Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5817486 Napisano: 04.02.2014 08:46:59 w Wkurza mnie...
Jak mnie wkurza, że co drugi konkurs, w który kliknę okazuje się być "polub, udostepnij" Coraz mniej kreatywnych... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#5814942 Napisano: 30.01.2014 10:31:38 w Wkurza mnie...
izak1000 napisał(a):

i znów odezwała się KropkaTV z nagrodą gwarantowana dla dziecka...tylko odpisz...2,46 zł jak się tego pozbyć??...

Nie masz w telefonie opcji blokowania numeru? Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5814225 Napisano: 29.01.2014 10:34:40 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

koza - z 4,55 na 5,50 zł

O słodkie drzewo... Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5813949 Napisano: 28.01.2014 18:01:43 w Rossmann
morela napisał(a):

saloema napisał(a):

Czy oni życzą sobie wysłania gdzieś paragonów przy wygranych? Wygrałam iPada i nie wiem czy czekać spokojnie czy czy coo... emotka

dziś dzwoniła do mnie pani żeby potwierdzić adres i poinformować że jutro kurier przywiezie voucher z 4pory, ogromne zaskoczenie na plus, nie dość że szybko to jeszcze bez odsyłania paragonu emotka

dla informacji co do Perfecty, dziś kupiłam mleczko do demakijażu i kodu nie było, widocznie tego typu nie wchodzą w pielęgnację ciała, za chwilę na Shebę kod wyszedł

Trzeba wpisać kod, sumę i datę. Ciężko jest strzelić, wiedzą że musisz nabyć ten paragon żeby odblokować konkurs. Pewnie dlatego nie wymagają odsyłania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5813918 Napisano: 28.01.2014 16:25:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

zezowaty_kot

#5813907 Napisano: 28.01.2014 15:56:09 w Rossmann
joan napisał(a):

Na początku lepiej chyba najtańszych produktów nie kupować, z doświadczenia Wam powiem, że co kupiłam niedrogi kosmetyk, musiałam żebrać o kod emotka

Ja wysyłam szwagra po zakupy i kupował najtańsze. Kody dostał za każdym razem i jeszcze chwalił przemiłe ekspedientki. Teraz sam się dopytuje czy nie mam jakiegoś konkursu w Rossmanie emotka

Ale jak kiedyś kupowała mi kuzynka to kodu nie dostała. Mój sposób na kod - wyślij faceta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5813900 Napisano: 28.01.2014 15:46:16 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

ale mój znajomy z okolic Szczecina a też sądził, że go olali

okazało się, że miał problem z netem i zgłoszenie nie zostało zarejestrowane

Ale to, że znajomy miał problemy z netem, nie znaczy, że inni też mieli emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5813834 Napisano: 28.01.2014 14:12:00 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

cała ta loża szyderców emotka

http://maniawygry...nkurs-to-my-wam.html

źle im, że organizator w związku z mniejszą liczbą uczestników niż nagród, przyznał niektórym graczom po kilka mniejszych nagród emotka

może powinien jak MC zostawić startery i doładowania sobie lub... do loży zanieść emotka emotka

i ta teoria z numerami emotka

Ja czytam we wpisie: " Lista wygląda tak dziwnie na koniec, ale jak im zostało tych nagród za 10 złotych, czemu ich nie rozdać? To jedyne miłe zagranie Organizatora."

i dalej: "Dlaczego jednak dublują się osoby i przy lepszych nagrodach w dwóch innych kategoriach, a dużo osób pisze do nas, że nie nie wygrało, choć coś posłało? Często więcej jak jeden tekst?"

W regulaminie było napisane, że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę. Zostało im nagród w 3 kategorii? Fajnie, rozdali. Ale w 1 i 2 kategorii było dużo więcej chętnych niż nagród, więc nagrodzenie jednej osoby kilka razy już może się nie podobać...

Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5813364 Napisano: 27.01.2014 18:35:06 w Wkurza mnie...
eciepecie napisał(a):

martunik3 napisał(a):

...dziwnym trafem w konkursach Jogobelli ( 2 konta na fb jogobelli: https://www.faceb...app_1439206162975967 https://www.faceb.../app_487552794682413 ) w wynikach konkursów zawsze jest ta sama osoba

