Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5876374 Napisano: 17.06.2014 11:09:02 w Carrefour konkursy
monikar napisał(a):

Macie podstemplowane gwarancje do tych zmywarek?

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5876373 Napisano: 17.06.2014 11:06:51 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

http://olx.pl/nakarm-psa/
Szukam osób, którym chce się nakarmić psiaki emotka

:) Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5876129 Napisano: 16.06.2014 18:35:05 w TESCO konkursy
ondine napisał(a):

Dzięki emotka To poczekam może zwrotka przyjdzie, a jak nie to wyślę jeszcze raz.
Właśnie wściekła wróciłam ze sklepu, bo pojechałam zrobić zakupy konkursowe, a na miejscu okazało się, że sklep który - według regulaminu - bierze udział w konkursie w ogóle nie istnieje, a na jego miejscu stoi... Biedronka emotka

A jak wyślesz 2 razy te same numery paragonów i wygrasz i będą chcieli od Ciebie nie 2 a 4 paragonów, bo zgłoszeń właściwie było 2 razy więcej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875990 Napisano: 16.06.2014 14:54:28 w SZUKAM....
rosik93 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

wsadziłam do koszulki i do lodówki. Jestem mocno zdziwiona, bo paragon ma zaledwie tydzień a zaczął się wycierać emotka

To się domownicy mogą lekko ździwić jak zajrzą do lodówki emotka

Konkursowa żona i matka przestała dziwić swoim zachowaniem emotka Mąż wie, że paragon rzecz święta i nawet kiedy idzie po chleb do sklepu to bierze paragon o grzecznie mi go przynosi. Profilaktycznie, bo nigdy nie wie co mi znowu się przyda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875888 Napisano: 16.06.2014 12:58:59 w TESCO konkursy
Nie macie zwrotek z ORANGE? Ja wcześniej miałam, kupiłam dziś 2 kolejne produkty i zastanawiam się czy puszczać ze swojego, czy lecieć kupić jakiś starter plusa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875886 Napisano: 16.06.2014 12:56:58 w SZUKAM....
joan napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Co zrobić, żeby paragony nie blakły? Nie dotykam, leżą cały czas w jednym miejscu, teraz wzięłam się za przeglądanie a na tych z TESCO (tygodniowych) już prześwity emotka

Ponoć można w lodówce trzymać emotka Mnie nigdy żaden nie wyblaknął, ewentualnie te ze starych kas Kaufa trochę traciły na kolorystyce. Generalnie działa zasada:
- paragon z mocnym wydrukiem - sru do koszulki i nie dotykać do końca konkursu,
- paragon ze słabym wydrukiem - skseruj, a potem jak wyżej.

wsadziłam do koszulki i do lodówki. Jestem mocno zdziwiona, bo paragon ma zaledwie tydzień a zaczął się wycierać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875860 Napisano: 16.06.2014 12:32:26 w SZUKAM....
Co zrobić, żeby paragony nie blakły? Nie dotykam, leżą cały czas w jednym miejscu, teraz wzięłam się za przeglądanie a na tych z TESCO (tygodniowych) już prześwity emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875859 Napisano: 16.06.2014 12:27:09 w Wkurza mnie...
Mnie ona też wkurza, też nie brałam tam udziału, ale co to za zasady? Napomknąć komisji jakieś teksty, że dana osoba gra (łooo zbrodnia) w innych konkursach też, więc nie powinna zostać nagrodzona. Rozpycha się łokciami, robi miejsce dla swoich. Wkurza, wkurza, wkurza. To jest sprawiedliwość? Kto jej wpoił taką definicję? Ma chyba zaburzony system wartości i co najważniejsze, wydaje mi się, że ona nie robi tego złośliwie, tylko autentycznie wierzy, że jest wysłannikiem niebios, strącającym w bezkres przegranej ludzi kreatywnych. Tylko dlatego, że są kreatywni i korzystają z tego talentu, choćby przy konkursowaniu. Nasuwa mi się na myśl mój ulubiony przykład - niech na olimpiadzie zdyskwalifikują zawodników, którzy już kiedyś wygrali. W końcu każdy chce mieć medal, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875815 Napisano: 16.06.2014 11:25:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DHL-em zmywarka z Finisha, do mnie kurier nie raczył zadzwonić wcześniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875754 Napisano: 16.06.2014 09:55:01 w Carrefour konkursy
A powiedzcie, kurier dzwonił dużo wcześniej żeby załatwić kogoś do wnoszenia, czy chwilę przed wizytą? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875716 Napisano: 16.06.2014 08:46:35 w Carrefour konkursy
Rani, czym jedzie? Miałaś telefon? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875620 Napisano: 15.06.2014 20:09:57 w TESCO konkursy
Boom, w tym konkursie jest nie tylko finish, ale też vanish, bryza, harpic, lovela i inne. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875550 Napisano: 15.06.2014 15:20:52 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

mia, wykasuj swój post, bo cytujesz mój z nazwiskami

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875548 Napisano: 15.06.2014 15:18:34 w Wkurza mnie...
Ja u siebie poprawiłam, nazwiska nie ma. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875540 Napisano: 15.06.2014 14:53:14 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

malenka napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Pani Monika Cz która wykorzystała moje dane na blogu nagrodziła w konkrusie którym prowadzi (HImalaya) swoją partnerkę życiową... bardzo sprawiedliwie emotka

Przydałoby się teraz o niej napisać artykuł emotka

dziwne, że postępuje w ten sposób sama prowadząc bloga o dobrym marketingu i uczciwości

A to ciekawe, zwykle w regulaminach jest zapis, że rodzina organizatora nie może brać udziału emotka

a ja nazwisko "Cz" kojarzę z różnych list laureatów jeszcze sprzed kilku lat

taka drobnica nagrodowa - nic szczególnego, raczej żadnych cenniejszych "łupów"

zapewne więc "niewyżyta" konkursowiczka przekierowała swoja energie na tępienie lepszych od siebie

Podobnie to odbieram, obnosi się z tępieniem konkursowiczów, bo wie, że są bardziej kreatywni niż ona. Kiedy wyeliminuje dobre prace, zasłaniając się właśnie walką o sprawiedliwość, może rozdysponować nagrody między "swoimi". Czytałam jej wypowiedź na fb, przerażające - na jakiej podstawie odrzuca prace? Bo np dostanie wiadomość, że ktoś, gdzieś, kiedyś widział zdjęcie. Że być może zdjęcie wygrało. Że być może to konkursowicz. Że być może, a być może nie, ale ma dobrą pracę, to lepiej ją zdyskwalifikować profilaktycznie, żeby nie robić konkurencji swojej dziewczynie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875495 Napisano: 15.06.2014 13:11:05 w Wkurza mnie...

Pani Monika Czaplicka która wykorzystała moje dane na blogu nagrodziła w konkrusie którym prowadzi (HImalaya) swoją partnerkę życiową... bardzo sprawiedliwie emotka

Przydałoby się teraz o niej napisać artykuł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875397 Napisano: 14.06.2014 22:13:16 w SZUKAM....
targicola napisał(a):

szukam info,czy jest jakaś zwrotka z "czysta moc...." w tesco z nr 7043 emotka emotka emotka

Teoretycznie tak, ale już sporo osób pisało, że im nie przychodzą, bądź przychodzą na drugi dzień. Zobacz w wątku TESCO, tam jest więcej na ten temat. Ja zwrotki miałam od razu (orange) Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875185 Napisano: 14.06.2014 09:30:04 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

awaria w Orange od wczoraj ,kart sim nie działają emotka

U nas pomogło wyjęcie i włożenie karty Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875076 Napisano: 13.06.2014 21:17:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U
monikar napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Czy ktoś wie czy w konkursie: "Poczuł piłkarski klimat w swoim domu" w Carrefour można wysłać maila dłuższego niż 160 znaków? W regulaminie nie pisze o limicie na maile, a jedynie na sms

W mailu również może być tylko 160 znaków, tak mi pisali gdy o to pytałam, podobno mieli to dopisać w regulaminie. emotka

tylko, że w regulaminie nie ma takiego zapisu...

emotka
właśnie jestem ciekawa, jak będą podchodzić do dłuższych tekstów. Oni swoje a regulamin swoje Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5875046 Napisano: 13.06.2014 20:23:36 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

wkurzaja mnie glupie komentarze na fb, ludzie dla najmniejszych nagrod sa w stanie wlazic w tylek. Ja staram sie nie komentowac, bo lepiej sie nie osmieszac, ale co tylko widze jak pojawia sie jakis konkurs, zblizaja sie wyniki, to ludzie, oczywiscie bioracy udzial w konkursach, bo ci co nie uczestnicza to sie rzadziej wypowiadaja, nagle zaczynaja chwalic produkty danej firmy pod niebiosa, co pojawia sie jakis post firmy, to juz polubia, walna durny komentarz, nie wiem czy licza ze dzieki temu dostana nagrode i organizator ich polubi, mnie takie cos denerwuje, bo tacy fani tylko dla nagrod to zadni fani emotka

Lepsze komentarze sypią się po wynikach. Ci, którzy tak chwalili, nagle uświadamiają sobie, że firma jest najgorsza na rynku i oszukuje klientów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0