Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj nie złość się, napisałaś to w taki sposób jakbyś pisała scenariusz do Avengersów, sytuacja śmieszna, to się śmiejemy Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo w wypłacie były też monety, a jak wiadomo, wszystkiego człowiek nie strawi Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jaki sprawny fizycznie! Doczołgał się do portfela, zdjął go z stołu/łóżka/itp (tzn może ktoś ma nawyk wchodzenia do domu i zostawiania kilku tysięcy na podłodze, to wtedy z dywanu), wyciągnął kasę i bezszelestnie zjadł. Oczywiście w 3 minuty, bo 6-msc malca rzadko zostawia się bez opieki na pół dnia. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z licznych obserwacji - Matkę, która idzie na zakupy, podczas gdy dzieckiem zajmuje się Ojciec, najczęściej krytykują inne Matki, tyle, że te krytykujące nie idą nie dlatego, że nie chcą, a dlatego, że nie mogą (np. tata dziecka dużo pracuje poza domem, babcia daleko). Sytuacja zmusza je do permanentnej opieki nad latoroślą. Wykorzystują więc swoją niedolę do odgrywania Matki Polki, udręczonej, poświęcającej się skrajnie i wręcz absurdalnie dla... no właśnie? Dla kogo? Dla dziecka? Nie! Dla kreowania opinii na swój temat. Paradoksalnie, ta Matka Polka udręczona wyprzedziłaby w biegu po nowe szpilki tę Matkę niePolkę nieUdręczoną, gdyby tylko ktoś otworzył jej furtkę.
Wiele osób zapomina - Mama zrelaksowana = Mama szczęśliwa. Mama szczęśliwa = Dziecko szczęśliwe.
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wierzę, że może się przytrafić, bo mi mój własny, osobisty i prywatny kot, który zjadał w młodości wszystko, pożarł kiedyś paragon. Na całe szczęście w konkursie nie wygrałam i kotu się upiekło. Ale jak wygłodzone zwierzęta muszą mieć nasi forumowi przyjaciele, skoro chomiki i koty zjadają nawet paragony? Halo, pora darować sobie konkursy na godzinę i nakarmić zwierzaki. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nr 533 309... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niedawno trafiłam na artykuł o tv, gdzie całe stado matek-polek prześcigało się w komentarzach:
1. a moje dzieci to do 1 roku życia nie oglądały tv!
2. A moje to do drugiego!
3. A moje to do trzeciego, o! i mało tego, ja to nawet telewizora nie mam (bo i po co skoro siedzę przy komputerze całe dnie)
4. Tak? A ja nie mam telewizora, moje dziecko nie ogląda nic, zupełnie nic, nawet smartfonów nie mamy! Mało tego, wcale mu słodyczy nie daję!
5. O patrzcie ją! O moje nie ogląda, nie je słodyczy i od 3 roku życia na angielski chodzi.
6. hahaha moje to jak się urodziło to mu bajki po angielsku czytaliśmy! i po hiszpańsku! i czytaliśmy mu o tym, że telewizja i słodycze to zło! i on teraz sam wie!
Itd, itp... ciągnęło się w nieskończoność. To już nawet nie jest śmieszne, tylko przykre... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętam, była jakaś akcja dotycząca restauracji, w której pojawił się zakaz wprowadzania dzieci. Być może aż taki afisz nie był potrzebny, ale drobna aluzja, że to knajpa dla grup 18+ jest wg mnie bardzo ok. Jako matka nie poczułabym się urażona, wiem, że dzieci potrafią marudzić, gapić się na kogoś natrętnie itp więc należy szanować potrzebę ciszy innych ludzi. A obrażone babki rozkręciły na fb burzę z dyskryminacją w tle... Sama chętnie korzystałabym z oferty restauracji bezdzietnej, gdybym wyskoczyła z koleżanką na kawę... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Osobiście - wolę 12 godzin przerzucać węgiel niż znów "siedzieć z dzieckiem i nic nie robić" - parafrazując, niektóre osoby Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to samo, jakaś aluzja od życia, że powinnam trzymać się z dala od kuchni? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak wynika z regulaminu, ale kto ich tam wie Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahahaha jakiś forumowy tajniak
CSI e-konkursy, mamy swojego Hirejszjo Kejna Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Zgłoszenie należało wysłać w dniu zakupu.
2. Uczestnik miał sobie wybrać rodzaj nagrody - brak tej opcji.
3. Uczestnik wysyłający przez internet miał otrzymać maila potwierdzającego - brak maili.
4. Uczestnik miał prawo dopytać się o swoje zgłoszenia na podanego maila - brak odpowiedzi na te maile
5. Po pytaniach o zwrotki Organizator usuwa z regulaminu zapis, że zwrotki mają być.
6. Z autopsji - brak zwrotek=brak zapisania zgłoszenia w bazie (jeden mail od organizatora, że moich zgłoszeń nie ma)
Jeszcze jakieś spostrzeżenia? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Być może zostawiało się u Pana w sklepie, dawało mu kupon, on chował do szuflady - nie wiem, ja wysyłałam przez internet. Chodzi mi o analogowy sposób, wypisujesz ręcznie, oddajesz kupon. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Były jeszcze zgłoszenia urnowe, a te nie były potwierdzane mailem Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi na początku odpisywali, że nie ma moich zgłoszeń i proszą o wysłanie drugi raz. A zwrotek nie było i nie było i nie było, i pisałam, i pytałam, ale odpowiedzi od nich też już więcej nie było, i skoro już wszystko zaczęło znikać to dotknęło to również regulaminu, który pewnego dnia stracił punkt dotyczący maili zwrotnych Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.