Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uuuu powiało prostactwem. Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co prawda jeden Samsung miał być mój, ale niech Wam będzie
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkiego najlepszego Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Kopa w plecy i ze schodów. I tak są społecznymi pasożytami."
"Najlepiej zapakować ich do tego autobusu i zapomnieć."
"W starożytnej Sparcie nie było niepełnosprawnych. Zgadnij, dlaczego?"
Nie chcę czytać dalej, poddaję się... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkiego najlepszego i samych wielkich wygranych Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja myślę, że w dużej mierze to zasługa rodziców, wpajających dzieciom, że suma prezentów jest miarą wartości człowieka. To bardzo irytujące, bo rosną później takie aroganckie, niczego nie szanujące dzieciaki. Nasze dzieci uczymy, że każda zabawka to rezultat ciężkiej pracy i jest takie oczekiwanie na wymarzoną rzecz do świąt, do urodzin. Kilka razy spotkałam się z krytyką - bo żałujemy dziecku. Nie, nie żałuję mu, oddałabym wszystko. Ale oddaję rozsądnie. Poza tym nie cena sprawia, że zabawka jest super. Ja mojemu trzylatkowi na Mikołajki kupiłam domino za 15 zł i codziennie gramy, śmiejemy się, rywalizujemy, uczymy się wygrywać i przegrywać... Za to 15zł brzdąc ma więcej radości, niż gdyby dostał wypasionego Zygzaka za 150zł. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znam ten ból, kiedy nagroda główna jest na wyciągnięcie ręki a tu nagle, w ostatniej chwili ktoś Cię wyprzedzi. Nie raz i nie dwa gorycz porażki zagryzałam dużą porcją żalu Ale powiem całkiem szczerze - podoba mi się to hasło. Może organizator chciał nagrodzić jak największą ilość osób, dlatego "odsunął" to hasło od nagrody tygodniowej uszczęśliwiając w ten sposób kogoś innego? Nie wiem, nie brałam udziału w tym konkursie, ale zwycięskie zgłoszenie wpada w ucho. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Udziału nie brałam więc raczej obiektywnie stwierdzam, że nie jest to najgorsze hasło. W sumie to mi się całkiem podoba. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli dobrze pamiętam to ze wszystkich zgłoszeń mieli najpierw wybierać główne nagrody a dopiero później dzienne. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze Cię może mocno zaskoczyć Jeśli ma ciągoty, możliwości i pasję to nie ma co się martwić. Może mieć mniej ale czuć się spełniony w odkrywaniu tego co kocha. Osobiście, wolałabym zarabiać połowę mniej w pracy, którą lubię, niż mieć wyższą pensję i gnić psychicznie, żyjąc w stresie. Wyświetl w wątku >>