Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5866367 Napisano: 26.05.2014 14:26:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Paleta sleek z Moda Cafe, zaległe kosmetyki z walentynkowego na uroda.com, kosmetyki z playboy sexy nogi - wszystko pocztą polską Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5865618 Napisano: 23.05.2014 10:55:44 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

polarniczka po Twoich wpisach wnioskuję, że starasz się o stanowisko ADMINA. Wszędzie dopatrujesz się nieuczciwości...
Radzę trochę wyluzować! Bo staje się to trochę irytujące i monotematyczne emotka

W temacie NIC MNIE DZIŚ NIE WKURZA emotka
Jest emotka emotka emotka jest MOC emotka

Ale faktycznie ta galeria konkursowa woła o pomstę do nieba emotka Nie biorę tam udziału, ale przeglądałam zdjęcia i nie tyle mnie to wkurza, co zaskakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5865400 Napisano: 22.05.2014 17:20:04 w Informują
mia napisał(a):

Lays posłały maile (godz.17) z prośbą o podanie danych - ekarty.

Nadawca: Nagrody Fritolay jakby ktoś miał wątpliwości, bo ja o mały włos nie wywaliłam jako spam emotka

Ola, maile z pierwszego tygodnia chyba poszły, na stronie nadal są do 19 maja Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5865358 Napisano: 22.05.2014 15:37:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Czy moglibyście pisać kto wozi? Chodzi mi o wizaż, ale na pewno inni też byliby wdzięczni za informacje Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5865297 Napisano: 22.05.2014 12:40:05 w Pomocy!!!!
martunik3 napisał(a):

dlaczego w konkursie lays, grając o karte do empiku, po wpisaniu tekstu mam komunikat "Nie podałeś uzasadnienia" emotka

Spróbuj może z innej przeglądarki Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5863852 Napisano: 19.05.2014 11:55:55 w Wkurza mnie...
Anonima, dokładnie taka sytuacja miała miejsce ostatnio... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5863239 Napisano: 16.05.2014 22:09:07 w WC - rozmowy o wszystkim
size napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Jeśli nie zależy Ci na konkretnej rasie w celach hodowlanych to naprawdę taki zwykły dachowiec może być cudownym towarzyszem dla Twojego dziecka.

Temat KOTA jest naszą sprawa od lat. Przynajmniej dwóch. Nie chcę nic hodować, chcę, by kot nie został zamęczony i lubił otoczenie. Dlatego ten wybór. Daj mi tego dachowca - ale dziewczynę i rudą - biorę emotka

Pierwszą rudą pannę jaką teraz znajdę, biorę ja. Bo właśnie mój ukochany rudzielec zginął niedawno. Powiem Ci, że miałam właśnie idealnego kota - IDEALNEGO w każdym calu. W 3 dni ogarnął sikanie do kuwety emotka wzięłam go jako 3msc kotka od kobiety, której się właśnie okociła kotka - cała rodzina mieszkała w domu, jadła karmę a nie żadne pomyje, były szczepione, odrobaczone. Więc miałam małego, pięknego, zadbanego i kochanego kocurka, który bardzo szybko nas pokochał. Aż trudno sobie wyobrazić jak bardzo był delikatny gdy się z nami bawił, ani razu nikogo nie podrapał.aha - małe zwierzaki mają dużo energii, Twoje dziecię nie jest w stanie takiego "zamęczyć" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5863219 Napisano: 16.05.2014 21:37:04 w WC - rozmowy o wszystkim
Size, jeśli obawiasz się, że kot ze schroniska może sprawiać problemy, to masz rację - trzeba się liczyć z tym, że nie znając przeszłości zwierzaka może okazać się, że będzie wymagał on sporo czasu i energii. Dlatego nie sugeruję Ci takiego kota, ale pomyśl o kociaku bez papierów może? Jeśli nie zależy Ci na konkretnej rasie w celach hodowlanych to naprawdę taki zwykły dachowiec może być cudownym towarzyszem dla Twojego dziecka. Pełno jest ogłoszeń, że komuś okociła się kotka i ma do oddania młode. Możesz zorientować się w jakich warunkach są trzymane - myślę, że ktoś kto oddaje nie będzie Ci opowiadać bajek. Nie uważam absolutnie, że jak ktoś chce kupić to robi coś złego, wydaje mi się jedynie, że jeśli faktycznie chodzi o kotka-przyjaciela, to nie trzeba za niego płacić. Taki rasowiec może być bardziej charakterny niż mieszaniec. Trochę to inaczej niż u psów, gdzie np łatwiej i dokładniej można określić predyspozycje psiaka. Bo kot... Tak naprawdę każdy jest zupełnie inny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5863172 Napisano: 16.05.2014 19:53:38 w WC - rozmowy o wszystkim
size napisał(a):

Pomóżcie. Mam nadzieję, że nie śmiecę, dlatego tutaj.

