Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7249303 Napisano: 25.03.2025 20:19:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

Czy dobrze rozumiem, że w Magnum Żabce dane odsyłamy do 27.03? Bo informowali 20, a jest  5 dni roboczych (tj. dni od poniedziałku do piątku z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od pracy). Niby jasne, ale chce się upewnić, bo ostatnio tak mi się pomyliły terminy, że mi 300 zł przepadło.

Ja już co prawda odesłałam, ale też jako termin ostateczny traktuję 27.03 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7249173 Napisano: 25.03.2025 12:20:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Mnie losują na okrągło (i dają te lepsze nagrody emotka ) w Avanti, Karlsbadzie i Smolarze, a nigdy w Amooco, Fortisie czy Columbicie emotka

Eeeej u mnie to samo zestawienie, Avanti i Smolar losuje mnie najczęściej, Fortis, Kolumbit  w ogóle. Musimy wysyłać podobne losy na te loterie emotka

Co to teorii o eliminacji konkursowiczów - od 14 lat gram na ten sam numer telefonu, mail, dane. I nie z jednej agencji chleb się jadło, chociaż "bazy" muszą mnie wybijać na czerwono jako zawodowca, co konkurs te same dane. 
Kiedyś przy odbieraniu nagrody osobiście Pani z agencji powiedziała mi "my to robimy dla Was, konkursy są dla Was i Wy się macie tym bawić". Smolar kiedyś próbował walczyć z konkursowiczami a później pisał na forum "eeej a dlaczego nikt nie chce nic z avonu?". Nie oszukujmy się, oni się nie utrzymają z mugoli i przypadku, my potrzebujemy ich nagród, a oni naszych paragonów do pokazania, że kampania odniosła sukces. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7249147 Napisano: 25.03.2025 11:32:55 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Wkurza mnie, ze poszłam z przyjaciółmi na wygrany z Pepsi Restaurant week i dostaliśmy takiego zatrucia pokarmowego, że umieramy 3 dzień... Zachciało nam się testować pure z cebuli emotka

To się nazywa dieta-cud. Robicie po prostu formę na lato, zobaczysz ile schudniecie  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7249144 Napisano: 25.03.2025 11:29:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

Widzę na forum opinie, że te wszystkie konkursy kreatywne są nic nie warte bo nie czytają zgłoszeń tylko po prostu losują nagrody. Myślicie, że to prawda?

Ja i sporo osób wie z autopsji co wygrywa emotka

I dlatego wiele osób wierzy, że czytają emotka
A każdy konkurs rządzi się swoimi prawami, wytycznymi i w jednym wygrywają tkliwe historie, a w innym przewrotna abstrakcja. 
Ciekawe ile osób piszących, że to losowanie, że nie warto, wysyła faktycznie "lubię jeść Milkę bo jest dobra". Coś mi się wydaje, że jednak więcej energii wkładacie w te "loterie". Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7248896 Napisano: 24.03.2025 14:50:47 w Avanti
fragles napisał(a):

rare85 napisał(a):

notta napisał(a):

fragles napisał(a):

Możecie zalogować się na stronę Joy?

godzinę temu miałam problem. Po wybraniu konta gmail nie działo się nic.. nadal trzeba było się logować.

Udało Ci się? Mozilla, Chrome, telefon i też gmail, próbuję i nic

U mnie bez powodzenia, na żadnej przeglądarce się nie udało.

Logowanie przez fb też nie działa emotka  pewnie mają problem u siebie. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7248634 Napisano: 22.03.2025 22:38:25 w moje dzisiejsze wygrane :)

Jupi jeszcze jeden i bedzie rodzinna wycieczka :) Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7248423 Napisano: 21.03.2025 15:57:39 w Avanti
Nowy konkurs w Lidlu od poniedziałku  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7248416 Napisano: 21.03.2025 15:41:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ktosiek1 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Dobra, czas na ciężkie działa, teraz wysyłam Smolarowi Pana Zbyszka sąsiada, żeby im wyśpiewał jak wspaniale mieszka się obok mnie. I w trakcie będzie żonglował kostkami czekolady. Ubrany na fioletowo. 
4 zgłoszenia, nawet torby nie mam.

To tylko świadczy jaka jest konkurencja. Kiedyś jedna ze 100 toreb byłaby pewniakiem.

No i dobrze, ja lubię wyzwania emotka
"Rozpaczam" prześmiewczo, już jestem nakręcona na kolejne zgłoszenia,  do skutku, umiem być bardzo upierdliwa i nachalna 😎
A fakt, że tyle nagród jest na forum mnie jedynie motywuje, bo wiem że to nie jest konkurs widmo, tylko ja się jeszcze nie "wpisuję" w gusta komisji. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7248366 Napisano: 21.03.2025 13:58:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dobra, czas na ciężkie działa, teraz wysyłam Smolarowi Pana Zbyszka sąsiada, żeby im wyśpiewał jak wspaniale mieszka się obok mnie. I w trakcie będzie żonglował kostkami czekolady. Ubrany na fioletowo. 
4 zgłoszenia, nawet torby nie mam. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7248316 Napisano: 21.03.2025 13:00:08 w WC - rozmowy o wszystkim
Konkursy z alkoholem normalizują picie. "Pokaż jak się bawisz,opisz najlepsze wspomnienia, najbardziej odlotową imprezę". Cała otoczka ma nasuwać pozytywne skojarzenia, kształtować w ludziach myśl, że alkohol = coś dobrego. 
Najlepsze wspomnienia z alkoholem dla wielu ludzi są wtedy, kiedy ojciec wyjątkowo wrócił z pracy trzeźwy. Najlepsza impreza była, jak nie trzeba było sprzątać rzy gów po gościach. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7248213 Napisano: 21.03.2025 00:05:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

Milka:
NIE UDAŁO SIĘ PRZESŁAĆ ZGŁOSZENIA
SPRÓBUJ PONOWNIE PÓŹNIEJ LUB SPRAWDŹ, CZY ODPOWIEDŹ NIE ZAWIERA ZNAKÓW INNYCH NIŻ PISARSKIE.
ktoś wie dlaczego?

Wklejałaś tekst czy wpisywałaś?
Entery "wklajane" może liczyć podwójnie, mi na pewno nie przeszło z buźka ; ) Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7248195 Napisano: 20.03.2025 22:22:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lilichilimili napisał(a):

jak Magnum informuje i kiedy informowali? teraz?

Teraz i maile idą osobno, nie o jednej godzinie. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7248193 Napisano: 20.03.2025 22:17:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
rufus napisał(a):

Magnum 2 st - zalando 200

Omg i ja mam, mail o tej godzinie?  emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7248189 Napisano: 20.03.2025 21:35:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziękuję emotka
Miałam tam nie grać, a jak na nieszczęście wygrałam jeden bilet to mnie rodzina dręczy, że teraz to oni chcą tam jechać. emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7248179 Napisano: 20.03.2025 20:59:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Co można najtaniej na Wedla kupować?

Chyba czekotubkę emotka

A nie wiesz jaka cena i czy jest w biedronce? :) Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7248176 Napisano: 20.03.2025 20:46:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co można najtaniej na Wedla kupować? Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7248066 Napisano: 20.03.2025 14:39:31 w Czy informują/ informowali?
Te siu r ki z Knorra jeszcze coś ślą? Czy czar prysł? Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7247927 Napisano: 19.03.2025 23:19:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reolo3 napisał(a):

byekitty napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Czy w tej wielkiej loterii InPost wygrał tu ktoś cokolwiek? 
Podobno wygrany samochód i mieszkanie to ściema, w sensie że ustawione.

Skąd masz takie info? To "podobno" nie brzmi zbyt wiarygodnie.
Agencja legitna, nie raz zgarnęłam u nich tłustą nagrodę.

Na ich profilu w komentarzach aż huczy. Główną wygrał ktoś związany z inpostem.

A gdzie są te komentarze? Z ciekawości przejrzałam i widzę jedynie kilka mugoli piszących "na pewno ustawka/ciekawe czyja znajoma". Nie widzę żadnych oskarżeń, a huczy raczej od gratulacji. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7247819 Napisano: 19.03.2025 15:28:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
jackorlando84 napisał(a):

Słuchawki Urban Vitamin Belmond od Maoam.
Cena w regulaminie chyba zawyżona jak za takie słuchawki.

Też dziś przyszły do mnie, cenę z pewnością zawyża ta stylowa naklejka MAOAM  emotka Wyświetl w wątku >>
2 niunio, aja 0