Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież ten tablet jest tak szajski, że lepiej trafić jeden zestaw niż 3 samsungi. Wiele kobiet zakochało się w tych akcesoriach Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uprzejmie proszę nie atakować Dextera, na mnie ta twarz działa kojąco, a mąż nie chce się zgodzić na tysiąc operacji plastycznych, żeby zrobić się na ten obraz i podobieństwo.
Ps. ewentualnie mogę Ci zrobić tę przyjemność i z mojego awatara będzie zerkać na Ciebie roznegliżowany Hugh Jackan Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to to to. jeszcze jakby było mało, kupiłam wczoraj Cin&Cin na konkurs i się nim uraczyłam. A jak się uraczyłam to poczułam taki przypływ weny, że wysłałam na kilka konkursów. Na pralki szły bez numerów paragonów, na palmę o pralce, na cin cin po włosku (nie znam włoskiego) Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież tam od początku nagradzali chłam Dlatego ja jak pisałam to wybierałam sobie dzień i słałam oporowo, tyle durnych haseł ile miałam siłę wystukiwać na klawiaturze. Tam się liczy ilość a nie jakość - im więcej wyślesz, tym większa szansa, że Cię wybio.... yyy wylosują Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mało to takich wariatów? Kradną zdjęcia, kradną dane... Zgłoś profil, jest tam opcja "ta osoba się pode mnie podszywa" czy jakoś tak, myślę, że zaraz go zablokują. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eh, jak to wytłumaczyć facetowi? Yyy kolor dojrzałego pomidora byłby ok Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak dla mnie kolor nadal rażący. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba każdy wie, że Edzia tapetuje sobie sypialnię promocyjnymi opakowaniami i pyta, żeby upewnić się że nie będzie musiała unicestwiać swojego dzieła no weź, kupujesz te produkty, wylepiasz nimi pokoje a nagle dzwoni pani z agencji i mowi: Edzia, tapeta do zerwania, będziemy Cię weryfikować Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
opcja 1: jesteś gupia bo wierzysz, że coś wygrasz
/
opcja 2: wygrałaś? gupi to ma zawsze szczęście
Dobrze, że są na świecie również ynteligentni ludzie, dobrze, że ten kraj zbudowano na silnym fundamencie z mądrości i wiary. Na całe szczęście ci mądrzy nie są gupi i nie dają się nabrać na konkursy. I fakt, że gupi ma nagrody, jest mocnym argumentem podtrzymującym teorię, że gupi ma zawsze szczęście. Elementem komicznym w całej tej sytuacji jest jedynie to, że gupi jednak ma, a ynteligentny nie ma. Ot taki paradoks Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Próżność niejedno ma imię.
co za pusta kobieta, szczyt marzeń to jakieś buty czy wycieczka na malediwy, a jak kogoś na to stać to narzeka że nie stać go jeszcze na podróże na stacje kosmiczną co weekend
Takie idiotki można spotkać niemal na każdym kroku.
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież przyjaciele organizatora już dawno poinformowani komu rower, komu aparat... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie martw się, numer kiedyś należał do kogoś, równie dobrze mógł dzwonić komornik, albo miła pani z ofertą rewelacyjnych maszynek całkowicie za darmo Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.