Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5877814 Napisano: 20.06.2014 13:24:24 w WC - rozmowy o wszystkim
henryczka62 napisał(a):

ma ktoś jakieś sprawdzone noclegi nad morzem (Władysławowo, Jastrzębia Góra lub okolice)?

Ja mam rewelacyjne w Sztutowie - sprawdzone. 2 km od morza (my rowerami dojeżdżamy),miejsce idealne na wakacje z dziećmi. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5877807 Napisano: 20.06.2014 13:15:53 w SZUKAM....
loczeq napisał(a):

boom30 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Szukam kogoś kto chciałby wymienić bony Smyk na Empik (ja mam Empik, chciałabym do Smyka) - PW.

Bony do Smyka i do Empiku to te same bony z tego co wiem, spróbuj je doładować poprzez prepaid. Jak nie wejdą to doładuj w Empik.com i połącz konta ze smykiem w swoim panelu i pieniążki przejdą do smyka.

musisz mieć konto na empik i smyk, wchodzisz na empik, dołądowujesz z bonów a nastepnie łaczysz konta (podajac login i haslo do smyka) w panelu "polacz konta"

Dzięki! Zrobiłam według instrukcji i mam na Smyku środki z Empiku emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5877528 Napisano: 19.06.2014 11:25:16 w TESCO konkursy
humanista napisał(a):

odkupię paragon Disney Tesco z dni od 15.05. do 05.06.2014
proszę o priv

idź z tym do wątku "paragony" emotka w każdym wątku wpisujesz się z tym poszukiwaniem paragonu, ileż można? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5877494 Napisano: 19.06.2014 00:49:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
rogaliczek napisał(a):

W Nivea widnieje ze mój paragon WYLOSOWANY ale nie ma mnie w wynikach ani maila nie mam emotka

Może poprzedni dzień? Albo z rezerwy Cię wciągnęli? Zobacz wyniki z poprzednich dni Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5877493 Napisano: 19.06.2014 00:45:42 w SZUKAM....
zarania napisał(a):

Po jakim czasie Lays przysyłają maile w sprawie odbioru kart Empik?

Do 30 dni po zakończeniu konkursu, czyli do połowy lipca mają czas. Będą wysłać w formie kodu na maila, ja z pierwszego dnia nadal nie mam. A maila z potwierdzeniem, że się wygrało to jakoś że 4 dni po zakończeniu tygodnia, czyli teoretycznie do czwartku. Teoretycznie, bo w praktyce różnie bywało. Najlepiej pytać, patrzeć na fb czy inni dostali, bo sporo osób pisało, że mail żadendo nich nie dotarł i musieli się upominać. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5877309 Napisano: 18.06.2014 18:07:02 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

właśnie trafiłam na konkurs, w którym marketingowiec nagrodził:

- swoją dziewczynę 2 tabletami i smartfonem
- swoją babcię tabletem i smartfonem
- szefa dziewczyny smartfonem
- szefową dziewczyny tabletem
- swojego developera smartfonem
- swoich różnych znajomych tabletami, smartfonami i aparatami fot w liczbie 9

normalne jaja emotka emotka emotka emotka

Co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5877194 Napisano: 18.06.2014 15:08:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

zezowaty_kocie jeśli masz pozytywne doświadczenia w tym temacie, to jest budujące. emotka Bardzo bym chciała, żeby Twoje przypuszczenia w rzeczywistości były faktem.

Ja również emotka chcę żyć nadzieją, że wszystko jest ok, bo jak uznam, że nie jest, to po co inwestuję tyle czasu i pieniędzy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5877190 Napisano: 18.06.2014 15:04:38 w SZUKAM....
eveliina napisał(a):

