Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5860231 Napisano: 10.05.2014 12:27:55 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Isiulka o tym wlasnie pisze,ze Polki same sobie zapracowały na taką opinie i piosenka Cleo nic nie zmienia

Właśnie piosenka Cleo potwierdza - Europo, macie racje, Polki jakie są, każdy widzi emotka
Oczywiście, ja wiem, że to nie zależy od pochodzenia, że nie można szufladkować, że kobiety z każdej dziedziny sportu są przecież na wszystkich szerokościach geograficznych. Jednak ja odbieram to w ten sposób, że Cleo wyśpiewała całemu światu opinię na temat Słowianek. I to uwłaczającą opinię. Mam się z tego cieszyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5860207 Napisano: 10.05.2014 10:46:59 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Mam świadomość, że wielu osobom się ten występ podobał, ale nie narzekam dla samego narzekania. Nie podoba mi się to, zupełnie, nie trafia w mój gust i w mojej ocenie piosenka i wykonanie są... raczej poniżające...

mam tylko nadzieję, że Polacy (szczególnie Polki) nie będą kojarzone z bogatymi kształtami wylewającymi się z dekoltów emotka

Ja właśnie myślę, że to będzie pierwsze skojarzenie, niekoniecznie odbierane w pozytywnym kontekście.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5860199 Napisano: 10.05.2014 10:30:16 w Wkurza mnie...
Mam świadomość, że wielu osobom się ten występ podobał, ale nie narzekam dla samego narzekania. Nie podoba mi się to, zupełnie, nie trafia w mój gust i w mojej ocenie piosenka i wykonanie są... raczej poniżające... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5860009 Napisano: 09.05.2014 16:09:30 w Wkurza mnie...
A mnie wkurzył występ Polaków na Eurowizji... Ale wstyd, jak można było coś takiego pokazać? Dobrze, że te wyuzdane panienki nie zaczęły się jeszcze tarzać w wodzie z tego wiadra... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5859868 Napisano: 09.05.2014 12:25:02 w PLAGIATY
polarniczka napisał(a):

asante napisał(a):

wredzia napisał(a):

To nie jest plagiat tylko inspiracja, z tego co widzę więc wątpię że pisanie skarg coś da.

"Inspiracja" - no leżę i kwiczę emotka

to ja się dzisiaj inspiruję i napiszę Pana Tadeusza zmieniając parę słów...myślicie będą to przerabiać jako lekturę obowiązkową?

Jakiś czas temu była rozmowa na temat silne inspiracji Panem Tadeuszem (baaardzo silnej) i pamiętam, że taka praca gdzieś wygrała. Generalnie to był tekst Pana Tadeusza z kilkoma zmienionymi słowami. Całe szczęście, że Mickiewicz nie żyje, bo nie mielibyśmy szans z jego twórczością emotka I samochody na zmianę trafiałyby do niejakiego Słowackiego czy Mickiewicza. No gdybym to ja siedziała w JURY to niejednokrotnie mignęłoby też nazwisko Wojaczek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5859579 Napisano: 08.05.2014 19:04:12 w Wkurza mnie...
Nie lubię 8 maja. Dziś mam rocznicę ślubu i zawsze coś w ten dzień wypada. Tak więc 4 rok z rzędu zamiast choćby uczcić symbolicznie kolacją to się świat wali i akurat dziś mój superbohater musi lecieć na ratunek. Raz teściowa nas wyrolowała, miała zostać z Młodym a my na kolację i chwilę przed wyjściem oznajmiła,że nie zostanie bo jednak nie ma na to czasu, raz pochowaliśmy kogoś bardzo bliskiego, raz mąż zeznawał na sprawie, a dziś znów COŚ. Upiję się chyba sama doper hercem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5859357 Napisano: 08.05.2014 12:08:23 w Carrefour konkursy
Monika11 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Moja przesyła dotarła wczoraj do Columbita, a raczej sami ją odebrali z poczty po tym jak napisałam im @, że mój list czeka na nich od poniedziałku w placówce emotka
A co ze zmywarkami, czy nie mieli ich już wysyłać?

do 13 czerwca mają wysłać , a do 30 maja weryfikują emotka

Co? A ja od tygodnia zbieram brudne gary w zlewie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858637 Napisano: 06.05.2014 20:06:33 w Wkurza mnie...
Ciotka pizzę zjadła mimo "zakazów" teściowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858610 Napisano: 06.05.2014 19:16:39 w Wkurza mnie...
selenes, moja teściowa to w gruncie rzeczy naprawdę dobra kobieta, ale czasem tak silnie uczepiona tradycji rodzinnych, że naruszenie ich jest dla niej grzechem śmiertelnym. Tak jest między innymi z tymi KARTOFLAMI codziennie, nawet jak zrobię jakiś obiad bez ziemniaków, to ona i tak cichaczem ugotuje sobie na kolację choćby kilka i zje sama, bo KARTOFLE muszą być. Tak jak rosół co niedzielę, nawet jak nikogo w domu nie ma (ale rosół, choćby samotnie musi stać na straży rodzinnej tradycji). Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858597 Napisano: 06.05.2014 18:47:53 w Carrefour konkursy
ok, nawet nie wiedziałam, że na PP można śledzić przesyłki. Czego to się człowiek może dowiedzieć dzięki konkursom emotka

Jeżeli na zielono mam Odebranie przesyłki w placówce     2014-04-30 09:46    FUP Warszawa 131

to znaczy, że dotarła? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858595 Napisano: 06.05.2014 18:36:18 w Wkurza mnie...
arabela79 napisał(a):

Wkurzył mnie mocno ten filmik na konkurs FB (internetowy kantor).
Dla kota to na pewno nie jest smieszne. Nie mówię, że robi mu mega krzywde, ale ktos tu juz ma w glowie niezle "nastrzelane"
http://www.socialtab.mobi/work/270106

Absolutnie się z Tobą zgadzam, nie tyle samo wykorzystanie tego kota a ogólny wydźwięk. Ciekawe marzenie - amunicja dla kota. I strzelanie z kota do gołębi. Ani śmieszne, ani ładne. Mi się to nie kojarzy z żartem, a z przemocą. Nie podoba mi się i nie mam ochoty widzieć tego drugi raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858516 Napisano: 06.05.2014 15:11:58 w Wkurza mnie...
Najlepsze jest to, że ciotka ze względu na swoją wagę (nadwagę) unika ziemniaków i jeśli je w ogóle zjada, to raptem łyżkę. I nie jest to żadną tajemnicą. Gdy weszła do mnie wręcz ucieszyła się, że w końcu zje coś innego. A 5 minut po niej wbiega zdyszana teściowa i przeprasza ją, że nie powitała jej w drzwiach miską kartofli. Ciotka tłumaczy jej, że chętnie spróbuje mojej pizzy, ale nie, teściowa jak w transie: KARTOFLE, KARTOFLE, KARTOFLE, KARTOFLE, KARTOFLE...

I teraz zostanę sama z dwiema pizzami emotka

Myślałam, że nic mnie nie zdziwi, po tym jak teść na kacu wydoił całą butlę doper herca myśląc, że to jakaś nalewka... Dom wariatów. KARTOFLE. KARTOFLE w sosie doperhercowym.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858484 Napisano: 06.05.2014 14:31:41 w Wkurza mnie...
Standard - teściowa. I dziś dyskusja na temat wyższości kartofli nad innymi daniami. emotka emotka
Miałam plany, właśnie się szykowałam do wyjścia a dzwoni do mnie teściowa z informacją, że przyjeżdża ciotka i żebym zrobiła jakiś obiad, bo ona MUSI zajechać z teściem gdzieś tam (czyt. odwiedzić pierdzielniętą siostrę teścia, bo teść nie widział jej już chyba 3 dni). Akurat teraz, kiedy sama czeka na gościa. Ok, to mówię, że przełożę swoje plany i ugoszczę ciotkę, zrobię obiad. A że lodówka pusta to ze wszystkiego co mam postanowiłam zrobić pizzę. Dzwoni teraz teściowa, czy kupiłam kurczaka. Mówię, że nie, bo robię pizzę. I zaczęła się cały litania gorzkich żali, że przecież ONA NIE PODA DO JEDZENIA CIOTCE PIZZY, to muszą być kartofle i żebym obrała. Mówię, że nie mam czasu bo mi ciasto wyrasta i bla bla bla, generalnie, że nie bo nie, bo naszykowałam coś innego. To mi k*rwa mać krzyknęła do telefonu, że jak wróci to sama zrobi arcyważne kartofle i żebym sobie robiła dla siebie tą pizzę. emotka emotka
I weźcie mi powiedzcie teraz, że nie samymi kartoflami człowiek żyje... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858265 Napisano: 05.05.2014 20:45:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I kilka dni temu też chyba był jakiś wpis? Czy myli mi się z ich profilem na fb? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5858181 Napisano: 05.05.2014 18:02:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

ciekawe kiedy łaskawie podadzą wyniki z konkursu onet bony tesco, bo te osiem dni regulamonowych to chyba własnie mija...

