Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5896817 Napisano: 31.07.2014 12:21:04 w Rossmann
lui napisał(a):

czy ktos moglby podac pytania w konkursach bo nie mam dostepu do regulaminów z telefonu? Bardzo dziekuje z gory:)

Wysłałam Ci na pw żeby nie zaśmiecać forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5896640 Napisano: 30.07.2014 23:17:38 w Rossmann
miszczu1 napisał(a):

Ilu dzisiaj chętnych na rower wg licznika na rossnecie? Ktoś sprawdzał dzisiaj ? emotka

Dziś ja znów byłam chętna, ale już tylko jednym zgłoszeniem. Jutro będę chętna dwoma emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5896279 Napisano: 30.07.2014 13:22:51 w Wkurza mnie...
Ja trafiłam na forum na wiele pomocnych duszyczek, sama w miarę możliwości pomagałam. Zbieramy to co siejemy. Za każdym nickiem kryje się imię, za imieniem człowiek, a za człowiekiem charakter - jeden lepszy, drugi gorszy. Nie ma co szufladkować. Ja z założenia traktuję ludzi tak jak oni mnie - gdy proszą o pomoc, pomagam. Gdy ja proszę a oni nie pomagają - blokuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5896128 Napisano: 30.07.2014 09:06:26 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

A mnie wkurzają spojrzenia w pracy emotka zrezygnowałam z niej ,bo nie mogłabym pojechać na opłacony juz urlop i wszyscy w szoku ,bo jak to ...taka praca ,praca w ogóle ,ze jest ...a ta sobie widzimisie emotka emotka
To chyba moja sprawa emotka po za tym i tak mi sie nie podobała emotka a na oku mam inna emotka

Też bym zrezygnowała - człowiek to nie robot, jeśli nie potrafią uszanować moich praw i potrzeb, to nic mnie nie przekona do pracowania w takim otoczeniu. Gratuluję decyzji, na pewno trafi się coś lepszego emotka

Wkurza mnie moje permanentne rozkojarzenie emotka Właśnie wpakowałam sobie do kawy łyżeczkę masła zamiast cukru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5896063 Napisano: 29.07.2014 23:12:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Źle się dzieje... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5895962 Napisano: 29.07.2014 19:31:47 w Rossmann
Kilka dni temu kupiłam na konkurs "Wyraź swój styl" - paragonu z kodem nie wydrukowało. Napisałam do Rossmana, kody mi przysłali, ja je wpisuję i cały czas komunikat "błędny kod" emotka
Wysłałam im dziś ponownie skany paragonów + zrzuty ekranu. Co jest grane? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5895294 Napisano: 28.07.2014 13:22:28 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

staszek tez takie mam,wpatrzone w mezow jak w obrazki. Jak mezowie powiedza,ze biale jest czarne,a czarne-biale to koniec,te sie nie sprzeciwia. Bez zgody meza nawet do sklepu nie wyjda. Normalnie glupota dla mnie.wkur...mnie babka z bloku obok,drze sie caly czas na dziecko

Moja sąsiadka całe dnie drze się na swojego Kacperka. Bardzo podobało mi się to imię, ale teraz nie mogę go znieść: Kacper Ku**a mać do domu, albo ci wpier****! Kacper spierd**** z tarasu! Kacper wypierd**** stąd!

staszek napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Przecież pełno jest takich emotka
Nie pójdę z Tobą bo mój TŻ będzie zły.
Nie wyjdziemy, bo TŻ też wyjdzie z kolegami.
Poczekaj zapytam TŻ, czy nie ma planów.

o matko bosko częstochosko emotka :):) nie wychodzą, bo nie chcą, żeby w tym czasie facet wyszedł z kolegami emotka dobre, dobre. Poszukaj może jakiejś normalnej koleżanki emotka

Idiotyzm, czy toksyczna zazdrość? Wydaje mi się, że mówisz o jakimś innym świecie, u nas nie spotykam się z takimi zachowaniami. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5895278 Napisano: 28.07.2014 12:55:25 w Rossmann
memos napisał(a):

serene napisał(a):

memos napisał(a):

Czy ktoś już kupował produkty na Kolory Barcelony lub Wyraź swój styl ( bo to te same produkty ). Jestem ciekawa na który konkurs drukują kod.

ja kupiłam Schaumę i wydrukował się tylko jeden paragon- na konkurs ze smartphonami.

Dzięki emotka

A mi nie wydrukowało na żaden emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5895059 Napisano: 27.07.2014 18:50:16 w Rossmann
poprostuanette napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy nadal obowiązuje 1 nagroda na 30 dni?:)

nie

dziekuję.

Jestem ceikawa ile będzie chętnych na rower z pepsi emotka

Przecież jest tam licznik, można mniej więcej się zorientować. Ja od siebie mogę jedynie dodać, że jestem chętna, bardzo chętna zdobyć ten rower emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5894551 Napisano: 25.07.2014 18:00:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
DORFII napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ladyinred napisał(a):

skoro wg. reg ABC kasztelan informuje o wynikach na biezaco, to nikomu na forum sie nie udalo? chyba, ze ktos nie chce sie chwali proszę o pw

bo wolę się nie łudzic

Ja tez wole wiedzieć emotka

podobnie było z Somersby w ABC, ani jedna osoba nie wspomniała o wygranej dziennej,a tak czekałam na jakieś info,dzisiaj dopiero ktoś wspomniał o głównej emotka

Ja wyłapałam 2, albo 3 nagrody dzienne na forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5894352 Napisano: 25.07.2014 13:41:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Brazuca z TESCO, fedex Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5894148 Napisano: 25.07.2014 09:28:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja zawsze gram na jedno-dwa zgłoszenia i czasem coś tam wpada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5893697 Napisano: 24.07.2014 12:31:34 w Wkurza mnie...

Kto mi jeszcze pogłosuje:)
proszę o kilka głosów

Wkurza mnie zbieranie głosów poza wątkiem "KLIKNIJCIE". Tak samo jak żebranie o paragony wszędzie gdzie się da. emotka Chyba po to są wątki tematyczne, żeby innych użytkowników nie drażniły, wyłażące z każdej strony żebrolajki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5893614 Napisano: 24.07.2014 11:22:47 w Wkurza mnie...
Nie wiem, czy to jakiś nowy chwyt marketingowy, że Mały Głód dosłownie budzi - mnie nad ranem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5892618 Napisano: 22.07.2014 13:55:04 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

Wkurza mnie Smolar...ile razy można ponieść klęskę w jednej i tej samej agencji...w moich oczach zdecydowanie przebili Columbita emotka

Ja mam tak ze Swiiftem, jak tylko widzę jakiś konkurs, który oni organizują to mnie szlag trafia, bo wiem, że nawet nie mam po co stawać do wyścigu. Smolara natomiast kocham. Z wzajemnością chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5892520 Napisano: 22.07.2014 11:56:36 w SZUKAM....
monikar napisał(a):

Ile czasu czeka się na akceptacje selfie z Messim?

Max 1 dzień roboczy. Ale u nich różnie bywało, raz z piątku, soboty i niedzieli pojawiły się we wtorek, innym razem z piątku były już w sobotę. Ja zauważyłam, że jak wysyłałam do południa to jeszcze tego samego dnia na wieczór były w galerii, a jak po południu, to dopiero następnego dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5891390 Napisano: 18.07.2014 23:42:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Magnus, matematyk podobno umie sobie wyliczyć emotka

We własnym portfelu emotka

To i tak więcej niż ja potrafię emotka przynajmniej widzi, czy mu się loteria opłaca. Ja oceniam ją dobrze, na 3 zgłoszone mam 2 trafione. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5891388 Napisano: 18.07.2014 23:36:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Magnus, matematyk podobno umie sobie wyliczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5891385 Napisano: 18.07.2014 23:33:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

turli napisał(a):

luko922 napisał(a):

Te kosmetyki z Nivei, co wszyscy tu wygrywają to z tej letniej loterii? Dużo codziennie osób się chwali, łatwo wygrać? emotka

z tej, zdania są podzielone emotka

Tak jak w loterii- na kogo padnie temu bęc emotka
Wg mnie jak nie wygra sie nastepnego dnia po zgłoszeniu to paragon wisi i wisi aż do rezerwy

Jeśli jesteś humanistą to masz 50% szans. Bo albo wygrasz albo nie wygrasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5891383 Napisano: 18.07.2014 23:30:41 w Wkurza mnie...
Wkurzyło mnie do granic możliwości:
Rozmowa podsłuchana
"-kochanie, może weźmiemy jej(córce) na czas wakacji kotka?" emotka
No, niech się gówniara pobawi kotkiem, żeby w wakacje się nie nudziła, a po wakacjach kotka zostawi się w lesie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0