Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5925696 Napisano: 02.10.2014 21:51:23 w TESCO konkursy
maria1980 napisał(a):

donia7 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Ha! To ja Wam powiem kolejną teorię spiskową! Ja w columbicie wygrywam tylko na numery zarejestro wane (abonament) a nigdy na konkursowe startery emotka

haha o proszę emotka
a ja wygrałam ostatnio raybany na stater (ale starter przedłuzyłam o rok emotka )

Teraz zaczną się masowe przejścia z karty na abonament emotka

Powinnam dostać prowizję od każdej podpisanej umowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5925613 Napisano: 02.10.2014 18:44:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Edzia21, nawet samochód na konkurs kupiłaś? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5925607 Napisano: 02.10.2014 18:32:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

A ja z innej beczki dlaczego wszystkie konkursy promocyjne teraz związane są ze słodyczami emotka ? Powariowali.. Wedel, Milka, prince polo, Lubisie, chupa chupsy, ferrero, teraz widzę jeszcze ze bueno sie szykuje.. Oszaleje.... Chcą nas tuczyć na zimę xD

Eeee tam, ja na przykład mam dom wypchany podpaskami, żelami do higieny intymnej i tamponami. Nie mam już gdzie trzymać, więc kilka Venusów stoi w łazience na podłodze. Jak to mój szwagier powiedział, kiedy mąż postawił na stole 5 tych preparatów do higieny intymnej: "chyba mąż Ci daje małe aluzje" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5925443 Napisano: 02.10.2014 13:42:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Blendery z cukru kurier UPS chyba Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5925393 Napisano: 02.10.2014 12:25:26 w TESCO konkursy
ace napisał(a):

no cóż mnie Columbit też znów olał. I też go jeszcze nie rozgryzłam...

Bo to nie trzeba gryźć, to trzeba głaskać, miziać, smyrać po uszku, ewentualnie - ale to też niezbyt mocno - kąsać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5925391 Napisano: 02.10.2014 12:23:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

delvitto napisał(a):

a może ktoś chce kupić motor z Halls od pana Tomka?
http://otomoto.pl...ostawy-M4103376.html

To chyba prywatna sprawa konkursowiczów co robią z wygranymi przez siebie nagrodami emotka I po co to? emotka

strach się nagrodami chwalić, bo do urzędu skarbowego pewnie donosy idą. E-konkursowicz niezawodny w rozliczaniu (cudzych) nagród. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5925327 Napisano: 02.10.2014 11:19:42 w TESCO konkursy
Pozwól mi żyć w przeświadczeniu, że nie wygrałam na jednorazowe startery, bo mają super tajny system do wyłapywania takich numerów, a nie dlatego, że zgłoszenia były beznadziejne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5925323 Napisano: 02.10.2014 11:15:51 w TESCO konkursy
Ha! To ja Wam powiem kolejną teorię spiskową! Ja w columbicie wygrywam tylko na numery zarejestrowane (abonament) a nigdy na konkursowe startery emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5924998 Napisano: 01.10.2014 18:23:28 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

mi kiedyś stylista uwalił 30 cm końcówek emotka myślałam,że go zadźgam nożyczkami emotka

Dlatego ja sobie sama obcinam włosy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5924973 Napisano: 01.10.2014 17:53:46 w TESCO konkursy
izak1000 napisał(a):

staszek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Tradycyjnie columbit mnie olal

podpisuję się...

a taki piękny,dopieszczony,zniewalający i ambitny tekścik im posłałam emotka

A ja taki piękny, prosty, tak bardzo (nie)ambitny emotka
Za ambitny to mi nic nie dali, za durne rymy częstochowskie na temat tego jak jest fajnie i spoko i w ogóle dali mi kiedyś zmywarkę a teraz tablet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5924295 Napisano: 30.09.2014 16:00:18 w Biedronka
Twórczości mojego syna nie zrozumieli, jedyne czego żałuję, to tego, że nie zrobiłam sobie skanu tego rysunku, bo był nieźle poryty, w sam raz na lodówkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5924220 Napisano: 30.09.2014 14:09:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
sani06 napisał(a):

Koszulka z Biedronki- kurier Gls

i u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5924204 Napisano: 30.09.2014 13:50:33 w Biedronka
koper napisał(a):

Ktoś pisał wcześniej ile prac wpłynęło do nich.
Wygląda na to, że pan odbierze dzisiaj kilka tysięcy telefonów emotka emotka

To może ich zmotywuje do opublikowania listy. Tak mi się przypomniała reklama czekolady i na potrzeby zaistniałej sytuacji ktoś powinien zadzwonić do tego miłego pana i zapytać:
A Ty? Po ilu telefonach zdecydujesz na publikację listy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5924170 Napisano: 30.09.2014 13:02:55 w Czy informują/ informowali?
is77 napisał(a):

czy smsy z Columbita przychodzą hurtem i już pozamiatane czy jakoś jednostkowo? emotka

przeważnie szły za jednym zamachem Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5924073 Napisano: 30.09.2014 10:48:48 w Biedronka
Rany, jaka lawina hipokryzji emotka Tak sobie czytam tę dyskusję na temat Kiory, to co komu się należy, bo ma dzieci, albo ich nie ma, bo dorysował na obrazku kreskę, albo nie dorysował... jak to dobrze, że na forum są sami uczciwi gracze, walczący z doklejonym przez opiekuna ryżem na pracy! Brawa! Mój świat (konkursowy) od razu staje się piękniejszy wiedząc, że każdy punkt regulaminu jest skrupulatnie i dogłębnie weryfikowany przez e-żiri forumowe. Nie zapomnijcie wysłać protokołu do Kiory z rozpiską KOMU SIĘ NIE NALEŻY NAGRODA

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5924053 Napisano: 30.09.2014 10:12:35 w SZUKAM....
is77 napisał(a):

szukam odpowiedzi na pytanie: czy columbit dzwoni jak informuje o wygranej?
Dziś / jutro mają się rozwiązać vanishowe konkursy z tesco i c4, a ja jutro nie będę mogła odbierać telefonów

sms-y Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5924022 Napisano: 30.09.2014 09:13:19 w Wkurza mnie...
constanza napisał(a):

Wtrace sie w dyskusje o facetach. Czytalam ostatnio taki artykuł z Toiego Stylu czy z Pani pt. Bajka byla krótka. Byly tam opisane historie trzech kobiet, ktore rozstały sie ze swoimi facetami z roznych powodow - jeden zdradził, drugi po prostu tylko kochał nie zwracając uwagi na problemy, a trzeci jeszcze tam cos. Na koniec zrobiono test , napisano.: "zostałaś ze swoim facetem, minelo 10 lat,czy widzisz szczesliwa kobietę?kazda z nich powiedziala, ze nie. Takze Anonima pomysl czy Ty bylabym szczesliwa z tym facetem za 10,15, 20 lat bo przed Wami byloby cale zycie. Czy warto sobie fundować na tyle lat taki psychiczny rollercoaster?wydaje mi sie, ze nie warto. Bo szczerze mowiac jesli on po zdradzie mowi, ze nie wie ktora wybrac to... emotka
Takze kochana, zawalcz o siebie! Nie o niego, nie o Was a wlasnie najpierw o siebie. I bierz sie szybko w garsc emotka czas mu utrzeć nosa emotka
I wlasnie tak w temacie jak mnie wkurzaja faceci, ktorzy mysla ze sa pępkiem swiata a kobieta bez nich zginie emotka

Ja sobie zadałam podobne pytanie przy moim poprzednim facecie. Byliśmy długo, byliśmy zaręczeni i im bliżej było do wielkiego dnia tym ja miałam więcej wątpliwości. No i niestety wypadł negatywnie w teście: Czy ja chcę żeby moje dzieci miały go za ojca? Człowiek jest jak plastelina, może na wiele spraw przymknąć oczy, może wiele razy wybaczyć. Ale dla mnie decydującym argumentem było to, jaki los ja - jako matka zafunduję moim dzieciom (decydując jakiego będą miały ojca). Tak więc, Anonima, pomyśl, czy za kilka lat Twoje największe szczęście, które masz chronić i bronić - dziecko - powinno brać przykład z kolesia porzucającego swoją partnerkę, bo tak mu wygodniej. I wiesz, dobrze, że Ci tak powiedział, że sprawił ból, bo powinnaś być wściekła, pokazać mu środkowy palec i zamiast rozczulać się to krzyczeć, trzaskać drzwiami i rzucać w niego nożami. Ty nie musisz udowadniać ani sobie, ani jemu, że jesteś lepsza/najlepsza. Odetnij się od niego, jego życia i wymagań i stwórz własne cele, obierz nowy kurs. Stawiaj sobie małe wyzwania, żeby na razie zająć czymś myśli, może jakiś konkurs Cię zainteresuje i skupisz się na nim? Może weź się za mycie okien, pranie dywanu. Albo idź do schroniska i zabierz psiaka na spacer. Nie wiem czy masz kota, ale koty rewelacyjnie łagodzą stres. Jak chcesz to ja mam kilka, zapraszam na kocią terapię emotka Ooo, albo obejrzyj Dextera, to też nieźle odmóżdża i nie obciąża zwojów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5923954 Napisano: 29.09.2014 22:37:45 w Wkurza mnie...
Lamay napisał(a):

Wkurza mnie, że zawsze staram się czytać regulaminy w miarę dokładnie, ale w ostatnim konkursie umknęło mi, że należy mieć ukończone 25 lat, chociaż przeważnie jest to 18 ;x Na domiar złego w nim wygrałam... emotka

Ja mam 25 z zapasem kilku lat, więc mogę przejąć nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5923787 Napisano: 29.09.2014 15:23:00 w Czy informują/ informowali?
marzenier napisał(a):

Czy ten Columbit,to zawsze tak czeka do tej godziny zero:)
Nie ma szans,że mi poprawi humor w poniedziałek emotka
Tudzież mi go popsuje emotka

sms-y pójdą w ostatnich sekundach przewidywanego terminu emotka a nagrody ostatniego dnia przewidywanego terminu zostaną wysłane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5923767 Napisano: 29.09.2014 14:52:51 w Pomocy!!!!
maria1980 napisał(a):

z czego startery od razu pozwalają na wysłanie sms premium ?
Tzn bez doładowywania itp ?
Do tej pory miałam tylko z plusa

Nie wiem jak teraz, ale jeszcze niedawno kupowałam z orange i nie było nigdy problemów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0