Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W mailu również może być tylko 160 znaków, tak mi pisali gdy o to pytałam, podobno mieli to dopisać w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-wkurza mnie robienie zakupów w kilku sklepach.
-wkurza mnie kupowanie produktów konkretnych marek i konkretnej wielkości (wagi/ilości)
-wkurza mnie rozbijanie paragonów
-wkurza mnie proszenie o pieczątki
-wkurza mnie, że sama sobie nie pojedzie po te zakupy
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma limitu znaków, możesz napisać powieść, oni poprzez dokończ zdanie rozumieją "dokończ zdanie. a później dopisz drugie. i trzecie. i ile chcesz. a na koniec dokończ swoją opowieść" Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taaa, skąd ja to znam...
- Halo? Jesteś już w sklepie? Ej to nie kupuj domestosu, bo jest konkurs w rossmanie. A i kawy też nie, to do Stokrotki się pojedzie. A w ogóle to w którym jesteś? DC? Ok, weź zakupy na 4 paragony Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja od siebie mogę jedynie powiedzieć, że wysyłałam, ale mnie nie wybrali tzn nie mam żadnej informacji Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, paragon bierze udział w każdym losowaniu, chyba że go wylosują, wtedy wypada z puli Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie tym razem, zmywarka jest ciężka, więc zadzwoni żebyś sobie ją przyszła i zdjęła z paki Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taki wymóg jest na stronie konkursu, w regulaminie właśnie nie ma nic na temat numeru paragonu. Pisałam do nich i mi wysłali to:"Trzymamy się regulaminu.. punkt 15.
Jeżeli w zgłoszeniu nie będzie numeru paragonu, bierze ono udział w
konkursie.
--
pozdrawiam
organizator konkursu"
Ja nie wysłałam numeru, bo nie widziałam wcześniej grafiki tylko regulamin sobie zapisałam. A zgłoszenie już poszło. Więcej nie kupuję, nie wysyłam, myślę, że wpisanie numeru nie zaszkodzi, ale mam nadzieję, że te bez numeru, tak jak twierdzi organizator wezmą udział. Boję się inwestować więcej kasy, bo ten konkurs to jakaś parodia. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No Chodakowska... Inni mnie plagiatują, to ja plagiatuję innych A dlaczego? Bo nie umiem rysować <smuteczek>. Kasy jak lodu, za stówkę to bym jej nie taką grafikę rozrysowała Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej inny, bo ten trwa chyba do końca czerwca, coś mi się tak kojarzy Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pisz wcale numeru, ja nie napisałam, bo te bez numeru paragonu są poprawne a nie chcę ryzykować wpisując nie ten, o który im chodzi. A im co pół dnia chodzi o coś innego Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak to ostatnio ktoś wrzucił w Internet: humanista wie, że ma 50% szans. Bo albo trafi, albo nie Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie z ABC nikt się nie chwalił... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysyłałam na abc codziennie, do mnie nikt nie dzwonił. To akurat nie dziwi, ale dziwi, że nikt się nie chwalił wygraną, a tam mieli codziennie, na bieżąco wyłaniać zwycięzców i od razu powiadamiać. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poddaję się.
Czy Ty naprawdę nie możesz odpuścić sobie takich dyskusji? No kasowałaś, głównie Ty kasowałaś, było - minęło. Czy to dla Ciebie tak wielki cios, że ktoś prosi byś drugi raz nie robiła w ten sposób, bo być może przez to są te opóźnienia? Błagam Cię, wrzuć na luz. SERIO NIC NIE MAM DO CIEBIE, SUGERUJĘ JEDYNIE ŻEBYŚ NIE KASOWAŁA W TAKIM TEMPIE I ILOŚCI SWOICH WYPOWIEDZI. Większymi literami się nie da. Miłego dnia Ci życzę. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mikki, ja naprawdę nie chcę teraz wejść w bezsensowną dyskusję na temat kasowania, gdzie argumentem jest "to nie ja, to inni". Nie twierdzę, że łamiesz regulamin. Nie twierdzę, że robisz coś niezgodnego z regulaminem. Twierdzę, że być może przez usuwanie wpisów są takie opóźnienia. To wszystko. Nie doszukuj się w tej wypowiedzi ataku na Ciebie, bo go tam NIE MA. Wyświetl w wątku >>