Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#6278355 Napisano: 02.11.2016 13:01:19 w Lay's
usmiech napisał(a):

Odnoszę wrażenie, że  blokada na powtarzające się nazwiska została zniesiona, za to prośby o skan dowodu przybrały już charakter masowy (nawet, gdy wygrana była tylko piłka;) Obstawiam, że ilość rezerwy przerośnie najśmielsze oczekiwania.

Masowy? Chyba dramatyzujesz, wygranych piłek jest na forum multum, prośby o te skany chyba jednak nie aż tak wiele. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6278198 Napisano: 02.11.2016 10:06:34 w Informują
Koce milki 2 etap Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6276347 Napisano: 27.10.2016 23:12:13 w Lay's
Ace my akurat mamy takie samo nazwisko, jakby tego było mało, to jest koleś-konkursowicz  co się nazywa dokładnie tak jak mój mąż emotka   na męża nie gram wcale, na siebie już sporadycznie, szkoda mi a tracić zgłoszenia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6275794 Napisano: 27.10.2016 10:36:49 w Lay's
23 dzień wrzucili  Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6274897 Napisano: 25.10.2016 15:35:43 w Lay's
O co biega ? Nie jestem w temacie , nie mam żadnych maili póki co z prośbą o skany.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6270414 Napisano: 17.10.2016 09:37:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
magnus napisał(a):

Z tym Starym Chorzowem jest jak z Warszawą emotka  - Warszawa ....Marki, Warszawa Miłosna, Warszawa Radzymin, Warszawa Kobyłka, Zielonka  itp 

Poza tym takie "ulepszenie" adresu DO WYSYŁKI nagrody może być motywowane choćby staraniami aby ta nagroda dotarła. Ja mieszkam na wsi, kiedyś mieszkałam na jeszcze większej wsi i kilka miejscowości było podpięte pod jeden kod pocztowy. Pech chciał, że ulice w tych miejscowościach się dublowały i jak się nie napisało w adresie wyraźnie do jakiej pipidówki ma przesyłka dotrzeć to nie raz trzeba było po ludziach jeździć i odbierać. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6268023 Napisano: 12.10.2016 01:47:59 w Wkurza mnie...
I smutno, i szaro, i płakać, i źle, i krzyczeć, i eh...  :( Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6266973 Napisano: 10.10.2016 14:59:01 w Wkurza mnie...
letnil napisał(a):

cb656 napisał(a):

letnil napisał(a):

a mnie wkurza wymog podania 3-4konkursow na miesiac.... na tej stronie by mozna bylo dyskutowac na forum. Za kazdym razem gdy podam jakis adres strony z konkursem okazuje sie, ze juz taki konkurs jest w bazie, wiec skad mam wymyslic konkurs zeby moc dyskutowac na niektorych tematach. Uwazam, ze to nie do konca dobry pomysl.

No a jednak INNI jakoś te konkursy znajdują i dodają. emotka
Dostęp do forum jest formą nagrody za starania, bonus.
Widocznie za słabo się starasz, więc nie zasługujesz na nagrodę. Proste? emotka

Proste... ale jak ktoś siedzi tu cały czas i jak tylko coś znajdzie to wysyła to zgadza się - fajna nagroda. Ale jeżeli ktoś powrócił do zabawy po dłuższym czasie i nie siedzi non stop to taka trochę dyskwalifikacja. 
Na szczęście są także inne serwisy emotka  ale ten ma swój klimat:P dlatego go bardzo lubię.

wrzucasz w google "organizatorem konkursu jest", zaznaczasz opcję żeby Ci szukało "ostatnie 24 godziny/ostatni tydzień/czy jak tam chcesz". Nie ma szans, żeby nie znaleźć trzech, których nie ma w bazie. Też jestem z doskoku, bardzo z doskoku, znalezienie choćby tych 3 wymaganych to max 30 min. Coś za coś. Wyświetl w wątku >>
1 budryska 0

zezowaty_kot

#6265490 Napisano: 07.10.2016 01:06:39 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

magalan83 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wczoraj przegapiłam konkurs syoss ,zasnełam i zapomniałam wysłać 2 zgłoszenia,dziś wkurza mnie pogoda zimno i cały dzień leje 

emotka  wczoraj ułożyłam odpowiedź pod konkurs ITM Tchibo, paragon na forum zakupiony, dziś zorientowałam się że konkurs trwał do wczoraj emotka  odpowiedź chciałam wysłać teraz  emotka  

wszystko zgodnie z regulaminem. nie ma zakupionego produktu, nie ma grania. 

Zastanawiam się, czy Ty trolujesz, czy serio nie dociera do Ciebie, że aby był paragon musi być najpierw zakup emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6265232 Napisano: 06.10.2016 15:41:28 w WC - rozmowy o wszystkim
mia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

U mnie musi zajmować mało miejsca bo przestrzeń między budynkiem a ogrodzeniem od tej strony gdzie chce sadzic jest niewielka. To może coś co się będzie pięło po ogrodzeniu? 

Przy roślinach pnących bardzo istotną kwestią jest, jakie to będzie ogrodzenie, z czego.
Co innego posadzi się przy siatce, co innego przy płocie z drewna (który np. bluszcz szybko "zeżre" + problem konserwacji), co innego przy murowanym ogrodzeniu...

Panele ogrodzeniowe ocynkowane, takie zwykłe, zielone, pionowe druty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6265126 Napisano: 06.10.2016 13:28:11 w Biedronka
luko922 napisał(a):

A mi się wydaje, że niepotrzebnie się pytacie i normalnie będą akceptować te głupio opisane też. Przynajmniej zawsze tak było... Fajnie, że te etapy trwają tak dziwnie, bo zdążyłem dziś wysłać, żeby załapać się na pierwszy etap emotka .

Już widzę, jak jakiemuś mugolowi przychodzi do łba, żeby latać po pieczątki. Grupa nadgorliwych zaraz zacznie się dopytywać i domagać. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6265005 Napisano: 06.10.2016 10:56:35 w WC - rozmowy o wszystkim
U mnie musi zajmować mało miejsca bo przestrzeń między budynkiem a ogrodzeniem od tej strony gdzie chce sadzic jest niewielka. To może coś co się będzie pięło po ogrodzeniu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6264975 Napisano: 06.10.2016 10:20:14 w Wkurza mnie...
Jak ktoś ma chwilę i chęci mi doradzić to proszę o wiadomość na priv, żeby nie zasmiecac wątku. Póki co to dla mnie czarna magia, te roślinki, które tu wymieniacie    :D  zaznaczę, że psy będą, koty w domu przez okno też będą - oglądać, no i zależałoby mi na jak najmniejszej utracie przestrzeni.  Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

zezowaty_kot

#6264966 Napisano: 06.10.2016 10:10:30 w Wkurza mnie...
Hmm... Pies jest a w momencie kiedy będę już oficjalnie mogła odgrodzić podwórka to będzie pewnie jeszcze jeden, dwa czy pięć... Wszystko co mi wyrzucą pod płotem    :D to te tuje nie lubią się z psami? Bo ze zwierząt nie zrezygnuję na pewno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6264918 Napisano: 06.10.2016 09:09:58 w Wkurza mnie...
Wkurzam się, bo robimy nowe ogrodzenie i coś trzeba przed nim posadzić, jakąś zieleninę. Nie znam się zupełnie, nienawidzę wszystkiego co się wiąże z ogrodnictwem a jako, że jestem kobietą to się wszystkim wydaje, że ja to ogarnę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6259705 Napisano: 25.09.2016 22:58:32 w Wkurza mnie...
Moje sześcioletnie dziecko ma silniejsze argumenty niż Ty. Jasna aura, ogromna wiedza, zmieniasz życie ludzi... Ja, wieśniak z wsi, głumb, prostak, bez aury, bez empatii, stalker, przestępca, bandyta podły potwierdzam - te Twoje poziomy są dla mnie niewyobrażalne, świat alternatywny i za chorerę ogarnąć nie mogę, czy to sekta, czy pranie mózgu, czy ki czort sprawił, żeś taka irytująca.

MUTE CLIENT
"giulietta" Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6259698 Napisano: 25.09.2016 22:19:45 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Chorera, googluję hasło "mąż kupił, ja gotuję, kto może jeść" - wyników 0. Proszę o podpowiedz jakie przepisy regulują kwestię ugotowanego obiadu? Z którego roku ustawy? A paragraf jaki? Pójdę do więzienia, bo ja jadłam? OMYGY a jak będę we więzieniu to kto będzie gotował? Moja mama? A jak ktoś zgłosi mamę, że jadła, ale nie kupiła marchewki sama? OMYGY nie zgłaszaj do prokuratury pliska! STALKING STALKING OMYGY! Ktoś puka do drzwi... OMYGY policja e-konkursowa! Pomoooo....... pip pip pip

wprawdzie po info od znajomych, bo ja 0 time... ale znowu kłamiesz... 225 000 wyników.... wiedza bardzo pomaga w życiu i warto jej szukać  emotka

1. Serio przyszło Ci do głowy, że ja to googlowałam?
2. Info od kogo? Znajomych? Nie masz znajomych, nie wierzę, że
ktokolwiek Cię lubi i decyduje się na przebywanie w Twoim towarzystwie.
3. Ty 0 time, dlatego od rana do wieczora produkujesz się w internetach? Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6259673 Napisano: 25.09.2016 21:13:06 w Wkurza mnie...

giulietta napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Tak Was czytam i zastanawiam się, czy jeśli ja gotuję obiad, ale to mąż był w sklepie po produkty, to kto właściwie jest uprawniony do jedzenia? I czy ja mogłam gotować, skoro produkty przyniósł ktoś inny?  emotka Kolejna myśl - czemu tyle osób ma problemy z doopy? Czemu usilnie moralizują, rozliczają i wpajają innym, że ich racja jest racjejsza?

gdybyś tylko chciała zgłębić wiedzę... (ta cała jest w necie, a jak się ma do niego dostęp to wystarczy tylko chcieć....) wiedziałabyś, że niektóre sprawy, sytuacje itp. są zupełnie oczywiste, a inne regulują przepisy... dlatego Twoje rozumowanie i wpis są zupełnie bezpodstawne emotka   

Chorera, googluję hasło "mąż kupił, ja gotuję, kto może jeść" - wyników 0. Proszę o podpowiedz jakie przepisy regulują kwestię ugotowanego obiadu? Z którego roku ustawy? A paragraf jaki? Pójdę do więzienia, bo ja jadłam? OMYGY a jak będę we więzieniu to kto będzie gotował? Moja mama? A jak ktoś zgłosi mamę, że jadła, ale nie kupiła marchewki sama? OMYGY nie zgłaszaj do prokuratury pliska! STALKING STALKING OMYGY! Ktoś puka do drzwi... OMYGY policja e-konkursowa! Pomoooo....... pip pip pip Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6259654 Napisano: 25.09.2016 20:31:55 w Wkurza mnie...
Tak Was czytam i zastanawiam się, czy jeśli ja gotuję obiad, ale to mąż był w sklepie po produkty, to kto właściwie jest uprawniony do jedzenia? I czy ja mogłam gotować, skoro produkty przyniósł ktoś inny?  emotka Kolejna myśl - czemu tyle osób ma problemy z doopy? Czemu usilnie moralizują, rozliczają i wpajają innym, że ich racja jest racjejsza? Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6259595 Napisano: 25.09.2016 15:41:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

bocin napisał(a):

Co do paragonów, powtórzę się - dlaczego na zakończone - źle? na trwające - dobrze? Chcesz zagrać, sam wybierz się do sklepu i kup potrzebne produkty!

Boże, czemu ty tak pierdzielisz do znudzenia o tym samym? Weź się emotka albo cós emotka

Z prostej przyczyny - niektórym się wydaje, że jest to sposób na wyeliminowanie konkurencji. Wyświetl w wątku >>
0 0