Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5900652 Napisano: 10.08.2014 09:47:19 w Rossmann
cc_investigator, ale to co? pochwalili się, że nie czytają? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5900644 Napisano: 10.08.2014 09:10:52 w Rossmann
Trzeba pisać czerwoną czcionką emotka my im płacimy za produkty, ktoś im płaci za czytanie, to wypadałoby chociaż pozory zachować. Aczkolwiek ja myślę, że czytają. Mimo wszystko nagród na forum jest całkiem sporo. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5900602 Napisano: 09.08.2014 22:18:37 w Wkurza mnie...
Ilona, ja to wiem, Ty to wiesz, ale czy organizator wie, że woda w butelce tyle nie kosztuje? Może to jakieś burżuje i piją tylko limited edyszon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5900558 Napisano: 09.08.2014 18:16:03 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ale się wkur**** emotka Z reguły nie gram w ABC, ale tak mi ciągle miga ten konkurs Żywca... Poszłam. Kupiłam zgrzewkę. Poprosiłam ekspedientkę żeby nabiła mi po 3 butelki na paragonie. Spoko, nie ma problemu, rozbiła zgrzewkę na 2 paragony. Doczłapałam do domu z 9 litrami wody. Wyciągam paragony a tam... na każdym napisane: woda 1 szt. 9 zł. Ku*** !

Też tak mam emotka
Wody czyste 1.000 * 6,60 emotka

I co, wysyłasz na ten paragon? Myślisz, że w razie wygranej zweryfikowaliby go pozytywnie? Jak ja nienawidzę tych Groszków i ABC Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5900554 Napisano: 09.08.2014 18:00:48 w Wkurza mnie...
Ale się wkur**** emotka Z reguły nie gram w ABC, ale tak mi ciągle miga ten konkurs Żywca... Poszłam. Kupiłam zgrzewkę. Poprosiłam ekspedientkę żeby nabiła mi po 3 butelki na paragonie. Spoko, nie ma problemu, rozbiła zgrzewkę na 2 paragony. Doczłapałam do domu z 9 litrami wody. Wyciągam paragony a tam... na każdym napisane: woda 1 szt. 9 zł. Ku*** ! Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5900545 Napisano: 09.08.2014 16:50:42 w Rossmann
iva, po Twoim wpisie to ja raczej obstawiam, że dostaniesz tonę wiadomości z pytaniem, czym w rossmanie się wygrywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5900533 Napisano: 09.08.2014 15:53:55 w Rossmann
strzalka88 napisał(a):

Ale ja jasno napisałam, że nie brałam udziału w ich konkursach. Zainteresowałam się teraz, bo kasjerki zachęcały do wzięcia udziału i dlatego też tam weszłam i zaczęłam przeglądać. Spytałam tylko czy jest to normalne Waszym zdaniem i tyle, skoro jak widać Wy jesteście "wyżeraczami" a ja początkująca. Ale już zrozumiałam, że na tym forum trzeba mieć sporo zapasu wazeliny i broń Boże nie napisać nic negatywnego.

To nie ściema, w rossmanie się wygrywa, nie jest to proste, bo zgłoszeń jest bardzo dużo, inwestujesz kasę i nikt Ci nie obiecuje, że Ci się zwróci. Twoje ryzyko. Normalne jest, że na listach zwycięzców często widzi się te same nazwiska. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5900531 Napisano: 09.08.2014 15:45:43 w Rossmann
strzalka88, na nas po prostu nie robi wrażenia powtarzające się nazwisko na liście... emotka Przecież to forum skupia konkursowiczów, ludzi, którzy grają dużo i w wielu konkursach. Ludzi, którzy wygrywają. Ci ludzie będą pojawiać się często, albo i częściej.

Szastanie nazwiskami nie jest fajną sprawą, nie chciałabyś, żeby ktoś wrzucił Twoje dane na forum z historią dotyczącą Twojej nieuczciwości. Tym bardziej mając jeden argument: coś musi być grane, bo ja nie wygrywam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5900494 Napisano: 09.08.2014 13:01:22 w Rossmann
strzalka88, jeśli to jest dla Ciebie podejrzane, to proponuję, wcale nie przeglądaj Groszkowych list laureatów emotka Ktoś dobrze pisze, wie co się w rossmanie sprzedaje to wygrywa. Nie doszukuj się spisków na siłę, żadna nowość, że jak ktoś umie pisać pod agencję, to będzie wygrywał, ot cała filozofia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5900319 Napisano: 08.08.2014 20:14:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
teodozja napisał(a):

https://www.faceb...m/niechciane?fref=nf

Nie wiem gdzie wkleić, bo to nie konkurs, ale tutaj dużo osób zobaczy. Może ktoś pomoże Panu Sułkowi?Liczy się każda złotówka. Produkty tez są mile widziane.

A w temacie to sprawdźcie sobie czy dostaliście meile o wygranej z selfi z Messim bo ja nie dostałam i pisałam do nich. Coś zapomina im się wszystko emotka

ja wygrałam 2 karty, ale mail był jeden... czy do każdej karty powinnam dostać osobnego? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5900284 Napisano: 08.08.2014 18:34:00 w Wkurza mnie...
asia670 napisał(a):

wkurza mnie to mało powiedziane emotka facet mojej córki/jeszcze nie mąż/.Przyleciałam do nich do Wlk.Brytanii na 3 tygodnie,bo mają kilkutygodniowe dziecko,żeby trochę córkę odciążyć/wiadomo o co chodzi,prawda?/I teraz poradźcie mi proszę,bo sytuacja wygląda tak: M.pracuje,/córka do urodzin dziecka też/,a poza pracą siedzi NON-STOP przed Tv,laptopem i tabletem,grając w gry,albo przerzucając 1500 kanałow w telewizji.Zachowuje sie jak gimnazjalista,a ma grubo po trzydziestce emotka Teraz ma 3 dni wolnego i spedza na fotelu lub kanapie z pilotem lub myszką 17 godzin dziennie,siedzi do 3 w nocy,spi do 10 i tak w kółko.Córka juz mi sie żaliła na niego w sms,powiedziała mi nawet,że dzwoniła do jego brata w tej sprawie.Nie wiem,co mam zrobić,bo marnie widzę ich przyszłość.Lubie M.,ale niestety zmieniłam o nim zdanie diametralnie i mam mu zamiar coś powiedzieć na koniec mojej wizyty,tylko nie bardzo wiem jak to zrobic?Bo ja pojadę,wróce do swoich spraw i będę się zamartwiała na odległość.A córka będzie potem wysłuchiwać....może macie jakieś dobre rady,bo najchętniej to dzis bym wróciła do domu...dobrze,że mąz tego nie widzi... emotka

To córka powinna się wziąć za niego a nie Ty. Twoje próby "naprawiania" tej relacji obrócą się przeciw Tobie. M. zakoduje sobie Ciebie jako wroga. Kiedy Twoja córka zwróci mu uwagę PO TWOJEJ INTERWENCJI pierwszy argument jaki usłyszy, będzie atakiem na Ciebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5900033 Napisano: 08.08.2014 10:37:31 w Rossmann
myszania napisał(a):

ankasss napisał(a):

niezłe macie przejścia z tymi nie wydawanymi paragonami, ja robię w 3 różnych rossmannach zakupy i nigdy mi się nie zdarzyło coś takiego. Babki zawsze czekają, aż wszystko się wydrukuje i wydają paragony. jeszcze informują o konkursie:)

Mam takie same doświadczenia emotka Ostatnio pani Kasjerka prawie z krzesła spadła jak jej wydrukowalo 8 dodtkowych niefiskalnych paragonów emotka

Mi teściowa kupowała PEPSI i wytłumaczyłam jej, że powinny jej wyskoczyć 2 paragony do każdej butelki. Zrozumiała. To samo powiedziała pani sprzedającej. Ona już nie wiedziała. Teściowa zadzwoniła, dała mi ekspedientkę do telefonu i jej tłumaczyłam o co chodzi i ile paragonów ma dać mojej teściowej, że te niefiskalne też są mi potrzebne. Generalnie dziewczyna była miła, tylko młodziutka, pewnie pracowała od niedawna i nie orientowała się o co chodzi. Bardziej mnie wkurzają sklepy, gdzie właściciel wiesza sobie szyld, że jest konkurs, ale już nie rozumie, że potrzeba na ten konkurs mieć paragon. I że kiedy kupuję produkt X, to na paragonie chcę mieć X a nie Y. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5899050 Napisano: 06.08.2014 08:21:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może na ślepo wpisują? Ja bym zrobiła zdjęcie opakowania,paragonu i zrzuty ekranu i wysłała do organizatora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5899006 Napisano: 05.08.2014 23:10:21 w Wkurza mnie...
baxter napisał(a):

martunik3 napisał(a):

arabela79 napisał(a):

A mnie wkurza, że jak ktoś wrzuca konkurs i podaje dwa linki, to ten pierwszy daje do regulaminu.
Często sprawdzam na komórce i mi zżera się przez te pdf transfer.

zgadzam się, ja w kompie mam tych pdf z regulaminami mnóstwo, po kilka tych samych emotka

mnie tez to bardzo wkurza, juz o tym kiedys pisalam emotka

Ja akurat się cieszę, bo zawsze wolę mieć REGULAMIN pod ręką, niż grafikę konkursową. Jak jestem w sklepie i zapominam co kupić to odpalam na telefonie e-konkursy i szybko znajduję potrzebne informacje. I wkurza mnie jedynie, kiedy zamiast na regulamin kliknę na link do grafiki/strony konkursowej emotka Choć przyznam, byłoby BARDZO MIŁO, gdyby te linki były jakoś opisane, żeby człowiek bez klikania wiedział, czy otworzy mu się regulamin, czy strona z konkursem. No właśnie, dlaczego tego nie ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5898750 Napisano: 05.08.2014 14:48:43 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

magnus napisał(a):

