Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I co, wysyłasz na ten paragon? Myślisz, że w razie wygranej zweryfikowaliby go pozytywnie? Jak ja nienawidzę tych Groszków i ABC Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie ściema, w rossmanie się wygrywa, nie jest to proste, bo zgłoszeń jest bardzo dużo, inwestujesz kasę i nikt Ci nie obiecuje, że Ci się zwróci. Twoje ryzyko. Normalne jest, że na listach zwycięzców często widzi się te same nazwiska. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szastanie nazwiskami nie jest fajną sprawą, nie chciałabyś, żeby ktoś wrzucił Twoje dane na forum z historią dotyczącą Twojej nieuczciwości. Tym bardziej mając jeden argument: coś musi być grane, bo ja nie wygrywam. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wygrałam 2 karty, ale mail był jeden... czy do każdej karty powinnam dostać osobnego? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To córka powinna się wziąć za niego a nie Ty. Twoje próby "naprawiania" tej relacji obrócą się przeciw Tobie. M. zakoduje sobie Ciebie jako wroga. Kiedy Twoja córka zwróci mu uwagę PO TWOJEJ INTERWENCJI pierwszy argument jaki usłyszy, będzie atakiem na Ciebie. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi teściowa kupowała PEPSI i wytłumaczyłam jej, że powinny jej wyskoczyć 2 paragony do każdej butelki. Zrozumiała. To samo powiedziała pani sprzedającej. Ona już nie wiedziała. Teściowa zadzwoniła, dała mi ekspedientkę do telefonu i jej tłumaczyłam o co chodzi i ile paragonów ma dać mojej teściowej, że te niefiskalne też są mi potrzebne. Generalnie dziewczyna była miła, tylko młodziutka, pewnie pracowała od niedawna i nie orientowała się o co chodzi. Bardziej mnie wkurzają sklepy, gdzie właściciel wiesza sobie szyld, że jest konkurs, ale już nie rozumie, że potrzeba na ten konkurs mieć paragon. I że kiedy kupuję produkt X, to na paragonie chcę mieć X a nie Y. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja akurat się cieszę, bo zawsze wolę mieć REGULAMIN pod ręką, niż grafikę konkursową. Jak jestem w sklepie i zapominam co kupić to odpalam na telefonie e-konkursy i szybko znajduję potrzebne informacje. I wkurza mnie jedynie, kiedy zamiast na regulamin kliknę na link do grafiki/strony konkursowej Choć przyznam, byłoby BARDZO MIŁO, gdyby te linki były jakoś opisane, żeby człowiek bez klikania wiedział, czy otworzy mu się regulamin, czy strona z konkursem. No właśnie, dlaczego tego nie ma? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wcześniej wrzucałam dużo konkursów, od pewnego czasu coraz mniej. Wisienką na torcie były testy rimmela i tej maskary - doczytałam się, że było ich 1000. Nie wiem, ja w bazie konkursu znaleźć nie mogłam/nie mogę. Tymi maskarami chwalą się co chwila. Wiedziało o konkursie więc bardzo dużo osób. Ale nikt nie był na tyle łaskawy, by wrzucić do bazy. Pierdzielę taką imprezę, mi nie dają, ja nie dam nic więcej od siebie. Mam kilka znalezionych konkursów, 2 są bardzo fajne. I nie zamierzam (prawie) nikomu podać ich na tacy. Jak kto mi, tak ja jemu. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jestem pewna, że urna z naszych DC od początku konkursu stoi ta sama - jest charakterystycznie wgnieciona i pęknięta ( w ogóle jakim cudem zbierają losy do uszkodzonej urny, z której przecież kupony mogą powypadać?). Nie wierzę, żeby co miesiąc każdą kolejną urnę celowo ktoś uszkadzał w taki sam sposób Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi Ci o te e-karty? Nie musisz wydawać całości. Ja sobie doładowałam konto na empik/smyk tymi kartami i kiedy potrzebowałam to robiłam jakiś zakup. Wtedy ściąga Ci z konta tyle ile wydałaś, reszta zostaje Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane