Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja się więc cieszę, że ktoś wyjaśnił ci, że mam cie w głębokim poważaniu i dasz se na luz. Dobrze, że ci ktoś naświetlił, że "atak" był tylko krytyką twojej krytyki a ty by odwrócić uwagę skamlesz na forum, że ci ktoś zazdrości puf czy tv, co jest jedynie historią z doopy, którą stworzyłas na potrzeby tego spektaklu Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzę, że uderzasz pod moim adresem, a dobrze wiesz o co chodziło - o to, że wytykasz dziewczynie "niezgodność z regulaminem" choć sama nie zawsze się go trzymasz. Szczegółową rozpiskę masz na priv, bo tam mi spamowałaś, jeśli tak Ci zależy wrzucę tu screeny, na forum, bo wybitnie mnie już męczysz, a nie mam chęci pisać tego samego drugi raz. Dopowiadasz tu historię o donosach, sugerujesz, że zazdroszczę Ci pufy - wyobraź sobie, że również tam wygrałam. Straszysz mnie, że za mój wpis dostanę wyrok - 10 lat więzienia, bo Cię stalkuję. Tego też nie pisałaś mi na priv? Ogarnij doopę. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahahahahahahaha
Hahahahahahahaha
Taaaaak, oj tak mnie to w oczy kole hahahahahahahahah Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie widziałam, żeby Kaja chwaliła się swoimi nagrodami w MDW, więc nie rób tego za nią. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I po co wyliczać co z i czego ta pani ma? Rozliczanie z cudzych wygranych widzę wciąż na topie... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skasowali chyba, ale chwilę wcześniej robiłam screen dla koleżanki To nie jest całość, ale ogólny zarys da się wyłapać. Chodzi o tego gjeniusza od PP Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahahahaha tak, właśnie o to chodziło, dzięki Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak na poważnie, moje prywatne odczucie - nagrodzili MOJE najsłabsze zgłoszenia, serio najsłabsze, bo pomysł, który był moim czarnym koniem nie trafił do galerii. I do tej pory nie rozumiem, czemu tamten jeden, najlepszy, najbardziej dopracowany nie dostał 200zł... a dostała najsłabsza wersja pin up czy komiksu. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244