Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wnioskować to ja mogę jedynie o przemyślanie wpisywanie się w wątkach. Nie chcę wywołać tu nowej burzy, po prostu nie kasuj WSZYSTKICH swoich wypowiedzi i to jednej za drugą, bo wydaje mi się, że przez to są opóźnienia Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podbijam. Właśnie dlatego, że te osoby nie ponoszą konsekwencji sytuacja wciąż ma miejsce. Skoro ktoś jest na tyle bezczelny, żeby nie poprawić wpisu po prośbie admina, olewa zasady, to czemu nie przypomnieć mu reguł w inny sposób?
Podobnie w wątkach "informują" czy "dziś dotarła nagroda" - serio tak ciężko napisać JAK INFORMUJĄ, czy KTO WOZI NAGRODĘ? to raptem kilka słów więcej,a innym użytkownikom najbardziej zależy na takich informacjach.
ziolko, zawsze opóźnienia pojawiają się w wątkach, które odwiedzi ktoś notorycznie kasujący swoje posty. Napisze ich dziesiątki i po 10 minutach nie ma żadnego. I wtedy okazuje się, że wątek ma poślizg. Z "plagiatów" zniknęło baaardzo dużo wypowiedzi mikki i te wściekłego, jeszcze zanim Ty przyszłaś kasować. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edycja - już wiem, zgłoszenia bez nr paragonu biorą udział. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przez to, że ktoś w wątku zaczyna kasować swoje posty są te opóźnienia. Tak było w dopełniaczach, w lepiejach, w szukam... wystarczy, że wątek odwiedzi, ktoś kto nie jest pewny swoich słów i po kilku minutach je kasuje - nie rozumiem po co. Ok, czasem się napisze głupotę i lepiej to skasować, ale po jaką chorobę kasować wszystkie swoje wypowiedzi? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedy pisałaś o plagiacie otrzymałaś wsparcie. Jaja to się zaczęły kiedy poniosła Cię fantazja. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O to, że ktoś uważa się za pana i władcę konkursowego półświatka Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie przeginaj pały. Oficjalnie informuję, że nie masz monopolu na wyżej wymienione słowa, nie jesteś pierwszą, która używa takiego pomysłu i co najważniejsze:
jak najbardziej masz prawo walczyć o swoje, kiedy jest plagiat, ale nie wyjeżdżaj tu, że każdy kto użyje takiego czy innego słowa będzie obdarty ze skóry, bo Ty sobie wymyśliłaś, że należy ono do Ciebie. Są pewne granice i ten wpis mnie wkurzył... zaraz co drugi tekst na forum będzie dotyczył opatentowanych słów.
To może zacznę: każdy kto nazwie swojego syna Mikołaj będzie przeze mnie ciągany po sądach, bo ja sobie tak już nazwałam wcześniej i sobie nie życzę, żeby ktoś używał tego imienia.
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To z czerwonym dywanem być może było inspirowane Twoim, ale ręki uciąć bym sobie nie dała... to dość popularne połączenie, mnie ono nie zaskoczyło. Skojarzenie aktor+reżyser+oscar widziałam wiele razy, zwrot "reżyser życia", "scenariusz życia", "życie pisze scenariusz", "aktor swojego życia"... Takie połączenia są dość popularne i często przewijają się w "życiowych" rymowankach. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To hasło było też w lay'sach. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli rejestrowali jeden paragon na kilka numerów to i tak dostaną jedną nagrodę, zgłoszenie nie przejdzie weryfikacji i na listę wciągną rezerwę. Jeśli na każdy numer mają kupione paragony - mogą. Kto bogatemu zabroni? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie podoba mi się natomiast, że wrzuciła link do profilu tej dziewczyny. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też 160 znaków, mieli to poprawić w regulaminie. Ja wysłałam właśnie przez maila i dostałam zwrotkę tak jakby z podwójną informacją:
"Uwaga! jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata"
"Witaj,
Dziękujemy za zgłoszenie do konkursu. Zachowaj dowód zakupu. Jeśli Twoja odpowiedź zostanie uznana za najciekawszą Organizator skontaktuje się z Tobą.
Pozdrawiamy,
Swiift."
Nie wiem więc czy w ogóle doszło to zgłoszenie, teraz jak kupię kolejne produkty to wyślę z telefonu. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam jestem akurat wdzięczna, z reguły nie klikam w linki, ale nie wiem jak bym zareagowała na wiadomość od "znajomego" z prośbą o sprawdzenie daty - tak jak tu miało miejsce. Gdyby Isiulka nie wspomniała o tym, nawet bym nie wiedziała, że jest taka możliwość. Teraz już nawet w linki od znajomych nie kliknę
Co do haseł na Lay's (mam 3 karty) - ja słałam raczej z rana, 4 takie same hasła pod rząd, jedno za drugim. Nigdy nie próbowałam wcelować się w 500. Nie wiem czy jest reguła, teraz wciąż wysyłam w ten sposób, ale już się nie udaje. Myślę, że tam jest taki przemiał, że serio trudno zostać zauważonym. Widzę, że często wygrywa jedna rodzina i myślę, że JURY bardzo podchodzi jej sposób pisania, rytmika, jakieś słowo (w wygranych hasłach często wplecione są ciekawe słowa, metafory, choćby "pułki sklepowe") W komisji siedzi JAKIŚ człowiek, mający ulubiony styl, tak jak każdy z nas. Może warto przejrzeć wygrane hasła tych powtarzających się osób i zwrócić uwagę jak piszą (technika, długość wersów, rytmika, jakość rymów, dobór słów)? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.