Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. w Tesco jest pytanie: komu chcesz zrobić prezent i dlaczego?
Wiecie... Paradoksalnie - bezręki sąsiad jest chwytliwy Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marzenia każdy sam sobie kreuje, ale czy oni nie mieli nagradzać tekstów wartych 20 tys?
Sądziłam, że za takie pieniądze teksty będą przynajmniej bezbłędne jeśli chodzi o formę (treści nie oceniam, tu decydują gusta czytającego). Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Iwoncia - niektóre fejki bardzo łatwo powiązać z profilami oficjalnymi danego użytkownika. Ostatnio z koleżanką śledziłyśmy taki hejt z fikcyjnego konta laski, która tu na forum obficie gratulowała ludziom nagród, tworzyła hymny na cześć talentu laureatów, a chwilę później logowała się na fb (konto z wymyślonymi danymi) i na fp fundatora/organizatora pisała o niskim poziomie prac, nieuczciwości wszystkich dookoła itp itd. Ludzie myślą, że są w internecie anonimowi. Nie są
Ps. gardzę wszystkimi, którzy nie podpisują się pod wygłaszanymi przez siebie teoriami. Nawet tu na forum już ludzie tworzą dodatkowe konta do pojechania komuś, do kupienia paragonu. Z konta oficjalnego piszą, że jak ich wkurza gra bez paragonu, z fejka sami kupują paragony Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym nie szufladkowała.
Kiedyś usłyszałam teorię, że kobiety kochają dzieci, a mężczyźni kochają kobiety
A tak serio - w moim otoczeniu mężczyźni są wpatrzeni w swoje dzieciaki. W sumie znam jednego, który odszedł od żony, ale nie od dzieci - miał inną kobietę i przez te kilka lat każdego dnia był u dzieci. Każdego dnia. Uważam, że koleś jest fatalnym mężem, ale cudownym ojcem. Ja bym nie oceniała przez pryzmat płci, nie ma sensu. Wiele zależy od wpojonych wartości i wewnętrznej potrzeby człowieka. I płeć nie ma tu nic do rzeczy.
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc obiecałam sobie, że albo sobie coś kupię (hahahaha) albo wygram (łe łe łe) i dopiero zacznę jeździć Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...164965/#.VksWV7_84xg Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo: -" Ja miałam troje dzieci i się wyrabiałam".
- "a ja mam jedno i się nie wyrabiam. I co z tego?"
Z jakiegoś powodu ona nie ma już ochoty argumentować dalej mojej niezaradności
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo rób bombki choinkowe z cekinów i wstążek
Mnie np bardzo uspokajają takie monotonne, proste czynności. Wieczorami jak Młody śpi ja dziergam a rano budzę się w dobrym nastroju
A jak zrobisz sobie takie bombki to i satysfakcja gwarantowana. I komuś możesz zrobić piękny prezent świąteczny - polecam
http://www.empik....1115992473,ksiazka-p
http://www.empik....1114258619,ksiazka-p
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane