Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na kąpiel bez łez wysłałam jakieś rymowanki - w mojej ocenie poziom przeciętny. Na pewno nie były powalające, ale nie były jakoś wyjątkowo słabe. na venus poszedł najlepszy tekst, czyli ja obstawiam, że jednak przeglądają Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Śmiem podejrzewać, że było odwrotnie. najpierw na kosmetyki a przy wnikliwiej analizie awansował do rangi bonu Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zazdroszczę, chętnie też bym przeczytała, bo ciekawość mnie zjada na co ludzie wpadli i od której strony tego głoda zaszli Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to lipa, więcej zapłacę za dojazd niż te kosmetyki warte Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co tam w ogóle było do wygrania? Trzeba osobiście? Bo ja mam 40 km do najbliższego Rosska Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miejsca na nic robić nie muszę Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Apo, w Bondzie Cię nie widzę, a z Venus jeszcze nie mam Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale 17 minęła, możliwe, że jeszcze dziś będą wyniki? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój też nie. Widocznie mam spaczony gust Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi też nie Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdjęcie wygląda bardzo podobnie, to fakt. Tylko obawiam się, że to nie jest wystarczające, aby nazwać je plagiatem. Ktoś na żywca przekopiował cudzy projekt (nie pomysł, bo pomysł już wcześniej widziałam, ale projekt), co i mi się średnio podoba. Plagiat byłby, gdyby ktoś pożyczył to zdjęcie z Crunchipsów i je wstawił. Ot, takie moje przemyślenia. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To Astor Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Serdecznie gratuluję!
Ja w konkursach NIVEA wyznaję zasadę - im więcej błędów i bezsensu tym częściej wygrywam Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym chciała wygrać w jakimkolwiek, oby tylko wybadać w jaki sposób pisać, że wypisać sobie nagrodę. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To albo ma dużego pecha, albo jeszcze większe szczęście Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno poinformował. Za nagrody II stopnia rozesłałby maile a samochód odpuścił? E tam, najpierw przecież wybrał najlepsze zgłoszenie, później każde kolejne. Niezaalita (kobieca) logika Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio u Małego Głoda, po konkursie "Wielkie porwanie" pisała rozżalona dziewczyna, że jak mogła nie wygrać skoro zrobiła taką piękną prezentację! Nawet wrzuciła to na fp. Faktycznie, to była fajna, bardzo fajna praca-filmik, no ale niestety, nieregulaminowe. To daje mi podstawy by wierzyć, że wygrały tam super teksty, a laurki poszły na dzień dobry do kosza. Wyświetl w wątku >>