Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5946407 Napisano: 21.11.2014 23:25:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

monikar napisał(a):

katrin1 napisał(a):

A co ma wieksze wziecie u was tablet czy tupperware? Badam konkurencję emotka

ja gram o zestaw emotka

O ty niedobra emotka

miałam nadzieję, że tylko ja będę grać o zestaw emotka

Przecież ten tablet jest tak szajski, że lepiej trafić jeden zestaw niż 3 samsungi. Wiele kobiet zakochało się w tych akcesoriach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5946404 Napisano: 21.11.2014 23:20:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

katrin1 napisał(a):

A co ma wieksze wziecie u was tablet czy tupperware? Badam konkurencję emotka

ja gram o zestaw emotka

I ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5945794 Napisano: 20.11.2014 19:06:22 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

Chyba wszystko- nawet awatar zezowetego kota emotka

Uprzejmie proszę nie atakować Dextera, na mnie ta twarz działa kojąco, a mąż nie chce się zgodzić na tysiąc operacji plastycznych, żeby zrobić się na ten obraz i podobieństwo.

Ps. ewentualnie mogę Ci zrobić tę przyjemność i z mojego awatara będzie zerkać na Ciebie roznegliżowany Hugh Jackan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5945631 Napisano: 20.11.2014 14:34:19 w Wkurza mnie...
Ja nawet nie miałam siły płakać nad swoją wczorajszą mieszanką kreatywności, fantazji i słowotoku. Zmieniam numery, dokupuję paragony i zaczynam te konkursy od nowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5945609 Napisano: 20.11.2014 13:59:24 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

wkurza mnie konkursowy przestój emotka

o to to to. jeszcze jakby było mało, kupiłam wczoraj Cin&Cin na konkurs i się nim uraczyłam. A jak się uraczyłam to poczułam taki przypływ weny, że wysłałam na kilka konkursów. Na pralki szły bez numerów paragonów, na palmę o pralce, na cin cin po włosku (nie znam włoskiego) emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5945059 Napisano: 19.11.2014 14:00:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mi się udało trafić 2 razy i powiem tyle... wysłałam kilkadziesiąt jak nie więcej haseł między 23 a 24. Hasła durne, byle jakie, 4 słowa o niczym. I mnie "wybrali". Jedyne co mnie wkurza, to że te hasła są podpisane moim nazwiskiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5945048 Napisano: 19.11.2014 13:48:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

też macie wrażenie, że coraz głupsze hasła nagradzają w stopwariatom? Chyba już nie chce im się tego czytać...

Przecież tam od początku nagradzali chłam emotka Dlatego ja jak pisałam to wybierałam sobie dzień i słałam oporowo, tyle durnych haseł ile miałam siłę wystukiwać na klawiaturze. Tam się liczy ilość a nie jakość - im więcej wyślesz, tym większa szansa, że Cię wybio.... yyy wylosują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5944281 Napisano: 18.11.2014 11:29:38 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie, że ktoś założył na FB fałszywy profil na moje dane emotka

Mało to takich wariatów? Kradną zdjęcia, kradną dane... Zgłoś profil, jest tam opcja "ta osoba się pode mnie podszywa" czy jakoś tak, myślę, że zaraz go zablokują. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5944193 Napisano: 17.11.2014 23:24:07 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Czerwień faluńska. O taką mi chodzi. Umie ktoś przełożyć na męski? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5944165 Napisano: 17.11.2014 21:41:38 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Kolor bardziej czerwony, niż różowy, stonowany. Po prostu niech tak nie razi emotka

Eh, jak to wytłumaczyć facetowi? Yyy kolor dojrzałego pomidora byłby ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5943759 Napisano: 17.11.2014 12:44:29 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
marta_1234 napisał(a):

pionas napisał(a):

kosztelka napisał(a):

Mnie razi ten czerwony kolor czcionki:
https://www.e-kon....info/_rwd/konkursy/

może teraz wygląda to lepiej? emotka

Moim zdaniem już jest lepiej. Wczesniej była za bardzo jaskrawo.

Jak dla mnie kolor nadal rażący. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5943700 Napisano: 17.11.2014 11:10:48 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Faktycznie, patrzę teraz na komputerze a czcionka wali po oczach i oślepia jak zęby Wolińskiego. Trochę bardziej stonowany odcień byłby lepszy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5943643 Napisano: 16.11.2014 23:35:48 w Czy informują/ informowali?
poprostuanette napisał(a):

venus infoemował juz za konkurs smsowy?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5943621 Napisano: 16.11.2014 21:24:15 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Nie lubię zmian, ale te są w miarę przyswajalne.

Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5943469 Napisano: 15.11.2014 23:43:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

nie jestem nadgorliwa, a raczej życzliwa. edzia zapytała, to jej grzecznie odpowiedziałam. a co kto zbiera i dlaczego to mnie średnio interesuje emotka

Chyba każdy wie, że Edzia tapetuje sobie sypialnię promocyjnymi opakowaniami i pyta, żeby upewnić się że nie będzie musiała unicestwiać swojego dzieła emotka no weź, kupujesz te produkty, wylepiasz nimi pokoje a nagle dzwoni pani z agencji i mowi: Edzia, tapeta do zerwania, będziemy Cię weryfikować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5943346 Napisano: 15.11.2014 13:28:02 w WC - rozmowy o wszystkim
Tak czy inaczej, wychodzi, że konkursowicz jest zawsze głupi, bo:

opcja 1: jesteś gupia bo wierzysz, że coś wygrasz
/
opcja 2: wygrałaś? gupi to ma zawsze szczęście

emotka

Dobrze, że są na świecie również ynteligentni ludzie, dobrze, że ten kraj zbudowano na silnym fundamencie z mądrości i wiary. Na całe szczęście ci mądrzy nie są gupi i nie dają się nabrać na konkursy. I fakt, że gupi ma nagrody, jest mocnym argumentem podtrzymującym teorię, że gupi ma zawsze szczęście. Elementem komicznym w całej tej sytuacji jest jedynie to, że gupi jednak ma, a ynteligentny nie ma. Ot taki paradoks emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5943339 Napisano: 15.11.2014 13:09:20 w WC - rozmowy o wszystkim
joan, jak zwykle komentarze pod artykułem najlepsze emotka

Próżność niejedno ma imię.

co za pusta kobieta, szczyt marzeń to jakieś buty czy wycieczka na malediwy, a jak kogoś na to stać to narzeka że nie stać go jeszcze na podróże na stacje kosmiczną co weekend

Takie idiotki można spotkać niemal na każdym kroku.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5943102 Napisano: 14.11.2014 15:53:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

deva napisał(a):

marzenier napisał(a):

Wkurza mnie to Venus !
Na fc jakiś secret service,nie odp.na pytania itp..
Napisali by chociaż "słuchajcie wyniki w poniedziałek wiec siatafakap" emotka emotka

przecie zgłoszenia były tak niskich lotów, że nagrody zostają dla organizatora emotka

Oj wypluń, bo wykraczesz

Przecież przyjaciele organizatora już dawno poinformowani komu rower, komu aparat... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5943003 Napisano: 14.11.2014 12:41:21 w Kaufland konkursy
ilus napisał(a):

u mnie się zgadza, bo akurat w to tylko grałam, a numer telefonu jest nowy... choć wolałabym, żeby zadzwonił teraz ktoś inny z zastrzeżonego, pozbyłabym się wyrzutów sumienia emotka

Nie martw się, numer kiedyś należał do kogoś, równie dobrze mógł dzwonić komornik, albo miła pani z ofertą rewelacyjnych maszynek całkowicie za darmo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5942983 Napisano: 14.11.2014 11:58:31 w Kaufland konkursy
Chyba losować emotka żartuję, wiem oczywiście, że wszystkie hasła będą przeczytane i drogą eliminacji wybiorą najlepsiejsze emotka Mam takie sam0 odczucie w kwestii konkurencji. Wyposzczeni konkursowicze rzucą się na te pralki niczym stado zombiaków na ostatniego żywego człowieka. Będziemy z obłędem w oczach chodzić po Kauflandzie, wyciągać ręce przed siebie i krzyczeć: puuuuur zaaaa trzyyyy pięęęęęćdziesiąąąąt.... Wyświetl w wątku >>
0 0