Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrać można, ja trafiłam 2 razy. Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Heh, na główne nie poluję, nie mam szans, tak się łudzę jedynie, że może przy szczęściu początkującego wpadnie jakiś kremik dla satysfakcji Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-trzeba mieć paragony;
-trzeba mieć opakowania;
-każdy trzeci, szósty i dziewiąty unikalny kod mnożony jest przez 3;
-po wpisaniu 10 kodów uczestnik dostaje specjalny dodatkowy kod (skąd paragon i opakowanie na niego?) ;
-każdy uczestnik może wpisać maksymalnie 50 kodów w czasie jednego miesiąca. Wszystkie kody powyżej 50 nie są brane pod uwagę.;
-po wpisaniu 10 błędnych kodów konto uczestnika zostaje zablokowane;
-każdy kod bierze udział jedynie w jednym, najbliższym losowaniu Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że tak - Twoje kody zostaną wykorzystane i jeśli nie trafi Ci się nagroda to już nie ich problem. W kolejnym tygodniu kodu wpisać już nie możesz. Czyli trzeba rozkładać rozsądnie na raty Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Danio się nie angażuję, miałam tam jakieś wpisane kody i oby mnie nie wylosowali, bo pudełka już mój syn przerobił na jakieś konstrukcje No i paragony też poszły się .... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na wizażu jest spora konkurencja, więc zawsze biorę poprawkę na to, że marne szanse. 2 razy coś u nich wygrałam i chyba na tym koniec. Bardziej wkurza mnie ofeminin.pl - czy tam faktycznie gra AŻ tyle osób? Mam tam konto od dawna, wygrałam 1 raz - zaraz po rejestracji i cisza. Ani czwartkowe akcje, ani konkursy... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wygrana w konkursie to e-papieros/kosmetyki 35+ Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A później się dziwią, że skoro jest się najlepsiejszym to czemu jednak się nie wygrało? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo teraz każdy jest fotografem i czuje się godny przerabiać innych w fotoshopie
Mnie bardziej wkurza kiedy nagroda jest fajna, ale trzeba polubić, udostępnić i czekać na wyniki losowania. A ja z zasady nie lubię i nie udostępniam, nawet gdy kuszą gwiazdką z nieba Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ode mnie Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystko uparcie mi się wiesza, poczta się wiesza, e-konki się wieszają, fb się wiesza. Tylko pranie się nie wiesza samo a właśnie pisząc ten post przypomniałam sobie, że leży w pralce Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znów nie widać ostatniego postu, wyświetla się on kiedy zostaje zdetronizowany na przedostatni. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dalej, tego samego dnia moja szefowa widząc u mnie kosmetyczkę pobiegła też sobie kupić. Przy kasie co się okazuje? Że limit gratisów się wyczerpał
Edycja - to było w Naturze nie w Rossmanie Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś mi się kojarzy, że okolice 20 lutego. Chyba 17-19 Wyświetl w wątku >>