Szukam info jak długo czeka się na kartę empik z lay's

Ja wygrałam pierwszego dnia i nadal nie mam. Czas na wysyłkę mają do połowy lipca... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5877186 Napisano: 18.06.2014 15:02:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka, ja myślę natomiast, że jedna agencja nagradza często jednego uczestnika (a raczej jego hasła), nie wiedząc, że po raz enty wyśle nagrodę właśnie do niego. Bo uczestnik identyfikowany jest z nr tel, a wiadomo - konkursowicz numer zmieni, ale stylu pisania już nie emotka Powiem tak - np Groszek wzbudzał moje wątpliwości. Aż pewnego pięknego dnia, ktoś na forum wrzucił kilka zwycięskich haseł. Patrzę i co widzę? Że moje "cudowne, nietuzinkowe hasła" są z zupełnie innej bajki. Zupełnie. Nie twierdzę, że pisałam do nich niechlujnie, czy źle, ale pisałam nie to co chcieli przeczytać. W kolejnym konkursie, sugerując się przeczytanymi hasłami wysłałam jedno zgłoszenie z tekstem "w ich stylu". I wygrałam grilla. Jednym zgłoszeniem, a wcześniej 10 ugrać nie mogłam. Dlatego myślę, że w jednej agencji ktoś trafia 10 nagród, a w innej, pisząc równie dobrze nie trafi nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5877137 Napisano: 18.06.2014 14:06:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka, W P4T (groszek) też na listach laureatów są bez przerwy te same nazwiska/miejscowości, jeśli nie dane osób z forum, to od razu widać, że kogoś z familii. Na każdą agenturę jest sposób, na każdą. Po drugiej stronie siedzi komisja, składająca się często z tej samej grupy osób. Ta komisja ma jakieś (niezmienne) upodobania. Powiem inaczej, jeśli powiedzmy mi się podoba muzyka zespołu X, to zawsze będę kupować ich płyty, choćby zespół Y wydał ich 10 razy więcej. Dlatego, że mi się ta muzyka podoba, a nie inna. I choćbym chciała, w muzyce Y nie uda mi się dojrzeć tego, co widzę w muzyce X. Tu może się rozchodzić o banały, o nietuzinkowe łączenie słów, o słowotwórstwo, a może na prostotę - o coś, na co my jeszcze nie wpadliśmy, a ktoś już znalazł miejsce ukrycia Graala emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5877109 Napisano: 18.06.2014 13:40:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
Boom30, ten tego... myślę, że mnie możesz również nie kojarzyć, a na pewno nie kojarzyłeś mojego nazwiska rok temu, choć trafiło mi się wiele głównych nagród (samochód niestety nigdy). Po prostu nie każdy chwali się nagrodą, nie każdy ma konto na forum. emotka Nie chce mi się wierzyć, że columbit podstawiłby kogoś z rodziny i nie zatroszczył się wyeliminowanie wątpliwości. Równie dobrze, te nagrody mogły trafić do kogoś bardzo znanego z forum/z konkursów, kto wysłał na swoich dziadków i nie chce się przyznać, bo zostałby zjedzony żywcem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5877090 Napisano: 18.06.2014 13:24:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ale co z tego, że ktoś wygrywa w różnych konkursach? Co z tego, że ma sposób na podejście agentury? Kurdę, rękę dam sobie uciąć, że każdy z nas zrobiłby dokładnie tak samo, gdyby znał sekret podbicia columbita. Ja na bank wysyłałabym na męża, mamę, ciotkę, sąsiada, na wszystkich. I wcale by mnie nie kłuło w oczy, gdyby na liście co chwila było moje nazwisko emotka Bo to jest tak, jak konkursowicz zgarnia na rodzinę w jednym konkursie 1/3 nagród to "wszystko jest ok, zgodne z regulaminem, to nie ja tylko babcia, babcia super wiersze pisze to gra, co z tego, że ma 150 lat, skoro internet to jej druga młodość". Ale jak w jakimś konkursie to nazwisko innej rodziny przewija się kilka razy to na forum otwiera się puszka pandory i ten konkursowicz, co chwilę wcześniej na babcię wysyłał teraz będzie krzyczał, że tak nie można, to nie fair, agentura swoich nagradza! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5876940 Napisano: 18.06.2014 10:38:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
boom30 napisał(a):

Chodziło raczej o to, że w Columbicie wygrać cokolwiek graniczyć z cudem. A tutaj 2x pod rząd Auto, jeśli to normalny konkursowicz to super, mam tylko nadzieje że nie jest jak z Mysiorkami i auta nie zostały "w rodzinie".

Gdyby chcieli zostawić samochód sobie to podaliby inne dane, żeby nie wzbudzać podejrzeń, inną miejscowość. Jak Pani Monika Cz. chciała rozdać tablety swoim znajomym to nie opublikowała kto co wygrał, a jedynie, że wygrał. Bo to taka super niespodzianka, w duchu myśleć, że przyjdzie tablet, rozpakowujesz paczkę a tam coś dużo lepszego - cudowna pasta do zębów! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5876862 Napisano: 18.06.2014 00:23:13 w Rossmann
marzenier napisał(a):

prawie 18 tyś zgłoszeń w konkursie "Wyjedź na Bali"emotka emotka emotka emotka emotka

Jak mi teraz ktoś powie że oni to wszystko czytają to chyba się okocę emotka

Ja akurat w rossmanie gram rzadko, ale pi każdym konkursie sporo osób się chwali wygraną, więc myślę, że czytają. Bo wylosowanie tylu osób z forum byłoby zbyt dużym zbiegiem okoliczności.. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5876818 Napisano: 17.06.2014 22:11:33 w Carrefour konkursy
Ale na dobrą sprawę trochę tych nagród na forum wpadło, myślę, że nie każdy też ma ochotę się pochwalić. A ja obstawiam, że konkursowicz źle nie napisze, bo by nie był konkursowiczem, czyli przyjmuję, że wybrali dobre hasła. No nic, zobaczymy co się będzie działo w TESCO, jak nie wygram, to dopiero wtedy publicznie napiszę, że to jakaś ściema emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5876817 Napisano: 17.06.2014 22:08:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
boom30 napisał(a):

Nie wydaje wam się to podejrzane?

Ford Fiesta
http://www.kupuje...ow/bryza-w-kaufland5

Ford Fiesta nr. 2
http://www.kupuje...ow/bryza-w-kaufland4

Dziwnie to trochę wygląda ..

Ktoś ma sposób na agenturę, wysyła na rodzinę i wygrywa, co w tym dziwnego? emotka Podejrzewam, że najbardziej wkurza się organizator, że wygląda to jak wygląda, choć myślę, że przekrętu nie ma. Ale ludzi w oczy kole, kiedy nazwisko/miejscowość się powtarza, zwłaszcza gdy gra toczy się o samochód emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5876739 Napisano: 17.06.2014 19:45:15 w TESCO konkursy
gabiks napisał(a):

Który numer trzeba podać w konkursie "Czysta moc wygrywania" ten na przeciwko daty czy nr transakcji?

Ja wysyłam zawsze ten na przeciwko daty i jest ok, w C4 też ten wysyłałam i zmywarka przyszła emotka

Wczoraj wysłałam w t-mobile i zwrotka przyszła dziś. Może mają tak duuuużo zgłoszeń, że leszcz, który wysyła zwrotki zamiast automatu nie wyrabia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5876593 Napisano: 17.06.2014 15:07:01 w Carrefour konkursy
Ej no... w TESCO jest podobny konkurs, też Smolara, zainwestowałam trochę kasy na paragony a tu takie jaja emotka
W ogóle, coś ostatnio Smolar się dziwnie zachowuje. W konkursie ABC mieli informować na bieżąco, na forum raptem jedna osoba się pochwaliła wygraną i jeśli dobrze liczę, to mieli niezłą obsuwę w informowaniu. Nie podoba mi się wcale. Czyli właśnie umoczyłam 5 dych. Dobrze, że na tampony, przydadzą się jak mnie za chwilę krew ze złości zaleje. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5876583 Napisano: 17.06.2014 14:55:25 w Wkurza mnie...
Chyba trzeba założyć wątek "najgłupsza literówka w hasłach konkursowych" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5876449 Napisano: 17.06.2014 12:23:01 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

koper napisał(a):

(...) właśnie przeglądałam w telefonie smsy konkursowe i w jednym znalazłam literówkę.
Miało być "z uśmiechem na ustach", a wyszło "z uśmiechem na sutach" emotka (...)

Powiało erotyzmem emotka Może organizator przeczyta to zgłoszenie z uśmiechem na ustach i jednak nagroda wpadnie emotka

uśmiech na sutach - gratuluję pomysłowości, świetna metafora emotka Myślę, że nagrodę masz jak w banku, bardzo oryginalny pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0