Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinnam dostać prowizję od każdej podpisanej umowy Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eeee tam, ja na przykład mam dom wypchany podpaskami, żelami do higieny intymnej i tamponami. Nie mam już gdzie trzymać, więc kilka Venusów stoi w łazience na podłodze. Jak to mój szwagier powiedział, kiedy mąż postawił na stole 5 tych preparatów do higieny intymnej: "chyba mąż Ci daje małe aluzje" Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo to nie trzeba gryźć, to trzeba głaskać, miziać, smyrać po uszku, ewentualnie - ale to też niezbyt mocno - kąsać. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
strach się nagrodami chwalić, bo do urzędu skarbowego pewnie donosy idą. E-konkursowicz niezawodny w rozliczaniu (cudzych) nagród. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego ja sobie sama obcinam włosy Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja taki piękny, prosty, tak bardzo (nie)ambitny
Za ambitny to mi nic nie dali, za durne rymy częstochowskie na temat tego jak jest fajnie i spoko i w ogóle dali mi kiedyś zmywarkę a teraz tablet Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To może ich zmotywuje do opublikowania listy. Tak mi się przypomniała reklama czekolady i na potrzeby zaistniałej sytuacji ktoś powinien zadzwonić do tego miłego pana i zapytać:
A Ty? Po ilu telefonach zdecydujesz na publikację listy? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeważnie szły za jednym zamachem Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sms-y Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sobie zadałam podobne pytanie przy moim poprzednim facecie. Byliśmy długo, byliśmy zaręczeni i im bliżej było do wielkiego dnia tym ja miałam więcej wątpliwości. No i niestety wypadł negatywnie w teście: Czy ja chcę żeby moje dzieci miały go za ojca? Człowiek jest jak plastelina, może na wiele spraw przymknąć oczy, może wiele razy wybaczyć. Ale dla mnie decydującym argumentem było to, jaki los ja - jako matka zafunduję moim dzieciom (decydując jakiego będą miały ojca). Tak więc, Anonima, pomyśl, czy za kilka lat Twoje największe szczęście, które masz chronić i bronić - dziecko - powinno brać przykład z kolesia porzucającego swoją partnerkę, bo tak mu wygodniej. I wiesz, dobrze, że Ci tak powiedział, że sprawił ból, bo powinnaś być wściekła, pokazać mu środkowy palec i zamiast rozczulać się to krzyczeć, trzaskać drzwiami i rzucać w niego nożami. Ty nie musisz udowadniać ani sobie, ani jemu, że jesteś lepsza/najlepsza. Odetnij się od niego, jego życia i wymagań i stwórz własne cele, obierz nowy kurs. Stawiaj sobie małe wyzwania, żeby na razie zająć czymś myśli, może jakiś konkurs Cię zainteresuje i skupisz się na nim? Może weź się za mycie okien, pranie dywanu. Albo idź do schroniska i zabierz psiaka na spacer. Nie wiem czy masz kota, ale koty rewelacyjnie łagodzą stres. Jak chcesz to ja mam kilka, zapraszam na kocią terapię Ooo, albo obejrzyj Dextera, to też nieźle odmóżdża i nie obciąża zwojów. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam 25 z zapasem kilku lat, więc mogę przejąć nagrodę Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sms-y pójdą w ostatnich sekundach przewidywanego terminu a nagrody ostatniego dnia przewidywanego terminu zostaną wysłane Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem jak teraz, ale jeszcze niedawno kupowałam z orange i nie było nigdy problemów Wyświetl w wątku >>