Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam rewelacyjne w Sztutowie - sprawdzone. 2 km od morza (my rowerami dojeżdżamy),miejsce idealne na wakacje z dziećmi. Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki! Zrobiłam według instrukcji i mam na Smyku środki z Empiku Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
idź z tym do wątku "paragony" w każdym wątku wpisujesz się z tym poszukiwaniem paragonu, ileż można? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może poprzedni dzień? Albo z rezerwy Cię wciągnęli? Zobacz wyniki z poprzednich dni Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do 30 dni po zakończeniu konkursu, czyli do połowy lipca mają czas. Będą wysłać w formie kodu na maila, ja z pierwszego dnia nadal nie mam. A maila z potwierdzeniem, że się wygrało to jakoś że 4 dni po zakończeniu tygodnia, czyli teoretycznie do czwartku. Teoretycznie, bo w praktyce różnie bywało. Najlepiej pytać, patrzeć na fb czy inni dostali, bo sporo osób pisało, że mail żadendo nich nie dotarł i musieli się upominać. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja również chcę żyć nadzieją, że wszystko jest ok, bo jak uznam, że nie jest, to po co inwestuję tyle czasu i pieniędzy? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wygrałam pierwszego dnia i nadal nie mam. Czas na wysyłkę mają do połowy lipca... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby chcieli zostawić samochód sobie to podaliby inne dane, żeby nie wzbudzać podejrzeń, inną miejscowość. Jak Pani Monika Cz. chciała rozdać tablety swoim znajomym to nie opublikowała kto co wygrał, a jedynie, że wygrał. Bo to taka super niespodzianka, w duchu myśleć, że przyjdzie tablet, rozpakowujesz paczkę a tam coś dużo lepszego - cudowna pasta do zębów! Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja akurat w rossmanie gram rzadko, ale pi każdym konkursie sporo osób się chwali wygraną, więc myślę, że czytają. Bo wylosowanie tylu osób z forum byłoby zbyt dużym zbiegiem okoliczności.. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś ma sposób na agenturę, wysyła na rodzinę i wygrywa, co w tym dziwnego? Podejrzewam, że najbardziej wkurza się organizator, że wygląda to jak wygląda, choć myślę, że przekrętu nie ma. Ale ludzi w oczy kole, kiedy nazwisko/miejscowość się powtarza, zwłaszcza gdy gra toczy się o samochód Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysyłam zawsze ten na przeciwko daty i jest ok, w C4 też ten wysyłałam i zmywarka przyszła
Wczoraj wysłałam w t-mobile i zwrotka przyszła dziś. Może mają tak duuuużo zgłoszeń, że leszcz, który wysyła zwrotki zamiast automatu nie wyrabia Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ogóle, coś ostatnio Smolar się dziwnie zachowuje. W konkursie ABC mieli informować na bieżąco, na forum raptem jedna osoba się pochwaliła wygraną i jeśli dobrze liczę, to mieli niezłą obsuwę w informowaniu. Nie podoba mi się wcale. Czyli właśnie umoczyłam 5 dych. Dobrze, że na tampony, przydadzą się jak mnie za chwilę krew ze złości zaleje. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uśmiech na sutach - gratuluję pomysłowości, świetna metafora Myślę, że nagrodę masz jak w banku, bardzo oryginalny pomysł Wyświetl w wątku >>