Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5871136 Napisano: 05.06.2014 23:18:45 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

koza , ale, że sądziłaś,że informatyk przywróci Ci konto ?

matko co tu się dzieje emotka myślałam, że tu większość dorosłych ludzi, ale chyba się myliłam emotka

Chodźmy odrabiać lekcje z przyry emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5871097 Napisano: 05.06.2014 22:00:17 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Już Pionas coś mi tam przywrócił ze starej bazy jestem na moim koncie starym emotka ona swoje konto usuneła emotka i porozsyłała linki ,aby inni usuneli emotka

Ręce mi opadają, ile złośliwości może siedzieć w jednym człowieku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5871095 Napisano: 05.06.2014 21:55:08 w Wkurza mnie...
kaki761 napisał(a):

Chyba ,że to jakiś błąd na stronie ,lae to się stało po kliknięciu w link od niej.Już sama nie wiem

No właśnie chyba o tym pisała Isiulka... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5870941 Napisano: 05.06.2014 15:52:46 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

Zna ktoś model/firme tych groszkowych grillow?

Na pudle jest napisane grill master mg 427 Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5870921 Napisano: 05.06.2014 15:00:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Grill z groszka, kurier DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5870805 Napisano: 05.06.2014 12:26:13 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

(...) Jedna z Pań głośno pisze, że dla niej każdy konkursowicz to cholera...

Aplikacji nie znam.
Cóż powiedzieć, dla mnie każda taka pani to ebola.

Joan, daj sobie spokój, nie czaję zupełnie czym Ci ebola zawiniła, że ją tu obrażasz takimi porównaniami... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5870673 Napisano: 05.06.2014 08:57:00 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

I drugą sprawa jaką zauważyłam jest to, że bardzo łatwo usunąć konto komuś. Wystarczy tylko wkleić linka i poprosić aby ten ktoś kliknął.

emotka
Jak to? Ja akurat nie klikam nigdy w linki od nieznajomych, a i od znajomych się zastanawiam długo. Ale gdyby np w Prima Aprilis ktoś "bliski" wysłałby mnie na kasację, to nie gwarantuję za swoją przezorność. Naprawdę ktoś może wygenerować taki link? Jakim K*rwa cudem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5870662 Napisano: 05.06.2014 08:28:10 w Wkurza mnie...
swibek napisał(a):

ziolko napisał(a):

swibek napisał(a):

Może niech pionas zlikwiduje w edycji profilu przycisk USUŃ KONTO. Tak będzie bezpieczniej, a jeśli ktoś naprawdę będzie chcial usunąc konto to napisze do admina i on to sam usunie. Ja sama kilka razy zawisłam nad przyciskiem i o mały włos bym nie wyleciała w kosmos. emotka

o to chodzi, ze wiele osób pytało o możliwość samodzielnego usunięcia konta, dlatego to jest

Hmm.. pytać o coś a korzystać z tego to wielka przepaść.. Zazwyczaj pytają Ci co wogóle nie korzystają! emotka logiczne, że osoba poważna, nie chowająca głowy w piasek konta nie skasuje. A kto je będzie kasował? ktoś kto będzie chciał się "oczyścić" i zacząć wszystko "od nowa". Ci co najwięcej rozrabiają mogą najczęsciej kasować, znikac i pojawiać się pod nowym nickiem i dalej siać zamęt. Uważam, że jakby admin miał kontrolę nad kasowaniem konta, jeśli ktoś poprosi to nie byłoby takich cudów, ze ktoś się nagle obraża i "idzie sobie i nigdy nie wraca". Wraca tylko jego duch... emotka juz takie przypadki były..

Prawdę mówiąc nie wnikam kto kasuje i myślę, że opcja samodzielnego usunięcia powinna być - ale ten guzik umieszczony w miejscu, gdzie prawie zawsze jest opcja "zapisz" to niezła fantazja autora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5870636 Napisano: 04.06.2014 23:54:54 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

ziolko napisał(a):

niestety po skasowaniu konta ktoś inny może założyć nowe konto na starego nicka emotka
czyli jakbym skasowała swoje ziolko, to jakiś X mógłby założyć konto z moim starym nickiem

Szkoda, że nie ma jakiejś kwarantanny na swój nick czy coś innego.
Teraz strach się bać majstrowania przy edycji profilu emotka

Dokładnie... przecież jeśli ktoś stąd odejdzie, to inny ktoś życzliwy (a wariatów nie brakuje) może reaktywować nick i robić długi na czyjś adres. Ok, teoria naciągana, ale i tak mi się nie podoba, że ktoś może przejąć cudzy nick, ot tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5870625 Napisano: 04.06.2014 23:26:47 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

isiulka napisał(a):

Heejjj normalnie się wzruszyłam, że ktoś tu za mną tęskni emotka Nikt mnie nie zbaonował, chciałam edytować nr gg w profilu, zamiast zapisz dałam usuń i konto poszło się paść emotka emotka
Jednocześnie wszyscy z którymi pisałam na PW i którym coś miałam wysłać, podać albo oddać proszeni są o kontakt, bo to też niestety przepadło. emotka
Chociaż powinnam się obrazić, że myśleliście że to z powodu kozy emotka aż taki mięczak ze mnie nie jest emotka

Jak się skasuje konto, to później można mieć ten sam nick? Tzn nie wisi on w bazie jako zajęty-nieużywany? Czyli teoretycznie, jeśli skasuję konto to za kilka dni może pojawić się tu nowy zezowaty_kot i pisać jeszcze więcej i jeszcze bardziej bez sensu niż ja?

Obawiam się , że tak.
Pionas napisał mi na jakiego maila miałam zarejestrowane konto, bo po 8 latach już nie pamiętałam, zarejestrowałam się od nowa i nawet to samo hasło dostałam co miałam, ale wsztstkie inne dane niestety przepadły, znowu jestem mugolem emotka

No zastanawia mnie ta kwestia. A nick jest przynajmniej przypisany do maila - musiałas się zarejestrować na tego sprzed 8 lat, żeby znów być isiulką? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5870609 Napisano: 04.06.2014 23:05:09 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Heejjj normalnie się wzruszyłam, że ktoś tu za mną tęskni emotka Nikt mnie nie zbaonował, chciałam edytować nr gg w profilu, zamiast zapisz dałam usuń i konto poszło się paść emotka emotka
Jednocześnie wszyscy z którymi pisałam na PW i którym coś miałam wysłać, podać albo oddać proszeni są o kontakt, bo to też niestety przepadło. emotka
Chociaż powinnam się obrazić, że myśleliście że to z powodu kozy emotka aż taki mięczak ze mnie nie jest emotka

Jak się skasuje konto, to później można mieć ten sam nick? Tzn nie wisi on w bazie jako zajęty-nieużywany? Czyli teoretycznie, jeśli skasuję konto to za kilka dni może pojawić się tu nowy zezowaty_kot i pisać jeszcze więcej i jeszcze bardziej bez sensu niż ja? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5870320 Napisano: 04.06.2014 12:55:15 w Wkurza mnie...
Ja tam, na pohybel czytającym, nie zamierzam nic kasować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5870279 Napisano: 04.06.2014 11:50:51 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

mia napisał(a):

Nie, Isiulka, na pewno nie chodzi mi o Ciebie.
Na to stanowczo zbyt krótko i za rzadko piszesz. emotka
Wtajemniczeni wiedzą. emotka

Mia , jakby nie było jesteśmy w czołówce "Najaktywniejsi na forum".
Login    Ilość
koza.k90    39
mia    34
szalonakisia1    29
zezowaty_kot    24
mkrzysiek    24
dolly    23
isiulka    21
monikar    21
kaki76    20
bezaczek7    19
zarania    19
edzia21    17
rettib    14
martusiamj    12
katrin22    12

Dobra, pora przestać dziamkać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5870224 Napisano: 04.06.2014 10:53:36 w Carrefour konkursy
Ale po wynikach, kiedy ktoś na forum szuka paragonu i ktoś inny życzliwy zrobi zrzuty ekranu i wyśle do agentury, to nagrody nikomu i tak nie odbiorą - jak udowodnić, że osoba na forum (nick) to pan/i XY? To raz. A dwa - nawet gdyby udowodnić, to nie oszukujmy się, taka persona XY mogłaby się wymiksować, że paragony swoje miała a kupuje, bo ma za dużo kasy emotka

Nie oszukujmy się, czy się to nam podoba czy nie, handel paragonami nie zniknie. Jeśli ktoś gra bez, to bierze poprawkę, że ryzykuje sporo - ja akurat nie jestem na tyle odważna, żeby zaryzykować. Jeszcze się w tym wątku nie wpisywałam, ale sytuacje są różne i nie chcę tu krzyczeć, jacy ludzie są przebiegli, bo niewykluczone, że pewnego pięknego dnia sami pójdziemy szukać paragonu, bo faktycznie zje nam go pies emotka

Isiulka, nie wiem czy 5 konkursów jest jakąkolwiek blokadą dla użytkownika. Jak ktoś umie szukać z oficjalnego konta, to znajdzie też z lewego. Informacje i tak będą wypływać, to nieuniknione. To forum jest bardzo duże, skupia zarówno ludzi grających fair, ludzi, którzy potrafią przyjąć przegraną honorowo i ludzi, którzy siedzą tu jedynie po to, żeby rozliczać innych i doszukiwać się, jak innych graczy skompromitować przed organizatorami. A później wypisują anonimowe donosy, że ta i ta wygrała na siebie i na męża, a jej matka to pracuje w tym samym mieście, w którym agentura ma siedzibę i wszystko jest ustawione, bo to niemożliwe, że "JA piszący takie super chasła, kture podobują siem wszystkim znajomym nie wygrywam, a inni wyrgywajom i to za dużo". Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5870139 Napisano: 04.06.2014 00:11:19 w Carrefour konkursy
Raaaany, ten regulamin(y) powinny sobie inne agencje wydrukować i powiesić na ścianie - ku przestrodze. Najgorszy zlepek reguł jaki w życiu czytałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5870137 Napisano: 04.06.2014 00:07:22 w Wkurza mnie...
Koza, ale pierwszy post napisałaś w taki sposób, że ja też zrozumiałam, że dziewczyna zadzwoniła na policję, powiedziała, że jej mama nie puszcza na nocną imprezę i policja przyjechała przywołać matkę do porządku emotka a taka sytuacja jest zbyt abstrakcyjna, nawet jak na Polskę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5870088 Napisano: 03.06.2014 22:20:10 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

młoda mojej znajomej niedawno zadzwoniła po policje, bo matka nie chce jej puścić po 22 na imprezkę

i policja przyjechała bronić pokrzywdzonego dziecka

a smarkula ma chyba 12 czy 13 lat

I powiedziała w zgłoszeniu, że mama nie chce jej na imprezę puścić? I policja przyjechała? Coś mi się wydaje, że albo smarkula naściemniała, że krzywda jej się dzieje (po złości), albo sytuacja wyglądała zupełnie inaczej. Wyobraź sobie, dzwoni do Ciebie gówniara i mówi, że mama nie chce jej na tańce puścić na noc? Jako policjant przyjeżdżasz? Czy każesz małej spier....? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5870055 Napisano: 03.06.2014 21:27:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniabania napisał(a):

Ja jeszcze wrócę do Megaloterii - pamiętam, ze była dyskusja na ten temat. I gdybym nie wiedziała, że na forum padła nagroda, to miałabym wątpliwości co do tej loterii.

Byłam w niedzielę pierwszy raz w DC. Kupiłam dwa produkty promocyjne (naklejka jak byk, ze biorą udział w Megaloterii). Oczywiście przy kasie kuponu nie dostałam. Ba, nawet paragonu mi kasjerka nie dała. Pomyślałam, że może już się skończyła. Ale patrzę że plakat jest. Wracam i pytam panią, czy loteria jeszcze obowiązuje. Pani na to owszem, tylko produkty trzeba mieć. Ja że mam. Pani: no tak, rzeczywiście miała pani "gararetkę". Tylko paragonu poszukam.
Kupon mi dała, paragon z kosza wyjęła (!). Wypełniłam. Wrzuciłam. Ale słyszałam, ze bardzo smętnie spadł na samo dno. Nie mam wielkich nadziei, że z tej urny gdzieś go przeniosą. Chyba, że do kosza.

A jak to u Was to wygląda?

No właśnie ja nie podważam wiarygodności tej loterii, tylko wydaje mi się, że u nas (mała miejscowość, małe sklepiki ABC, GROSZEK, DC) te paragony/urny są dla ozdoby. Myślę, że u nas nie ma zainteresowania tym konkursem to i ludzie nie pytają co się dzieje z urną po zakończeniu etapu. Mi to w sumie już wisi, u siebie nic nie ugram i dałam sobie spokój. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5869866 Napisano: 03.06.2014 15:52:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

ja dzisiaj zrobiłam zakupy w DC za 24 zł i wrzuciłam 2 kupony. Ale jak weszłam do sklepu to urny i kuponów nie było. Była tylko Megaloteria. Zapytałam więc panią o drugi konkurs: "A tak, coś mamy na zapleczu, zaraz przyniosę"... No i przyniosła, postawiła obok megaloterii i kupony leżą obok urny. Ciekawe tylko czy wyślą wrzucone kupony czy zaniosą na zaplecze emotka

W Megaloterii z moich DC na bank nie wysyłali urny, bo przez wszystkie edycje stała ta sama (była charakterystycznie wgięta w środku, jakby ktoś pięścią przyłożył z całej siły). A chyba niemożliwe, żeby wysyłali same kupony bez urny? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5869863 Napisano: 03.06.2014 15:49:57 w Carrefour konkursy
isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

(...) Gdy trzeba podac nr paragonu to fachowcy ślą po 30 razy ten sam nr i jak wygra 2 nagrody na ten sam paragon to wtedy właśnie jest ze stratą dla nas bo nagroda wpada do rezerwy (o ile takowa jest- do tego czasu połowa ludzi nie ma juz paragonów) (...)

Nic a nic nie rozumiem emotka Niech se wpada do rezerwy, konkowicz paragonu nie wyrzuci emotka

Mi TQG z lapkiem kiedyś zadzwoniło po 3 miesiącach z rezerwą, paragon był już totalnie biały ale z pomocą suszarki udało się przywrócić białe literki i uznali emotka

Ale wracając do tematu to wolę jednak te bez nr paragonów, bo można się łatwo pomylić, często nie wiadomo który słać i trzeba pamiętać na który nr tel, jaki nr paragonu się słało, pozytywnych stron z poidawania nr paragonu nie widzę żadnych, no chyba że chcą wykluczyć mugoli , bo Ci nawet nie wpadną na to, że paragon może mieć 3 różne numery a podać trzeba ten właściwy, nie mówiąc o zaglądnięciu do regulaminu, gdy ulotkę ma się w dłoni.

Nigdy na to nie spojrzałam z tej strony. Faktycznie, numer paragonu może okazać się numerem systemowym i samemu można się wpierdzielić na minę wpisując nie ten co trzeba. No nic, tak czy inaczej Swiift numerów nie potrzebuje i tego się nie zmieni. Ja i tak postanowiłam zagrać, bez względu na konkurencję, czy bezparagonowych graczy. Kupię sobie zapas Alweysów - w sam raz będzie na czas wyników, gdy mnie krew zaleje z powodu braku nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0