Jedyne, co ci może pomóc, to zakup promocyjny emotka
http://allegro.pl...emy-i3710427167.html

tylko 5 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5813329 Napisano: 27.01.2014 17:25:18 w Wkurza mnie...
martunik3 napisał(a):

no macie rację, ale powtarzam, co wyniki to ta osóbka zawsze jest

Życzę Ci więc, abyś w kolejnych wynikach się pojawiła. I w kolejnych też. Nerwy nie sprzyjają tworzeniu fajnych zgłoszeń. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5813325 Napisano: 27.01.2014 17:15:50 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

martunik3 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

...dziwnym trafem w konkursach Jogobelli ( 2 konta na fb jogobelli: https://www.faceb...app_1439206162975967 https://www.faceb.../app_487552794682413 ) w wynikach konkursów zawsze jest ta sama osoba emotka

ale jak "trafem" przecież to nie losowania -po prostu dobrze pisze emotka Przecież nazwiska często się powtarzają w różnych konkursach - taki nasz konkursowy zamiar ...
Nie warto się wkurzać emotka Tylko próbować i jeszcze raz próbować ! emotka

Nie tylko nazwisko, ale imię również to samo, wyniki w jogobelce zawsze są wg imion i nazwisk

Ale skoro ktoś dobrze pisze to i wygrywa w 2 konkursach jogobelli. Ja nie raz wygrałam np w konkursach jednej firmy emotka

Ja też - jak się trafi w gust komisji to czemu tego nie wykorzystać i nie grać w kolejnych konkursach? Mam kilka marek, które mnie nagrodziły więcej niż raz. Po prostu nadajemy na tych samych falach. W innych z kolei, choćbym stawała na uszach nie wygram nic, próbuję na różne sposoby ale nie podchodzi im moja twórczość. Tak to działa, nie ma się co denerwować, w końcu po to się gra, żeby wygrać. Skoro jedna osoba została nagrodzona 2 razy u Jogobelli to znaczy, że wysyła prace na bardzo wysokim poziomie. Gdyby były po prostu dobre to pewnie nagrodziliby inne dobre zgłoszenie. Nie ma się co doszukiwać teorii spiskowych. Poza tym o sanki Jogobelli można grać jeszcze w dwóch turach. Teraz masz pewność, że w kolejnym etapie już tej osoby nie nagrodzą. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5813294 Napisano: 27.01.2014 16:44:20 w Wkurza mnie...
martunik3 napisał(a):

...dziwnym trafem w konkursach Jogobelli ( 2 konta na fb jogobelli: https://www.faceb...app_1439206162975967 https://www.faceb.../app_487552794682413 ) w wynikach konkursów zawsze jest ta sama osoba emotka

Ja nie widzę powtarzających się nazwisk emotka

A tak swoją drogą - pewnie ktoś trafił w gust komisji, może w obu konkursach siedziały te same osoby. To są 2 róźne konkursy, przecież nic złego grać i WYGRAĆ w obu. Pewnie po prostu ktoś ma talent. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5813266 Napisano: 27.01.2014 16:26:46 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

Groszek... poszłam dziś do Groszka na Mickiewicza w warszwaie a panie do mnie ze przyśnił mi sie ten konkurs. Ja mówię że na bank jest a Ona ze mają promocje ale na inne wędliny i nie wygrywa się nic tlyko że taniec są... pokazałam jej gazetkę a Ona że to że są w Groszku nie znaczy ze będa Morliny sprzedawały...

U nas o ile jest produkt to uprzejme panie nie wrzucają paragonów. Cieszę się, że tak dbają o mój kręgosłup, co bym się nie przedźwigała niosąc do domu kiełbachy i jeszcze skrawek papieru. emotka Kiedyś po walce o MÓJ paragon przestałam zaglądać do Groszka. Ekspedientka zamiast wrzucić mi go do reklamówki, ewentualnie zostawić na ladzie/dać z resztą pieniędzy schowała go pod kasę. A czym się tłumaczyła? "bo my wyrzucamy paragony!"

http://www.youtub.../watch?v=2zJFhdZ6Ox4 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5813046 Napisano: 27.01.2014 12:32:19 w Wkurza mnie...
aerdna napisał(a):

ziolko napisał(a):

ja wiem o tej zakładce "inne", ale co z tego, jak jest pusta?? emotka
jedynie ktoś czasami mi napisze, żeby zagłosować.. totalnie obce osoby emotka emotka

Bo to chyba działa na zasadzie jak SPAM. Jak napisze do nas osoba, której profil nie odwiedziliśmy ani razu i nie mamy jej w znajomych, to tam właśnie trafia ta wiadomość.

Tam trafiają wiadomości od osób spoza listy znajomych. Nawet jeśli odwiedzaliśmy profil takiej osoby a nie mamy jej w znajomych to i tak wiadomość się nie wyświetli. Ta funkcja to totalna porażka, bo jak nie chcemy żeby pisali do nas obcy wystarczy zaznaczyć to w ustawieniach prywatności. A w ten sposób może nas wiele ominąć. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5813025 Napisano: 27.01.2014 12:15:38 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

ivanotta napisał(a):

aerdna napisał(a):

Wkurw... mnie ludzie za swoimi śmiesznymi propozycjami dot. ceny na all. Słyszałam, że na tablicy tak robią, ale żeby na all emotka Dziś już nie wytrzymałam i odpisałam, czy za darmo nie przyjmie ? emotka Ufff... musiałam odreagować emotka

niestety zdarza się i to coraz częściej.. cwaniaków nigdzie nie brakuje a każdy chciałby za pół darmo by później z zyskiem sprzedać.

To jest wkurzające. A nie rozumiem po co się tacy ludzie produkują - skoro mogą kupić taniej na innej aukcji a zawracają głowę targowaniem się.

Kiedyś wygrałam 2 takie same aparaty i jeden chciałam opylić na zasadzie oddam za 1/3 ceny komuś znajomemu. Ogłosiłam na fb, oczywiście odzew duży i co druga wiadomość to dlaczego tak drogo skoro wygrałam (aparat+obiektyw wart ok 5 tys, ja chciałam 1500 zł za niego). Ale mnie to wkurzyło, nie dość, że daję człowiekowi okazję zdobyć coś za "śmieszną" cenę to jeszcze wyrzuty, bo przecież im się należy, bo jak wygrany to daj za darmo. No to dałam za darmo, komuś kto się wcale nie upominał, bo nie miał funduszy na aparat. Nie znoszę takiego dziadowania.

Trzeba było do mnie napisać, ja uwielbiam takie promocje emotka

Nie mam Cię w znajomych na fb, a to była dość szybka akcja. Po godzinie odpisywania na pretensje, że za drogo zawiozłam aparat temu znajomemu i kazałam iść się emotka maruderom. "Niestety" lista moich znajomych tego dnia się ciut zmniejszyła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5812993 Napisano: 27.01.2014 11:55:08 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

aerdna napisał(a):

Wkurw... mnie ludzie za swoimi śmiesznymi propozycjami dot. ceny na all. Słyszałam, że na tablicy tak robią, ale żeby na all emotka Dziś już nie wytrzymałam i odpisałam, czy za darmo nie przyjmie ? emotka Ufff... musiałam odreagować emotka

niestety zdarza się i to coraz częściej.. cwaniaków nigdzie nie brakuje a każdy chciałby za pół darmo by później z zyskiem sprzedać.

To jest wkurzające. A nie rozumiem po co się tacy ludzie produkują - skoro mogą kupić taniej na innej aukcji a zawracają głowę targowaniem się.

Kiedyś wygrałam 2 takie same aparaty i jeden chciałam opylić na zasadzie oddam za 1/3 ceny komuś znajomemu. Ogłosiłam na fb, oczywiście odzew duży i co druga wiadomość to dlaczego tak drogo skoro wygrałam (aparat+obiektyw wart ok 5 tys, ja chciałam 1500 zł za niego). Ale mnie to wkurzyło, nie dość, że daję człowiekowi okazję zdobyć coś za "śmieszną" cenę to jeszcze wyrzuty, bo przecież im się należy, bo jak wygrany to daj za darmo. No to dałam za darmo, komuś kto się wcale nie upominał, bo nie miał funduszy na aparat. Nie znoszę takiego dziadowania.

Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5812304 Napisano: 25.01.2014 21:27:46 w Inne mniejsze markety
magnus napisał(a):

http://s1.zmniejs...mariolka__306163.jpg

http://s1.zmniejs...ariolkaa__810562.jpg

http://s1.zmniejs...ariolka2__206280.jpg

mariolakal jaka z Ciebie ładna kobieta! Gratuluję jeszcze raz nagrody i możliwości przeżycia takiego wydarzenia.

malutka456 napisał(a):

Szukam namiarów na @, gdzie moge wysłac zapytanie dot. megaloterii w ABC....walczę z kierowniczką sklepu parę tygodni o wystawienie urny (urna jest na zapleczu, a kierowniczka nie chce jej wystawić). Mam dosyć!

Obawiam się, że nawet jak wystawi urnę to najdalej gdzie dojadą Twoje paragony będzie zaplecze. Ja dam sobie rękę uciąć, że choć urna w naszych DC stała to po zakończeniu etapu nie ruszyła się z miejsca. Była charakterystyczna, bo miała pognieciony górny róg. Aż muszę się przejechać, zobaczyć czy nie ma jej tam nadal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#5812234 Napisano: 25.01.2014 18:41:48 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że w końcu znalazłam czas na pozbycie się spamerów z poczty emotka precz okaziki i inne dziadostwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot