Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5890482 Napisano: 17.07.2014 13:22:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ja mam talenta malarskie i wiem, że swoją pracą mogłabym wygrać, ale mnie to nie rajcuje. I widzę, że syn (4-latek) ładnie operuje kredkami, pędzlami i tak się zastanawiam, czy podsunąć mu pomysł na malowanie przygody życia, ale widzę, że nie ma sensu, bo i tak przegra z mamuśkami innych dzieciaków. emotka

przegra z mamuśką, która ma talent, bo moje rysowanie/malowanie to poziom 4-6 latka emotka

Czyli, że wybierają najlepsze prace, a nie najlepsze prace dzieci? emotka I jeśli wysłałabym ja perfekcyjnie wymalowaną przygodę i podpisałabym się jako 4-letni Mikołaj to wcale nie zwróciliby uwagi, że 4-letni Mikołaj nie ma szans by stworzyć taki obrazek? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5890479 Napisano: 17.07.2014 13:16:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja mam talenta malarskie i wiem, że swoją pracą mogłabym wygrać, ale mnie to nie rajcuje. I widzę, że syn (4-latek) ładnie operuje kredkami, pędzlami i tak się zastanawiam, czy podsunąć mu pomysł na malowanie przygody życia, ale widzę, że nie ma sensu, bo i tak przegra z mamuśkami innych dzieciaków. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5890452 Napisano: 17.07.2014 12:41:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak to jest w tych konkursach KIORA? Tam faktycznie wygrywają dzieci, czy rodzice, podpisujący się danymi dziecka? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5890345 Napisano: 17.07.2014 09:33:18 w SZUKAM....
mirai napisał(a):

Szukam osób, które wygrały jakąkolwiek nagrodę w konkursie "Samochód za jeansy". Wydaje się niemożliwe żeby nikt nie pochwalił się żadną nagrodą. Kampania reklamowa na całą Polskę, a nawet nie mają infolinii... emotka

Pewnie mało kto grał, bo tam ciuchy są potwornie słabe jeśli chodzi o jakość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5890292 Napisano: 16.07.2014 23:40:06 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

mam pytanie nie sledze forum jestem na wakacjach, zauwazylam ze z nivea zniknely zgłoszone paragony dlaczego? nie wygraly wcześniej i z 3 jest tylko 1 zarejestrowany?

Może siedzą w rezerwie? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5890087 Napisano: 16.07.2014 17:14:23 w Rossmann
Ja z BALI widzę listę, z sięgaj po nr 1 nie Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5890083 Napisano: 16.07.2014 17:11:25 w Rossmann
benasia napisał(a):

niby są wyniki ale nie widze ich emotka

które wyniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5890018 Napisano: 16.07.2014 15:25:50 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Też właśnie dziwię się agencji, myślałam, że w ich interesie jest dać nagrody faktycznym konsumentom, komuś kto zostawia w sklepie kasę. A wychodzi na to, że uczciwy gracz jest swoim zgłoszeniem kopnięty w sam środek du**, a agencje same nam pokazują, że nie ma sensu inwestować przed zagraniem, ewentualnie później przecież można sobie załatwić paragon emotka

Tu akurat się nie zgodzę. emotka
Ten konkurs, podobnie jak Hebe, pokazuje właśnie, że... nie można. emotka
I dlatego będzie śliczna, dłuuuuuuuuuuuga rezerwa. emotka

Mia, oby... Złośliwie i zawistnie życzę każdemu kto paragonu nie ma, żeby nie miał go jeszcze bardziej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5890013 Napisano: 16.07.2014 15:17:36 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

wkurza mnie granie w konkursach promocyjnych bez paragonu... zabierają innym nagrodę sami nie kupując nic a jak wygrają to jeszcze chcą kupić bo cenie paragonu... i to ciągle powtarzające się osoby a nie okazjonalnie bo paragon się uprał emotka ja nie sprzedaje paragonów nigdy bo potem się rezerwa odezwie i co ja zrobie?:P

Ja również nie sprzedaję paragonów osobom, które grają "bez" i odbierają szansę uczciwym graczom... A swoją drogą: jak wygrać np. w nescafe tesco skoro większość laureatów nie posiada paragonu ? Czy agencje tego nie pojmują i nie żądają numeru paragonu przy zgłoszeniu ? emotka

Też właśnie dziwię się agencji, myślałam, że w ich interesie jest dać nagrody faktycznym konsumentom, komuś kto zostawia w sklepie kasę. A wychodzi na to, że uczciwy gracz jest swoim zgłoszeniem kopnięty w sam środek du**, a agencje same nam pokazują, że nie ma sensu inwestować przed zagraniem, ewentualnie później przecież można sobie załatwić paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5889992 Napisano: 16.07.2014 14:34:11 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

Ja kompletnie nie mogę zrozumieć, dlaczego ktoś jeszcze sprzedaje paragony takim kombinatorom emotka

Staram się nie grać w konkursach w których nie podaje się numeru paragonu, a jak już gram i nie wygram, to z moim paragonem spokojnie czekam na rezerwę, a jak się nie uda, to z paragonów robię wycinanki kurpiowskie emotka

Ja też kociej łapy nie przyłożę do wzbogacenia się kombinatorom. Często mi z konkursów zostają paragony, ale wolę dziecku samolocik z nich zrobić, niż nawet za duże pieniądze sprzedać komuś, kto gra nie fair. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5889949 Napisano: 16.07.2014 13:35:55 w Wkurza mnie...
eveliina napisał(a):

pogoda, pogoda, pogoda - znów deszcz emotka gdzie jest lato?!! emotka

Chodzi za mną cały czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5889702 Napisano: 16.07.2014 00:36:29 w Kaufland konkursy
mikki85 napisał(a):

magnus napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Też nic z tego nie rozumiem. Znam wszystkich laureatów z mojego Kauflanda i pewny jestem,że odesłali poprawne paragony,a dziś sam dostałem rezerwę.Rozmnożyły im się te bony czy jak?

Coś za dużo tej rezerwy emotka
żeby im się coś nie pokreciło emotka

magnus napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Też nic z tego nie rozumiem. Znam wszystkich laureatów z mojego Kauflanda i pewny jestem,że odesłali poprawne paragony,a dziś sam dostałem rezerwę.Rozmnożyły im się te bony czy jak?

Coś za dużo tej rezerwy emotka
żeby im się coś nie pokreciło emotka

po prostu zaczęli eliminować "starych wyjadaczy", turystów konkursowych i kupujących paragony

info z agencji - nie masz kauflanda w swojej mieścinie, nie dostaniesz bonów, bo coś... kombinujesz

znowu wraca pokręcona logika emotka emotka emotka emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5889299 Napisano: 15.07.2014 14:09:13 w Informują
Z numeru prywatnego dzwonią z konkursu "Podróżuj ze smakiem" w C4 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5888724 Napisano: 14.07.2014 15:26:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ani zmywarki, ani swiift mnie nie docenił, od miesiąca nic i jeszcze większe nic. Takiego mam konkursowego doła, wróciłam z wakacji z planem pisania, tworzenia a tu trzeba zmierzyć się z kilkoma porażkami. Żeby choćby jakiś kosmetyk wpadł i podbudował moje kocie ego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5888599 Napisano: 14.07.2014 14:13:34 w Carrefour konkursy
Ktoś wygrał w Piłkarskim klimacie sms-em czy same maile? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5887070 Napisano: 11.07.2014 00:06:40 w Carrefour konkursy
marzenier napisał(a):

lusienka napisał(a):

ciekawe czy jutro będą powiadamiać z "Poczuj piłkarski klimat" mają czas do poniedziałku... a ja tak czekam na eska albo maila emotka

no bez przesady
chyba coś Ci się pomieszało emotka emotka

Komisja dokona wyboru najciekawiej wykonanych zadań konkursowych podczas posiedzeń Komisji do dnia 25.07.2014 roku.

wiec jeszcze spoooro czasu emotka

No właśnie czytam i oczom nie wierzę, aż musiałam znaleźć regulamin. Do 25 lipca będą wybierać, przecież dopiero co się konkurs skończył. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5887039 Napisano: 10.07.2014 22:44:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
karty Empik z Laysów na maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5886344 Napisano: 10.07.2014 01:31:58 w Wkurza mnie...
Robale, wszędzie jakieś robale, komary, muchy, pająki i reszta ekipy emotka ohydne, wstrętne robale emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5884329 Napisano: 05.07.2014 07:34:58 w SZUKAM....
Zestaw nivea wygląda tak jak na grafice konkursowej. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5884320 Napisano: 05.07.2014 00:35:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kaktus1012 napisał(a):

Kosmetyki nivea:) Fajny zestawik:)

Też, kurier, wygrane ponad tydzień temu. Wyświetl w wątku >>
0 0