Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
lolka182
Postów 451
Data rejestracji 26.10.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Choć moim zdaniem były to wstyd dla tek dużej firmy żeby nie dać tego większego opakowania dziennie
...ale w sumie, zjedzenie tylu ciastek dziennie nawet przy "zielonym śniadaniu" nie poprawi naszego zdrowia na pewno
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, po prostu, że BelVita nie spodziewała się czegoś takiego - nie zna firm cateringowych i musiała im zaufać, a przypuszczam, że na ich ofercie widnieją piękne zdjęcia cudownych dań
Trzeba się uczyć na błędach - powinni wcześniej jakoś te firmy sprawdzić i ustalić z nimi co mają zaoferować zwycięzcy. Wyświetl w wątku >>
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 problem polega na tym, że catering dietetyczny niestety często tak wygląda, że jest mało i tanio - dużą kwotę w takich cateringach robi dowóz i to, że nie musisz iść do sklepu i sobie tego przygotować (dlatego ja wolę robić sobie zdrowe żarełko sama w domu, bo wychodzi taniej i robie od rau dla 2 osób). Niestety większość firm cateringowych ze zdrowym jedzeniem moim zdaniem otworzyła się, bo jest boom na takie odżywianie wg zaleceń dietetyka, a nie dlatego, że potrafią zrobić bogate, dobre, zdrowe jedzenie.
Dlatego uważam, że Belvita chcąc przeznaczyć ok 50-60 zł na śniadanie, powinna dać zwycięzcy po ustaleniu który to będzie catering menu z którego on sam wybierałby sobie za tą kwotę jedzenie - takie tam luźne przemyślenie
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tego co zauważyłam oni tam sukcesywnie co jakiś czas dokładają po kilka nazwisk - i pewnie wtedy lecą maile
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem jak pracuje większość fundacji, wiem, że muszą zarobić na siebie i swoich pracowników, że ściągają procent ze zbiórki od osób potrzebujących, ale z tak bezpośrednią bezczelnością jak wczoraj jeszcze się nie spotkałam.
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poświęciłam trochę swojego czasu i opisałam na wielu stronach dzisiejszą sytację przy tym nr telefonów.
Gdyby i do Was dzwonili - fundacja podaje się za fundację "Razem Łatwiej" Wyświetl w wątku >>
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego zawsze chcąc komuś pomóc korzystam np. z siepomaga.pl, ale sam fakt bezczelności babska wkurza ;/
PS. nie wiedziałam, że w taki sposób mogą naciągnąć na otworzenie jakiegoś konta.. Wyświetl w wątku >>
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z nr stacjonarnego zadzwoniła do mnie babka z jakiejś fundacji nakreślając, że potrzebna jest pomoc 2 dzieciom z problemami, chorobami itd. czy może przesłać link do str. fundacji i opisu tych dzieci i czy mogę wspomóc ich - UWAGA! kwotą 30 zł.
Nie raz wspomagam dzieci chore, biedne rodziny, jednak nikt nie będzie mi narzucał ile mam wpłacić bo raz może to być 5 zł a raz 100 - ile mam tyle daję.
Powiedziałam babce, że może przesłać link, ale nie określę jej jaką kwotę ewentualnie wpłacę, bo nie wiem może to być mniej, a ona do mnie takim tekstem :
- To może się Pani z kimś złożyć tak, żeby ta kwota była minimum 30 zł...
Czy ja jestem nienormalna czy świat oszalał? Ktoś będzie mi narzucał ile ze swoich ciężko zarobionych pieniędzy mam oddać?
O nieee...powiedziałam jej co o niej myślę i że w takim razie NA PEWNO IM NIE POMOGĘ - wolę wejść na stronę i wspomóc osoby dla których liczy się każdy pieniądz, a nie określona przez nich kwota minimalna.
Nosz szlag mnie trafił na takie zasrane pseudo fundacje - założę się, że z tej kwoty 25 poszłoby dla nich a 5 na te dzieci.
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PW Wyświetl w wątku >>
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widzieliście ?
https://www.googl...rc=T7CE0KQ6mgv0UM%3A
Nie brałam udziału w tym konkursie, ale jestem strasznie ciekawa jak z tego wszystkiego wybrnie T-Mobile
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nie załamuję się...próbuję, gram, walczę - wątku pomóż !! Wyświetl w wątku >>
lolka182
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane