Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ulciah
Postów 280
Data rejestracji 19.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Luck is what happens when preparation meets opportunity\"
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym KitcheAid z Wedla, bon o wartości 1000zł na bilety lotnicze, PS Vita i zestaw z Palmy.
Było jeszcze kilka drobniejszych nagród, generalnie - UDANY ROK
Wciąż marzy mi się jakaś fajna wycieczka, tablet lub laptop i po prostu... gotówka
Życzę Wam wszystkim w Nowym Roku wielu wspaniałych, pozytywnych, konkursowych emocji, oraz oczywiście wspaniałych nagród. Tego życzę również sobie Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przed świętami dzwonili do mnie z Palmy na zgłoszenie z 10 grudnia. Wyświetl w wątku >>
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, że byli przygotowani na max 9999 ilości zgłoszeń Wyświetl w wątku >>
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli któraś z Was ma termin porodu ok 15 stycznia, to RMF rozdaje jakieś wyprawki
http://www.rmf24.pl/news-czekamy-na-nowe-pokolenie-sluchaczy-rmf-fm,nId,1580574
Wasze maleństwa mogą tym samym bardzo wcześnie dołączyć do grona konkursowiczów Wyświetl w wątku >>
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłam Było super
U nas zakupy ukierunkowane były głównie na odzież motocyklową Wyświetl w wątku >>
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Według mnie 3 ostatnie cyfry to ilość zgłoszeń - wysyłałam dwa zgłoszenia z rzędu i były kolejne numery. Wyświetl w wątku >>
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.youtu...BLGeW6suDpwydwrdNg1A
Wyświetl w wątku >>
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Regulamin konkursu:
#10. Lista zwycięzców, zawierająca: imię, pierwszą literę nazwiska, miejscowość oraz treść Zadania Konkursowego zostanie ogłoszona do dnia 4 listopada 2014 r. na Stronie
internetowej www.ferrerorocher.pl.
Wyświetl w wątku >>
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie nie będę obiektywna, bo akurat miałam trochę szczęścia w przypadku Ferrero w tym roku, ale wydaje się iż wszystko ogarniają regulaminowo...
O awarii nie słyszałam i strona wydaje się być wciąż aktywna, ale myślę że już jest PO wyborach.
Pozostaje jeszcze liczyć na rezerwę, która jak dobrze pamiętam w zeszłym roku trafiła do kogoś z forum! Wyświetl w wątku >>
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiedzcie mi proszę, czy jak kupuje się w rossman produkty na różne konkursy to można to jednorazowo na paragon wspólny wziąć?
Wydrukują się wszystkie te dodatkowe paragoniki z kodami...? Wyświetl w wątku >>
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taka jestem dziś uradowana i zakręcona... mega uczucie!
Tylko martwię się, na co ja wydam te 10'000pln w tym Mediolanie Jakie to przyjemne zmartwienie!
Życzę Wam również z całego serca podobnych wygranych!
Konkurs Ferrero Rocher również jeszcze trwa - trzymam kciuki!
PS. Dopiero zauważyłam kilka wiadomości prywatnych na forum, za chwilę odpiszę Wyświetl w wątku >>
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Macie rację, to istna kopia. I za takie coś ma Kiciusia... Wyświetl w wątku >>
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapisuję się do tego (un)Lucky Team Wyświetl w wątku >>
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może chociaż jakaś fotogaleria? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://zlotetaras...kursu-ferrero-rocher
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
P.S. Ciekawe kiedy uzupełnią listę zwycięzców, do tej finalnej, prawidłowej wersji... Wyświetl w wątku >>
ulciah
Postów 280
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chcę nic sugerować, ale... czy nie należy się koleżance infernalia "% od znaleźnego" ?
Świetna akcja z Waszej strony, ale również bardzo dobra reakcja ze strony Ferrero/organizatora Wyświetl w wątku >>