Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5873523 Napisano: 11.06.2014 11:05:32 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

zezowaty, usunęłam swoje posty, bo skoro wywołały taką lawinę agresji, nie ma sensu, żeby tam były

skoro właściciel portalu dał taką możliwość, to nie robię nic nieregulaminowego

wiec przestań się czepiać

najwyżej wnioskuj o anulowanie czerwonego krzyżyka

Wnioskować to ja mogę jedynie o przemyślanie wpisywanie się w wątkach. Nie chcę wywołać tu nowej burzy, po prostu nie kasuj WSZYSTKICH swoich wypowiedzi i to jednej za drugą, bo wydaje mi się, że przez to są opóźnienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873518 Napisano: 11.06.2014 10:52:16 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

ziolko napisał(a):

polarniczka... staram się pisać pw do osób, które nie umieszczają takich informacji, ale wiesz ile razy NIE dostałam odpowiedzi na moje pytanie?? ludzie to olewają, mają to w nosie i tyle. Ważnie, żeby się pochwalić, po fakcie. Ale żeby wcześniej dodać konkurs do bazy, albo chociaż do tematu "teraz" to już taaaaaaaaaki problem. emotka

za peplanie w nie tym wątku co trzeba są karniaki, za inne drobniejsze wykroczenia też, więc czemu nie ma za brak wpisu z jakiego konka nagroda...protestuję emotka

podbijam. Właśnie dlatego, że te osoby nie ponoszą konsekwencji sytuacja wciąż ma miejsce. Skoro ktoś jest na tyle bezczelny, żeby nie poprawić wpisu po prośbie admina, olewa zasady, to czemu nie przypomnieć mu reguł w inny sposób?

Podobnie w wątkach "informują" czy "dziś dotarła nagroda" - serio tak ciężko napisać JAK INFORMUJĄ, czy KTO WOZI NAGRODĘ? to raptem kilka słów więcej,a innym użytkownikom najbardziej zależy na takich informacjach.

ziolko, zawsze opóźnienia pojawiają się w wątkach, które odwiedzi ktoś notorycznie kasujący swoje posty. Napisze ich dziesiątki i po 10 minutach nie ma żadnego. I wtedy okazuje się, że wątek ma poślizg. Z "plagiatów" zniknęło baaardzo dużo wypowiedzi mikki i te wściekłego, jeszcze zanim Ty przyszłaś kasować. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873486 Napisano: 11.06.2014 10:06:43 w Carrefour konkursy
W tym nowym konkursie "Wygrywaj i podróżuj ze smakiem" nie mogę się doszukać w regulaminie wzmianki na temat wysyłania w zgłoszeniu numeru paragonu. Na stronie konkursu jest żeby wysyłać, a ja w regulaminie nie widzę - może ktoś widzi, a ja znaleźć nie mogę? Bo jeśli nie ma w regulaminie nic na temat numeru paragonu, a na str konkursu jest, to ciekawe, które zgłoszenie będzie poprawne...

Edycja - już wiem, zgłoszenia bez nr paragonu biorą udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873440 Napisano: 11.06.2014 08:48:31 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

WKURZA MNIE BURDEL W "PLAGIATACH"

TO NIE JEST TEMAT DO DYSKUTOWANIA KTO JEST KIM ITP. POKASOWAŁAM NIEPOTRZEBNE WPISY, ALE WIDZĘ, ŻE ZNOWU SIĘ ZACZYNA, TO CHYBA BĘDĄ MUSIAŁY BYĆ KARNIAKI...

Przez to, że ktoś w wątku zaczyna kasować swoje posty są te opóźnienia. Tak było w dopełniaczach, w lepiejach, w szukam... wystarczy, że wątek odwiedzi, ktoś kto nie jest pewny swoich słów i po kilku minutach je kasuje - nie rozumiem po co. Ok, czasem się napisze głupotę i lepiej to skasować, ale po jaką chorobę kasować wszystkie swoje wypowiedzi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873266 Napisano: 10.06.2014 21:26:46 w TESCO konkursy
Ja zwrotki Finisha mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873112 Napisano: 10.06.2014 17:33:08 w PLAGIATY
mikki85, każdy uważa, że pierwszy przykład jest plagiatem, natomiast drugi, ten z (nie ciągaj mnie proszę po sądach za użycie tego słowa) Oscarem nie jest plagiatem na pewno i w tym momencie Twoje roszczeniowe podejście do wszelkiej maści haseł z tym słowem jest śmieszne. Więc się śmiejemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873089 Napisano: 10.06.2014 17:19:34 w PLAGIATY
mikki85 napisał(a):

róbcie sobie jaja, róbcie

dopóki Wam ktoś nie świśnie hasła emotka

Kiedy pisałaś o plagiacie otrzymałaś wsparcie. Jaja to się zaczęły kiedy poniosła Cię fantazja. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873080 Napisano: 10.06.2014 17:16:11 w PLAGIATY
mikki85 napisał(a):

zezowaty_kot, ale o co sie wkurzasz ???

po to jest ten top, żeby wskazywać plagiaty i... wspierać się

sama przecież przyznałaś, że Olimpiada została splagiatowana

a z Oscaremm podałam tylko jako przykład, bo ten właściwy plagiat szybko zniknął z sieci

O to, że ktoś uważa się za pana i władcę konkursowego półświatka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873061 Napisano: 10.06.2014 17:08:07 w PLAGIATY
mikki85 napisał(a):

informuję wszem i wobec wszelkiej maści plagiatorów, że:

- każde naruszenie przez osoby trzecie mojej własności intelektualnej w postaci haseł o Olimpiadzie oraz Oscarze, zostanie skierowane na drogę prawną, konkretnie cywilno-karną,

- każda agencja organizująca konkurs na hasła zostanie poinformowana o bezprawnym procederze kradzieży haseł celem wyeliminowania patologii
podam treść haseł, link na strony z wynikami i kontakt do organizatorów właściwych konkursów

nie radzę więc komukolwiek plagiatować moich hasełek
emotka

Nie przeginaj pały. Oficjalnie informuję, że nie masz monopolu na wyżej wymienione słowa, nie jesteś pierwszą, która używa takiego pomysłu i co najważniejsze:

jak najbardziej masz prawo walczyć o swoje, kiedy jest plagiat, ale nie wyjeżdżaj tu, że każdy kto użyje takiego czy innego słowa będzie obdarty ze skóry, bo Ty sobie wymyśliłaś, że należy ono do Ciebie. Są pewne granice i ten wpis mnie wkurzył... zaraz co drugi tekst na forum będzie dotyczył opatentowanych słów.

To może zacznę: każdy kto nazwie swojego syna Mikołaj będzie przeze mnie ciągany po sądach, bo ja sobie tak już nazwałam wcześniej i sobie nie życzę, żeby ktoś używał tego imienia.

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873054 Napisano: 10.06.2014 17:00:13 w PLAGIATY
mikki85 napisał(a):

i jeszcze moje drugie zwycięskie hasełko z Bielendy

Uwielbiam Bielende, bo z nia przypominam
Gwiazde kina!
Biotechnologia Oscara dostanie
za blyskawiczne odmladzanie!
Bez stresu
7D Rezyserem… Zyciowego Sukcesu!

beztrosko plagiatowane chociażby w konkursie Makro COLGATE OPTIC

Bo sprawiaja,ze czuje sie jak GWIAZDA na czerwonym dywanie,
a Colgate REZYSEREM mojego sukcesu z OSCAREM w roli glownej zostanie.

To z czerwonym dywanem być może było inspirowane Twoim, ale ręki uciąć bym sobie nie dała... to dość popularne połączenie, mnie ono nie zaskoczyło. Skojarzenie aktor+reżyser+oscar widziałam wiele razy, zwrot "reżyser życia", "scenariusz życia", "życie pisze scenariusz", "aktor swojego życia"... Takie połączenia są dość popularne i często przewijają się w "życiowych" rymowankach. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873025 Napisano: 10.06.2014 16:19:32 w PLAGIATY
mikki85 napisał(a):

assal, można

moje hasło ma dokładnie 160 znaków, bo musiało się zmieścić w 1 esku

Uwielbiam BIELENDE, bo ukryć się nie da,
to kosmetyki na medal !
Na Piękna Olimpiadzie
inne kosmetyki na łopatki kładzie !
Medal zloty
za kawal pięknej roboty !

hasło splagiatowane wysyłane mailem mogło być dłuższe i zostało "dopisane"

Używam Produktów Schwarzkopf, Bo Ukryć Się Nie Da
To Kosmetyki Są Na Medal
Na Piękna Olimpiadzie
Schwarzkopf Inne Marki Na Łopatki Kładzie
I Medal Złoty Z Łatwością Zdobywa
- Z Konkurencją W Cuglach Wygrywa!
Z Tą Marką W Duecie
Czuję Się Latem Piękna W Tym Zabieganym Świecie!

plagiastor/ka chcąc się zmieścić w regulaminowej liczbie znaków, nie używa przecinków i wykrzykników a zamiast spacji na oddzielenie poszczególnych wyrazów stosuje duże litery

To hasło było też w lay'sach. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873012 Napisano: 10.06.2014 16:07:38 w PLAGIATY
Buahahahaha, babcia nie gra w konkursach, ma 72 lata, ale była na tyle świadoma sprawdzania haseł, że wrzuciła je w wyszukiwarkę emotka To jest mistrzostwo świata w wykręcaniu się. Mnie nigdy przez myśl nie przeszło, żeby wpisywać w wyszukiwarkę hasła, które wymyślam. Z prostej przyczyny - doskonale wiem, że ich tam nie znajdę emotka Nie wydaje mi się, żeby 2 osoby napisały ciąg takich samych słów, rozumiem jakiś zwrot (mógł faktycznie zapaść w pamięci i piszący nawet nie miał świadomości, że to nie jego pomysł, a coś co siedzi mu w podświadomości), ale nie hasło. A to z Bielendy było żywcem zerżnięte. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5872828 Napisano: 10.06.2014 10:49:16 w Wkurza mnie...
Mojej szwagierce też się spalił w tamtym roku tv, jak piorun walnął w słup niedaleko ich domu. Ja zawsze w burzę odłączam co moje - mąż się śmieje, ale jak mu się spali komputer czy tv, bez którego jego życie starci sens, to czuję, że mi będzie bardziej do śmiechu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5872364 Napisano: 09.06.2014 13:36:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja pisałam, że wysyłam hasła zawsze o tej samej porze, bo tylko wtedy mam na to czas - rano, ok 10. Tyle, że wysyłam codziennie i mimo wszystko codziennie nie wygrywam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5872088 Napisano: 08.06.2014 22:44:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
troyd napisał(a):

Są już wyniki kolejnego dnia z Nivea. Na 103 pozycje na liście 68 numerów ma prefix "532" .... bez komentarza

Jeśli rejestrowali jeden paragon na kilka numerów to i tak dostaną jedną nagrodę, zgłoszenie nie przejdzie weryfikacji i na listę wciągną rezerwę. Jeśli na każdy numer mają kupione paragony - mogą. Kto bogatemu zabroni? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5872055 Napisano: 08.06.2014 21:03:23 w Wkurza mnie...
Artykuł się zmienił, komentarze skasowane. Przejrzałam resztę jej wpisów. I... zdecydowanie jest to osoba pałającą do wszelkiej maści ludzi NIENAWIŚCIĄ przez duże "N". Konkursowicz ble, blogger ble, facebook ble, reklamujący towar w sklepie ble. Same ble, nie ma tam absolutnie nic pozytywnego. Wyłączyłam i nie wracam do tego świata niespełnionych ambicji. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5871973 Napisano: 08.06.2014 13:45:54 w Wkurza mnie...
Może się mylę, ale czy ona przypadkiem nie atakuje nieuczciwych nabijaczy? Takich, którzy mają głosy z jednego IP np? To źle, że ktoś to palcem wytyka? Osobiście unikam takich konkursów, bo są nieporozumieniem i nie ma szans tam wygrać ktoś taki ja ja - bez tysiąca kont na fb.
Nie podoba mi się natomiast, że wrzuciła link do profilu tej dziewczyny. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5871640 Napisano: 06.06.2014 21:54:55 w Carrefour konkursy
Ja pisałam. Dlatego właśnie słałam przez maila, bo z polskimi znakami estetyczniej wygląda. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5871636 Napisano: 06.06.2014 21:49:43 w Carrefour konkursy
memos napisał(a):

Odnośnie konkursu "Poczuj piłkarski klimat w swoim domu" - czy ktoś już wysyłał zgłoszenie przez maila? Chodzi mi dokładnie o to czy tam też obowiązuje limit znaków do 160 i co z polskimi literami? W regulaminie nic odnośnie tego nie znalazłam.

też 160 znaków, mieli to poprawić w regulaminie. Ja wysłałam właśnie przez maila i dostałam zwrotkę tak jakby z podwójną informacją:
"Uwaga! jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata"

"Witaj,

Dziękujemy za zgłoszenie do konkursu. Zachowaj dowód zakupu. Jeśli Twoja odpowiedź zostanie uznana za najciekawszą Organizator skontaktuje się z Tobą.

Pozdrawiamy,
Swiift."

Nie wiem więc czy w ogóle doszło to zgłoszenie, teraz jak kupię kolejne produkty to wyślę z telefonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5871267 Napisano: 06.06.2014 10:33:44 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Nie no już nie przesadzajmy, co innego usunięcie konta - co swoją drogą wiedziałam, że nastąpi tylko zastanawiałam się kto na to wpadnie emotka (nie to, żebym popierała), a co innego wirus

dokladnie to samo pomyslalam czytajac post Isiulki, bez sensu... juz nie raz byly akcje z podkladaniem swin na forum i dziwi mnie , ze niektorzy w tak "bezmyslny" sposob pisza takie rzeczy na forum.

No to szkoda , że się nie odezwałaś słowem, tylko "pomyślałaś" i czekałaś na efekty... Napisałam to ku przestrodze, żeby na to uważać. Faktycznie nie doceniałam użytkowników tego forum.

Ja tam jestem akurat wdzięczna, z reguły nie klikam w linki, ale nie wiem jak bym zareagowała na wiadomość od "znajomego" z prośbą o sprawdzenie daty - tak jak tu miało miejsce. Gdyby Isiulka nie wspomniała o tym, nawet bym nie wiedziała, że jest taka możliwość. Teraz już nawet w linki od znajomych nie kliknę emotka

Co do haseł na Lay's (mam 3 karty) - ja słałam raczej z rana, 4 takie same hasła pod rząd, jedno za drugim. Nigdy nie próbowałam wcelować się w 500. Nie wiem czy jest reguła, teraz wciąż wysyłam w ten sposób, ale już się nie udaje. Myślę, że tam jest taki przemiał, że serio trudno zostać zauważonym. Widzę, że często wygrywa jedna rodzina i myślę, że JURY bardzo podchodzi jej sposób pisania, rytmika, jakieś słowo (w wygranych hasłach często wplecione są ciekawe słowa, metafory, choćby "pułki sklepowe") emotka W komisji siedzi JAKIŚ człowiek, mający ulubiony styl, tak jak każdy z nas. Może warto przejrzeć wygrane hasła tych powtarzających się osób i zwrócić uwagę jak piszą (technika, długość wersów, rytmika, jakość rymów, dobór słów)? Wyświetl w wątku >>
0 0