Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z mężem w pakiecie dostałam suczkę "coś niby amstaffkę". Oczywiście mąż ciemniak wiele lat temu nie wiedział nic o pseudohodowlach i z takiego przytułku kupił sobie psa. Teraz już wie, że jak się psa kupuje to jedynie z hodowli, a nie z jakiegoś kur** baraku. No ale tak właśnie zrodziła się we mnie miłość do bullowatych Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 tygodnie temu znów kolejna suczka na podwórku - ludzie bezczelnie nam podrzucają, bo chyba wiedzą, że ja się nimi zajmę. Niestety coś nie mogę jej znaleźć domu
Dogi argentyńskie są niezwykle majestatyczne, piękne, zachwycające. Uwielbiam też bulteriery i amstaffy. Tyle, że nie mam teraz nawet czasu na opiekę nad takim "bydlęciem", na zapewnienie mu wystarczającej dawki ruchu przede wszystkim. Jak odchowam dziecię to wtedy zacznę chować takiego wymagającego psa Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje to dogi argentyńskie, ale nigdy się nie doczekam, bo zawsze ktoś mi pod płot podrzuci do przygarniania takie niczyje. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli ktoś Cię zablokuje to ani Ty nie widzisz w ogóle tej osoby, ani ona Ciebie, nie możecie się nawet wyszukać na fb.
Jeśli usunęła Cię ze znajomych, to jej posty/zdjęcia nie będę się wyświetlać na Twojej tablicy. Możesz je natomiast widzieć, jeśli wejdziesz na jej profil a ona ma ustawienia postów "publiczne". Jeśli nie ma Cię w znajomych to wiadomości od Ciebie trafiają do folderu "inne" i wtedy niekoniecznie je dojrzy(chyba, że ją coś natchnie i kliknie w ten profil). Jak wejdziesz na jej konto to po prawej stronie wyświetla się "znajomi" albo "dodaj znajomego" - wtedy wiesz czy masz w znajomych czy nie Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To się może na plaży spotykamy Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałam, że 2 km od morza. Czytać można że zrozumieniem. No ale cóż... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W konkursie z ciastkami nie ma ograniczenia znaków. wysyła się mailem.
W konkursie "poczuj piłkarski klimat" jest limit w sms/mail na 160 znaków. I tam nr sms to 7157 Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nadal nie mam. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szanowna Pani,
Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia do konkursu.
--
pozdrawiam
organizator konkursu
z konkursu meczowego jest zwrotka:
Witaj,
Dziękujemy za zgłoszenie do konkursu. Zachowaj dowód zakupu. Jeśli Twoja odpowiedź zostanie uznana za najciekawszą Organizator skontaktuje się z Tobą.
Pozdrawiamy,
Swiift.
No konkurs z ciastkami zwrotki przychodziły mi po jakimś czasie (wysyłałam wieczorem, zwrotki były rano, następnego dnia). z konkursu meczowego zwrotki były od razu. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W godzinach "pracy", na maila wysłanego wieczorem zwrotki przychodziły następnego dnia z samego rana Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z ciekawości poczytałam komentarze. Czy zdjęcie jest plagiatem nie wiem, ale wiem, że połowa grających tam "mamusiek" zasługuje na to żeby je kijami oćwiczyć. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Codziennie o 16 jest losowanie, następnego dnia, przeważnie wieczorem jest lista zwycięzców z dnia poprzedniego. Czyli np laureaci z 18.06 zostali opublikowani 19.06.
Później chyba wysyłają maile, nie wygrałam tam więc nie wiem jak odbywa się dalsze informowanie. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Twój paragon bierze udział w każdym losowaniu, codziennie, aż do momentu wylosowania. Wyniki są do 19.06, więc pierwszy dzień, w którym Twój paragon brał udział już był. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może równocześnie z inną osobą wstawiałyście ten konkurs, przy czym ta druga osoba chwilkę wcześniej wcisnęła wyślij?
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane