Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#6348229 Napisano: 20.04.2017 13:12:47 w Wkurza mnie...
-49% na kosmetyki do makijażu. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6348169 Napisano: 20.04.2017 12:27:54 w Wkurza mnie...
Rossman. Drugą godzinę próbuję zrobić zakupy, ciągle się strona zawiesza, a jak wpuści mnie do podsumowania to komunikat "niestety wybrane produkty są niedostępne". Tyle, że dodać je od nowa mogę. Co za ... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6347831 Napisano: 19.04.2017 14:20:26 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Wkurza mnie moje myślenie o niebieskich migdałach. Bycie romantyczną marzycielką do mnie nie pasuje.
Powinnam zrobić sobie dziarę, dwie dziury w spodniach i wygraną patelnią walić w łeb komu popadnie.
Bo tak!
PS. Pięknej pogody ducha Wam życzę.

Przeważnie cykl trwa 28 dni. Skoro teraz jesteś spokojna i masz dobry nastrój to lada dzień (2 tygodnie) zaczniesz rwać spodnie, za 3 tygodnie ktoś patelnią oberwie na bank emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6347714 Napisano: 19.04.2017 11:17:28 w Lay's
Nigdy AVANTI nie chciało ode mnie skanu. W konkursie z piłkami/tv miałam łącznie 17 nagród i ani jednej prośby o skan. Wszystkie na inne adresy. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6347125 Napisano: 16.04.2017 22:04:18 w Lay's
Ja nie mam koszulki z 1 tygodnia  Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6346227 Napisano: 13.04.2017 19:16:22 w Lay's
rufus napisał(a):

Dużo lepszym konkursem od tych obecnych był "Marzenia ziemniaka przed końcem świata" Tam to mozna bylo się popisac kreatywnoscia i chociaz zobaczyc zwycieskie prace.  emotka

Poznanie haseł często bywa szkodliwe, człowiek zaczyna myśleć schematycznie i ogranicza sam siebie. Ciężko się później wyrwać z tego szablonu, w rezultacie Ty stoisz w miejscu, które już ktoś odkrył. W tym samym czasie Twój poprzednik jest już o 2 kroki przed Tobą emotka
Druga sprawa to doszłaby niepotrzebna ocena zwycięskich tekstów. A nie od dziś wiadomo, że ładne jest to co się komu podoba. Intuicja mi podpowiada, że forumowiczom na bank nie spodobałoby się żadne hasło emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6346145 Napisano: 13.04.2017 16:48:23 w PLAGIATY
kalafior zgłaszałaś? Na pocieszenie powiem, że Twoja praca jest estetyczniejsza, zegar tego pajaca jest koślawy i ucieka mu widelec. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6345601 Napisano: 12.04.2017 16:03:12 w Lay's
paula9891 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Myślicie ,ze wybierają hasło czy losowanie. Puściłam  łącznie z synem 6 zgłoszeń albo 7. On puścił 2 ja resztę czy osują czy jednak wybierają? Już miałam nic nie pisać i odpuścić konkurs ale wpadło hasło mi samo do głowy i tak jakoś napisałam i wygrałam..przypadek czy wybierają

Wydaje mi się, że jednak wybierają, ale mają swój ściśle określony gust, no ale tego się nie dowiemy, to wie tylko komisja emotka

i Aurorcia emotka Wyświetl w wątku >>
1 aurorcia 0

zezowaty_kot

#6345458 Napisano: 12.04.2017 12:54:48 w Lay's
Mnie wygrane koszulki są wielce obojętne, ale mam gromadkę młodych kibiców, dla których taki gadżet to frajda. Na pewno młode orły zrobią tej koszulinie ołtarzyk emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6345450 Napisano: 12.04.2017 12:51:01 w WC - rozmowy o wszystkim
cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś może mnie uświadomić gdzie teraz kupuje się startery do telefonów i w jaki sposób się to odbywa?
Tzn czy za okazaniem dowodu od razu będę miała sprawną kartę czy muszę rejestrować i czekać... 

Rejestrują od ręki, dowód musisz okazać. W kioskach, w sklepach, na poczcie - jest cała masa punktów gdzie możesz to zrobić, często nawet nieoznaczone. Zapytaj emotka
Moja koleżanka, która ma sklep mówiła, że skoro mają terminal do drukowania doładowań są odgórnie zobligowani również rejestrować. Wiem, bo nie chciała a musiała mi rejestrować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6345448 Napisano: 12.04.2017 12:48:07 w Lay's
Jasminum napisał(a):

Dlaczego tv wybierają z koszulek choć w regulaminie pisze, że niby ze wszystkich zgłoszeń w danym tygodniu?

Ponieważ koszulki z założenia są najlepszymi hasłami dziennymi, więc w podsumowaniu tygodnia nie dochodzi magiczną mocą hasło lepsze. Czasem może być tak, że ktoś kto już wygrał koszulkę we wcześniejszym etapie grał dalej - nagrody dziennej wygrać nie może, ale wciągnęli go do puli top10 tygodnia emotka
Niedorzeczne by było, gdyby najlepsze hasła dzienne zostały pominięte przy wyborze tygodniówek. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6344366 Napisano: 10.04.2017 12:12:13 w Wkurza mnie...
akaska napisał(a):

Wkurza to za mało powiedziane!
Biedronkowe karty, caly ten konkurs jest żałosny. Dodaj zdjęcie zwierzaka, do ktorego masz prawa autorskie. I nagle okazuje się, że do jednej foty mają 3 osoby roszczenia i wszyscy poddani są głosowaniu. To jeszcze nic. Najgorsi są ci, którzy jako zwierzęta traktują własne dzieci! Świecie!!! Gdzie ty podążasz?!?

Dziewczyno, to że traktują dziecko jak zwierzaka nie jest wcale takie złe, kiedy przypomnę sobie konkurs Warki, do wygrania małe grille (warte ok. 40 zł). Tematyka: pokaż jak cieszysz się życiem z Warką (ogólnie rzecz ujmując). A tam, w galerii, na pięknej, zielonej łące, na kocyku, wśród traw leży nasza forumowa koleżanka, obok niej jej dzieci (do lat 8) i wszystko okraszone puszkami z piwem emotka Ostatecznie organizator wywalił zdjęcie z galerii, bo chyba i jemu nijak się zgrać nie mogły te małoletnie buźki i browary emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#6344338 Napisano: 10.04.2017 11:42:28 w Lay's
szala napisał(a):

Mam koszulkę emotka Kiedy są wyniki tygodniowych?

Prawdopodobnie w czwartek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#6344336 Napisano: 10.04.2017 11:40:35 w Wkurza mnie...
Też nie bardzo rozumiem skąd ten bulwers. Z ciekawości  przeczytałam, w regulamin zajrzałam - nigdzie nie ma ani informacji o tym, że laureat został wybrany, czy że w ogóle zaczęły się obrady. Być może ten wielki dzień na wybieranie najlepszej pracy dopiero nastąpi... Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

zezowaty_kot

#6344312 Napisano: 10.04.2017 11:23:09 w Lay's
Wrzucili dzień 24 i 25, chyba nie było wcześniej? Wyświetl w wątku >>
1 specjal 0

zezowaty_kot

#6344307 Napisano: 10.04.2017 11:21:27 w Lay's
aurorcia napisał(a):

synk napisał(a):

i dziwić się że przybywa zgłoszeń z dnia na dzień...

A pamiętasz tych co 500 kodów wklepali? Skutek marny, bo tu nie o ilość chodzi emotka

Druga sprawa, że zrobili cyrk na YT przed wynikami. Nie dziwię, że AVANTI nie miało chęci brać udziału w tej szopce. Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

zezowaty_kot

#6344102 Napisano: 09.04.2017 13:56:24 w Lay's
synk napisał(a):

kumulacja napisał(a):

monisss napisał(a):

ile dni jest na odesłanie oświadczenia przy koszulce 3 czy 5?

3 dni robocze.

3 dni to teoria, jak dotąd wszystkie konkursy czekali na oświadczenia prawie do końca okresu regulaminowego (w zeszłym tygodniu dopiero słali maile o przepadku nagrody w postaci komina), a kilka dni wcześniej przypominali o zaległych oświadczeniach

Też mi kiedyś wysłali przypomnienie, jak przeoczyłam, że trafiłam nagrodę. Nie pamiętam ile dni minęło, ale na pewno więcej niż regulamin przewidywał. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

zezowaty_kot

#6343488 Napisano: 07.04.2017 12:00:12 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

Długi czas oczekiwania na gastroskopię, męczenie się i świadomość, że za kilka dni będzie coś wiadomo.
Przed chwilą Pani dzwoniła, że akurat w tych dniach jakiś kabel będą robić i ona nie wie, czy będzie prąd, bo może go nie być i mogę zostać odesłana z kwitkiem... emotka

Współczuję. Ja też jestem w trakcie oczekiwania na pewne wyniki i psychika mi siada, jestem chodzącym kłębkiem nerwów. Spróbuj zająć czymś umysł, ja (ambitnie) oglądam seriale, oby tylko nie myśleć. Najlepiej takie czytane, żeby zająć kilka zmysłów  emotka Wyświetl w wątku >>
1 ultrixx 0

zezowaty_kot

#6343464 Napisano: 07.04.2017 11:21:58 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

Hm, myślisz, ze to tak oczywiste: emotka Tylko jak ja tak przyczepic? 

Mam... może labrekin!!

Może na karnisz/pręt do zazdroski/lambrekinu?
Wpisz w google "karnisz" do tego co Cię interesuje, wyskoczy multum propozycji emotka Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

zezowaty_kot

#6342815 Napisano: 05.04.2017 22:51:44 w Wkurza mnie...
Właśnie myślałam, żeby jej nie sterylizować, ponieważ ona niewychodząca (teoretycznie, bo już 2 razy uciekła), jednak chyba się nie obejdzie. Szału można dostać. Chodzi, miauczy no i teraz kocury na podwórku... Jak one to czują przez ściany domu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0