To nie jest zazdrość nagród emotka
Potrafiłabyś być ROK na forum i nie dodać ani 1 konkursu a po rozwiązaniu każdego szukać paragonów emotka
No mnie to wkurza jak nic emotka

Przecież wiem, drażnię się emotka (oui, to sarkazm był)
Wiesz, jak nie ma obowiązku, to po co dać coś od siebie? Brać, brać, brać, o to tylko chodzi. Afiszować się, poklasku szukać u rodziny, wpisem w mdw szpanować.
To już nawet nie bardzo wkurza, to smutne jest, zaraza umysłowa po prostu.
Za mało jakości, za dużo ilości w całej tej konkowej ludzkości.

Ja wcześniej wrzucałam dużo konkursów, od pewnego czasu coraz mniej. Wisienką na torcie były testy rimmela i tej maskary - doczytałam się, że było ich 1000. Nie wiem, ja w bazie konkursu znaleźć nie mogłam/nie mogę. Tymi maskarami chwalą się co chwila. Wiedziało o konkursie więc bardzo dużo osób. Ale nikt nie był na tyle łaskawy, by wrzucić do bazy. Pierdzielę taką imprezę, mi nie dają, ja nie dam nic więcej od siebie. Mam kilka znalezionych konkursów, 2 są bardzo fajne. I nie zamierzam (prawie) nikomu podać ich na tacy. Jak kto mi, tak ja jemu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5897881 Napisano: 03.08.2014 20:30:32 w SZUKAM....
Z czego te maskary Rimmel, co się tak nimi chwalą? Z wizażu jakiś kolejny test? Nie mogę znaleźć tego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5897826 Napisano: 03.08.2014 14:52:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

doris1 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

arabela79 napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja wrzucam kupony w Megaloterii jak jestem przy okazji w Lewiatanie ale jakoś nie wierzę w wygrana patrząc na tą kartonową urnę stojącą biednie na oknie emotka

Ja też wolałabym wbijanie paragonów elektroniczne/smsowe.
Ile kuponów mogło nie dotrzeć?
W ościennym mieście babka mi nie przyjmowała kuponów, bo jej urna stoi wysoko w magazynie...
Na nastepny raz odrazu mnie rozpoznała i też kazala zawieźć paragon do innego sklepu.
Czyli tak mało osób grało? emotka

ja co prawda w tej edycji nie grałam, ale robiłam zakupy i chciałam wrzucić paragony do urny, ale znajoma, pracująca w sklepie stwierdziła, żebym tego nie robiła i pojechała gdzieś indziej, bo tej urny i tak nikt nigdzie nie wyśle, ani nic. Poprzednie (ubiegłe edycje) poszły do kosza, a szkoda żeby tam się moje dane znalazły emotka

Powiedz, że to żart...

nie, niestety emotka powiedziała mi to tylko po "znajomości" ... w sumie do tej pory mam na biurku wypełnione kupony z tamtego sklepu... emotka

Ja jestem pewna, że urna z naszych DC od początku konkursu stoi ta sama - jest charakterystycznie wgnieciona i pęknięta ( w ogóle jakim cudem zbierają losy do uszkodzonej urny, z której przecież kupony mogą powypadać?). Nie wierzę, żeby co miesiąc każdą kolejną urnę celowo ktoś uszkadzał w taki sam sposób emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5897775 Napisano: 03.08.2014 09:29:44 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

jak to jest z tymi bonami smyk /empik jak nie chce wydac od razu 300 zł moge wielokrotnie robic zakupy w ramach tego samego kodu?

Chodzi Ci o te e-karty? Nie musisz wydawać całości. Ja sobie doładowałam konto na empik/smyk tymi kartami i kiedy potrzebowałam to robiłam jakiś zakup. Wtedy ściąga Ci z konta tyle ile wydałaś, reszta zostaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5897345 Napisano: 01.08.2014 14:18:31 w Rossmann
Co mam zrobić? Nie dostałam kodów na konkurs, wysłałam maila, po kilku dniach dostałam kody - wpisuję, pokazuje się komunikat, że kody błędne. Wysłałam znów maila, tym razem poszły też zrzuty ekranu. Żadnej odpowiedzi. Szlag mnie trafia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5897200 Napisano: 01.08.2014 10:06:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Maskara z wizażu, poczta polska Wyświetl w wątku >>
0 0