływa za kilka dni a już sikają po nogach bo wyników nie ma. A jakby podali wyniki zaraz po zakończeniu konkursu to by płakali, że nie czytają prac, że było losowanie. Ja rozumiem, ktoś się niecierpliwi, wstawi post, sponsor/organizator odpowie, że wyniki za kilka dni. Chyba powinno zaspokoić ciekawość innych i powstrzymać ich przed lawiną bezsensownych, dublujących się pytań? I człowiek zamiast znaleźć pomocną informację tonie w bezkresie ludzkiej bezmyślności. emotka

a ja zdążyłam tez zauwazyc zaleznosc, ze pytajacy non stop o wyniki, nigdy nie wygrywaja, albo rzadko emotka

Tak i są wielce oburzeni, bo tak się starali a ich zgłoszenie było jedyne słuszne i warte nagrody. W międzyczasie inwestują też dużo czasu i transferu na wypisywanie psalmów pochwalnych pod adresem sponsora/organizatora. A kiedy ten najlepszy w swoim rodzaju sponsor mimo wszystko nie przyzna wiernemu fanowi kremu na zmarszczki, to moment okazuje się, że jednak jego produkty są najgorsze na rynku a stronę należy "odlubić", markę zbojkotować i odradzić wszystkim znajomym. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5844595 Napisano: 02.04.2014 11:54:18 w Wkurza mnie...
xooxooxoo napisał(a):

Rozumiem, że chce się coś wygrać, że chce się zarobić kilka groszy ale po co spamować linkami wszystkie możliwe profile na fejsie?! emotka emotka

W kwestii fb to wkurza mnie jeszcze zaśmiecanie "fanpejdży" pytaniami: kiedy wyniki/kiedy rozwiązanie konkursu/kiedy poznamy zwycięzców/a może dziś będzie lista laureatów? No ściana płaczu. Termin podania wyników upływa za kilka dni a już sikają po nogach bo wyników nie ma. A jakby podali wyniki zaraz po zakończeniu konkursu to by płakali, że nie czytają prac, że było losowanie. Ja rozumiem, ktoś się niecierpliwi, wstawi post, sponsor/organizator odpowie, że wyniki za kilka dni. Chyba powinno zaspokoić ciekawość innych i powstrzymać ich przed lawiną bezsensownych, dublujących się pytań? I człowiek zamiast znaleźć pomocną informację tonie w bezkresie ludzkiej bezmyślności. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5844389 Napisano: 01.04.2014 23:20:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I u mnie wciąż pusto. I mało tego, czasu na nowe konkursy nie ma, a w oczekiwaniu na wyniki mam może 3 emotka gdzie moje czas, wena i zaangażowanie? Przychodzi wieczór i zupełnie nic mi się już nie chce... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5842571 Napisano: 27.03.2014 20:29:40 w Biedronka
polec napisał(a):

Jak został mi paragon z I etapu w E, mogę na niego zagrać w tym?. Czytam regulamin i wydaję mi się, że nie, ale może ktoś pytał bezpośrednio u organizatora ??

A w regulaminie nie na zapisu, że produkt ma być kupiony w czasie trwania rundy, w której się gra? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5842336 Napisano: 27.03.2014 12:09:27 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

joan napisał(a):

goralecka napisał(a):

Kiedyś wydawało mi się oczywistym,, ze w zyciu bede kierowac sie sercem. A teraz juz sama nie wiem co zrobic rozum mowi jedno, serce drugie. Tylko czy da sie kogos pokochac z czasem? emotka

A ja uważam, że się da - jest wiele par, gdzie ludzie na początku wręcz się nie znosili, ale byli skazani na swoje towarzystwo (np. w pracy), co w końcu zakończyło się szczęśliwym i gorącym związkiem emotka

Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że się nie da i że to tylko strata czasu - obu stron. Ale każdy musi sam przez to przejść, bo może akurat będziesz wyjątkiem emotka
Joan, bo od nienawiści do miłosci i odwrotnie jest jeden krok, lecz od rozumu do serca - lata świetlne. To moje zdanie emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5842205 Napisano: 26.03.2014 23:17:39 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

A skąd wiecie, że jedne płyny biorą udział w promocji a inne nie? W regulaminie jest napisane "koncentraty do płukania". No to chyba wszystkie koncentraty powinny być uwzględnione? emotka

wszytko bierze udział emotka

Tak przejrzałam wątek i widzę rozmowy o różnych kolorach tych płynów i dopiero się doczytałam, że to o inne płyny/inny konkurs chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5842202 Napisano: 26.03.2014 23:08:25 w Biedronka
A skąd wiecie, że jedne płyny biorą udział w promocji a inne nie? W regulaminie jest napisane "koncentraty do płukania". No to chyba wszystkie koncentraty powinny być uwzględnione? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5842079 Napisano: 26.03.2014 18:54:49 w Wkurza mnie...
pewnastudentka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

emotka emotka emotka emotka

Już nawet siły nie mam, żeby pisać jaka kretynka ze mnie emotka
Tak się napracowałam, przykleiłam syna do bajki w tablecie żeby mieć pół godziny ciszy i napisać na konkurs na tym przeklętym wizażu.pl na którym tak trudno coś wygrać. Przeszczęśliwa, że udało mi się napisać super zgłoszenie pomyślałam, że skopiuję je przed wysłaniem, na wszelki wypadek. I zamiast skopiować to skasowałam przez przypadek emotka

w takich wypadkach pomaga Ctrl + Z i wszystko powinno wrócić emotka mi do tej pory wszędzie działało - w formularzach, w mailach, na forum emotka

Wiem... tyle, że ja się tak wkurzyłam, że odruchowo i pod wpływem emocji pierwsze co zrobiłam to zamknęłam stronę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5842074 Napisano: 26.03.2014 18:41:10 w Biedronka
magdalena_g napisał(a):

Mam nadzieję, że nie ma w Polsce żadnej innej Magdaleny.G. emotka

Nie ma, na pewno nie ma... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5842051 Napisano: 26.03.2014 18:02:04 w Wkurza mnie...
emotka emotka emotka emotka

Już nawet siły nie mam, żeby pisać jaka kretynka ze mnie emotka
Tak się napracowałam, przykleiłam syna do bajki w tablecie żeby mieć pół godziny ciszy i napisać na konkurs na tym przeklętym wizażu.pl na którym tak trudno coś wygrać. Przeszczęśliwa, że udało mi się napisać super zgłoszenie pomyślałam, że skopiuję je przed wysłaniem, na wszelki wypadek. I zamiast skopiować to skasowałam przez przypadek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5842011 Napisano: 26.03.2014 16:48:10 w Biedronka
Pudło i u mnie, ale mam "tylko" 4 płyny na szczęście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5841972 Napisano: 26.03.2014 16:03:28 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

A mam pytanie, może ktoś wie czy ten szampon co reklamują na siwe włosy działa? JA nie mam tego problemu, ale bliska mi osoba ma już pojedyncze siwe włosy emotka

Jaki szampon? Pierwsze słyszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5841929 Napisano: 26.03.2014 14:21:55 w Biedronka
Ale te wyniki nie miały być dziś? Mają poślizg, czy ja coś źle zanotowałam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5841926 Napisano: 26.03.2014 14:20:12 w Wkurza mnie...
marzenier napisał(a):

U mnie swietnie przyspieszyło półtora roku temu
Wtedy to na świat przyszło moje pierwsze dziecię emotka
Najwidoczniej macierzyństwo mi tak " służy "
A młody ma dopiero półtora roczku emotka :)
Co to potem będzie emotka :)
Ale dobrze wiedzieć że tak zacne grono jest ze mną emotka :)
Głowa ( siwa) do góry więc i do przodu emotka :)

Siwe, nie siwe - przynajmniej miałaś włosy emotka
Teraz to już będziesz miała tylko weselej, jak zacznie Ci latorośl gadać bez przerwy, zadawać tysiące pytań, na które jak się okaże nie znasz odpowiedzi emotka Ale gwarantuję, że trzylatek to świetna konkursowa inspiracja. Tak abstrakcyjne pomysły jakie podsuwają dzieci nie przyszłyby do głowy nikomu z dorosłych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5841908 Napisano: 26.03.2014 13:54:17 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

teodozja napisał(a):

Zapisuje się do klubu siwych głów.Też ciągle farbuje i farbuje. Teraz dużo osób w młodym wieku ma siwe włosy.Ja myśle że duży wpływ ma stres.

Masz rację, u mnie: stres, stres i stres. Nawet ostatnio fryzjerka powiedziała, że w pewnym momencie mojego życia "musiało się coś stać", bo bardzo dużo włosów mi wypadło (teraz odrastają śmiesznymi kępkami). Cóż: proza życia emotka

Ja po porodzie i w trakcie karmienia stałam się na pół łysa. Autentycznie na pół łysa i musiałam obciąć moje bardzo długie włosy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5841887 Napisano: 26.03.2014 13:19:34 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś zna jakąś @ do Nich ? Chciałam Ich opierdzielić za brak proszków "E" do kolorów... Dzisiaj była dostawa i wszystkich innych zatrzęsienie oprócz "E"... emotka

kontakt@wiosnaze.pl
ja pisałam na ten i mi odpisali tego samego dnia Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5841823 Napisano: 26.03.2014 11:25:52 w Biedronka
koniczynka123 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

A Biedronka to ma profil na facebooku?

Ja do nich kiedyś pisałam na tym profilu i odpowiedzieli :
https://www.faceb...com/kropkatv?fref=ts

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0