Moje dziecko 5-letnie pragnie kota od roku. Non stop - kot.
Teraz, bo zbliżają się urodziny na tapecie jest tylko on.

Po przestudiowaniu natury kociej w internecie (różne dane) wyszło nam, że Maine coon byłby fajny, bo lubi dzieci --> nie zamęczą go.

Ten kotek kosztuje sporo. Ja nigdy kota nie miałam --> jestem bardziej psiara. Nie wiem czy go będę umiała obsłużyć. Moje pytania:

- dla posiadaczy tej rasy: jakie są w praktyce, czy wyrastają na takie duże
- na co zwrócić uwagę przy zakupie (co ma mi okazać kobieta, co jest ważne, poza książeczką itp.)
- najważniejszy asortyment - jaki jest dobry drapak? On ma być wszędzie czy w jednym miejscu?
- czy trudno nauczyć korzystania z kuwety?
- ile kosztuje sterylizacja - czy to coś kotce zaszkodzi
- jak ta rasa daje radę w życiu z psem (na przyszłość)

Jedzenie i dbałość pozostawiam sobie i weterynarzowi.
Boję się ogromie, choć nie ukrywam radosnego podekscytowania emotka

Proszę o uwagi, każda odpowiedź będzie dla mnie cenna.

Szczerze? Rasa? Owszem, można mówić o rasie, o ile faktycznie trafisz na hodowcę a nie pseudohodowcę. Jak kot reaguje na dzieci/psa? Proste - tak jak go tego nauczysz emotka Ja jestem kociarą, wyłapuję bezdomne i kąpię je w mojej obsesyjnej miłości. Przez moje życie przewinęło się kilka osobników, gdzie każdy był zupełnie inny. Jeśli weźmiesz małego kota, trzymanego po ludzku, nie dręczonego, takiego, które od pierwszego dnia miało kontakt z człowiekiem i było przy matce wystarczająco długo to masz prawie gwarancję, że kot będzie idealny. Reszta bowiem zależy od Ciebie. Oczywiście pierwszy tydzień może być kłopotliwy, bo kotek nie wie gdzie się sika u Ciebie, gdzie się je, co może a co nie - tak jak z psem, pokazujesz mu wszystko. Kociak jest jak plastelina.

Sterylizacja - jak najbardziej jestem na tak, absolutnie nie musisz obawiać się, że kotu to zaszkodzi (może natomiast zminimalizować ryzyko nowotworu). Koszt sterylizacji nie jest duży - na pewno kilka razy mniejszy niż koszt samego kocurrra. U nas okolice 200 zł

Z psami się orientuję jak wygląda rodowód a jak zwykła podróba. Nie wiem natomiast czy w kocich hodowlach panują te same zasady (bo moje koty przytargał mi wiatr, nie miały ze sobą nigdy dokumentów) emotka

To nieprawda, że koty są hedonistyczne. Są czułe, delikatne, oddane (nie tylko lodówce). Moje koty są do nas mocno przywiązane i zachowują się jak małe psy - nie odstępują na krok, kładą się z nami, tulą...
Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5863152 Napisano: 16.05.2014 19:22:04 w Wkurza mnie...
To co zawsze oferuje nam ogłoszenie wyników na fb - gorzkie żale nieudaczników... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5862910 Napisano: 16.05.2014 14:04:59 w Wkurza mnie...
black_cat napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie wszechogarniająca beznadzieja emotka

Ojj nie ma się co załamywać, ja twardo wierzę, że to wszystko przez paskudną pogodę. Jak słońce świeci to człowiekowi umysł też się rozjaśnia i nagle pojawiają się rozwiązania o których wcześniej nie widział.

Słońce, cisza i kot. Niech ktoś zrobi konkurs, gdzie do wygrania będzie taki zestaw. Chyba jedyna nagroda, która mogłaby mnie zmotywować do odbijania mózgiem o ściany czachy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5862408 Napisano: 15.05.2014 12:08:30 w Wkurza mnie...
A mnie bardziej wkurzają te płacze Donatana, które wypisuje na fb, a moi znajomi wciąż to udostępniają. Raaany, już dałby sobie spokój, ciągle drąży temat, jaki to on pokrzywdzony, jak to żiri ich potraktowało i bla bla bla. Przecież najzwyczajniej w świecie piosenka Donatana mogła się żiri nie podobać (mi się np nie podobała i sama bym na nią nie zagłosowała),a ten się rozpisuje, że nie wygrali, bo komuś cycki przeszkadzały. W końcu to konkurs (powiedzmy) piosenki a nie występów cyrkowych i całkiem szczerze - słuchając Konczity i Donatana z zamkniętymi oczami (nie widząc całej tej szopki) to Konczita miała lepszy utwór. Śpiew Cleo kojarzy mi się ze skrzeczącą kurą. I chyba nie tylko mi skoro w nowym teledysku owa kura ma współudział emotka

https://www.youtu.../watch?v=n4gIJf7poiU Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5862120 Napisano: 14.05.2014 16:21:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ostatnio nic - nic nie wygrane, nic nie grane, nic nie otrzymane. Czekam na 10 zaległych nagród, jedna od 3 miesięcy nie przychodzi. I tak mnie te zaległości dobijają, że nie chce się grać. Nie gram, więc nie wygrywam. Błędne koło. Oby Internetowy Kantor spojrzał łaskawym okiem, bo w sumie tylko to mi jeszcze zostaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5861295 Napisano: 13.05.2014 13:42:55 w Wkurza mnie...
Ale numer, właśnie się dopatrzyłam, że nie odesłałam oświadczenia laureata w jednym konkursie i chyba aparat mi przepadł emotka tzn wysłałam pocztą tradycyjną a mailem nie. Nie wiem jak mogłam o tym zapomnieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5861136 Napisano: 13.05.2014 09:17:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja też gram tylko na jeden telefon, od zawsze, na wszystkie konkursy i mimo to czasem coś wpadnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5860902 Napisano: 12.05.2014 15:36:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja się nie sugeruję statystykami. Osobiście - wysyłam wtedy kiedy mam czas i jakąś wenę twórczą i raczej nie przykładam dużej wagi do tego czy to poniedziałek, czy środa. Według mnie nie ma znaczenia czy zgłoszeń jest dużo, czy mało, bo w dniu najsłabiej obleganym może okazać się, że prac choć mniej to są na najwyższym poziomie. W konkursach jest tylko jeden schemat - brak jakiegokolwiek schematu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5860874 Napisano: 12.05.2014 14:58:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiedyś na fb przy jednym konkursie ktoś zadał pytanie, w jakie dni jest największy ruch, czy mają jakieś statystyki. I firma odpowiedziała, że w weekendy mają najmniej zgłoszeń, bywa że w niedzielę jest 2 razy mniej chętnych niż w poniedziałek. emotka
Ja to myślę tak, że w tygodniu człowiek siedzi w robocie i się nudzi, więc pisze sobie zgłoszenia, ma jakiś zarys, ewentualnie w domu dopracuje. A w weekend zupełnie nie ma czasu na pracę (czyt. konkursy) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5860435 Napisano: 11.05.2014 12:41:45 w Wkurza mnie...
Na szczęście jeszcze jedna dziewczyna robiła zdjęcia swoim, więc ona ma część tych grupowych. Ale jak można być tak egoistycznym, tym bardziej, że wystarczyło żeby nie stawała do tych zdjęć, a nie stanęła ze wszystkimi a później skasowała to co miałyśmy... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5860431 Napisano: 11.05.2014 12:25:27 w Wkurza mnie...
Ale mi się właśnie ciśnienie podniosło... Wczoraj był panieński mojej siostry, zrobiłam na nim sporo zdjęć. Między innymi były ustawiane zdjęcia grypowe - wszystkie dziewczyny razem. Teraz przerzucam foty i patrzę, że kurde tych grupowych nie ma emotka Przeglądam dalej i widzę, że brakuje zdjęć, które robiłam tej nieszczęsnej znajomej, która chciała wysłać moją pracę na jakiś konkurs. Pod koniec imprezy faktycznie wzięła aparat z zamiarem obejrzenia i najwidoczniej skasowała zdjęcia, na których była (wiem, że bardzo nie lubi gdy się jej robi foty). No ok, to że skasowała siebie - nie ma sprawy, ale k*rwa mać wywaliła grupowe, najważniejsze zdjęcia z wieczoru! Jak nie chciała być na nich to przecież mogła nie stawać, albo inaczej - mogła przecież ona robić zdjęcia. A egoistycznie odebrała całej grupie prawo do pamiątki! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5860255 Napisano: 10.05.2014 14:17:49 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

A i tak najlepsza była konferencja prasowa, na której był Donatan, była Cleo, chórek też był i co najważniejsze "modelki". A pierwsza z nich, która wchodziła jako pierwsza robiła takie miny jak prawdziwa i rasowa "modelka".
http://www.cgm.pl...pem_wideo_,news.html

Pozostaje się jedynie cieszyć, że nie wyskoczyli z kartonowego pudła, zaadresowanego "Eurowizja 2014" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0