Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi babka powiedziała tylko co odesłać, o nic nie pytała. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mam. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest, jest, wg mnie może być vanish+vanish, w końcu w regulaminie jest wymieniony Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja obecna. Już chyba nigdy nic... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są i płatne i bezpłatne, na androidzie sporo fajnych jest za darmo, zależy co lubisz, czego potrzebujesz. Ja korzystam sporo z Internetu więc przeglądarki, fb na komórkę itp. Jest skaner, zapisujący w pdf - musisz przejrzeć sobie sklep, na pewno trafisz na ciekawe aplikacje. Na start zainstaluj antywirusa Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo tam gdzie więcej nagród, tam i więcej chętnych Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak? Na mój konkursowy co wieczór, ok 22 dzwonili panowie. Umawiać się wiadomo na co Tylko Smolar miał ten numer, niezłe żarty się ich trzymają Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja po publikacji moich danych nie mogłam wejść już w grę - pojawia się komunikat, coś w stylu "halo! już swoje skarby znalazłeś, teraz szukaj w innym miejscu". Nie pamiętam dokładnie, ale tak czy inaczej zagrać już nie zagram. Ze swojego konta Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, maile. Ale czasem trzeba się o nie upominać, trzeba sobie samemu pilnować, dopytywać. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obstawiam, że im to wisi, skoro wiele razy wisi im nawet udowodniony plagiat, nagrodzenie ukradzionej pracy, zdjęcia, tekstu... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jeszcze nikt nie pisał do nich z pytaniem, kiedy wyniki? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z miłości do produktuikswspaniałości Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Połączyłaś sobie wcześniej konta? To z Empiku i ze Smyka? Masz tak jakby jeden rachunek? Jeśli tak, to pewnie, że możesz zapłacić. Być może informacja dotyczy promocyjnych produktów i chodzi o to, że promocyjny produkt nie łączy się z żadnym innym promocyjnym kodem rabatowym. Jak doładujesz to swoje konto, to masz tam normalnie pieniądze do płacenia, tak jakbyś miała tam mini rachunek bankowy i płaciła z niego. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie równe 3 zł. Generalnie to nie wiem jakim cudem ten sklep jeszcze istnieje, bo mają ceny dla szlachty. Np. Słonecznik na targu kosztuje 1,50 a w abc kupiłam za 2,80, bułka słodka w innych sklepach 1 zł, w abc 1,80. Gdyby nie konkurs w ogóle bym nie poszła po te wody. I jeszcze mi źle nabiła. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.