Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5804543 Napisano: 10.01.2014 10:49:24 w Wkurza mnie...
bloomcia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Kiedyś Nivea robiło fajne konkursy, teraz nie trzymają terminów, nagradzane prace w 50% są... poniżej poziomu kreatywności mojego kota, wysyłają z obrzydliwym opóźnieniem i traktują ludzi jakby byli niegodni zerkać w stronę przefantastycznej marki.

No ja miałam tam samo po loterii Nivea. Ale dużo się zmieniło, jak dali mi nagrodę główną w świątecznym konkursie, a zaraz potem dwie nagrody pocieszenia w drugim. Denerwuje mnie tylko to, że są mili jak do mnie piszą, ale mają tak jakby wylane, że tracę swój czas przez ich postawę, zamiast czerpać radość z układania wspomnianej listy (już chyba dziesiąty raz).

PS: zezowaty_kot - Twój komentarz sugeruje, że być może i ja wygrałam chłamem, skoro przyznali mi tyle nagród emotka

Ty wygrałaś główną a oni główne zawsze wybierają "z najwyższej półki" - pierwsze miejsca nigdy mnie nie zawiodły. Chłamem określam zgłoszenia z błędami, bądź ograniczone do "to jest super/bardzo mi się podoba". W mojej ocenie, jeśli zgłoszenia sypią się setkami/tysiącami to te napisane niechlujnie powinny być z miejsca odrzucane. Mocno zapadło mi w pamięci, że przegrałam z hasłami, które miały w sobie słowa "kłucić, wogule i wziąść"... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5804291 Napisano: 09.01.2014 20:28:41 w Wkurza mnie...
bloomcia napisał(a):

Wkurza mnie brak rzetelności Nivea... emotka

Oto moja historia dla tych którzy chcą się ze mną zjednoczyć w cierpieniu:

Wygrałam w świątecznym konkursie, miałam wybrać produkty za 2 tys. na prezenty dla siebie i bliskich z określonych sklepów i wysłać im listę (ok. 15 pozycji, wśród nich prezent dla taty, który miał 22 grudnia urodziny). Zrobiłam to jeszcze przed świętami (bo pisali, że może uda się zamówić przed świętami, żeby na święta doszło). Mieli zamówić, nie zamówili. W międzyczasie do końca roku zmieniałam listę kilka razy z tego względu, że ludzie bardzo szybko wykupywali produkty z mojej listy. 6 stycznia dostałam dopiero informacje, żebym zaktualizowała listę, bo wyślą po 6 grudnia. Wysłałam więc 6 grudnia wieczorem listę zaktualizowaną po raz setny (a dodam że ułożenie takiej listy trwa godzinę - dwie). Poprosiłam ich w meilu, żeby zamówili produkty następnego dnia, bo tracę duo czasu na to, a studiuję dwa kierunki plus sesja się zbliża i naprawdę nie mam na to czasu. Nic. Cisza przed dobę. W końcu wczoraj piszę smsa do tej osoby, która się zajmuje moim zamówieniem i dziś dostają info, że zamówią w tym tygodniu - z tym że już na mojej liście nie ma kilku rzeczy, bo z dnia na dzień wszystko bardzo się zmienia. Nawet nie pytajcie jak mnie to wkurza emotka Nic nie mogę zrobić, zero radości! Odpisują jak na lekarstwo i ciągle przeciągają to.

emotka emotka emotka

Dobrze że chociaż voucher na wycieczkę dostałam (z tego samego konkursu) bez problemów...

PS: Wiem wiem, nadużywam słowa "lista", to ze zdenerwowania i pisania "na gorąco"

Kiedyś Nivea robiło fajne konkursy, teraz nie trzymają terminów, nagradzane prace w 50% są... poniżej poziomu kreatywności mojego kota, wysyłają z obrzydliwym opóźnieniem i traktują ludzi jakby byli niegodni zerkać w stronę przefantastycznej marki. Duży niesmak został mi po loterii, jeszcze większy po konkursie "Twoje 4 minuty" - gdzie nagrodzone komentarze do filmów były naszprycowane błędami ortograficznymi, brakiem logiki, niektóre ograniczały się do jakże wzniosłego: "ten filmik jest super". I do tej pory nie mogę przeboleć, że wysłałam wtedy tak wiele komentarzy, że wkładałam w nie serce, duszę, humor a przegrałam z takim chłamem... NIVEA doprowadza mnie do szału od dłuższego czasu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5804284 Napisano: 09.01.2014 20:21:42 w Wkurza mnie...
aha1111 napisał(a):

wkurza albo gorzej mnie dzis bezradnosc polskiej wladzy i opieki nad zwierzetami od godziny dzwonie to do jednego to drugiego zeby ratowaly mloda sarne ktora lezy u mnie za siatka i nie moze chodzic a zyje! nie ma weterynarza no ludzie!

A jeśli się nie mylę, to sama pomóc nie możesz bo Cię mogą ukarać. Pamiętam taką historię, poruszali ją w Radiu Zet - facet wziął do domu ranną sarnę i mu przypierdzielili wyrok i karę finansową. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5804260 Napisano: 09.01.2014 19:53:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chyba pora wziąć się za konkursy hurtowo, bo od 3 miesięcy taka bida z nędzą jak nigdy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5803646 Napisano: 08.01.2014 21:30:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Co jest z MEGALOTERIĄ? Dumny mąż mi przyniósł ze Delikatesów Centrum dziś kupon w nadziei, że wygra samochód. Ona nadal trwa? emotka

Trwa do końca stycznia emotka

Dzięki, myślałam, że miała być do końca grudnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5803607 Napisano: 08.01.2014 20:20:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co jest z MEGALOTERIĄ? Dumny mąż mi przyniósł ze Delikatesów Centrum dziś kupon w nadziei, że wygra samochód. Ona nadal trwa? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5803366 Napisano: 08.01.2014 15:40:44 w dzis mam urodzinki
allice napisał(a):

A dziś moje urodzinki... i w dodatku ze zmianą cyfry w pierwszym rzędzie emotka

Wszystkiego najlepszego! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5801529 Napisano: 05.01.2014 21:18:23 w Wkurza mnie...
Poszłam do Groszka zadowolona, że w końcu mam jakiś "konkursowy" sklep pod ręką, przeszukuję półki a tam... ani jednego produktu ANIMEX KRAKUSA emotka nie no, jak już robią konkurs promocyjny to mogliby przynajmniej zatroszczyć się, żeby wymagane produkty były emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5801528 Napisano: 05.01.2014 21:10:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
nniewidzialnaa napisał(a):

eciepecie napisał(a):

moniau - gratuluję fantazji, rozmachu, profesjonalizmu i oczywiście zasłużonej wygranej emotka emotka
http://crunchips....s/laureat-paczka.jpg

gratulacje!! rewelacja emotka

fantastyczna praca! Ja również gratuluję! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5800966 Napisano: 04.01.2014 12:28:04 w Inne mniejsze markety
Assal a dużo zgłoszeń wysyłasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5800848 Napisano: 04.01.2014 00:00:41 w Inne mniejsze markety
miszczu napisał(a):

Czyżby swiift puścił smsy z tv z natury ? emotka W mdw jest "podejrzany" wpis.

Nie mógł puścić bo ja nie dostałam emotka a tak serio też jestem ciekawa... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5800554 Napisano: 03.01.2014 16:31:11 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Najpierw otruję bezdomne, marznące kotki pod balkonem emotka

Mam nadzieję, że nie mieszkasz w mojej okolicy bo w kwestii bezdomnych kotów stoję po drugiej stronie barykady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5800097 Napisano: 02.01.2014 21:29:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I znów... kolejny blender przeszedł mi koło nosa ;( żeby od kilku miesięcy nie móc trafić jednego, najzwyklejszego blendera! ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5800053 Napisano: 02.01.2014 19:53:27 w Wkurza mnie...
Co do Nivea - wysłałam teraz normalnie zgłoszenie, nie było komunikatu, że konkurs się zakończył... a ja chciałam tylko sprawdzić i napisałam kilka liter bez sensu. Czyli i tak diamenciki przepadły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5800041 Napisano: 02.01.2014 19:27:24 w Wkurza mnie...
antylopia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Iii

ignam napisał(a):

No ja mam dzisiaj dzień! Najpierw Students.pl a teraz się okazało, że zakończyli Diamonds na Nivea 5 dni przed regulaminowym terminem. emotka
Chciałam dodać odpowiedź i już nie mogę. emotka emotka emotka
Ładnie się rok konkursowy zaczął. emotka

emotka jak to zakończyli? Ja poświęciłam czas żeby nastukac tych punktów i dopiero miałam pisać. Mam zapisane, że do 5 stycznia konkurs?!

Dokładnie konkurs miał się zakończyć 5 emotka

jakiś chłam na początku wysłałam od niechcenia, dobrze, że chociaż kilka punkcików wykorzystałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5799486 Napisano: 02.01.2014 00:32:26 w Wkurza mnie...
Iii
ignam napisał(a):

No ja mam dzisiaj dzień! Najpierw Students.pl a teraz się okazało, że zakończyli Diamonds na Nivea 5 dni przed regulaminowym terminem. emotka
Chciałam dodać odpowiedź i już nie mogę. emotka emotka emotka
Ładnie się rok konkursowy zaczął. emotka

emotka jak to zakończyli? Ja poświęciłam czas żeby nastukac tych punktów i dopiero miałam pisać. Mam zapisane, że do 5 stycznia konkurs?! Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5799133 Napisano: 31.12.2013 22:10:57 w Rossmann
A już mam: "Każdy kolejny paragon fiskalnym wraz z paragonem niefiskalnym upoważnia do dokonania kolejnego zgłoszenia udziału w Konkursie i tym samy zwiększa szansę na nagrodę"

A i jest napisane, że jeden uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę. No właśnie to mi się pokręciło. Czyli wysyłać mogę ile chcę, ewentualnie wygrać raz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5799047 Napisano: 31.12.2013 19:10:32 w co chcielibyście wygrać?
bruce napisał(a):

staszek napisał(a):

a ja chcę wygrać cokolwiek w każdym konkursie, w którym będę brała udział emotka

emotka emotka I ja bym tak chciała. emotka
zezowaty_kot napisał(a):

Ja uparcie poluję na ekspres do kawy i jak na złość właśnie ekspresu wygrać nie mogę emotka

He-he-he! Ja tak miałam jakiś rok temu, że właśnie na ekspres nie polowałam (bo kawy nie pijamy), tylko na mniejszą wygraną i - jak na złość - trafiłam właśnie w główną (na szczęście - kapsułki z czekoladą też były w zestawie; ogólnie wygrana służy bardziej naszym gościom, niż nam). emotka Może to jest sposób? emotka

Rzecz w tym, że ja też wcale kawy nie pijam i dlatego nie kupię sobie ekspresu. Ale chciałabym mieć właśnie z myślą o gościach, którzy pijają emotka

A i jeszcze potrzebuję drobnego AGD bo muszę od teściowej pożyczać - mikser, żelazko, blender...
Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5799030 Napisano: 31.12.2013 18:41:38 w Rossmann
edzia21 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

A jeszcze zapytam - można brać udział w konkursach wiele razy? Tyle ile kupię produktów tyle mogę wysłać zgłoszeń?

tak, każdy kod na konkurs to 1 zgloszenie i nie ma ograniczen, co do ilosci posiadanych kodow emotka

dziękuję emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0