Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Luna, ja widzę te wpisy... wczorajsze i dzisiejsze nowe, na temat wartości nagrody (że 7 opakowań jest warte mniej niż 100zł). Kłócą się jakby zamiast Mercedesa dostali Poloneza... Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faktycznie, na stronie Smolara pojawiło się oświadczenie do pobrania Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech Ci wyśle skan protokołu z podpisem przede wszystkim. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze Lay's śle maile z ekartami z drugiego tygodnia, nadawca fritolay_nagrody Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasują? Przecież na ich tablicy są posty, z których jednoznacznie wynika, że ludzie są niezadowoleni... Chyba nic nie kasują. Lay's natomiast powinien chyba banować twórców teorii spiskowych. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja z numeru GROSZKOWEGO dostaję dowcipy na poprawę humoru, wkurzające strasznie ale zablokować chyba też nie wypada, na wypadek ewentualnego udziału w jakimś ich konkursie...
A i naciągacze ostatnio dzwonią, ale opracowałam na nich odstraszacza.
Naciągacz: Witam serdecznie, chciałbym zaoferować Pani magiczne garnki bla bla bla i ubezpieczenie bla bla bla. Bla bla bla....(niekończące się bla bla bla).
Ja: Nie skorzystam z oferty.
Naciągacz: Dlaczego bla bla bla?
Ja: Bo mam troje małych dzieci, nie mam pracy, siedzę z nimi sama w domu i nie mam ani czasu ani pieniędzy na Wasze bla bla bla.
Naciągacz zawsze wtedy kapituluje, zauważyłam, że małe dzieci i brak pracy skutecznie odstraszają.
Dobrze, że nie wnika dalej, bo dzieci faktycznie, tyle, że jedno 3 lata, jedno 32 i zarabia na resztę stada, i jedno 4 lata, miauczy, mruczy i w sumie aż tak dużo kasy nie wyciąga Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit, teraz już i na forefoxie idzie bez problemu. To może jednak mieli oni jakąś awarię. Albo mój Lis przestraszył się odinstalowania Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie jest, że sms/telefon. Chyba jeszcze nikt nic nie dostał, bo żadnych wpisów nie widziałam
W kwestii Rafaello - super wiadomość, że będzie 7 paczek a nie jedna duża, bardzo mi to poprawiło humor To było do przewidzenia, że przesyłki dotrą później, u nich zawsze długo czeka się na wszystko, wyniki w ostatniej chwili, informacja na maila z opóźnieniem, to i nagrody w terminie nie przyjdą. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
działa Wam ta strona? Żywiec Zdrój https://www.e-kon...la.html#.U4cUKnbNet8
Kurczę, chciałam coś tam napisać a cały czas mam biały ekran, nie wiem czy to wina mojego komputera, czy odgórnie ktoś psoci? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie tam wkurza jedynie poklaskiwanie analfabetom. "Pułki sklepowe". No chyba, że to jakaś metafora, której ja nie rozumiem i "pułki" to nie półki a pułki. Tylko niech mi ktoś wyłuszczy co autorka miała na myśli Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem co to za konkurs, po prostu moja pierwsza myśl to było biwakujące dziecię z butelką piwa ostatnio wszędzie dzieci, pasztet podlaski aż pęka w szwach od tych nieszczęsnych kilkulatków nieświadomie reklamujących to g#wno. Że się taki mądry rodzic sam na trawie nie położy i nie doklei sobie puszki pasztetu. Jak jest konkurs o wesołej, rodzinnej tematyce to ok, ale ten Playboy i Pasztet przeczuliły mnie w tej kwestii... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lay's champions Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem co za konkurs, ale jak się domyślam nawet za piwo ludzie przehandlują swoje dzieci choć i tak moim faworytem już na zawsze będzie zdjęcie z Playboy "Sexy nogi" gdzie ktoś sprytnie wrzucił fotę nóg swoich i ok. 5-letniego dziecka. Już nic bardziej niesmacznego wykombinować nie można, tematyka konkursu nawiązująca nawet tematem do zmysłowości, o jakimś tam zabarwieniu erotycznym i zrobić zdjęcie nagich nóg dziecka. Nie czaję jak to moderację przeszło, bo granice dobrego smaku to wręcz przebiegło... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz będę im mogła wystawić opinię nie tylko na temat regeneracji włosów, ale i może wątroby Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie, że jemy. Ja np jedną łyżeczkę nakładam na włosy, a drugą zjadam, bo czytałam, że równie ważne jest nawilżanie włosów od środka Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244