Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty wygrałaś główną a oni główne zawsze wybierają "z najwyższej półki" - pierwsze miejsca nigdy mnie nie zawiodły. Chłamem określam zgłoszenia z błędami, bądź ograniczone do "to jest super/bardzo mi się podoba". W mojej ocenie, jeśli zgłoszenia sypią się setkami/tysiącami to te napisane niechlujnie powinny być z miejsca odrzucane. Mocno zapadło mi w pamięci, że przegrałam z hasłami, które miały w sobie słowa "kłucić, wogule i wziąść"... Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś Nivea robiło fajne konkursy, teraz nie trzymają terminów, nagradzane prace w 50% są... poniżej poziomu kreatywności mojego kota, wysyłają z obrzydliwym opóźnieniem i traktują ludzi jakby byli niegodni zerkać w stronę przefantastycznej marki. Duży niesmak został mi po loterii, jeszcze większy po konkursie "Twoje 4 minuty" - gdzie nagrodzone komentarze do filmów były naszprycowane błędami ortograficznymi, brakiem logiki, niektóre ograniczały się do jakże wzniosłego: "ten filmik jest super". I do tej pory nie mogę przeboleć, że wysłałam wtedy tak wiele komentarzy, że wkładałam w nie serce, duszę, humor a przegrałam z takim chłamem... NIVEA doprowadza mnie do szału od dłuższego czasu. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jeśli się nie mylę, to sama pomóc nie możesz bo Cię mogą ukarać. Pamiętam taką historię, poruszali ją w Radiu Zet - facet wziął do domu ranną sarnę i mu przypierdzielili wyrok i karę finansową. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, myślałam, że miała być do końca grudnia Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkiego najlepszego! Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fantastyczna praca! Ja również gratuluję! Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mógł puścić bo ja nie dostałam a tak serio też jestem ciekawa... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że nie mieszkasz w mojej okolicy bo w kwestii bezdomnych kotów stoję po drugiej stronie barykady Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakiś chłam na początku wysłałam od niechcenia, dobrze, że chociaż kilka punkcików wykorzystałam Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A i jest napisane, że jeden uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę. No właśnie to mi się pokręciło. Czyli wysyłać mogę ile chcę, ewentualnie wygrać raz Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rzecz w tym, że ja też wcale kawy nie pijam i dlatego nie kupię sobie ekspresu. Ale chciałabym mieć właśnie z myślą o gościach, którzy pijają
A i jeszcze potrzebuję drobnego AGD bo muszę od teściowej pożyczać - mikser, żelazko, blender...
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję
Wyświetl w wątku >>