Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5868295 Napisano: 30.05.2014 13:31:34 w Wkurza mnie...
luna341 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

luna341 napisał(a):

Wkurza mnie,ze Rafaello nie wywiązało się z terminu wysyłki nagród,i kasują posty w których Fani wyrażają swoje niezadowolenie.

Kasują? Przecież na ich tablicy są posty, z których jednoznacznie wynika, że ludzie są niezadowoleni... Chyba nic nie kasują. Lay's natomiast powinien chyba banować twórców teorii spiskowych.

Sprawdź dzis czy sa te wczorajsze posty? Nie ma...ani mojego ani kilku osób

Luna, ja widzę te wpisy... wczorajsze i dzisiejsze nowe, na temat wartości nagrody (że 7 opakowań jest warte mniej niż 100zł). Kłócą się jakby zamiast Mercedesa dostali Poloneza... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5868205 Napisano: 30.05.2014 11:39:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marilyn_god napisał(a):

Na stronie Smolar jest już oświadczenie laureata - STOKROTKA. Jakby ktoś chciał sprzedać tego laptopa to proszę o wiadomość !!!!!!!!!!!!!!!

Faktycznie, na stronie Smolara pojawiło się oświadczenie do pobrania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5868073 Napisano: 29.05.2014 23:14:10 w Pomocy!!!!
marzenier napisał(a):

Słuchajcie
Co zrobić w przepadku gdy organizator wciska mi ciemnotę,że nagroda do mnie została wysłana i ją odebrałam (tzn ktoś pokwitował odbiór moim nazwiskiem) a ja tej nagrody w domu nie mam i nigdy nie miałam i na pewno nikt z moich domowników nic nie odbierał ani nie kwitował

Niech Ci wyśle skan protokołu z podpisem przede wszystkim. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5867995 Napisano: 29.05.2014 20:38:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W regulaminie widziałam, tylko z informacji wynika, że jest gdzieś gotowy formularz i tego właśnie szukam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5867970 Napisano: 29.05.2014 19:58:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja wysyłałam tylko przez stronę a wiadomość o wygranej tylko na telefon (sms). Ktoś wie, gdzie jest to oświadczenie laureata? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5867890 Napisano: 29.05.2014 17:40:26 w Informują
Stokrotka Przepis na Majówkę (Smolar) śle sms z nr 7155 emotka

i jeszcze Lay's śle maile z ekartami z drugiego tygodnia, nadawca fritolay_nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5867883 Napisano: 29.05.2014 17:21:12 w Wkurza mnie...
luna341 napisał(a):

Wkurza mnie,ze Rafaello nie wywiązało się z terminu wysyłki nagród,i kasują posty w których Fani wyrażają swoje niezadowolenie.

Kasują? Przecież na ich tablicy są posty, z których jednoznacznie wynika, że ludzie są niezadowoleni... Chyba nic nie kasują. Lay's natomiast powinien chyba banować twórców teorii spiskowych. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5867771 Napisano: 29.05.2014 13:33:32 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

Nr konkursowy, na którym wygrane - TIMOTEI, Kaufland i Hochland emotka
Kto sprzedaje dane emotka

Ja z numeru GROSZKOWEGO dostaję dowcipy na poprawę humoru, wkurzające strasznie ale zablokować chyba też nie wypada, na wypadek ewentualnego udziału w jakimś ich konkursie...
A i naciągacze ostatnio dzwonią, ale opracowałam na nich odstraszacza.
Naciągacz: Witam serdecznie, chciałbym zaoferować Pani magiczne garnki bla bla bla i ubezpieczenie bla bla bla. Bla bla bla....(niekończące się bla bla bla).
Ja: Nie skorzystam z oferty.
Naciągacz: Dlaczego bla bla bla?
Ja: Bo mam troje małych dzieci, nie mam pracy, siedzę z nimi sama w domu i nie mam ani czasu ani pieniędzy na Wasze bla bla bla.
Naciągacz zawsze wtedy kapituluje, zauważyłam, że małe dzieci i brak pracy skutecznie odstraszają.

Dobrze, że nie wnika dalej, bo dzieci faktycznie, tyle, że jedno 3 lata, jedno 32 i zarabia na resztę stada, i jedno 4 lata, miauczy, mruczy i w sumie aż tak dużo kasy nie wyciąga emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5867762 Napisano: 29.05.2014 13:18:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki, faktycznie na chrome poszło bez problemu, a firefox wcale mi nie chce tego otworzyć emotka

edit, teraz już i na forefoxie idzie bez problemu. To może jednak mieli oni jakąś awarię. Albo mój Lis przestraszył się odinstalowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5867750 Napisano: 29.05.2014 13:10:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karmelowa napisał(a):

Witam wszystkich:)
Mam pytanie: czy ktoś się orientuje w jaki sposób mają powiadamiać z konkursu "stokrotka kwitnie nagrodami"- sms czy dzwonią? A może mailowo?

W regulaminie jest, że sms/telefon. Chyba jeszcze nikt nic nie dostał, bo żadnych wpisów nie widziałam emotka

W kwestii Rafaello - super wiadomość, że będzie 7 paczek a nie jedna duża, bardzo mi to poprawiło humor emotka To było do przewidzenia, że przesyłki dotrą później, u nich zawsze długo czeka się na wszystko, wyniki w ostatniej chwili, informacja na maila z opóźnieniem, to i nagrody w terminie nie przyjdą. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5867747 Napisano: 29.05.2014 13:06:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://www.youtu...ywiecZdrojSA/konkurs

działa Wam ta strona? Żywiec Zdrój https://www.e-kon...la.html#.U4cUKnbNet8

Kurczę, chciałam coś tam napisać a cały czas mam biały ekran, nie wiem czy to wina mojego komputera, czy odgórnie ktoś psoci? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5867544 Napisano: 29.05.2014 00:16:06 w Wkurza mnie...
ignam napisał(a):

madzia34 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

jolidlo napisał(a):

Wkurza mnie, że nie potrafię wygrać karty do Empiku...Chyba jestem bardzo kiepska w pisaniu, bo dziś wygrało hasło z błędem ortograficznym, czyli nawet te z bykami są lepsze od moich emotka

Wkurza mnie dokładnie to samo emotka W ogóle coś ostatnio nie umiem wygrać niczego konkretnego emotka

i mnie to cholernie wkurza emotka emotka emotka

i mnie to wkurza emotka

I mnie też emotka

Mnie tam wkurza jedynie poklaskiwanie analfabetom. "Pułki sklepowe". No chyba, że to jakaś metafora, której ja nie rozumiem i "pułki" to nie półki a pułki. Tylko niech mi ktoś wyłuszczy co autorka miała na myśli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5867531 Napisano: 28.05.2014 23:31:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolkas napisał(a):

dolly napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Nie wiem co za konkurs, ale jak się domyślam nawet za piwo ludzie przehandlują swoje dzieci emotka

to samo pomyslalam...

ja tam sie nie czuję żebym przehandlowała dzieci, po prostu dałam zdjęcie z majówki, a że wszystko robię z dziećmi to tak wyszło.

Nie wiem co to za konkurs, po prostu moja pierwsza myśl to było biwakujące dziecię z butelką piwa emotka ostatnio wszędzie dzieci, pasztet podlaski aż pęka w szwach od tych nieszczęsnych kilkulatków nieświadomie reklamujących to g#wno. Że się taki mądry rodzic sam na trawie nie położy i nie doklei sobie puszki pasztetu. Jak jest konkurs o wesołej, rodzinnej tematyce to ok, ale ten Playboy i Pasztet przeczuliły mnie w tej kwestii... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5867521 Napisano: 28.05.2014 23:11:47 w Wkurza mnie...
alusia29 napisał(a):

A skąd te karty do empiku, bo ja nie w temacie ?

Lay's champions Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5867519 Napisano: 28.05.2014 23:10:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolkas napisał(a):

jesli ktoś dziś dostał takiego maila z Radler -Przedłużamy majówkę z facebooka

Drogi Fanie,

Bardzo dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie Warki Radler pt:
„Przedłużamy Majówkę”, cieszymy się, że dołączyłeś do
konkursu i bawisz się
z nami.

Ze względu na fakt, że jesteśmy marką alkoholową i kierujemy naszą
komunikację i aktywności wyłącznie do osób pełnoletnich, nie możemy

zamieszczać na naszym profilu zdjęć, na których znajdują się osoby
niepełnoletnie. Niestety musieliśmy ukryć w galerii dodaną przez Ciebie

pracę. Chcielibyśmy poprosić Cię o ponowne przesłanie zdjęcia, na
którym nie
będą znajdowały się osoby poniżej 18 roku życia i zachęcamy do
dalszej
zabawy.

Aby zagrzać Twój zapał chcielibyśmy przesłać Ci czteropak naszego
orzeźwienia emotka
Pozdrawiamy,
Zespół Warka Radler

tzn ze trzeba im wyslac swój adres, to przesla piwo. Napisali na facebooku

Nie wiem co za konkurs, ale jak się domyślam nawet za piwo ludzie przehandlują swoje dzieci emotka choć i tak moim faworytem już na zawsze będzie zdjęcie z Playboy "Sexy nogi" gdzie ktoś sprytnie wrzucił fotę nóg swoich i ok. 5-letniego dziecka. Już nic bardziej niesmacznego wykombinować nie można, tematyka konkursu nawiązująca nawet tematem do zmysłowości, o jakimś tam zabarwieniu erotycznym i zrobić zdjęcie nagich nóg dziecka. Nie czaję jak to moderację przeszło, bo granice dobrego smaku to wręcz przebiegło... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5867343 Napisano: 28.05.2014 17:13:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Pewnie, że jemy. Ja np jedną łyżeczkę nakładam na włosy, a drugą zjadam, bo czytałam, że równie ważne jest nawilżanie włosów od środka emotka

A, to stąd ten wysunięty języczek! Teraz już wszystko jasne... emotka

Teraz będę im mogła wystawić opinię nie tylko na temat regeneracji włosów, ale i może wątroby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5867324 Napisano: 28.05.2014 16:14:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Kurczę, przyszła mi odżywka z wizażu z zaleceniem: nakładaj przez 7 dni na całą długość włosów. Ja nie wiem, czy oni nie przewidzieli, że niektóre kobiety mają długie włosy? Odżywki tyle co kot napłakał, jak mam nałożyć na całe włosy to mi to w 3 dni pójdzie emotka Chyba pójdę obetnę włosy z 15 cm, żeby mi preparatu wystarczyło emotka

o tym samym pomyślałam, haha emotka Ja jestem po dwóch użyciach i już połowy nie ma emotka

jak was czytam to sie zastanawiam czy wy jecie tą odżywkę czy co? emotka Ja też mam długie włosy i jakoś mi starcza... Przecież odżywki używa się tylko trochę, tak żeby nie przetłuscić włosów...

Pewnie, że jemy. Ja np jedną łyżeczkę nakładam na włosy, a drugą zjadam, bo czytałam, że równie ważne jest nawilżanie włosów od środka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5867312 Napisano: 28.05.2014 15:58:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Stokrotka kwitnie nagrodami (Smolar) już informowała? Coś mam zapisane, że wyniki dziś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5866742 Napisano: 27.05.2014 10:19:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kurczę, przyszła mi odżywka z wizażu z zaleceniem: nakładaj przez 7 dni na całą długość włosów. Ja nie wiem, czy oni nie przewidzieli, że niektóre kobiety mają długie włosy? Odżywki tyle co kot napłakał, jak mam nałożyć na całe włosy to mi to w 3 dni pójdzie emotka Chyba pójdę obetnę włosy z 15 cm, żeby mi preparatu wystarczyło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5866565 Napisano: 26.05.2014 20:54:52 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że wchodzę na forum po kilku dniach nieobecności a wszędzie sokol1911 prosi o lajkowanie stron emotka emotka i zamiast sprawdzić, czy działo się coś godnego uwagi przedzieram się przez jego prośby o głosy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0