Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5931132 Napisano: 15.10.2014 13:43:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kosmetyki Syoss C4 Gls Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5930801 Napisano: 14.10.2014 20:37:51 w Wkurza mnie...
Monikar, ale prawdopodobnie fanpage prowadzi jakiś student, który ma wywalone i jedyne czego chce na "swojej" tablicy to święty spokój. Przecież zawsze na fb odpisują na odwal, albo kasują. I jedyne co się pojawia na zasadzie kopiuj-wklej, to, że wszystko jest zgodne z regulaminem, albo że odsyłają do regulaminu. Teraz tam nie gram, ale w kilku konkursach napatrzyłam się na ich praktyki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5930622 Napisano: 14.10.2014 13:47:27 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jak bardzo czegoś chcę, to tego nie mam, a jak już tego nie chcę, to tym bardziej nie mam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5929253 Napisano: 11.10.2014 00:11:32 w Konkursy ABC
zaczytana-pola napisał(a):

Dziwne te dyskusje. W Regulaminie jest:

Warunkiem udziału w Konkursie jest zakup 2 produktów promocyjnych Milka LU 87g lub Milka TU 87g oraz
dowolna czekolada Milka 100g(w sumie 2 produkty promocyjne) na jeden paragon, o których mowa w ust.1. Jednym z zakupionych produktów musi być Milka LU 87g lub Milka TU 87g

Tak jest dzisiaj. Wczoraj ten punkt wyglądał inaczej. Ja mam produkty kupione na zasadach, które widniały pierwszego dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5928803 Napisano: 10.10.2014 11:11:57 w Konkursy ABC
Ok, udało mi się, mam regulamin wczorajszy. Tylko czy jest sens wydzwaniać do nich, czy pisać? O 6 zł? W sumie pewnie udałoby się osiągnąć tyle, że agencja zapamięta sobie marudzącego klienta. A żeby im się ta Milka odbiła czkawką. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5928790 Napisano: 10.10.2014 11:04:27 w Konkursy ABC
weronetka napisał(a):

Ma ktos zapisany wczorajszy regulamin?

Ja mam na telefonie - zapisał mi się wczorajszy regulamin. Ale nie wiem jak go z tego telefonu wyciągnąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5928788 Napisano: 10.10.2014 11:01:32 w Konkursy ABC
Nie no ręce opadają, zmienili regulamin w czasie trwania konkursu emotka i co ja mam zrobić z tym paragonem? Dlaczego ja mam płacić za ich widzimisię? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5928589 Napisano: 09.10.2014 19:59:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
strzalka88 napisał(a):

Jak się jest takim pesymistą jak ja to odechciewa się wszystkiego emotka )) A jak się jest beztalenciem i nie ma się znajomych co będą głosować to co począć? emotka

Tesz zaszczelić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5928533 Napisano: 09.10.2014 17:56:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
strzalka88 napisał(a):

Życie nigdy nie było i nie będzie sprawiedliwe... Ale czytając ten temat można skutecznie zniechęcić się do jakichkolwiek konkursów emotka

Dlaczego do jakichkolwiek? Ewentualnie do loterii. Przecież konkurs kreatywny a loteria to zupełnie inne dziedziny konkursowania. Wystarczy oszacować szanse - nie mam szans w loterii, to produkuję hasła, nie mam szans wyprodukować haseł, to inwestuję kasę w loterię, nie mam szans w loterii ani w kreatywnych, to wybieram konkursy na głosy. Dla każdego coś się znajdzie emotka I to w sumie jest fajne, bo np pan Tomasz skupiając się na loterii, nie robi mi konkurencji w kreatywnych. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5928352 Napisano: 09.10.2014 11:38:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
marget2013 napisał(a):

Ma ktoś pomysł jak wyeliminować z gry tego nieuczciwego konkurenta? emotka
Ja już dawno odpuściłam sobie loterie z samymi paragonami, szkoda kasy emotka

zaszczelić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5928166 Napisano: 08.10.2014 22:14:09 w Kaufland konkursy
maria1980 napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

maria1980 napisał(a):

(...) no dobra , przyznaję się zapomniałam o kropce emotka

emotka

emotka emotka emotka

Jak mugol ,albo jeszcze gorzej emotka jest mi wstyd emotka emotka emotka

Ja myślę, że to raczej jazda na pamięć, po remontowanych drogach emotka masz zakodowany jakiś system i nie zwracasz uwagi na znaki (z regulaminu). Czyli nie jak mugol a jak konkursoholik. Najwyższa pora przestać Ci grać (czytaj: dać wygrać innym) emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5928124 Napisano: 08.10.2014 20:55:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jest imię, nazwisko i miejsce zamieszkania. To teraz będą też anonimowe donosy do skarbówki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5928034 Napisano: 08.10.2014 18:20:32 w SZUKAM....
xjustx napisał(a):

Czy jest ktoś, kto wygrał nagrodę w konkursie bnp paribas wyspa skarbów? Zgodnie z wiadomością od nich wygrałam tablet, teraz napisali mi, że przypominają o wygranej w postaci 200 zł i wciąż nie otrzymali ode mnie numeru konta w bnp paribas emotka

A o co grałaś? O tablet czy o pieniądze?
Ja też miałam zamieszanie, grałam o Ipoda, w wiadomości napisali mi, że wygrałam tablet, a na grafice konkursowej miałam pieniądze. emotka Napisałam, poprosiłam o wyjaśnienie i odpisali, że faktycznie mam to o co grałam - czyli Ipoda.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5927625 Napisano: 07.10.2014 21:30:46 w Wkurza mnie...
asiakali napisał(a):

Konkurs Venus...gdzie ja mam dodać pracę konkursową!? "Za to cenię Venus" kliknij "Zobacz więcej". Następnie wybierz "Dodaj pracę"...ale ja nie widzę tej opcji "dodaj pracę"!!! Help ! emotka

Bo ta opcja pojawi Ci się dopiero jak wyślesz sms z kodem i dostaniesz zwrotkę, poczekaj chwilę i ewentualnie odśwież stronę. Ten numer, z którego wyślesz musi być wcześniej zweryfikowany w aplikacji. I mnie się tak udało za 3 podejściem...
Ewentualnie, jest teraz jakaś opcja z wgraniem skanu paragonu - nie korzystałam z niej, nie wiem jak działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5927587 Napisano: 07.10.2014 20:26:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To jest najbardziej pokręcony konkurs z jakim miałam do czynienia. Aplikacja jeszcze gorsza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5927464 Napisano: 07.10.2014 15:23:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

W konkursie Venus jest zapis w reg."jeden uczestnik,moze wygrać tylko jedną nagrodę"czyli,jeżeli juz wygrałam kosmetyki,to nie mam co liczyć na cos większego emotka ,nie moge też wyskać kolejnego zgłoszenie bo:"z jednego numery mozna dokonać tylko jednego zgłoszenia"czyli co?
Czyli potem te głowniejsze fanty,wybierane sa z tych wszystkich zgłoszeń z pominięciem tych co wygrały juz kosmetyki emotka
Zakręcone to trochę
Wychodzi na to,ze lepiej sie wstrzymać z wysyłaniem zgłoszenia emotka

Pisałam do nich w tej sprawie na początku konkursu - napisali mi wtedy, że wygranie zestawu kosmetyków nie wyklucza wygrania nagrody głównej - tak jakby traktowali te 2 rozgrywki oddzielnie. Podobno na koniec konkursu mają jeszcze raz wybierać, z CAŁEJ ZGŁOSZONEJ PULI nagrody główne, nie patrząc czy zgłoszenie już zostało wcześniej nagrodzone kosmetykami. Logiki zero, bo wynika z tego, że albo na przekór regulaminowi można wygrać 2 nagrody, albo kosmetyki za 50 zł zgarniają (wg komisji) najlepsze hasła, a nagrody główne za 2 tys. dostaną odrzuty z pierwszego przesiewu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5927188 Napisano: 06.10.2014 21:25:18 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Wkurzają mnie takie bzdury:

http://natemat.pl...robia-to-dziewczynki

Abp Gądecki ostrzega przed..."uczeniem chłopców, że winni sprzątać, a nie czekać, aż zrobią to dziewczynki"

O, a myślałam, że uczę syna odpowiedzialności a się okazało, że podpisałam na siebie wyrok "piekło" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5927046 Napisano: 06.10.2014 14:25:34 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

W związku ze śmiercią Ani Przybylskiej wkurza mnie zidiocenie ludzi na fb. (...)

Zupełnie nie rozumiem, o co Ci chodzi. Przecież to jest właśnie Facebook, wirtualny odpowiednik Faktu i innych gadzinówek. To tak, jakby mieć pretensje do stada baranów, że beczy. Beczy, bo taka jego natura i tyle. emotka
Najprostszy sposób tam nie wchodzić, albo/i znajomych, których się uważa za idiotów, wypierniczyć ze znajomych. emotka
Jeden powód do wkurzania mniej będzie...

No właśnie ja przy każdym takim wydarzeniu uszczuplam listę znajomych o kilka nazwisk. Mnie nie irytuje sam fb, przeciwnie, cieszę się, że jest, bo naprawdę ułatwił mi kontakt z wieloma osobami, kiedy sama zostałam "uziemiona", kiedy oni wyjechali za granicę itp. Irytuje mnie sam fakt, że ludzie, po których spodziewałabym się szczyptę rozumu więcej dają się ponieść fali celebrowania czyjejś śmierci. Kiedy już mi się wydaje, że mam mocno zweryfikowaną listę znajomych, nagle jakaś grupa zaskakuje mnie kolejnym idiotycznym zachowaniem.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5926947 Napisano: 06.10.2014 10:58:43 w Wkurza mnie...
W związku ze śmiercią Ani Przybylskiej wkurza mnie zidiocenie ludzi na fb. Wchodzę, a tam co drugi znajomy wrzuca jakieś e-znicze i e-łzy, ponieważ odeszła znana aktorka. Wszystko okraszone jest linkami do jej zdjęć i masowym polubianiem fan page. Paradoksalnie takie zachowanie świadczy nie o empatii a o znieczulicy. Bo kiedy odchodzą bliscy, mąż, ojciec, brat - to ludzie nie wrzucają sobie e-zniczy, przeżywają to raczej w ciszy, bo faktyczny smutek wiąże się z wyciszeniem, brakiem ochoty żeby w ogóle odpalać fb. To nie tak, że mnie nie poruszyła ta śmierć. Poruszyła, ale dlatego, że odeszła żona i matka, że jej rodzina przeżywa dramat. Te wszystkie e-znicze to jest zbezczeszczenie jej pamięci. Takie smucenie się na pokaz. Fb wymaga. A już jutro pójdzie wianuszek do oznaczania znajomych i ktoś będzie chciał się dorabiać na fan page. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5926021 Napisano: 03.10.2014 14:42:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Mikser z Vanisha, kurier dpd, ostatni etap. Jest też pościel, brak fartucha jeszcze Wyświetl w wątku >>
0 0