Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5875007 Napisano: 13.06.2014 19:18:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

Czy ktoś wie czy w konkursie: "Poczuł piłkarski klimat w swoim domu" w Carrefour można wysłać maila dłuższego niż 160 znaków? W regulaminie nie pisze o limicie na maile, a jedynie na sms

W mailu również może być tylko 160 znaków, tak mi pisali gdy o to pytałam, podobno mieli to dopisać w regulaminie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5874716 Napisano: 13.06.2014 12:33:01 w Carrefour konkursy
monikar, jak ja się dopytywałam to pisałam na maila z regulaminu (konkursowego), odpisywali od razu. O ilość produktów nie pytałam, bo już wysłałam z jedną paczką na paragonie i nie chcę się dowiedzieć, że jednak powinny być 2 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5874712 Napisano: 13.06.2014 12:26:33 w Wkurza mnie...
Mój mąż mógłby teraz wpisać się w tym wątku. Już widzę całą litanię:
-wkurza mnie robienie zakupów w kilku sklepach.
-wkurza mnie kupowanie produktów konkretnych marek i konkretnej wielkości (wagi/ilości)
-wkurza mnie rozbijanie paragonów
-wkurza mnie proszenie o pieczątki
-wkurza mnie, że sama sobie nie pojedzie po te zakupy
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5874703 Napisano: 13.06.2014 12:20:57 w Carrefour konkursy
marzenier napisał(a):

Czy na ten pokręcona konkurs z rowerami ( smak podróży) obowiązuje jakis limit znaków
Czy to "dokończyć zdanie" mam interpretować ze w jednym zdaniu mam sie zamknąć, czy moze rozwinąć skrzydła i polecieć z poematem całym o tych maślanych ciasteczkach

Nie ma limitu znaków, możesz napisać powieść, oni poprzez dokończ zdanie rozumieją "dokończ zdanie. a później dopisz drugie. i trzecie. i ile chcesz. a na koniec dokończ swoją opowieść" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5874696 Napisano: 13.06.2014 12:15:04 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

joan napisał(a):

maribog napisał(a):

Jak masz Real gdzieś w pobliżu to tam zerknij emotka bo jest wyprzedaż większości sprzętu AGD itd. emotka Wczoraj w Olsztynie dorwałem 3 wkrętarki za 50 zł z 239 emotka

Zaraz się zacznę rozglądać, ale wiesz, tak bez konkursu wydać więcej, niż 50 zł... psychika nie pozwala! emotka

dobrze Cie rozumiem, wszyscy w domu krzywo na mnie patrzą, bo krajalnica zepsuła się 2-3 tygodnie temu, ale zaznaczyłam, że owszem kupię, ale jak będzie konkurs, bo tak na samo krojenie to szkoda kasy emotka

Taaa, skąd ja to znam...
- Halo? Jesteś już w sklepie? Ej to nie kupuj domestosu, bo jest konkurs w rossmanie. A i kawy też nie, to do Stokrotki się pojedzie. A w ogóle to w którym jesteś? DC? Ok, weź zakupy na 4 paragony emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5874495 Napisano: 12.06.2014 21:18:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nic nigdy nie mogę trafić w loterii, nawet głupich kosmetyków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5874429 Napisano: 12.06.2014 19:40:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

czy laureaci konkursu 100 kolorów dove zostali poinformowani?

własnie nie wiadomo, albo nie było maili, albo nikt sie nie chce pochwalić

Ja od siebie mogę jedynie powiedzieć, że wysyłałam, ale mnie nie wybrali emotka tzn nie mam żadnej informacji Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5874428 Napisano: 12.06.2014 19:39:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

są już wyniki z nivea z 11.06 znowu mnie nie wylosowali.

czyli jak ja zgłosiłam na początku loterii 3 paragony to ciągle mam szansę, że mnie wylosują i codziennie mogę sprawdzać listę? emotka

Tak, paragon bierze udział w każdym losowaniu, chyba że go wylosują, wtedy wypada z puli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5874357 Napisano: 12.06.2014 17:32:19 w Carrefour konkursy
mia napisał(a):

hania83 napisał(a):

Jak dzwoniłam do nich jakiś czas temu żeby potwierdzić, czy jestem zweryfikowana, to gość mówił, że kurier będzie wcześniej informował o terminie doręczenia zmywarki, na razie głucha cisza emotka

Tak, jasne.
Jeśli wyślą nie daj Boże Siódemką, to kurier mnie tak poinformuje, że mi zrzuci zmywarkę na podjazd. emotka

Nie tym razem, zmywarka jest ciężka, więc zadzwoni żebyś sobie ją przyszła i zdjęła z paki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5874311 Napisano: 12.06.2014 15:43:59 w Carrefour konkursy
stokrotka238 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

czy ktoś mi powie jaki jest odpowiedni nr paragonu na konkurs:
Wygrywaj i podróżuj ze smakiem ? Zakładam, ze ten koło daty- mam racje?

Nie pisz wcale numeru, ja nie napisałam, bo te bez numeru paragonu są poprawne a nie chcę ryzykować wpisując nie ten, o który im chodzi. A im co pół dnia chodzi o coś innego emotka

A jesteś pewna że przejdzie? Bo w końcu w regulaminei jest taki wymóg?

Taki wymóg jest na stronie konkursu, w regulaminie właśnie nie ma nic na temat numeru paragonu. Pisałam do nich i mi wysłali to:"Trzymamy się regulaminu.. punkt 15.
Jeżeli w zgłoszeniu nie będzie numeru paragonu, bierze ono udział w
konkursie.
--
pozdrawiam
organizator konkursu
"

Ja nie wysłałam numeru, bo nie widziałam wcześniej grafiki tylko regulamin sobie zapisałam. A zgłoszenie już poszło. Więcej nie kupuję, nie wysyłam, myślę, że wpisanie numeru nie zaszkodzi, ale mam nadzieję, że te bez numeru, tak jak twierdzi organizator wezmą udział. Boję się inwestować więcej kasy, bo ten konkurs to jakaś parodia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5874295 Napisano: 12.06.2014 15:05:49 w PLAGIATY
marionzzz napisał(a):

tak dla odmiany od forumowej dyskusji emotka i nadal w temacie plagiatów-niestety...

http://kobieta.on...elnila-plagiat/e39gr

No Chodakowska... Inni mnie plagiatują, to ja plagiatuję innych emotka A dlaczego? Bo nie umiem rysować <smuteczek>. Kasy jak lodu, za stówkę to bym jej nie taką grafikę rozrysowała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5874056 Napisano: 11.06.2014 23:37:41 w Carrefour konkursy
asante napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Wkurzyłam się, ja już wysłałam i mam po jednej paczce na paragonie. Ja nie wiem jak tam ktokolwiek przejdzie weryfikację, skoro reguł tyle ile ludzi... emotka

To jest chyba pierwszy konkurs tej agencji i są jak dzieci we mgle. W dodatku ktoś się chwali nagrodami w MDW z tych ciasteczek - to ten konkurs czy inny, bo zgłupiałam...

Raczej inny, bo ten trwa chyba do końca czerwca, coś mi się tak kojarzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5874048 Napisano: 11.06.2014 23:24:27 w Carrefour konkursy
stokrotka238 napisał(a):

czy ktoś mi powie jaki jest odpowiedni nr paragonu na konkurs:
Wygrywaj i podróżuj ze smakiem ? Zakładam, ze ten koło daty- mam racje?

Nie pisz wcale numeru, ja nie napisałam, bo te bez numeru paragonu są poprawne a nie chcę ryzykować wpisując nie ten, o który im chodzi. A im co pół dnia chodzi o coś innego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5874046 Napisano: 11.06.2014 23:22:53 w Carrefour konkursy
Wkurzyłam się, ja już wysłałam i mam po jednej paczce na paragonie. Ja nie wiem jak tam ktokolwiek przejdzie weryfikację, skoro reguł tyle ile ludzi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5874034 Napisano: 11.06.2014 23:08:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loczeq napisał(a):

marzenier napisał(a):

Proszę wybaczyć moją śmiałość,ale co to znaczy "zawodowo zajmować się loteriami".
Czy tu chodzi o inwestowanie grubej kasy,czy zaawansowane wałki?

Dzisiejsza wygrana na forum (Rio) udowadnia jednak,że szczęście czasem sprzyja nawet przy dwóch losach emotka :)

ja mówię o hurtownikach a nie cwaniakach a to jest stosunek 9:1 jak grubej kasy? jak się pocwalisz ile miesiecznie zarabiasz netto to Ci coś udowodnię emotka

to są loterie - można mieć 1 głos na 1000 i wygrać, ale to nie jest problem dla zawodowców, matematyka to matematyka raz przegra a trzy razy wygra

Jak to ostatnio ktoś wrzucił w Internet: humanista wie, że ma 50% szans. Bo albo trafi, albo nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873819 Napisano: 11.06.2014 17:21:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Monnari poinformował już zwycięzców? Na stronie na razie piszą, że wyniki będą do 22 emotka Z ABC smolar informował już kogoś?

No właśnie z ABC nikt się nie chwalił... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873758 Napisano: 11.06.2014 15:42:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Czy ktoś coś wie na temat:
- wyników z Serenady z IV tygodnia
- wyników z Somersby abc od początku konkursu?
Cisza jak makiem zasiał w przypadku obu konkursów...
Plizzz - żebym się już przestala łudzić...

Wysyłałam na abc codziennie, do mnie nikt nie dzwonił. To akurat nie dziwi, ale dziwi, że nikt się nie chwalił wygraną, a tam mieli codziennie, na bieżąco wyłaniać zwycięzców i od razu powiadamiać. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873694 Napisano: 11.06.2014 14:15:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Laptop ze Storkrotki, kurier FEDEX, dzwonił wcześniej Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873545 Napisano: 11.06.2014 11:48:12 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

zezowaty/a, ale w Twojej wypowiedzi jest mój nick i to wystarczy, żeby każdy odczytał, że do mnie pijesz

Poddaję się. emotka
Czy Ty naprawdę nie możesz odpuścić sobie takich dyskusji? No kasowałaś, głównie Ty kasowałaś, było - minęło. Czy to dla Ciebie tak wielki cios, że ktoś prosi byś drugi raz nie robiła w ten sposób, bo być może przez to są te opóźnienia? Błagam Cię, wrzuć na luz. SERIO NIC NIE MAM DO CIEBIE, SUGERUJĘ JEDYNIE ŻEBYŚ NIE KASOWAŁA W TAKIM TEMPIE I ILOŚCI SWOICH WYPOWIEDZI. Większymi literami się nie da. Miłego dnia Ci życzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5873530 Napisano: 11.06.2014 11:15:54 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

po pierwsze - nie tylko ja kasowałam
problemy pojawiają się dopiero, gdy kilka osób na raz to robi

po drugie - nie zrobiłam nic nieregulaminowego czy nie fair jak niektórzy wrzucający wirusy i linki do kasowania kont

Mikki, ja naprawdę nie chcę teraz wejść w bezsensowną dyskusję na temat kasowania, gdzie argumentem jest "to nie ja, to inni". Nie twierdzę, że łamiesz regulamin. Nie twierdzę, że robisz coś niezgodnego z regulaminem. Twierdzę, że być może przez usuwanie wpisów są takie opóźnienia. To wszystko. Nie doszukuj się w tej wypowiedzi ataku na Ciebie, bo go tam NIE MA. Wyświetl w wątku >>
0 0