http://wielkanoc.onet.pl/konkurs.html

Nikt jeszcze maila nawet nie dostał? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5857973 Napisano: 05.05.2014 11:56:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luk1990 napisał(a):

smolar w dobrym humorze po weekendzie emotka )

własnie dzwoniłam żeby potwierdzic poprawnośc paragonu z żabki-bez problemu uznaja paragon z 1 piwem,wszystko pozytywnie emotka

jak maja coś dzisiaj do rozwiazania to może puszcza ,bo było im tam baaardzo wesoło emotka

lubię ich-profesjonalni jak zawsze emotka

Smolar teraz robi w Stokrotce ten z komputerami i telefonami. To może trzeba im wysłać jajcarskie odpowiedzi emotka ja po ostatnich doświadczeniach, jak 2 razy wygrałam u nich takimi patetycznymi hasełkami puściłam na Stokrotkę już 2 takie "ochy i achy". Ale widzę, że trzeba iść w stronę dobrego humoru i nie psuć Smolarowi nastroju emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5857836 Napisano: 04.05.2014 20:20:44 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Wkurza mnie Alior Sync, po prostu odradzam, nigdy więcej banków internetowych.
Ide do bankomatu daje "wypłać 1500 zł", wyskakuje komunikat " nie można wypłaqcić żądanej kwoty- wybierz inną, więc daje wypłać 1000 zł bo sobie myślę, że może mam jakiś limit dzienny , wyskakuje "żądana operacja nie może być zrealizowana". Sobie myśle "bankomat pewnie spierniczony". Ide do drugiego banku daje "wypłać 1500 zł" i wyskakuje "Brak środków na koncie". sprawdzam stan śorków i się okazuje że kasę wcieło. Nie ma na koncie. No to dzwonie do banku, a koleś mi mkówi że wypłaciłam poprawnie pieniądze z bankomatu, ale jeśli NIBY zapomniałam ich zabrać to może mi wrócą na konto jak bankomat przeliczy że ma nadwyżkę. Weryfikacja ogólnie trwa jakieś 20 minut i podaje się wszystkie możliwe dane, aby się dowiedzieć że masz problem.

Więc z niecierpliwością sprawdzam stan konta czy pieniądze wróciły, 1 dzien nie ma, 2 dzien nie ma, 4 dzien nie ma, 4 dzień " Twój bank zmjienił nazwę na T-mobile usługi bankowe". I cudownym sposobem okazuje się ze mam konto w banku w najbardziej znienawidzonej przeze mnie sieci komórkowej. A pieniędzy oczywiście na koncie nadal nie ma no bo święto, no bo weekend...no bo mają cię gdzieś. Co kogoś obchodzi, że nie masz pieniędzy bo utkwiły one w czarnej dziurze zwanej potocznie D*pą. emotka emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5857609 Napisano: 03.05.2014 18:16:55 w Wkurza mnie...
teodozja napisał(a):

Wkurza mnie mama emotka Mieszkam z mamą w tym samym domu. Ja zajmuje mieszkania u góry, mama na dole. Brat, który mieszka w sąsiednim mieście jest według mamy "synusiem idealnym" ja jestem "ta zła"Chociaz to ja się nia opiekuję na codzień,wszystkiego doglądam, troszcze sie. Brat(10 lat starszy odemnie)wpada tylko w odwiedziny.Może to chodzi o to że on jest chłopakiem?Ja mogę mówić i mówić , a jak on coś powie( na ogól bez sensu emotka )to jest przyjmowane jako słowa prorocze.Dobra wygadałam się i juz mi lepiej emotka

To chodzi o to, że Ciebie Mama ma każdego dnia, więc widzi wszystkie Twoje cechy, czasem ją denerwujesz/ona Ciebie. A syna widzi raz na jakiś czas, przyjedzie uśmiechnięty, wypiękniony, da Mamie kwiaty, spędzi z nią dzień na miłej rozmowie. I Mama ma taki jego obraz - perfekcyjny chłopak, bez wad, nigdy nie narzekający, uśmiechnięty. To tak działa w każdej rodzinie z takim podziałem ról, ale wcale nie oznacza, że Mama mniej Cię kocha. Nie bierz tego tak do siebie, nie porównuj się z bratem, bo nie warto. Mama na pewno też nie ma nic złego na myśli. Nie wiem w jakim jest wieku, ale podejrzewam, że teraz Ty dzierżysz w dłoni obowiązki "Pani Domu". Z tym też ciężko jej się pewnie pogodzić, przestawić, oddać koronę. Rany, przechodzimy u nas to samo, tylko pokolenie wyżej (babcia kontra moja teściowa, która się nią opiekuje i dostaje za to tylko zniewagi. I ukochany babci syn, pojawiający się raz na kilka tygodni, bez wad, taki cudowny i och i ach.) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5857330 Napisano: 02.05.2014 12:58:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oryginalny80 napisał(a):

arabela79 napisał(a):

Bral ktos udzial w konku Regina?
Sa jakies szanse?
Wychodzi na to,ze trzeba jednorazowo wyslac cztery smsy?

jak zagrasz zaraz po północy i będziesz odsyłać odpowiedzi bez większego zastanowienia sie, to może jakieś szanse bedziesz miała. Ja zagrałem na samym początku ale jakoś zbytnio nie liczę że zadzwonią iphonem emotka

jakby ktoś chciał to mam chyba 2 te kody. ja w to nie gram, w dodatku paragon wywaliłam więc mi nie są potrzebne. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5857306 Napisano: 02.05.2014 12:07:21 w Lotto i inne
4 dyszki w cudaczkowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0