Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie piosenka Cleo potwierdza - Europo, macie racje, Polki jakie są, każdy widzi
Oczywiście, ja wiem, że to nie zależy od pochodzenia, że nie można szufladkować, że kobiety z każdej dziedziny sportu są przecież na wszystkich szerokościach geograficznych. Jednak ja odbieram to w ten sposób, że Cleo wyśpiewała całemu światu opinię na temat Słowianek. I to uwłaczającą opinię. Mam się z tego cieszyć? Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja właśnie myślę, że to będzie pierwsze skojarzenie, niekoniecznie odbierane w pozytywnym kontekście.
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakiś czas temu była rozmowa na temat silne inspiracji Panem Tadeuszem (baaardzo silnej) i pamiętam, że taka praca gdzieś wygrała. Generalnie to był tekst Pana Tadeusza z kilkoma zmienionymi słowami. Całe szczęście, że Mickiewicz nie żyje, bo nie mielibyśmy szans z jego twórczością I samochody na zmianę trafiałyby do niejakiego Słowackiego czy Mickiewicza. No gdybym to ja siedziała w JURY to niejednokrotnie mignęłoby też nazwisko Wojaczek Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co? A ja od tygodnia zbieram brudne gary w zlewie Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli na zielono mam Odebranie przesyłki w placówce 2014-04-30 09:46 FUP Warszawa 131
to znaczy, że dotarła? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Absolutnie się z Tobą zgadzam, nie tyle samo wykorzystanie tego kota a ogólny wydźwięk. Ciekawe marzenie - amunicja dla kota. I strzelanie z kota do gołębi. Ani śmieszne, ani ładne. Mi się to nie kojarzy z żartem, a z przemocą. Nie podoba mi się i nie mam ochoty widzieć tego drugi raz. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I teraz zostanę sama z dwiema pizzami
Myślałam, że nic mnie nie zdziwi, po tym jak teść na kacu wydoił całą butlę doper herca myśląc, że to jakaś nalewka... Dom wariatów. KARTOFLE. KARTOFLE w sosie doperhercowym.
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam plany, właśnie się szykowałam do wyjścia a dzwoni do mnie teściowa z informacją, że przyjeżdża ciotka i żebym zrobiła jakiś obiad, bo ona MUSI zajechać z teściem gdzieś tam (czyt. odwiedzić pierdzielniętą siostrę teścia, bo teść nie widział jej już chyba 3 dni). Akurat teraz, kiedy sama czeka na gościa. Ok, to mówię, że przełożę swoje plany i ugoszczę ciotkę, zrobię obiad. A że lodówka pusta to ze wszystkiego co mam postanowiłam zrobić pizzę. Dzwoni teraz teściowa, czy kupiłam kurczaka. Mówię, że nie, bo robię pizzę. I zaczęła się cały litania gorzkich żali, że przecież ONA NIE PODA DO JEDZENIA CIOTCE PIZZY, to muszą być kartofle i żebym obrała. Mówię, że nie mam czasu bo mi ciasto wyrasta i bla bla bla, generalnie, że nie bo nie, bo naszykowałam coś innego. To mi k*rwa mać krzyknęła do telefonu, że jak wróci to sama zrobi arcyważne kartofle i żebym sobie robiła dla siebie tą pizzę.
I weźcie mi powiedzcie teraz, że nie samymi kartoflami człowiek żyje... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt jeszcze maila nawet nie dostał? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Smolar teraz robi w Stokrotce ten z komputerami i telefonami. To może trzeba im wysłać jajcarskie odpowiedzi ja po ostatnich doświadczeniach, jak 2 razy wygrałam u nich takimi patetycznymi hasełkami puściłam na Stokrotkę już 2 takie "ochy i achy". Ale widzę, że trzeba iść w stronę dobrego humoru i nie psuć Smolarowi nastroju Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chodzi o to, że Ciebie Mama ma każdego dnia, więc widzi wszystkie Twoje cechy, czasem ją denerwujesz/ona Ciebie. A syna widzi raz na jakiś czas, przyjedzie uśmiechnięty, wypiękniony, da Mamie kwiaty, spędzi z nią dzień na miłej rozmowie. I Mama ma taki jego obraz - perfekcyjny chłopak, bez wad, nigdy nie narzekający, uśmiechnięty. To tak działa w każdej rodzinie z takim podziałem ról, ale wcale nie oznacza, że Mama mniej Cię kocha. Nie bierz tego tak do siebie, nie porównuj się z bratem, bo nie warto. Mama na pewno też nie ma nic złego na myśli. Nie wiem w jakim jest wieku, ale podejrzewam, że teraz Ty dzierżysz w dłoni obowiązki "Pani Domu". Z tym też ciężko jej się pewnie pogodzić, przestawić, oddać koronę. Rany, przechodzimy u nas to samo, tylko pokolenie wyżej (babcia kontra moja teściowa, która się nią opiekuje i dostaje za to tylko zniewagi. I ukochany babci syn, pojawiający się raz na kilka tygodni, bez wad, taki cudowny i och i ach.) Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakby ktoś chciał to mam chyba 2 te kody. ja w to nie gram, w dodatku paragon wywaliłam więc mi nie są potrzebne. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane