Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie masz w telefonie opcji blokowania numeru? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O słodkie drzewo... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba wpisać kod, sumę i datę. Ciężko jest strzelić, wiedzą że musisz nabyć ten paragon żeby odblokować konkurs. Pewnie dlatego nie wymagają odsyłania Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysyłam szwagra po zakupy i kupował najtańsze. Kody dostał za każdym razem i jeszcze chwalił przemiłe ekspedientki. Teraz sam się dopytuje czy nie mam jakiegoś konkursu w Rossmanie
Ale jak kiedyś kupowała mi kuzynka to kodu nie dostała. Mój sposób na kod - wyślij faceta Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to, że znajomy miał problemy z netem, nie znaczy, że inni też mieli
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja czytam we wpisie: " Lista wygląda tak dziwnie na koniec, ale jak im zostało tych nagród za 10 złotych, czemu ich nie rozdać? To jedyne miłe zagranie Organizatora."
i dalej: "Dlaczego jednak dublują się osoby i przy lepszych nagrodach w dwóch innych kategoriach, a dużo osób pisze do nas, że nie nie wygrało, choć coś posłało? Często więcej jak jeden tekst?"
W regulaminie było napisane, że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę. Zostało im nagród w 3 kategorii? Fajnie, rozdali. Ale w 1 i 2 kategorii było dużo więcej chętnych niż nagród, więc nagrodzenie jednej osoby kilka razy już może się nie podobać...
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko 5 zł Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Życzę Ci więc, abyś w kolejnych wynikach się pojawiła. I w kolejnych też. Nerwy nie sprzyjają tworzeniu fajnych zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też - jak się trafi w gust komisji to czemu tego nie wykorzystać i nie grać w kolejnych konkursach? Mam kilka marek, które mnie nagrodziły więcej niż raz. Po prostu nadajemy na tych samych falach. W innych z kolei, choćbym stawała na uszach nie wygram nic, próbuję na różne sposoby ale nie podchodzi im moja twórczość. Tak to działa, nie ma się co denerwować, w końcu po to się gra, żeby wygrać. Skoro jedna osoba została nagrodzona 2 razy u Jogobelli to znaczy, że wysyła prace na bardzo wysokim poziomie. Gdyby były po prostu dobre to pewnie nagrodziliby inne dobre zgłoszenie. Nie ma się co doszukiwać teorii spiskowych. Poza tym o sanki Jogobelli można grać jeszcze w dwóch turach. Teraz masz pewność, że w kolejnym etapie już tej osoby nie nagrodzą. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie widzę powtarzających się nazwisk
A tak swoją drogą - pewnie ktoś trafił w gust komisji, może w obu konkursach siedziały te same osoby. To są 2 róźne konkursy, przecież nic złego grać i WYGRAĆ w obu. Pewnie po prostu ktoś ma talent. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas o ile jest produkt to uprzejme panie nie wrzucają paragonów. Cieszę się, że tak dbają o mój kręgosłup, co bym się nie przedźwigała niosąc do domu kiełbachy i jeszcze skrawek papieru. Kiedyś po walce o MÓJ paragon przestałam zaglądać do Groszka. Ekspedientka zamiast wrzucić mi go do reklamówki, ewentualnie zostawić na ladzie/dać z resztą pieniędzy schowała go pod kasę. A czym się tłumaczyła? "bo my wyrzucamy paragony!"
http://www.youtub.../watch?v=2zJFhdZ6Ox4 Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam trafiają wiadomości od osób spoza listy znajomych. Nawet jeśli odwiedzaliśmy profil takiej osoby a nie mamy jej w znajomych to i tak wiadomość się nie wyświetli. Ta funkcja to totalna porażka, bo jak nie chcemy żeby pisali do nas obcy wystarczy zaznaczyć to w ustawieniach prywatności. A w ten sposób może nas wiele ominąć. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam Cię w znajomych na fb, a to była dość szybka akcja. Po godzinie odpisywania na pretensje, że za drogo zawiozłam aparat temu znajomemu i kazałam iść się maruderom. "Niestety" lista moich znajomych tego dnia się ciut zmniejszyła Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest wkurzające. A nie rozumiem po co się tacy ludzie produkują - skoro mogą kupić taniej na innej aukcji a zawracają głowę targowaniem się.
Kiedyś wygrałam 2 takie same aparaty i jeden chciałam opylić na zasadzie oddam za 1/3 ceny komuś znajomemu. Ogłosiłam na fb, oczywiście odzew duży i co druga wiadomość to dlaczego tak drogo skoro wygrałam (aparat+obiektyw wart ok 5 tys, ja chciałam 1500 zł za niego). Ale mnie to wkurzyło, nie dość, że daję człowiekowi okazję zdobyć coś za "śmieszną" cenę to jeszcze wyrzuty, bo przecież im się należy, bo jak wygrany to daj za darmo. No to dałam za darmo, komuś kto się wcale nie upominał, bo nie miał funduszy na aparat. Nie znoszę takiego dziadowania.
Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariolakal jaka z Ciebie ładna kobieta! Gratuluję jeszcze raz nagrody i możliwości przeżycia takiego wydarzenia.
Obawiam się, że nawet jak wystawi urnę to najdalej gdzie dojadą Twoje paragony będzie zaplecze. Ja dam sobie rękę uciąć, że choć urna w naszych DC stała to po zakończeniu etapu nie ruszyła się z miejsca. Była charakterystyczna, bo miała pognieciony górny róg. Aż muszę się przejechać, zobaczyć czy nie ma jej tam nadal Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane