Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5879418 Napisano: 24.06.2014 16:21:55 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie niefart w loteriach. NIVEA, dlaczego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5879068 Napisano: 23.06.2014 22:55:33 w WC - rozmowy o wszystkim
Jak pytałam u nas w gminie, czy jakoś dofinansowują sterylizację bezdomnych to się dowiedziałam, że co najwyżej przyjadą uśpić młode. Udomowiłam już wiele dzikich kotów, znalazłam domy, albo mieszkały u mnie. Ta też w końcu się do mnie przekona emotka Poza tym strach się przyznawać, że dojrzało się bezdomniaka, bo jedyne co zrobią, to wywiozą do schroniska. To ja już wolę je karmić za pieniądze męża emotka

Z mężem w pakiecie dostałam suczkę "coś niby amstaffkę". Oczywiście mąż ciemniak wiele lat temu nie wiedział nic o pseudohodowlach i z takiego przytułku kupił sobie psa. Teraz już wie, że jak się psa kupuje to jedynie z hodowli, a nie z jakiegoś kur** baraku. No ale tak właśnie zrodziła się we mnie miłość do bullowatych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5879055 Napisano: 23.06.2014 22:34:24 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja od zimy staram się oswoić dziką kotkę. Gdzieś u mnie na podwórku nocuje, wynoszę jej jedzenie, sukces bo podchodzi na 2 metry. Widać, że jeszcze młoda, a lada dzień mi pewnie sprowadzi kawalerów i kocięta. Żeby dała się złapać choćby żeby ją wysterylizować, eh....
2 tygodnie temu znów kolejna suczka na podwórku - ludzie bezczelnie nam podrzucają, bo chyba wiedzą, że ja się nimi zajmę. Niestety coś nie mogę jej znaleźć domu emotka

Dogi argentyńskie są niezwykle majestatyczne, piękne, zachwycające. Uwielbiam też bulteriery i amstaffy. Tyle, że nie mam teraz nawet czasu na opiekę nad takim "bydlęciem", na zapewnienie mu wystarczającej dawki ruchu przede wszystkim. Jak odchowam dziecię to wtedy zacznę chować takiego wymagającego psa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5879043 Napisano: 23.06.2014 22:08:09 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

teodozja napisał(a):

Ale śliczności. Może ktoś sobie weźmie na przyjaciela jakiegoś mikropsa?Ja mam już dwa w rozmiarze midi, więc nie wezmę, ale może ktoś potrzebuje przyjaciele małogabarytowego emotka

No, śliczności emotka U mnie po obejrzeniu wszystkich możliwych odcinków "101 dogs" oraz filmików na YT, rozkwitła miłość do mopsów - mój pies musiałby być max prokoci, najlepiej bullowaty, takie marzenie na stare lata emotka

Moje to dogi argentyńskie, ale nigdy się nie doczekam, bo zawsze ktoś mi pod płot podrzuci do przygarniania takie niczyje. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5878630 Napisano: 23.06.2014 11:10:34 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Czy jeśli ktoś dajmy na to usunie mnie ze znajomych/zablokuje wiadomości przychodzące ode mnie na fb (mam takie podejrzenie tylko),a ja tą osobę nadal mam w znajomych, bo jej nie usunęłam, to jest fizyczna możliwość,że widzę jej aktywność posty/zdjęcia emotka

Jeżeli ktoś Cię zablokuje to ani Ty nie widzisz w ogóle tej osoby, ani ona Ciebie, nie możecie się nawet wyszukać na fb.

Jeśli usunęła Cię ze znajomych, to jej posty/zdjęcia nie będę się wyświetlać na Twojej tablicy. Możesz je natomiast widzieć, jeśli wejdziesz na jej profil a ona ma ustawienia postów "publiczne". Jeśli nie ma Cię w znajomych to wiadomości od Ciebie trafiają do folderu "inne" i wtedy niekoniecznie je dojrzy(chyba, że ją coś natchnie i kliknie w ten profil). Jak wejdziesz na jej konto to po prawej stronie wyświetla się "znajomi" albo "dodaj znajomego" - wtedy wiesz czy masz w znajomych czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5878618 Napisano: 23.06.2014 10:43:28 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja mieszkam w mazowieckim i może nie do końca rozróżniam plażę "nad morzem" od plaży "nad zatoką". Podejrzewam, że różnica jest rażąca, tyle, że ja, turysta, sezonowiec i ignorant terenoznawczy nie wnikam na czym leżę, a jedynie czy wygodnie mi się leży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5878578 Napisano: 23.06.2014 09:18:41 w WC - rozmowy o wszystkim
koper napisał(a):

Pewnie chodzi o to, że Sztutowo nie nad morzem, a nad zatoką emotka
Ja osobiście nie widzę w tym problemu, sama co roku jeżdżę do Kątów Rybackich, tuż obok Sztutowa, i czuję się jak nad morzem emotka

To się może na plaży spotykamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5878546 Napisano: 22.06.2014 22:50:33 w WC - rozmowy o wszystkim
lucja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

henryczka62 napisał(a):

ma ktoś jakieś sprawdzone noclegi nad morzem (Władysławowo, Jastrzębia Góra lub okolice)?

Ja mam rewelacyjne w Sztutowie - sprawdzone. 2 km od morza (my rowerami dojeżdżamy),miejsce idealne na wakacje z dziećmi.

Sztutowo nie leży nad morzem... No ale cóż. emotka

Napisałam, że 2 km od morza. Czytać można że zrozumieniem. No ale cóż... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5878545 Napisano: 22.06.2014 22:47:21 w SZUKAM....
Ktoś może mroził kurki? Ciekawa jestem czy zmieniają smak. A może jest jakiś inny sposób na ich przechowywanie? Może być na priv Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5878422 Napisano: 22.06.2014 16:00:36 w Carrefour konkursy
Już nie chce mi się zaglądać teraz do regulaminów, ale wydaje mi się, że mieszają Wam się konkursy...

W konkursie z ciastkami nie ma ograniczenia znaków. wysyła się mailem.

W konkursie "poczuj piłkarski klimat" jest limit w sms/mail na 160 znaków. I tam nr sms to 7157 Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5878319 Napisano: 21.06.2014 23:17:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przecież dziś już było losowanie, z paragonów zarejestrowanych do chwili losowania. Więc po prostu od razu podali listę, to chyba dobrze? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5878247 Napisano: 21.06.2014 19:40:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Czy wysyłają już kody do empiku z Lays?

Ja nadal nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5878173 Napisano: 21.06.2014 14:26:31 w Carrefour konkursy
Z konkursu z ciastkami (rower) jest u mnie zwrotka:
Szanowna Pani,

Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia do konkursu.

--
pozdrawiam
organizator konkursu

z konkursu meczowego jest zwrotka:
Witaj,

Dziękujemy za zgłoszenie do konkursu. Zachowaj dowód zakupu. Jeśli Twoja odpowiedź zostanie uznana za najciekawszą Organizator skontaktuje się z Tobą.

Pozdrawiamy,
Swiift.

No konkurs z ciastkami zwrotki przychodziły mi po jakimś czasie (wysyłałam wieczorem, zwrotki były rano, następnego dnia). z konkursu meczowego zwrotki były od razu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5878139 Napisano: 21.06.2014 12:19:21 w Carrefour konkursy
Ja miałam ten z "szanowna pani" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5878076 Napisano: 21.06.2014 00:33:51 w Carrefour konkursy
marzenier napisał(a):

czy wysyłając zgłoszenie na ten konkurs (wysyła się mailem)

https://www.e-kon...ozuj-ze-smakiem.html

dostawaliście zwrotki ?
jeżeli tak to po jakim czasie ?
bo zawsze w tego typu zgłoszeniach przychodziły automatycznie po chwili,a tu..cisza

W godzinach "pracy", na maila wysłanego wieczorem zwrotki przychodziły następnego dnia z samego rana Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5878053 Napisano: 20.06.2014 23:18:30 w Wkurza mnie...
marla napisał(a):

hania83 napisał(a):

https://www.faceb.../?type=1&theater - wkurza mnie, że ewidentnie widać, że wygrane zdjęcie jest skądś "pożyczone", a Peg Perego ma to w d...

Niby dlaczego pożyczone? Masz jakiś dowód cz gadasz aby gadać? emotka Te komentarze pod wynikami są obrzydliwe, ja nie wygrałam, więc to na pewno oszustwo. Chore emotka

Z ciekawości poczytałam komentarze. Czy zdjęcie jest plagiatem nie wiem, ale wiem, że połowa grających tam "mamusiek" zasługuje na to żeby je kijami oćwiczyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5878011 Napisano: 20.06.2014 21:14:54 w SZUKAM....
trampek napisał(a):

mam pytanie o konkurs nivea bylo losowanie z 18 informowali o wygranej ? jak oni informuja z dni na dzien?

Codziennie o 16 jest losowanie, następnego dnia, przeważnie wieczorem jest lista zwycięzców z dnia poprzedniego. Czyli np laureaci z 18.06 zostali opublikowani 19.06.
Później chyba wysyłają maile, nie wygrałam tam więc nie wiem jak odbywa się dalsze informowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5878010 Napisano: 20.06.2014 21:13:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek napisał(a):

mam pytanie odnosnie nivea czy jak wyslalam 18 zgloszenie to ju informowali?

Twój paragon bierze udział w każdym losowaniu, codziennie, aż do momentu wylosowania. Wyniki są do 19.06, więc pierwszy dzień, w którym Twój paragon brał udział już był. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5877917 Napisano: 20.06.2014 17:19:36 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

monia24 napisał(a):

monikar napisał(a):

Dodałam wczoraj konkurs promocyjny. Normalnie wyskoczyło podziękowanie i informacja, że konkurs na dniach pojawi się w bazie. Dziś patrzę, że został on dodany przez inną osobę. O co chodzi? Przecież nie było info że konkurs jest już w bazie/został przez kogoś dodany... emotka

Chodzi o to, że ktoś dodał go przed Tobą, ale admin nie dodał go jeszcze do bazy.

no tak ale czy wtedy nie powinna wyświetlać się informacja, że konkurs został zgłoszony i oczekuje na akceptację moderatora?

Może równocześnie z inną osobą wstawiałyście ten konkurs, przy czym ta druga osoba chwilkę wcześniej wcisnęła wyślij? emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5877908 Napisano: 20.06.2014 17:11:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W NIVEA losują każdego dnia o 16 - tak jest w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0