Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytam, bo awatar mi skacze, zmienia się (sam) i chciałabym zweryfikować czy to kwestia mojego komputera, czy coś tu jest grane...
U mnie wczoraj wyświetlał się kot, dziś już moje zdjęcie, przy czym powinien być kot (którego ustawiłam kilka dni temu) Wyświetl w wątku >>
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O co chodzi w konkursie Lindt Excellence?
W regulaminie jest 20x jakaś czekolada. Tylko nie mówcie, że trzeba kupić 20 czekolad na jedno zgłoszenie
Ktoś się może orientuje? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś ktoś inny zapolował i na coś innego. W rezultacie mam jednego domownika mniej Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja! Piękne zdjęcie Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się zmieniło samo na drugi dzień, jak na początku kombinowałam z awatarem Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno mają weryfikować paragony. Podobno. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam dokładnie tak samo, albo przez 2 miesiące nie wygrywam nic, zupełnie nic, nawet próbki kremu do rąk, albo wygrywam kilka nagród w tygodniu. Teraz moja koncentracja jest w opłakanym stanie, więc posucha konkursowa i mnie dopadła. Taki okres najlepiej przeczekać i nie męczyć się na siłę, bo konkursowanie przestanie być dobrą zabawą a stanie się frustrujące. I faktycznie, niewiele jest konkursów kreatywnych,a przez to się rozleniwiamy. Może na wiosnę będzie konkursowe booom i będzie można wpaść w wir zabawy Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też już mam Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkiego najlepszego Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi chodzi dokładnie o to samo - nie przeraża mnie "inność" tylko ta konkretna fota. Jest upiorna, ten wąż... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I mnie ona przeraża. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I u nas przydałaby się zmiana telefonów... Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprzedawca w sklepie stacjonarnym nie ma obowiązku przyjmowania zwrotów. Jak chce to może przyjąć, ale nie ma obowiązku. Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to trzeba napisać reklamację do Organizatora! Chyba tego tak nie zostawisz? To już nie jest kwestia 5zł za batonik, to 1000 zł! Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No trudno, na przyszłość wcześniej dopytam zamiast bezmyślnie wpisywać i liczyć na cud.
Szkoda, że jogowieża nie jest daniowieżą, bo mam zapas pudełek jeszcze z poprzedniej edycji Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję. A te wpisane-niezaliczone kody jak rozumiem przepadają? Wyświetl w wątku >>
zezowaty_kot
Postów 2244
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba być dobrej myśli, psiaki to twardziele, nie poddają się tak łatwo jak ludzie. Wyświetl w wątku >>