Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5869860 Napisano: 03.06.2014 15:41:17 w Carrefour konkursy
Choroba, tyle możliwości. Aż jestem zła na siebie, że moja kreatywność nie doprowadziła mnie do takich wniosków. Tyyyyle niewykorzystanych szans na podwójne nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5869854 Napisano: 03.06.2014 15:36:08 w Carrefour konkursy
isiulka napisał(a):

Anonima napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Też wolę Smolarowe. Wyobrażam sobie ile ludzi pośle zgłoszenia nie mając paragonów, a po wynikach w wątku "paragony" będą mordercze walki, bo pies zeżarł dowód zakupy, albo dziecko pocięło przez przypadek. emotka Będzie sztuczny tłum, wysyłanie z tysiąca telefonów/maili, widzę dla siebie nikłe szanse na przebicie się, ale dla zasady zagram.

Czy coś wiadomo o tych zmywarkach? Listy żadnej nie ma, żeby sprawdzić jak poszła weryfikacja? Ktoś coś wie?

zgadzam sie, szanse marne mimo ze nagrod sporo, a mogli zrobic aby podac numer paragonu i bylby spokoj, eh i juz mi entuzjazm opadl.

Wy serio myślicie, że jak podaje się numer paragonu to nagle macie większe szanse, Bo każdy będzie słał po jedno zgłoszenie? Moim zdaniem właśnie jest przeciwnie. Gdy trzeba podac nr paragonu to fachowcy ślą po 30 razy ten sam nr i jak wygra 2 nagrody na ten sam paragon to wtedy właśnie jest ze stratą dla nas bo nagroda wpada do rezerwy (o ile takowa jest- do tego czasu połowa ludzi nie ma juz paragonów), aaa bo wy pewnie żyjecie w przeświadczeniu, że agencje to weryfikują emotka

Oczywiście! Czyli można słać jeden numer paragonu na kilka telefonów? A ja głupia zawsze puszczałam tyle zgłoszeń ile paragonów. Dobra, miarka się przebrała, czas kupić 10 konkursowych telefonów emotka

A tak serio... Ja tam nikogo nie rozliczam, ale osobiście gram regulaminowo, nie przez nadzwyczajną moralność, a po prostu dla satysfakcji. Ktoś tu na forum na super stopkę: nie liczy się co wygrasz, a jak wygrasz emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5869833 Napisano: 03.06.2014 15:12:45 w Carrefour konkursy
Też wolę Smolarowe. Wyobrażam sobie ile ludzi pośle zgłoszenia nie mając paragonów, a po wynikach w wątku "paragony" będą mordercze walki, bo pies zeżarł dowód zakupy, albo dziecko pocięło przez przypadek. emotka Będzie sztuczny tłum, wysyłanie z tysiąca telefonów/maili, widzę dla siebie nikłe szanse na przebicie się, ale dla zasady zagram.

Czy coś wiadomo o tych zmywarkach? Listy żadnej nie ma, żeby sprawdzić jak poszła weryfikacja? Ktoś coś wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5869805 Napisano: 03.06.2014 14:41:58 w SZUKAM....
rosik93 napisał(a):

Szukam inspiracji do nazwy bloga podróżniczego emotka Może ma ktoś jakiś fajny pomysł?

Ogłoś konkurs, zaraz posypią się setki pomysłów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5869769 Napisano: 03.06.2014 13:38:21 w Carrefour konkursy
UWAGA! Wiadomość dnia! Informacja od Swiift:

Szanowna Pani,
sieć Carrefour zamieściła na swojej stronie nieaktualną wersję regulaminu. Pracujemy w tym momencie nad tym aby regulamin zastał jak najszybciej podmieniony na poprawny.
Z góry dziękujemy za cierpliwość

Wykręcają się C4, choć sami napisali regulamin nie trzymający (jak się pisze - nie trzymający, czy nietrzymający?) się kupy. Na szczęście konkurs rusza jutro, więc jeszcze nikt nie umoczył kasy emotka

https://docs.goog...eWg1UzIxUmRnQTQ/edit nowy regulamin Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5869749 Napisano: 03.06.2014 13:17:11 w Carrefour konkursy
Racja, zapomniałam, że istnieje wątek C4 emotka .
Wrzucę tu moje spostrzeżenia:

Właśnie wertuję regulamin http://www.carref...2karski%20klimat.pdf

poczuj piłkarski klimat w C4. Rany, regulamin chyba pisali po pijaku.
1. Limit znaków smsa - 160. Można wysłać mailem. Ok, limit znaków nie zaznaczony. Pisałam do nich, odpisali, że faktycznie zapomnieli dopisać, limit na maila będzie taki sam, 160 znaków.

2. Można mailem. Czyli poleci litania laurek. Zapytałam o to, odpisali, że laurkowców od razu do kosza, będą brać pod uwagę tylko teksty (oby).

3. Najlepsze - nagrody główne. W regulaminie są to tablety o wartości (ja pitolę) 4920zł (!). Czyli jak podejrzewam pozłacane Samsungi, albo chociaż z diamentowymi brzegami. Zakręcenie sięga zenitu, kiedy patrzę na grafikę konkursową, a tam... do wygrania 10 owszem, ale... TELEWIZORÓW (wartość nagrody wtedy miała by sens) Zapytałam i o tę kwestię, czy będą to w końcu telewizory, czy tablety. Organizator ma mnie po wyżej uszu, nie chce mi już odpisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5869735 Napisano: 03.06.2014 13:06:34 w SZUKAM....
monikar napisał(a):

Z jakich dni czekacie na wygrane kody do Empiku?

ja z pierwszego dnia nadal nie mam. Mają wysyłać w ciągu 30 dni, więc obawiam się, że to może być 30 dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5869723 Napisano: 03.06.2014 12:58:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

1. Limit znaków smsa - 160. Można wysłać mailem. Ok, limit znaków nie zaznaczony. Pisałam do nich, odpisali, że faktycznie zapomnieli dopisać, limit na maila będzie taki sam, 160 znaków. emotka

2. Można mailem. Czyli poleci litania laurek. Zapytałam o to, odpisali, że laurkowców od razu do kosza, będą brać pod uwagę tylko teksty (oby).

3. Najlepsze - nagrody główne. W regulaminie są to tablety o wartości (ja pitolę) 4920zł (!). Czyli jak podejrzewam pozłacane Samsungi, albo chociaż z diamentowymi brzegami. Zakręcenie sięga zenitu, kiedy patrzę na grafikę konkursową, a tam... do wygrania 10 owszem, ale... TELEWIZORÓW (wartość nagrody wtedy miała by sens) emotka Zapytałam i o tę kwestię, czy będą to w końcu telewizory, czy tablety. Organizator ma mnie po wyżej uszu, nie chce mi już odpisać emotka

dobrze, że nie będą brali pod uwagę laurek ale co z linkami na youtube?

nagrody fajne więc czuję, że ludzie będą szaleć z "pracami"

Ich odpowiedź:
"Witam serdecznie,
w konkursie bierzemy pod uwagę jedynie wiadomości tekstowe wysłane za pomocą e-mail lub SMS. Inne formy zdjęcia, linki do YT nie bedą brane pod uwagę. Zadanie konkursowe brzmi "odpowiedz na pytanie", przez "odpowiedz" rozumiemy formę pisemną.
Pozdrawiamy i życzymy powodzenia w konkursie
Zespół Swiift"
Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5869711 Napisano: 03.06.2014 12:47:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

1. Limit znaków smsa - 160. Można wysłać mailem. Ok, limit znaków nie zaznaczony. Pisałam do nich, odpisali, że faktycznie zapomnieli dopisać, limit na maila będzie taki sam, 160 znaków. emotka

3. Najlepsze - nagrody główne. W regulaminie są to tablety o wartości (ja pitolę) 4920zł (!). Czyli jak podejrzewam pozłacane Samsungi, albo chociaż z diamentowymi brzegami. Zakręcenie sięga zenitu, kiedy patrzę na grafikę konkursową, a tam... do wygrania 10 owszem, ale... TELEWIZORÓW (wartość nagrody wtedy miała by sens) emotka Zapytałam i o tę kwestię, czy będą to w końcu telewizory, czy tablety. Organizator ma mnie po wyżej uszu, nie chce mi już odpisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5869536 Napisano: 03.06.2014 00:24:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że chciałabym brać udział w konkursach promocyjnych a mam potwornie daleko do sklepów emotka ciężko być konkursowiczem mieszkając na wsi. Czuję się jakbym za każdym razem musiała nosić wodę ze studni, zamiast puścić ją z kranu... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5869347 Napisano: 02.06.2014 17:55:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luna341 napisał(a):

Co myślicie o Testowaniu w Klubie Ekspertek Ofeminin? Widzę ciągle te same osoby wybierane do testów. Dodają po kilka jednakowych produktów.Czy można nazwać kogoś Ekspertką i nagradzać za dodanie np w suplementach diety-odświeżaczy powietrza i pochłaniaczy do lodówki?

To jeszcze ktoś zawraca sobie głowę tym portalem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5869222 Napisano: 02.06.2014 15:06:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Raffaello i u mnie, kurier Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5869001 Napisano: 02.06.2014 10:36:48 w Wkurza mnie...
Organizator Raffaello, sponsor Raffaello. Do tego zmierzam, sami dla siebie robią? Może się mylę, coś źle zakodowałam. emotka
W kwestii tych poślizgów, czy informowania ostatniego dnia, to przecież inne agencje robią dokładnie tak samo. Choćby z konkursów, w których grałam ostatnio:
GRAF - do tygodnia poślizgu
Smolar - ostatni regulaminowo dzień
Columbit - 2 dni przed terminem z regulaminu (który byłdość długi)
P4T - nie pamiętam dokładnie, chwilę przed końcem terminu

Więc jeśli mają wyznaczony termin i nie ma tych wyników 2 dni po zakończeniu konkursu, to mi nie przeszkadza, że informują w ostatniej chwili - żyję w przeświadczeniu, że skoro wyłonienie zwycięzców zajmuje im kilka/kilkanaście dni to poświęcają się czytaniu zgłoszeń. A jeśli wyniki są na drugi, trzeci dzień, to ciężko mi uwierzyć, że są w stanie przeczytać wszystko. Dajmy na to Lay's i karty do Empiku - trafiłam tam 3 z czego oczywiście cieszę się bardzo, ale nie jestem w stanie uwierzyć, że w jeden dzień przeczytają WSZYSTKIE zgłoszone teksty. Oczywiście mogę się mylić, bo ja po prostu wyobrażam sobie ogromne zainteresowanie tymi kartami, wiele osób na forum pisało, że gra i wygrać nie może (osób piszących wyśmienicie). Może czytają dziennie jakąś pulę, a może czytają wszystko ale w takim tempie, że w haśle musi być coś tak przykuwającego uwagę, żeby nie przegapili? Tak czy inaczej, gdyby termin był dłuższy, to może więcej osób, których teksty bardziej zasługują na złoty medal niż te chipsy, miałby szansę przedrzeć się przez setki "chaseł". emotka
Podsumowując - długi termin? Ok, umiem czekać. Krótki termin - zapala mi się alarm. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5868946 Napisano: 01.06.2014 22:53:29 w Wkurza mnie...
Tulipanka, ale nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że Raffaello, czy ktokolwiek inny nie orientuje się kto należy do jednej rodziny. To, że niektórzy konkursowicze się już kojarzą, wiedzą kto jest czyją siostrą czy żoną, to wcale nie znaczy, że organizator zapamięta to wszystko. Grałam u nich wiele razy i nie pamiętam, żeby spóźniali się przesadnie. Fakt - zawsze wszystko u nich jest ostatniego regulaminowego dnia, ale nie kojarzę poślizgu. Może wkrada się tu kwestia dni a dni roboczych, nie wiem, jednak na opóźnienia nie narzekam. To, że czeka się u nich na wyniki miesiąc, a drugi miesiąc na nagrody to już inna (irytująca) sprawa. Może to wynika z faktu, że sami organizują te akcje, bez żadnych zewnętrznych agencji. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5868524 Napisano: 30.05.2014 20:52:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
januleczkak napisał(a):

hejka, powiedzcie mi ile czasu jest na odesłanie paragonu do Smolara ze Stokrotki? W smsie nie ma wzmianki, zawsze smolar dawał 3 dni, a w regulaminie jest 10 dni... nic nie rozumiem

W regulaminie jest napisane 10 dni, więc chyba regulamin jest wiążący? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5868439 Napisano: 30.05.2014 17:31:09 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

emotka emotka Ja absolutnie nie bronie tych anonimowych krzykaczy, założyli lewackie konta to i pyskują na forum, jakby przyszło porozmawiać oko w oko to się okazuje, że rozmówca ma lat 13 albo reprezentuje jakąś patologie społeczną.

No właśnie obawiam się, że ci nagminni krzykacze są trochę starsi niż gimnazjaliści... Dorosłe kobiety (sugeruję się profilowymi), matki, żony... I to właśnie te dorosłe kobiety mają w sobie najwięcej jadu, złośliwości i niezadowolenia. Tzn fizycznie - dorośli, mentalnie - gimbaza. Patologia w gratisie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5868356 Napisano: 30.05.2014 14:56:37 w Wkurza mnie...
Isiulka, ja rozumiem, że są osoby, którym bardzo zależało akurat na takim ogromnym opakowaniu, rozumiem ich żal. Ale nie rozumiem sposobu w jaki prowadzą rozmowę, cyt. z fb:

"Oficjalnie informuję. Jeżeli nie otrzymam nagrody wartości 100zł-pisze reklamacje. Wzieliście nr pesel, popieraliście się podatkiem od 100zł, etc. Więc Raffaello Polska pytam: gdzie kupujecie Nam te opakowania 150 gr? Ja byłam w 5 sklepach i ceny sa od 9,99 zł do 11,50zł. Podatek płacicie od KWOTY/SUMY, a nie ilości pralinek-100szt, czy 105...No i ta nieszczęsna wysyłka...za samo to gratis chociaż 5 szt powinien być, nie mówiąc że regulaminowe 100zł-to 100zł!

Jeszcze żeby Raffaello zlewało te wypowiedzi, a oni odpisują. Można np spróbować rozmawiać na temat ewentualnego opóźnienia, ale żeby zorganizowali te wielkie paki, jak komuś bardzo zależy. Ale nie, trzeba od razu wyjechać z roszczeniami, pretensjami. No nie podoba mi się sposób w jaki konkursowicze tam piszą, bo naprawdę obawiam się, że kręcenie takiej afery i te cukierki zaowocuje zamknięciem bramy do konkursowego ogrodu. I huk, nie będzie ani cukierków w dużym pudle, ani niczego innego. Czekam tylko na wpis konkursowicza, że wysyła sprawę do sądu i od teraz Raffaello może się z nim kontaktować jedynie za pośrednictwem adwokata. Jeszcze do niedawna myślałam, że świat kręci się wokół KARTOFLI. Myliłam się, kręci się wokół źle zapakowanych cukierków.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5868329 Napisano: 30.05.2014 14:16:26 w Wkurza mnie...
Ale teraz można dać 7 osobom - i to mnie bardziej cieszy emotka
No ok, nagroda miała być inna (inaczej zapakowana), ale to co wypisują na profilu Raffaello doprowadzi jedynie do tego, że przestaną organizować konkursy. Chcieli dobrze, coś tam im nie wyszło - przyznali, że z ich winy, przepraszają, rozmawiają z fanami, nie olewają sprawy. Ja uważam, że taki sposób wykłócania się będzie z niekorzyścią tylko dla nas. W tym roku jest mniej ciekawych konkursów, agencje i organizatorzy ciągle słuchają pretensji, o wszystko. Konkursowicze potrafią wywlekać takie głupoty i roszczenia, że rzygać się chce. Żeby nie było - ja nie bronię Raffaello, ale jestem w miarę elastyczna w takich sprawach. Dostanę 100 pralinek? Nie, bo dostanę ich 105 emotka Sami pleciemy sznur na nasze konkursowe szyje... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5868319 Napisano: 30.05.2014 14:08:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Suszarki i lokówki/prostownice z konkursu

Aby każdy dzień był świętem kobiet

Kurier DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5868297 Napisano: 30.05.2014 13:35:53 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
taalvikki napisał(a):

od jakiegoś czasu zauważyłam masę źle dodawanych konkursów. konkretnie chodzi o błędnie podawaną do bazy datę zakończenia, która często jest niczym innym jak datę ogłoszenia wyników /a nie ostatnim dniem wysyłania zgłoszeń/. nie wiem, czy są to niedopatrzenia i niedokładność, czy celowe wprowadzanie w błąd, ale proponuję jakieś karniaki dla tych, który nagminnie źle dodają /bo sobie nabijają szybko dodawane konkursy, a innych trochę ignorują/.

Bo w regulaminach często jest:
czas trwania konkursu od x do y. Tyle, że dalej jest napisane, że data y to ostateczny termin przyjmowania reklamacji np. A jak się komuś nie chce czytać, to wpisuje pierwsze daty jakie rzucą mu się w oczy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0