Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5956407 Napisano: 16.12.2014 14:09:01 w Wkurza mnie...
0 0

zezowaty_kot

#5956378 Napisano: 16.12.2014 13:32:42 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

zezowaty_kot, a kto napisal, ze kasa byla na stole ?????

roztrzepana mamuska zostawila torebke w lozeczku, babcia uciela sobie komara a po potem posprzatala przezute resztki

NO UZYWAJCIE SOBIE DO WOLI PO MNIE - jakim prawem ktokolwiek ma prawo cokolwiek na tym forum napisac...

Oj nie złość się, napisałaś to w taki sposób jakbyś pisała scenariusz do Avengersów, sytuacja śmieszna, to się śmiejemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5956356 Napisano: 16.12.2014 12:59:24 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

ale jak zeżarł bez śladu, to jak wpadli, że to on, a nie ktoś z rodziny zachachmęcił kaskę? emotka

Bo w wypłacie były też monety, a jak wiadomo, wszystkiego człowiek nie strawi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5956347 Napisano: 16.12.2014 12:52:22 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

mikki85 napisał(a):

co tam paragony...

mojej znajomej kiedys wyparowala z portfela cala wyplata + trzynastka

wszyscy szukali zlodzieja domowego a tymczasem banknoty "pozarl" polroczny bobas niedopilnowany przez babcie

nie potrzeba chomika...

I nawet okruchów nie zostawił dla innych,bo ślad po pieniadzach zaginął, co za pazerny niemowlak i jaki duży musiał miec otwór gębowy i wielkie zęby, żeby zjeść wypłate i trzynastkę! To musiało być dziecko Shreka! Mikki, zazdroszczę wyobraźni emotka

I jaki sprawny fizycznie! Doczołgał się do portfela, zdjął go z stołu/łóżka/itp (tzn może ktoś ma nawyk wchodzenia do domu i zostawiania kilku tysięcy na podłodze, to wtedy z dywanu), wyciągnął kasę i bezszelestnie zjadł. Oczywiście w 3 minuty, bo 6-msc malca rzadko zostawia się bez opieki na pół dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5956303 Napisano: 16.12.2014 11:48:13 w WC - rozmowy o wszystkim
asiam napisał(a):

Niektórzy to jakby zapominają,że dziecko to ma najczęściej dwóch rodziców. emotka

Z licznych obserwacji - Matkę, która idzie na zakupy, podczas gdy dzieckiem zajmuje się Ojciec, najczęściej krytykują inne Matki, tyle, że te krytykujące nie idą nie dlatego, że nie chcą, a dlatego, że nie mogą (np. tata dziecka dużo pracuje poza domem, babcia daleko). Sytuacja zmusza je do permanentnej opieki nad latoroślą. Wykorzystują więc swoją niedolę do odgrywania Matki Polki, udręczonej, poświęcającej się skrajnie i wręcz absurdalnie dla... no właśnie? Dla kogo? Dla dziecka? Nie! Dla kreowania opinii na swój temat. Paradoksalnie, ta Matka Polka udręczona wyprzedziłaby w biegu po nowe szpilki tę Matkę niePolkę nieUdręczoną, gdyby tylko ktoś otworzył jej furtkę.

Wiele osób zapomina - Mama zrelaksowana = Mama szczęśliwa. Mama szczęśliwa = Dziecko szczęśliwe.

Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5956296 Napisano: 16.12.2014 11:36:06 w Wkurza mnie...
Tak jak napisałam - wiem, że się zdarza. Ale jak u kogoś zwierzęta konsumują wszystkie paragony, to niestety, ale to drobna aluzja, że przydałoby się jakąś karmę do michy wyłożyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5956270 Napisano: 16.12.2014 10:59:31 w Wkurza mnie...
ksantypa napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Mnie denerwuje wątek z paragonami..Wiecznie te same osoby grające bez paragonów i kupujące paragony.Właśnie dlatego paragonów nie sprzedaje....

mnie tez to denerwuje-moge zrozumie, że raz ktos sie zagapil , zgibił ale notorycznie

Wierzę, że może się przytrafić, bo mi mój własny, osobisty i prywatny kot, który zjadał w młodości wszystko, pożarł kiedyś paragon. Na całe szczęście w konkursie nie wygrałam i kotu się upiekło. Ale jak wygłodzone zwierzęta muszą mieć nasi forumowi przyjaciele, skoro chomiki i koty zjadają nawet paragony? emotka Halo, pora darować sobie konkursy na godzinę i nakarmić zwierzaki. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5955879 Napisano: 15.12.2014 15:49:33 w Informują
DC dzwoniły na pewno z 13.12
nr 533 309... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5955760 Napisano: 15.12.2014 12:05:49 w WC - rozmowy o wszystkim
W dzisiejszych czasach strach się przyznać, że ma się ochotę na chwilę samotności, na wycieczkę z mężem do spa, bo zrobią z Ciebie wyrodną matkę i opiekę społeczna naślą... Niezdrowe skrajności też nie przynoszą zamierzonych efektów... emotka

Niedawno trafiłam na artykuł o tv, gdzie całe stado matek-polek prześcigało się w komentarzach:
1. a moje dzieci to do 1 roku życia nie oglądały tv!
2. A moje to do drugiego!
3. A moje to do trzeciego, o! i mało tego, ja to nawet telewizora nie mam (bo i po co skoro siedzę przy komputerze całe dnie)
4. Tak? A ja nie mam telewizora, moje dziecko nie ogląda nic, zupełnie nic, nawet smartfonów nie mamy! Mało tego, wcale mu słodyczy nie daję!
5. O patrzcie ją! O moje nie ogląda, nie je słodyczy i od 3 roku życia na angielski chodzi.
6. hahaha moje to jak się urodziło to mu bajki po angielsku czytaliśmy! i po hiszpańsku! i czytaliśmy mu o tym, że telewizja i słodycze to zło! i on teraz sam wie!

Itd, itp... ciągnęło się w nieskończoność. To już nawet nie jest śmieszne, tylko przykre... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5955630 Napisano: 15.12.2014 01:18:34 w WC - rozmowy o wszystkim
Dolly, ja to się najlepiej relaksuję z mężem, więc moje pierwsze skojarzenie - dziecko do babci a my tylko we dwoje, w zupełnej ciszy... Czytamy książki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5955625 Napisano: 15.12.2014 01:00:10 w WC - rozmowy o wszystkim
Swoją drogą, uważam, że kobieta to nie męczennica i jak najbardziej powinna mieć możliwość zrelaksowania się z dala od swoich dzieci. Lepiej jak dziecko posiedzi jeden dzień z babcią a mama nabierze energii.

Pamiętam, była jakaś akcja dotycząca restauracji, w której pojawił się zakaz wprowadzania dzieci. Być może aż taki afisz nie był potrzebny, ale drobna aluzja, że to knajpa dla grup 18+ jest wg mnie bardzo ok. Jako matka nie poczułabym się urażona, wiem, że dzieci potrafią marudzić, gapić się na kogoś natrętnie itp więc należy szanować potrzebę ciszy innych ludzi. A obrażone babki rozkręciły na fb burzę z dyskryminacją w tle... Sama chętnie korzystałabym z oferty restauracji bezdzietnej, gdybym wyskoczyła z koleżanką na kawę... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5955621 Napisano: 15.12.2014 00:27:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Kalisto1986, większość mężczyzn doskonale zdaje sobie sprawę jakim wyzwaniem jest opieka nad dziećmi, dlatego wolą pracować 12 godzin nawet w trudnych warunkach emotka

Osobiście - wolę 12 godzin przerzucać węgiel niż znów "siedzieć z dzieckiem i nic nie robić" - parafrazując, niektóre osoby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5955614 Napisano: 14.12.2014 23:58:17 w WC - rozmowy o wszystkim
Joan, bo ludzie coraz więcej wymagają, a coraz mniej dają od siebie... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5955023 Napisano: 12.12.2014 17:25:41 w Inne mniejsze markety
monikar napisał(a):

Wy przynajmniej macie garnki z ITM a u mnie pudło emotka

U mnie to samo, jakaś aluzja od życia, że powinnam trzymać się z dala od kuchni? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5954886 Napisano: 12.12.2014 13:55:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

A zmieniając temat: dziś mają informować za dzień wczorajszy z garnkami z DC?

Tak wynika z regulaminu, ale kto ich tam wie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5954828 Napisano: 12.12.2014 12:33:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Sferis juz ktoś na fc przyatakowal w związku z tym konkursem emotka
obstawiam ze odpisza coś w stylu "proszę się nie martwić wszystko gra i buczy " emotka

Hahahaha jakiś forumowy tajniak emotka
CSI e-konkursy, mamy swojego Hirejszjo Kejna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5954807 Napisano: 12.12.2014 12:03:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Podsumowując SFERIS:
1. Zgłoszenie należało wysłać w dniu zakupu.
2. Uczestnik miał sobie wybrać rodzaj nagrody - brak tej opcji.
3. Uczestnik wysyłający przez internet miał otrzymać maila potwierdzającego - brak maili.
4. Uczestnik miał prawo dopytać się o swoje zgłoszenia na podanego maila - brak odpowiedzi na te maile
5. Po pytaniach o zwrotki Organizator usuwa z regulaminu zapis, że zwrotki mają być.
6. Z autopsji - brak zwrotek=brak zapisania zgłoszenia w bazie (jeden mail od organizatora, że moich zgłoszeń nie ma)

Jeszcze jakieś spostrzeżenia? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5954805 Napisano: 12.12.2014 11:58:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka656 napisał(a):

deva napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

marzenier napisał(a):

Pytanie brzmi czy ktokolwiek z tu obecnych i grających w tym konkursie dostał tego maila ?
Bo może będzie tak ze konkurs odwołany bo nie dostali żadnego zgłoszenia emotka emotka

Były jeszcze zgłoszenia urnowe, a te nie były potwierdzane mailem emotka

urnom jeszcze bardziej nie ufam

Jakie zgłoszenia urnowe?
Przecież kupon trzeba było zostawić sprzedawcy w sklepie.
W regulaminie nic o urnach nie pisali...
Skąd taka informacja w ogóle?!

Być może zostawiało się u Pana w sklepie, dawało mu kupon, on chował do szuflady - nie wiem, ja wysyłałam przez internet. Chodzi mi o analogowy sposób, wypisujesz ręcznie, oddajesz kupon. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5954789 Napisano: 12.12.2014 11:43:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Pytanie brzmi czy ktokolwiek z tu obecnych i grających w tym konkursie dostał tego maila ?
Bo może będzie tak ze konkurs odwołany bo nie dostali żadnego zgłoszenia emotka emotka

Były jeszcze zgłoszenia urnowe, a te nie były potwierdzane mailem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5954785 Napisano: 12.12.2014 11:38:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
beata21 napisał(a):

monikar, a skąd wiesz, że mimo informacji na stronie-zgłoszenie przyjęte, hasła do nich nie docierały?
mi odpisali,że w wszystko w porządku

Mi na początku odpisywali, że nie ma moich zgłoszeń i proszą o wysłanie drugi raz. A zwrotek nie było i nie było i nie było, i pisałam, i pytałam, ale odpowiedzi od nich też już więcej nie było, i skoro już wszystko zaczęło znikać to dotknęło to również regulaminu, który pewnego dnia stracił punkt dotyczący maili zwrotnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0