Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jest dzisiaj. Wczoraj ten punkt wyglądał inaczej. Ja mam produkty kupione na zasadach, które widniały pierwszego dnia. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam na telefonie - zapisał mi się wczorajszy regulamin. Ale nie wiem jak go z tego telefonu wyciągnąć Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tesz zaszczelić Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlaczego do jakichkolwiek? Ewentualnie do loterii. Przecież konkurs kreatywny a loteria to zupełnie inne dziedziny konkursowania. Wystarczy oszacować szanse - nie mam szans w loterii, to produkuję hasła, nie mam szans wyprodukować haseł, to inwestuję kasę w loterię, nie mam szans w loterii ani w kreatywnych, to wybieram konkursy na głosy. Dla każdego coś się znajdzie I to w sumie jest fajne, bo np pan Tomasz skupiając się na loterii, nie robi mi konkurencji w kreatywnych. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaszczelić Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja myślę, że to raczej jazda na pamięć, po remontowanych drogach masz zakodowany jakiś system i nie zwracasz uwagi na znaki (z regulaminu). Czyli nie jak mugol a jak konkursoholik. Najwyższa pora przestać Ci grać (czytaj: dać wygrać innym)
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A o co grałaś? O tablet czy o pieniądze?
Ja też miałam zamieszanie, grałam o Ipoda, w wiadomości napisali mi, że wygrałam tablet, a na grafice konkursowej miałam pieniądze. Napisałam, poprosiłam o wyjaśnienie i odpisali, że faktycznie mam to o co grałam - czyli Ipoda.
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo ta opcja pojawi Ci się dopiero jak wyślesz sms z kodem i dostaniesz zwrotkę, poczekaj chwilę i ewentualnie odśwież stronę. Ten numer, z którego wyślesz musi być wcześniej zweryfikowany w aplikacji. I mnie się tak udało za 3 podejściem...
Ewentualnie, jest teraz jakaś opcja z wgraniem skanu paragonu - nie korzystałam z niej, nie wiem jak działa. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisałam do nich w tej sprawie na początku konkursu - napisali mi wtedy, że wygranie zestawu kosmetyków nie wyklucza wygrania nagrody głównej - tak jakby traktowali te 2 rozgrywki oddzielnie. Podobno na koniec konkursu mają jeszcze raz wybierać, z CAŁEJ ZGŁOSZONEJ PULI nagrody główne, nie patrząc czy zgłoszenie już zostało wcześniej nagrodzone kosmetykami. Logiki zero, bo wynika z tego, że albo na przekór regulaminowi można wygrać 2 nagrody, albo kosmetyki za 50 zł zgarniają (wg komisji) najlepsze hasła, a nagrody główne za 2 tys. dostaną odrzuty z pierwszego przesiewu. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O, a myślałam, że uczę syna odpowiedzialności a się okazało, że podpisałam na siebie wyrok "piekło" Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie ja przy każdym takim wydarzeniu uszczuplam listę znajomych o kilka nazwisk. Mnie nie irytuje sam fb, przeciwnie, cieszę się, że jest, bo naprawdę ułatwił mi kontakt z wieloma osobami, kiedy sama zostałam "uziemiona", kiedy oni wyjechali za granicę itp. Irytuje mnie sam fakt, że ludzie, po których spodziewałabym się szczyptę rozumu więcej dają się ponieść fali celebrowania czyjejś śmierci. Kiedy już mi się wydaje, że mam mocno zweryfikowaną listę znajomych, nagle jakaś grupa zaskakuje mnie kolejnym idiotycznym zachowaniem. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane